Lippi Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Sense 6 είναι με στοιχεία από το 7. Ήρθε και στο Μ7. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Το android 5.0.2 ηρθε μαζι ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Το android 5.0.2 ηρθε μαζι ή οχι? Δεν είναι αναβάθμιση λογισμικού.Απλά έβγαλαν στο Google Play νεα εφαρμογή (HTC sense home) που μας αφήνει να εγκαθιστούμε themes.Αυτό που είδαμε στο καινουργιο sense 7 δηλαδή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Πολυ ομορφα ολα. Μερικα πραγματα δεν αλλαζουν πχ dialer μαλλον με το sense 7 θα εχουμε φουλ ''θεματοποιηση'' Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Για μια ακόμα φορά η HTC κάνει το αυτονόητο. Θα έπρεπε όλες οι εταιρείες να κάνουν το ίδιο. Γι αυτό δεν θα πουληθεί ποτέ το Μ8. Δυστυχώς στο Μ9 τα έκαναν θάλασσα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλημερα σε ολους..εχω παρατηρησει οτι στο broswing δεν ειναι τοσο smooth η συσκευη.οσο ηταν το μ7 τουλαχιστον.παντα με την στοκ εφαρμογη.τι μπορει να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Τι εννοεις προς τα κατω? Μαλλον για αναβαθμιση πρόκειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelik1989 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Παιδιά καλησπέρα.. όταν είμαι συνδεμένος από wifi κάποιες εφαρμογές λαγκάρουν και δεν κάνουν ανανεώσεις..πχ facebook quizdom κλπ.ενώ με δεδομένα δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 (edited) καλησπερα στην παρεα κ χρονια πολλα,στην vodafone παιζει το m8 μονο 359€. Edited April 7, 2015 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 καλησπερα στην παρεα κ χρονια πολλα,στην vodafone παιζει το m8 μονο359€,οντως μεγαλη προσφορα. Πού το είδες φίλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Πού το είδες φίλε; πηγα και ρωτησα ενα καταστημα vodafone και οντως ισχυει,δεν το αναγραφουν στο site,λογικα δεν θα υπαρχει μεγαλο αποθεμα,παντως ισχυει 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 από ότι είδα στο site της vodafone μόνο το Μ9(προπαραγγελία) και το 510 έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 από ότι είδα στο site της vodafone μόνο το Μ9(προπαραγγελία) και το 510 έχει Κι εγώ αυτό είδα. Μιλάμε πάντα για την συσκευή χωρίς συμβόλαια κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 αν είναι σαν την προσφορά πριν 2 χρόνια που είχαν το Xperia Z στα 299 ευρώ. το είχα κάνει παραγγελία και ακόμα το περιμένω :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Και εγω το ειδα 359 το εχει, Εχουνε αποθεμα λενα αλλα δε ξερω εαν η συσκευη ειναι branded η οχι. Εαν καποιος φιλος εχει παρει συσκευη απο vodafone μπορει να μας πει εαν ειναι branded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Και εγω το ειδα 359 το εχει, Εχουνε αποθεμα λενα αλλα δε ξερω εαν η συσκευη ειναι branded η οχι. Εαν καποιος φιλος εχει παρει συσκευη απο vodafone μπορει να μας πει εαν ειναι branded? πιστευω σε αυτην την τιμη και branded ειναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrzammler Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 πιστευω σε αυτην την τιμη και branded ειναι μια χαρα. Γεια! Μπορείς επιγραμματικά να μου πείς ποια η διαφορά των branded από των μη; Έχει να κάνει με logo πάνω στην συσκευή, ή και επεμβάσεις στο firmware/rom; Στην περίπτωση των branded ενδέχεται να μην μπορεί να μετατραπεί σε π.χ. GPE (αμφίβολο να υπάρχουν hardware διαφορές φαντάζομαι). Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 εγω ρωτησα σε καταστημα vodafone ,αλλοι λενε πως ειναι branded αλλοι unbranded,ακρη δεν βγαινει, μονο καποιος φιλος που το εχει θα μας πει, φανταζομαι βεβαια πως με ξεκλειδωμα παιρνει ελληνικη rom ξεκλειδωτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Στα m8 τα branded δεν εχουν διαφορες. Ίσως κανα app του operator μόνο. Παλιά έπαιρναν τα updates αρκετά αργά αλλά αυτή τη φορά οι ενημερώσεις ήρθαν μαζί με τα unbranded. Η μετατροπή σε gpe δεν απαιτεί διαφορετική διαδικασία. Όπως και στα unbranded έτσι και στα branded πρέπει να ξεκλειδώσει ο bootloader μέσω HTCdev. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) εγω ρωταω το εξης, ειναι branded vodafone,για να γινει ελληνικο unbranded (οχι gpe),θελω να εχω το sence, πρεπει να το κανεις s-off μονο? η θελει και ροοτ? s-off mono με htcdev και μετα φλασαρω κατευθειαν ρομ? μετα που βρισκεις την καταλληλη rom και πως γινετε η διαδικασια και ξανα s-on? Edited April 8, 2015 by redribo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Ισχυει η τιμη στην voda, αλλα προχθες που το ειδα με τον υπαλληλο, ειχε 2 τελευταια κομματια στην Πυλαια, και 2 στα Χανιά. Το ενα απο Χανια ερχεται Αθηνα λογικα αυριο για μενα. Κι απο οσο ειδα και το demo, δεν ειναι branded συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Εγω ειδα demo branded sto mall,αλλα αυτη που πηρα τελικα ειναι unbrand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Μολις καλεσα στο Χαλανδρι που πηγαινω στην voda, και ρωτησα τον υπευθυνο, και μου ειπε οτι δεν ειχανε καθολου htc one branded. Οσα εδωσε το καταστημα ητανε unbranded, 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) Μολις καλεσα στο Χαλανδρι που πηγαινω στην voda, και ρωτησα τον υπευθυνο, και μου ειπε οτι δεν ειχανε καθολου htc one branded. Οσα εδωσε το καταστημα ητανε unbranded, 100%. Εννοεις στην Τζαβελα το κεντρικο καταστημα διπλα στα μεγαλα κτιρια της Vodafone σωστα; Αρα, αμα παω εγω μονο παραγγελια δηλαδη. Κριμα που δεν το εχουν σε χρυσο-σαμπανε θα το επαιρνα επιτοπου. Δεν μου αρεσει καθολου το gunmetal. Edited April 8, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Άρχισε να διατίθεται η 5.1 για το GPE. Κανένα νέο για μας υπάρχει? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts