Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Αν πάρω ένα screen protector για m8 θα ταιριάζει λέτε στο e8 μου;
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Αν πάρω ένα screen protector για m8 θα ταιριάζει λέτε στο e8 μου;

Kαλημερα νομιζω πως δεν κανει αν κοιταξεις τις διαστασεις στο http://www.gsmarena.com/htc-phones-45.php

κανε μια συγκριση δειχνουν ελαφρως διαφορετικο μεγεθος στην οθονη

Αν εχεις τη δυνατοτητα κοιτα προς ebay για αγορα υπαρχουν επιλογες.

Edit υπαρχουν και χυμα screen εδω αλλα θα καταφερεις να το κοψεις στο σωστο μεγεθος

Edited by nek46
more info

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

λιγο που το S6/S6 edge ειναι πανακριβο αρχικα...και μαλλον δυσκολο να βρεις το edge.

λιγο που το Μ9 ειναι ναι ακριβο αλλα λιγο γριφος με τον 810...

λιγο που δεν εχουν εμφανιστει G4(δεν μου αρεσει καθολου το UI οπως και να ειναι) kai Z4 (θα εχει πορτακια μαλλον παλι,εστω ενα ενω θα ειναι πιο λεπτο)

αυτην την στιγμη ακομα το Μ8 ειναι το τοπ κινητο για μενα.

Αξιοπιστο,ομορφο,εργαλειο,κομψο.

ναι,εχει τα θεματακια του,γρατζουνιτσες στο νικελακι γυρω απ την οθονη,power button που σε 2 απο τα 3 που εχω αγορασει(εχουν δωθει σε συγγενεις) ειναι λιγο σεισμοπληκτο και μαζευει γρατζουνιες για την πλακα.

Ομως...ποιο κινητο δεν τα εχει αυτα.;

Εκτος απο αυτα τα μικρα που εχουν ΟΛΑ τα κινητα άλλα λιγοτερα άλλα περισσοτερα.

ειναι το πιο κομψο απροβληματισμο smooth κινητο με το καλυτερο σημα και σοβαροτερο μενου που ειχα.

Το εχω λατρεψει το Μ8 και αν το Μ9 αποδειχθει οτι δεν εχει προβλημα με τον 810,θα ειναι το επομενο μου κινητο.

Ακυρωσα προς το παρον την παραγγελια Μ9 και S6.

Δεν βιαζομαι.Απολαμβανω.

περιμενω και αν εχουμε υγεια βλεπουμε.

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

@pik

Δημήτρη κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει η κάμερα τόσο πολύ, δεν θα βρει σπουδαίες διαφορές υπέρ των συσκευών του 2015 έναντι του Μ8.

Χθες είδα ένα βίντεο όπου ο χρήστης άνοιγε τις ίδιες εφαρμογές στο S6 και S5. Πήγαιναν το ίδιο γρήγορα, άντε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου πιο γρήγορο το S6.

Συνεπώς στην παρούσα φάση μόνο ειδικές επιθυμίες και η μανία μας προς κάτι καινούργιο δικαιολογούν την αγορά και την δαπάνη 300-350€ μιας νέας συσκευής.

Να συμπληρώσω κάτι που με ανησυχεί με την lollipop.

Βλέπω να ανεβάζει θερμοκρασία η συσκευή.

Εδώ έχουμε 25° ήδη και είδα 38° θερμοκρασία μπαταρίας.

Για παρακολουθήστε το Ιράν αρχίσει να γίνεται ανοιξιάτικος ο καιρός στην Ελλάδα.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μπορεί κάποιος να πει εντυπώσεις από το lollipop στο Μ8 μας γιατί σκέφτομαι να το περάσω; αξίζει τον κόπο ή να μείνω στο 4.4.4;

Μπορεί κάποιος να πει εντυπώσεις από το lollipop στο Μ8 μας γιατί σκέφτομαι να το περάσω; αξίζει τον κόπο ή να μείνω στο 4.4.4;

Πέρα από την άριστη υλοποίηση των notifications δεν θα δεις κατι διαφορετικό τουλάχιστον οπτικά.

Από εκεί και περα στα μείον είναι ότι χάνεις χώρο από την μνήμη του τηλεφώνου λόγο ART και υπάρχει μια μικρή αύξηση της κατανάλωσης.

Αν δεν σε τρώει η περιέργεια και μπορείς να περιμένεις τον Ιούνιο που θα δοθεί η 5.1 μαζί με το sense 7, μην το περάσεις τώρα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πέρα από την άριστη υλοποίηση των notifications δεν θα δεις κατι διαφορετικό τουλάχιστον οπτικά.

Από εκεί και περα στα μείον είναι ότι χάνεις χώρο από την μνήμη του τηλεφώνου λόγο ART και υπάρχει μια μικρή αύξηση της κατανάλωσης.

Αν δεν σε τρώει η περιέργεια και μπορείς να περιμένεις τον Ιούνιο που θα δοθεί η 5.1 μαζί με το sense 7, μην το περάσεις τώρα.

Κώστα άσχετο αλλά το m9 εκτός του sense 7 λες να έρθει άμεσα με την 5.1?

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Κώστα άσχετο αλλά το m9 εκτός του sense 7 λες να έρθει άμεσα με την 5.1?

Εξαρτάται το πότε θα κυκλοφορήσει. Αν βγει σ ένα μήνα δεν προλαβαίνουν με τίποτα, εκτός αν την έχουν έτοιμη ήδη.

την εβαλα και μου αρεσει πολυ,

Σιγουρα χανεις αυτα που σου ειπε ο Κωστας,εμενα πχ σε κινητο καινουριο με lollipop μου λεει περιπου 6,5GB χαθηκαν απο τα 16... :lol:

επισης χανεις ελφρα σε μπαταρια,ισχυει.Θες ενα 10%;Ναι το χανεις.

Ομως δεν γυριζω πισω,μου αρεσει πολυ σε ολα οσα κανω στο κινητο.

@galanakop δεν νομιζω να ερθει με 5.1

Μην ξεχνας σε λιγο φτανουν στα σπιτια τα πρωτα M9!

Θα ελεγα προς τον Μαιο μια και καλη μαζι και με το sense7 για το Μ8.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παιδιά ξέρει κανείς πως να βγάλω αυτό το ενοχλητικό notification της αναβάθμισης σε lollipop? Δεν μπορώ να το διώξω από την κουρτίνα.

Κάτι που έχω προσέξει με τη μπαταρία είναι πως δεν μειώνεται το ποσοστό ομοιόμορφα δηλ τι εννοώ μπορεί να πέσει γρήγορα Για 6 με 7 μονάδες αλλά αργότερα δείχνει να μενει για κάμποση ώρα χρήσης σε μια μονάδα. Το αντιμετωπίζει κανείς αυτό? Υπάρχει κάποιος τρόπος καλιμπραρισματος της μπαταριας?
HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Κάτι που έχω προσέξει με τη μπαταρία είναι πως δεν μειώνεται το ποσοστό ομοιόμορφα δηλ τι εννοώ μπορεί να πέσει γρήγορα Για 6 με 7 μονάδες αλλά αργότερα δείχνει να μενει για κάμποση ώρα χρήσης σε μια μονάδα. Το αντιμετωπίζει κανείς αυτό? Υπάρχει κάποιος τρόπος καλιμπραρισματος της μπαταριας?

Ναι το εχω παρατηρήσει αλλά οχι έντονα.

Αυτό που βλέπω παρακολουθοντας την μπαταρία μεσώ της εφαρμογής GSam, είναι ότι κάποιες εφαρμογές παρουσιάζουν περίεργη συμπεριφορά σε κατανάλωση.

Παράδειγμα το facebook ενώ καταναλωνε φουλ, τελευταία έπεσε σε φυσιολογικά επίπεδα.

Αντιθέτως είδα μεγάλη κατανάλωση στον ES Explorer και μάλιστα χωρίς να τον χρησιμοποιώ. Τον απενεργοποίησα και ειδα σημαντική διαφορά.

Χθες σε 14 ώρες απο την φόρτιση, έβγαλα (ΜΟΝΟ ΜΕ 3G) 5 ωρες οθονη.

Καταπληκτικό νουμερο που είχα να το δω απο εποχές των πρωτων kitkat.

Θα πρέπει λοιπόν να ψαχτουμε με τις εφαρμογές που παρουσιάζουν μεγάλη κατανάλωση. Αν βλέπετε περίεργα υψηλή κατανάλωση κάντε απενεργοποιηση της εφαρμογής και δοκιμάστε για μια δυο μέρες χωρίς αυτήν.

Δυστυχώς όπως φαίνεται κάποιοι developers δεν έχουν κάνει σωστή προσαρμογή στις εφαρμογές τους στην lollipop.

Καλησπέρα...

Ίσως να έχει αναφερθεί αλλά το νήμα είναι πολύ μεγάλο και είναι αδύνατο να διαβαστεί όλο. Ποιες οι διαφορές μεταξύ Μ8 και Ε8?

Edit: Νομίζω τα βρήκα. Η βασική διαφορα είναι ότι το Ε8 είναι πλαστική συσκευή, έχει κάμερα 13Mp (δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά στο φακό που είναι κ το ποιο σημαντικό) και είναι dual-SIM.

Edited by madman099

Ναι το εχω παρατηρήσει αλλά οχι έντονα.

Αυτό που βλέπω παρακολουθοντας την μπαταρία μεσώ της εφαρμογής GSam, είναι ότι κάποιες εφαρμογές παρουσιάζουν περίεργη συμπεριφορά σε κατανάλωση.

Παράδειγμα το facebook ενώ καταναλωνε φουλ, τελευταία έπεσε σε φυσιολογικά επίπεδα.

Αντιθέτως είδα μεγάλη κατανάλωση στον ES Explorer και μάλιστα χωρίς να τον χρησιμοποιώ. Τον απενεργοποίησα και ειδα σημαντική διαφορά.

Χθες σε 14 ώρες απο την φόρτιση, έβγαλα (ΜΟΝΟ ΜΕ 3G) 5 ωρες οθονη.

Καταπληκτικό νουμερο που είχα να το δω απο εποχές των πρωτων kitkat.

Θα πρέπει λοιπόν να ψαχτουμε με τις εφαρμογές που παρουσιάζουν μεγάλη κατανάλωση. Αν βλέπετε περίεργα υψηλή κατανάλωση κάντε απενεργοποιηση της εφαρμογής και δοκιμάστε για μια δυο μέρες χωρίς αυτήν.

Δυστυχώς όπως φαίνεται κάποιοι developers δεν έχουν κάνει σωστή προσαρμογή στις εφαρμογές τους στην lollipop.

Πολύ καλά τα νούμερα σου με 3g αλλά πιστεύω πως θα βελτιωθούν περισσότερο με τον ερχομό της 5.1

Όντως πολλές εφαρμογές θέλουν δουλειά ακόμα... Ένα άλλο που έχω παρατηρήσει είναι ότι από το 100 ως το 90 πέφτει πιο γρήγορα. Είναι φυσιολογικό?

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Όλα σχεδόν τα τηλέφωνα το κάνουν αυτό εκτός από iPhone που με τέχνασμα σε κάνει να νομίζεις ότι έχει κολλήσει στο 100%

Καλησπέρα,βρήκα ένα m8 μεταχειρισμένο και επειδή φεύγω απο note 3 δεν ξέρω τι να προσέξω,πχ Knox υπάρχει και πως το βλέπω σαν τα σαμσουνγκ;γενικά τι να κοιτάξω .ευχαριστω για τον χρόνο σας!!!!

Κι από μένα ευτυχισμένο κάτοχο του m8. Αν και λίγο άσχετο το μέρος να ρωτήσω εδώ, αλλά που βρίσκουμε ακουστικά αν μας χαλάσουν αυτά που έχει; Κι αν δε βρίσκουμε εύκολα, ποια θα προτείνατε γενικά σαν καλά ακουστικά;

Κι από μένα ευτυχισμένο κάτοχο του m8. Αν και λίγο άσχετο το μέρος να ρωτήσω εδώ, αλλά που βρίσκουμε ακουστικά αν μας χαλάσουν αυτά που έχει; Κι αν δε βρίσκουμε εύκολα, ποια θα προτείνατε γενικά σαν καλά ακουστικά;

ακομα και του iPhone καλα ειναι.

Απλα δεν εχεις την αυξομειωση του ηχου.

OCD στιγμη :lol:

κινητο γνωστου μετα απο 3 με 4 μηνες ηδη εχει θαμπαδες στο πλαστικο το μαυρακι πανω στις υπερυθρες :lol:

δεν του το ειπα...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Τα ακουστικά υπάρχουν και στο eBay και στο Σκρουτζ. Εγώ πάντως αντί των απλών πήρα τα RC Ε240 της htc. Κοστίζουν λίγο παραπάνω (15-20 ευρώ) αλλά έχει ρύθμιση έντασης ενώ μπορείς να πας μπρος πίσω με διπλό και τριπλό πάτημα (σαν τα iphone).

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Δεν χαλάνε πάντως καθόλου εύκολο να το ξέρεις. Εμένα μπήκαν καταλάθος στο πλυντήριο, τα έβγαλα τα στέγνωσα Και λειτουργούνε μια χαρά..

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Δεν χαλάνε πάντως καθόλου εύκολο να το ξέρεις. Εμένα μπήκαν καταλάθος στο πλυντήριο, τα έβγαλα τα στέγνωσα Και λειτουργούνε μια χαρά..

Έχω αλλάξει ένα σκασμό ακουστικά. Την ίδια εμπειρία με σένα την είχα κι εγώ αλλά δυστυχώς μπορεί να χαλάσουν πολύ εύκολα μια οποιαδήποτε βροχερή μέρα από την υγρασία που υπάρχει αν εκείνη την ώρα τα χρησιμοποιείς.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Είχα τρομερά κακή εμπειρία με ακουστικά της ΗΤC στα παλιά της μοντέλα (εποχές Diamond, όταν και είχα το S740). Παρ' όλα αυτά, τα ακουστικά του Μ7 εκτός του ότι έχουν φοβερό ήχο, έχουν υποστεί τα πάνδεινα και λειτουργούν μια χαρά μετά από 2 χρόνια.

Τα ακουστικά του m8 είναι ότι καλύτερο σε εργοστασιακό έχω δουλέψει. Μπάσο και ένταση φοβερή. Και εμένα ήταν σαν καινούργια μετά απ πολύ χρηση
Θοδωρής

Το Μ8 είναι η συσκευή που έχω χρησιμοποιήσει πιο σκληρά από οτιδήποτε άλλο είχα πριν.

Εκτός των πρώτων ημερών, δεν έχει μπει σε θήκη. Δεν έχει κανένα σημάδι χρήσης εκτός από ένα μέγεθος τελείας από πτώση.

Ούτε θολωματα στο πλαστικό. Τίποτα.

Μοναδικό μου πρόβλημα η αστάθεια στην κατανάλωση μετά την lollipop.

Μονίμως ο kernel καταναλώνει το μεγαλύτερο ποσοστό.

Το Μ8 είναι η συσκευή που έχω χρησιμοποιήσει πιο σκληρά από οτιδήποτε άλλο είχα πριν.

Εκτός των πρώτων ημερών, δεν έχει μπει σε θήκη. Δεν έχει κανένα σημάδι χρήσης εκτός από ένα μέγεθος τελείας από πτώση.

Ούτε θολωματα στο πλαστικό. Τίποτα.

Μοναδικό μου πρόβλημα η αστάθεια στην κατανάλωση μετά την lollipop.

Μονίμως ο kernel καταναλώνει το μεγαλύτερο ποσοστό.

ακομα δεν το ελυσες ε;

εμενα ειναι μονιμα στο 19%

Προσωπικα μου την εχει σπασει που η καταναλωση της lollipop ειναι τελικα αυξημενη κατα 15% τουλαχιστον.

Ενδεικτικα ειχα κρατησει screenshots με την ιδια χρηση που κανω παντα στο κινητο.

Με την kitkat ημουν στις 5,5ωρες οθονη και τωρα δυσκολα παω πανω απο 4,5

οπως και να εχει ειναι πανεμορφη η lollipop sense αλλα ειναι σπαστικο να βλεπω αυτα τα νουμερα.

Δημήτρης

XS Max 512gb.