venduza Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) Η αλήθεια είναι πως λείπουν ορισμένα πράγματα όπως οι επιλογές όπως λέει ο φίλος παραπάνω στο multitasking όπως και κάποιες άλλες που έχω δει από βίντεο στο YouTube . Μήπως θα πρέπει να κάνουμε κ μια επαναφορά ώστε να εμφανιστούν και αυτές η θα έπρεπε να γίνει clean install και είναι αργά τωρα? Επίσης στο ιστορικό χρήσης μπαταρίας δε μου δείχνει καμία εφαρμογή να καταναλώνει με σβήστη οθονη όπως κ τα υπόλοιπα δε μου φαίνονται έγκυρα...σε σας πως τα δείχνει? Μου φαίνεται δεν τη γλιτώνουμε τηΝ επαναφορά Λειπουν οι επιλογες που αναφερεις στο multitask οι οποιες εμφανιζονται μονο σε landscape οπως ειπε ο φιλος μας παραπανω...επισης ειχα δει μια επιλογη της lollipop στις ρυθμισεις/ασφαλεια/εξυπνο κλειδωμα. Υπαρχει αυτο σε σενα? Στη χρηση μπαταριας μου δειχνει μονο τρια πραγματα μονο πραγμα αφυσικο γιατι εχω τρεξει κ αλλες εφαρμογες αλλα παρολα αυτα δεν μου τις εμφανιζει στη λιστα με τα ποσοστα..σε λιγο θα ανεβασω και φωτο να δεισ.. http://i60.tinypic.com/5ww46x.png http://i62.tinypic.com/2ilhj4o.png Edited January 29, 2015 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθούν οι χειρονομίες στην κλειδωμένη οθόνη και να μείνει μόνον το διπλό ταπ για ξεκλείδωμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) Λειπουν οι επιλογες που αναφερεις στο multitask οι οποιες εμφανιζονται μονο σε landscape οπως ειπε ο φιλος μας παραπανω...επισης ειχα δει μια επιλογη της lollipop στις ρυθμισεις/ασφαλεια/εξυπνο κλειδωμα. Υπαρχει αυτο σε σενα? Στη χρηση μπαταριας μου δειχνει μονο τρια πραγματα μονο πραγμα αφυσικο γιατι εχω τρεξει κ αλλες εφαρμογες αλλα παρολα αυτα δεν μου τις εμφανιζει στη λιστα με τα ποσοστα..σε λιγο θα ανεβασω και φωτο να δεισ.. nai το εξυπνο κλειδωμα υπαρχει και το χρησιμοποιω κιολας!!κοιτα πρωτα να ενεργοποιησεις ομως πρωτα το κλειδωμα οθονης. για την μπαταρια κανονικα οπως και σε κιτ κατ εμενα παντως το εβγαζε κανονιακα στο μουλτιτσακ...παιδια επαναλαμβανω ...ειναι major update καλο θα ηταν να κανετε factory reset και wipe cache parition... Edited January 29, 2015 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) Το εχω ενεργοποιημενο το κλειδωμα. Οποτε θα του κανω ενα factory reset μπας και στρωσει EDIT Εκανα επαναφορα και επανηλθε.. Edited January 29, 2015 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ένας φίλος πήρε backup τα πάντα πέρασε την 5αρα με ota, μετά έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και τέλος επανέφερε το backup του. Το κινητό έχει πλέον ένα μικρό lag και οποιαδήποτε εφαρμογή και να ανοίξεις (μία μόνο έστω) με το που πατάς το home κάνει πάντα redraw το launcher. Παίζει να φτιάξει χωρίς επαναφορά και εκ νέου στήσιμο του κινητού από την αρχή; Έχει συναντήσει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Εγώ πάντως το σεταρα as new... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Κανένα πρόβλημα με τις ρυθμίσεις για grid view ή card view στις εφαρμογές. Και στην τροφοδοσία δείχνει κανονικά τις εφαρμογές που καταναλώνουν με σβηστη οθόνη. Το έξυπνο κλείδωμα δεν μπορώ να βρω. Χρειάζεται και οθόνη ασφαλείας πέρα από οθόνη κλειδώματος? Και το μόνο που έκανα ήταν 2 επανεκκινησεις μετά την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Κανένα πρόβλημα με τις ρυθμίσεις για grid view ή card view στις εφαρμογές. Και στην τροφοδοσία δείχνει κανονικά τις εφαρμογές που καταναλώνουν με σβηστη οθόνη. Το έξυπνο κλείδωμα δεν μπορώ να βρω. Χρειάζεται και οθόνη ασφαλείας πέρα από οθόνη κλειδώματος? Και το μόνο που έκανα ήταν 2 επανεκκινησεις μετά την αναβάθμιση. Εγώ πήγα security,screen lock ,,έβαλα pin code και με τα smartlock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Σπύρο εμένα δεν μου το εμφάνιζε μέχρι που του έκανα επαναφορά. Είναι σαν επιλογή κάτω από το κλείδωμα οθόνης Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Εγώ πήγα security,screen lock ,,έβαλα pin code και με τα smartlock Το smart lock πως ακριβώς δουλεύει? Έβαλα μοτίβο ασφαλείας, έβαλα και το smart lock έβαλα και αξιόπιστα μέρη και αξιόπιστο πρόσωπο αλλά κάθε φορά που το ξεκλείδωνα μου ζητούσε το μοτίβο.. :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Το smart lock πως ακριβώς δουλεύει? Έβαλα μοτίβο ασφαλείας, έβαλα και το smart lock έβαλα και αξιόπιστα μέρη και αξιόπιστο πρόσωπο αλλά κάθε φορά που το ξεκλείδωνα μου ζητούσε το μοτίβο.. :wacko: μηπως εχεις βαλει συντομευση τυπου screen lock για να κλειδωνεις την οθονη?αυτο φταιει εχει κανει βλακεια η google,για να δουλεψει πρεπει η να τη σβησεις με το hardware κουμπι η να σβησει μονη της απο χρονο εδω:https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=79735 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Το smart lock πως ακριβώς δουλεύει? Έβαλα μοτίβο ασφαλείας, έβαλα και το smart lock έβαλα και αξιόπιστα μέρη και αξιόπιστο πρόσωπο αλλά κάθε φορά που το ξεκλείδωνα μου ζητούσε το μοτίβο.. :wacko: Παράδειγμα για τα trusted places.πατώντας το σου έχει home,work και trusted places... Αν έχεις βάλει τις διευθύνσεις από τους χάρτες κάθε φορά που πας στο σπίτι ή στο γραφείο δεν χρειάζεται να βάλεις pin. Εγώ επειδή είμαι επαρχεια και με δεν εέχω οδούς διάλεξα το trusted places. Το πάτησα βρήκε ακριβώς το σημείο και μια ακτινα... Προσοχή ενεργοποιείται το gps οπότε μετά καλό θα ήταν μετά να το ξανά αλέτρι στο batterry saving. Λογικά με το δικτυο,και το WiFi δουλεύει. Αν χρησιμοποιείς bluetooth headsets ή ρολόι ή pc-notebook-tablet διαλεγουμε το trusted devices.. Για εμένα αυτό είναι ακόμα καλύτερό. Για το trusted faces είναι καλό αλλά σε σκοτεινά μέρη είναι δωρον αδωρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) Εγώ πήγα security,screen lock ,,έβαλα pin code και με τα smartlock Το μόνο που μου εμφανίζει έτσι είναι το χρονικό όριο για κλείδωμα της οθόνης. Πουθενά δεν βλέπω smartlock. Τελικά το βρήκα. Έπρεπε πρώτα να πάω Ασφάλεια - Συνθετες - Παράγοντες αξιοπιστίας και εκεί να ενεργοποιήσω το Smartlock! Thank You! Edited January 29, 2015 by spyros_mad_doc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Το μόνο που μου εμφανίζει έτσι είναι το χρονικό όριο για κλείδωμα της οθόνης. Πουθενά δεν βλέπω smartlock. Θελει ενεργοποιηση. Ασφαλεια-παραγοντες αξιοπιστιας-smart lock on Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Φιλε μου οντως το αλλαξαν,οι εφαρμογες τωρα αν εχει ενσωματωσει την αλλαγη ο developer μπορουν να γραψουν κανονικα στην καρτα μνημης.συγκεκριμενα ο es file explorer οταν επιλεξεις πρωτη φορα να μεταφερεις κατι στην micro sd βγαινει ενα μενου και σου ζηταει να επιλεξεις σε ποια μνημη θελεις να δωθει αδεια εγγραφης,επιλεγεις την micro sd και μετα την κανεις οτι θες.η λολιλοπ δινει αυτη την αδεια αλλα πρεπει να ενσωματωσει τη λειτουργια και ο developer της καθε εφαρμογης Άψογα, αυτό ακριβώς ήθελα να μάθω. Σε ευχαριστώ πολύ! Υποθέτω ότι είναι νέο permission που πρέπει να το ζητήσει η εφαρμογη κατά την εγκατάσταση,οπότε γι'αυτό θέλει update. Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 μηπως εχεις βαλει συντομευση τυπου screen lock για να κλειδωνεις την οθονη?αυτο φταιει εχει κανει βλακεια η google,για να δουλεψει πρεπει η να τη σβησεις με το hardware κουμπι η να σβησει μονη της απο χρονο εδω:https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=79735 Αυτό ήταν.. Όντως αν το κλείσω από το power δουλεύει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) Δυστυχως δεν λειτουργει το Snapdragon™ BatteryGuru. Η 5.0.1 λειτουργει σε ART γι'αυτο δεν δουλευουν καποια προγραμματα? To geekbench με φουλ wifi σημα, μετα τα τεστ δεν βρισκει internet connection οποτε και δεν βγαζει τιποτα... Οπως και το fitbit ακριβως το ιδιο και δεν κανει καν συνδεση στον λογαριασμο μου... Καποιες εφαρμογες βλεπουν ιντερνετ, καποιες οχι... Εχει τα θεματακια της τελικα... Edited January 29, 2015 by eNeRGy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ένα ωραίο για όσους δεν το ανακάλυψαν είναι ο ορισμός να μπλοκ άρουμε εφαρμογές, να κρύβουμε το περιεχομενο όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη και να ορίσουμε την σημασία του... Πάμε settings, sound and notification, app. Notification και ορίζουμε για την κάθε εφαρμογή ξεχωριστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Σχεδόν όλα όσα αναφέρονται σαν προβλήματα αφορούν εφαρμογές τρίτων που χρειάζονται προσαρμογή. Σε μένα κάποια εφαρμογή μπλοκάρει το home button. Θα την ανακαλύψω μόλις μου το ξαναπαρουσιασει. Κλείνοντας όλες τις εφαρμογές απο το multi tasking επανέρχεται. Οταν ξανα συμβεί θα τις κλείσω μια μια μεχρι να βρω ποια το δημιουργεί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terisds Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Όταν τραβάω προς τα κάτω την οθόνη να κάνει το fb ανανέωση,εκεί κολλάει για λίγο,ξαναπερασα τον κωδικό από το WiFi,αλλά αυτό συνεχίζεται. Παράθεση Αμοίβεστε περί πάρτης!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Όταν τραβάω προς τα κάτω την οθόνη να κάνει το fb ανανέωση,εκεί κολλάει για λίγο,ξαναπερασα τον κωδικό από το WiFi,αλλά αυτό συνεχίζεται. Το κάνει και με 3g άρα είναι θέμα προσαρμογής της εφαρμογής. Δεν είναι καινούργιο το να χρειάζονται κάποιες εφαρμογές μικροδιορθωσεις για συγκεκριμένες συσκευές μετά από την αλλαγή έκδοσης λογισμικού. Οι developers κάνουν τις δοκιμές τους σε nexus. Αργότερα όταν δίνεται η νέα έκδοση στις υπόλοιπες συσκευές κάνουν προσαρμογή αν υπάρχουν μικροπροβληματα. Έχουμε δει πολλές φορές να γράφουν πχ στο log διόρθωση προβλημάτων για συσκευές Samsung κλπ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ναι και στον messanger του facebook μολις στειλεις μηνυμα κολλαει η συσκευη μεχρι να αποσταλει 3-4 δευτερολεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ναι και στον messanger του facebook μολις στειλεις μηνυμα κολλαει η συσκευη μεχρι να αποσταλει 3-4 δευτερολεπτα. Το ιδιο προβλημα εχω και εγω..Ενταξει δεν ειμαι ο μονος!!! :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 καλησπερα!μετα το update κανενα απολυτως προβλημα.μια ερωτηση γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου:cry: υπαρχει τροπος στην gallerry να μην αποθηκευοντε φοτο aπο το cache η απο αλλες εφαρμογες αυτοματα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_79 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μετά το update δεν μπορώ να βρω τρόπο να ενεργοποιήσω το "διαδραστικό" πληκτρολόγιο. Δηλαδή αυτό που σχηματίζεις τη λέξη σέρνοντας το δάκτυλο στο πληκτρολόγιο. Με βολεύει πολύ.. Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts