venduza Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Η αλήθεια είναι ότι αν όντως είναι αυτό το επόμενο one από design δεν διαφέρει κ πολύ από τον προκάτοχό του. Αλλά κακά τα ψέματα.. το m8 είχε θέσει ψηλά τον πήχη. Η κάμερα που ήταν ένα από τα αδύναμα σημεία του αντικαταστάθηκε αλλά τα bezels δείχνει να παραμένουν ,σε μικρότερο βαθμό βέβαια. Το ότι (μαλλον) δεν προτιμάται 2Κ οθόνη συγκαταλέγεται στα θετικα διότι σε αυτα τα μεγέθη οθονών μόνο αρνητικά μπορεί να προσφερει. Όπως είπα και πιο πάνω ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα μέχρι να έχουμε κάτι χειροπιαστό. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Παιδιά έχει κανείς ιδέα αν το τελευταίο update του Facebook προκάλεσε πρόβλημα συγχρονισμού με το blinkfeed? Δεν μου βγάζει τις νεοτερες αναρτήσεις πλέον. Το έχει κανείς άλλος αυτό? Σημειώστε ότι η αναβάθμιση σε lollipop μου έχει έρθει αλλά δεν την έχω κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Παιδιά έχει κανείς ιδέα αν το τελευταίο update του Facebook προκάλεσε πρόβλημα συγχρονισμού με το blinkfeed? Δεν μου βγάζει τις νεοτερες αναρτήσεις πλέον. Το έχει κανείς άλλος αυτό? Σημειώστε ότι η αναβάθμιση σε lollipop μου έχει έρθει αλλά δεν την έχω κάνει. Ναι το παρουσιασε και σε μενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Τι ειναι το τεταρτο κουμπι παλι που εμφανιζετε στα βιντεο που βγηκαν? Αμαν ρε HTC Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ναι το παρουσιασε και σε μενα... Για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα διορθώθηκε μόνο του χωρίς να κάνω τίποτα. Ούτε restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Τι ειναι το τεταρτο κουμπι παλι που εμφανιζετε στα βιντεο που βγηκαν? Αμαν ρε HTC Δεν ξέρω γιατί αλλά μου κάνει λίγο μούφα το βίντεο.... Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα διορθώθηκε μόνο του χωρίς να κάνω τίποτα. Ούτε restart. Άκυρο. Το ξαναπαρουσίασε. Σαν bug μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Τα videos που έγιναν leak ήταν της HTC. Άμα τώρα εσύ δεν το πιστεύεις... http://youtu.be/PH5drBUXnco Και εισαι σιγουρος οτι αυτο δεν θα ειναι το HTC M8i επειδη...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Και εισαι σιγουρος οτι αυτο δεν θα ειναι το HTC M8i επειδη...? Δες το 3:36 λεπτό στο βίντεο και θα πάρεις την απάντηση σου. Παρακαλώ να μη συνεχίσουμε το παιχνίδι των 10 ερωτήσεων άλλο, μιας και σε λιγότερο απο 24 ώρες η HTC θα παρουσιάσει τα νέα μοντέλα εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Τελικά είχε δίκιο κάποιος που έγραφε ότι η εφαρμογή του Facebook με την lollipop καταναλώνει υπερβολικά. Το διαπίστωσα και με την GSam αλλά και την official εφαρμογή. Χθες απενεργοποίησα το facebook και το παρακολουθουσα μέσω chrome. Η διαφορά στην κατανάλωση ήταν κάτι παραπάνω απο εμφανής. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Τελικά είχε δίκιο κάποιος που έγραφε ότι η εφαρμογή του Facebook με την lollipop καταναλώνει υπερβολικά. Το διαπίστωσα και με την GSam αλλά και την official εφαρμογή. Χθες απενεργοποίησα το facebook και το παρακολουθουσα μέσω chrome. Η διαφορά στην κατανάλωση ήταν κάτι παραπάνω απο εμφανής. Δεν είναι με την lollipop μόνο. Σε Μ7 πριν την αλλαγή είχα το ίδιο πρόβλημα. Έχει περίπου 2 μήνες που η εφαρμογή του Facebook καταναλώνει πολύ. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 (edited) Ναι εγώ το έγραψα. Την έβγαλα Και γω χτες βράδυ. Δείτε τις φωτο. Έχω οθόνη 1:36 και το Facebook χρησιμοποιούσε cpu 3:22. Edited March 1, 2015 by SagoniasSlutRose Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Κι άντε και την έβγαλες. Μήπως υπάρχει και καμιά εναλλακτική της προκοπής; Υ.Γ. το περίεργο είναι ότι στο τάμπλετ είναι εξαιρετικά χαμηλά, μόλις στο 0.3%. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Προς το παρόν χρησιμοποιώ browser. Απλά δεν έρχονται ειδοποιήσεις. Τις βλέπεις μόνο όταν ανοίξεις τον browser. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 http://www.theverge.com/2015/3/1/8127945/htc-one-m9-hands-on-preview-at-mwc-2015 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Θελω themes και new dot view ΑSAP :) Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 (edited) Καλησπέρα,σήμερα παρέλαβα το εργαλείο και είμαι στο δίλημμα να κάνω ή όχι το πέρασμα από το 4.4.4 σε λολιποπ. Τι γνώμη έχετε; Edit: είναι και root αλλά αυτή τη στιγμή είναι με την official rom Edited March 2, 2015 by pillopoulos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Τελικά είχε δίκιο κάποιος που έγραφε ότι η εφαρμογή του Facebook με την lollipop καταναλώνει υπερβολικά. Το διαπίστωσα και με την GSam αλλά και την official εφαρμογή. Χθες απενεργοποίησα το facebook και το παρακολουθουσα μέσω chrome. Η διαφορά στην κατανάλωση ήταν κάτι παραπάνω απο εμφανής. Δεν είναι με την lollipop μόνο. Σε Μ7 πριν την αλλαγή είχα το ίδιο πρόβλημα. Έχει περίπου 2 μήνες που η εφαρμογή του Facebook καταναλώνει πολύ. Ναι εγώ το έγραψα. Την έβγαλα Και γω χτες βράδυ. Δείτε τις φωτο. Έχω οθόνη 1:36 και το Facebook χρησιμοποιούσε cpu 3:22. Σαν τρελή καταναλώνει και σε εμένα που δεν έκανα την αναβάθμιση.Είμαι σε κιτ κατ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Νομίζω είναι θέμα του App παρά της Λόλιποπ. Και εγώ είχα παρατηρήσει κάτι τρελά σκαλώματα κάποιες μέρες μετά από ένα update. Τώρα πάντως φαίνεται νορμάλ πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 γνωριζουμε εαν το αγορασεις απο το γερμανικο αμαζον,θα περιλαμβανει ελληνικο μενου κ ελληνικη γραμματοσειρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Προς το παρόν χρησιμοποιώ browser. Απλά δεν έρχονται ειδοποιήσεις. Τις βλέπεις μόνο όταν ανοίξεις τον browser. Ο UC browser δουλεύει και με ειδοποιήσεις με ένα μικρο plugin. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Πηγα να κανω ενα restore στην 4.4.4 απο ενα backup που εχω κανει στην 4.4.4 και κολλαει σε αυτη την εικονα και δεν ολοκληρωνει... (το αφησα ολο το βραδυ) Φυσικα δεν επανερχεται τιποτα και πρεπει να ξαναστησω το κινητο απο την αρχη... γιατι κολλαει περιστρεφοντας τις 2 τελευταιες επιλογες και η μονη λυση ειναι βιαιο restart... Καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Επισης, τι ειναι αυτο τελικα? Επανεφερα (εκτος του s-off) το κινητο στην μαμα κατασταση (μεχρι και το relock εφτιαξα σε lock) και δεν λεει να φυγει. Το βγαζει σε οσους εχουν s-off? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Λόγω s-off το βγάζει. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 http://m.gsmarena.com/htc_one_m8s_with_slower_cpu_to_replace_the_one_m8_soon-news-11398.php HTC M8s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts