tpal Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ποια bugatti εχεις?ενδιαφερομαι.. εχω ενα θεμα τις 2 τελευταιες μερες,κατι μου τρωει ανεξηγητα τη μπαταρια.νομιζω οτι ειναι το gmail app,δε τραβαει ευκολα τα νεα μειλ.εχει τυχει σε καποιον? Bugatti slim fit pouch. Την έχω και εγώ. Πραγματικά φοβερή θήκη. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καλησπερα σε ολους.χρειαζομαι βοήθεια. Μου ηρθε σημερα το m8 απο γερμανια και δεν εχει ελληνικό μενου.Εβαλα την sim εκανα factory reset αλλα δεν βγαζει ελληνικό μενου.τι αλλο μπορω να κανω; Βαλε το morelocale 2 και ακολούθησε τις οδηγίες.Θέλει adb commands Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Τα unlocked M8 εχουν CID HTC__001? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Όχι απαραίτητα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Απ ότι είδα χθες στο xda, δεν έχει πάρει κανείς lollipop σε Ευρώπη. Οι οπτικές αλλαγές είναι ελάχιστες. Σε πρώτη φάση μας ενδιαφέρει να παραμείνει η συσκευή απροβληματιστη ως εχει, να μην επηρεαστεί αρνητικά η αυτονομία και η διαχείριση ram. Απο εκει και πέρα, καλοδεχουμενη οποιαδήποτε βελτίωση. Ουσιαστικές αλλαγές θα δούμε τον Απρίλιο όταν θα πάρουμε το νεο sence. Αυτό είναι το σημαντικοτερο update για τα HTC. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Πες τα ρε Κώστα. Και εγώ αυτο λέω. Περιμένουμε μια lollipop λες και θα δούμε τρελές διαφορές. Αν είχαμε pure android θα βλέπαμε αλλά εδώ όλα είναι τέλεια. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Δεύτερο Μ8 στην οικογένεια, αυτή τη φορά Verizon 32g Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Φουλ παραπληροφόρηση απ το gsmarena και άλλα συναφή sites. Την αναβάθμιση την πήρανε μόνο τα developer edition. Αναφορά για unlocked δεν έγινε από κανέναν. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Φουλ παραπληροφόρηση απ το gsmarena και άλλα συναφή sites. Την αναβάθμιση την πήρανε μόνο τα developer edition. Αναφορά για unlocked δεν έγινε από κανέναν. Ακριβώς. Προφανώς ακόμα κανουν δοκιμές για την όλη διαδικασία του OTA και πιθανώς για άλλα προβλήματα. Την έδωσαν πρώτα στους dev και καλά έκαναν. Αν όλα πάνε καλά θα έχουμε το lollipop σύντομα. @tpal Θόδωρε η αγωνία μας είναι στο να μην χαλάσει κάτι και να δούμε κατά πόσο προσφέρουν σε συνολική εμπειρία οι σημαντικές αλλαγές στα εντός του λειτουργικού. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα είναι ακόμα καλυτερο... Μη ξεχνάτε ότι ναι μεν δωθηκε η lollipop τον Νοέμβριο αλλά η preview έκδοση ήταν από το καλοκαίρι. Οπότε πιστεύω κάθε εταιρία είχε άπλετο χώρο για διάφορες δοκιμές. Και ειλικρινά πιστέψτε με σε νεξους ήταν σαν να πήρα καινούργιο κινητο.... Πολύ fluid και παρά πολύ ελαφρύ... Υπομονή σε δύο εβδομάδες και μακάρι να μην διαψευστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 (edited) Και σε unlocked συσκευές είναι πλέον έτοιμη η νέα έκδοση ...stage 4 complete σύμφωνα με το site της Αμερικής Και μια ερωτηση...γινεται να μην ενεργοποιείται η εξοικονόμηση ενέργειας στο 14% ? Κ όταν το συνδέω πάλι με το φορτιστή πρέπει να την απενεργοποιησω χειροκίνητα. Έτσι δουλεύει κ σε σας ή έχω κάποιο θέμα? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 15, 2015 by kollatos Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Και μια ερωτηση...γινεται να μην ενεργοποιείται η εξοικονόμηση ενέργειας στο 14% ? Κ όταν το συνδέω πάλι με το φορτιστή πρέπει να την απενεργοποιησω χειροκίνητα. Έτσι δουλεύει κ σε σας ή έχω κάποιο θέμα? Έτσι κάνει και σε εμένα δεν ξέρω να σου πω πως απενεργοποιείται. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Μάλλον πρέπει να είναι από software και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι..έπρεπε όμως να απενεργοποιείται αυτόματα με σύνδεση στο φορτιστή. (ψιριζουμε τη μαϊμού τώρα αλλά τεσπα να πούμε κ Κανένα αρνητικό...όλο για θετικά μιλάμε για τη συσκευή μας ) Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terisds Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) Γειά σας,εχω το m8,και ξαφνικα η οθονη γέμισε με πολύχρομες τελίτσες,πρώτα έδειχνε στην οθόνη σε διάφορα μέρη την σελίδα που έχα ανοιχτή,και μετα έβγαλε τις βουλίτσες,σαν πίξελ,οταν έρχεται μειλ ειδοποιεί,κατα τα άλλα τίποτε,φοβάμαι να το κλείσω,μην γίνει χειρότερα,εχει τύχει σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο; EDIT: Ξαφνικά έφτιαξε μόνο του,δεν ξέρω αν απο το πολύ άνοιξε-κλείσε αν επανηλθε,πάντως τώρα λειτουργεί.:mad: Edited January 18, 2015 by Villis Συνένωση posts Παράθεση Αμοίβεστε περί πάρτης!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 λογικα σου ενεργοποιηθηκε το dot view για καποιο λογο...:) Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Κάπου διάβασα πως από αύριο βράδυ θα ξεκινήσει η αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ...Άντε να δούμε.. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Βασικα ξεκινησε ηδη σημερα στην ασια για τις unlocked συσκευες,απλα το θεμα ειναι ποτε θα ξεκινησει και ευρωπη Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poofklats Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλησπέρα, για update από rom με kitkat σε rom με lolipop χρειάζεται να κάνω ξεχωριστά update το firmware ή είμαι καλυμμένος και με απλό full wipe; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Μετά τις σημερινές διαρροές για το Μ9, όλα δείχνουν ότι η HTC απλά βελτιώνει παντού το ήδη πολύ καλό Μ8 δίνοντας έμφαση στην κάμερα. Όσοι αποφασίσουν να μείνουν στο Μ8 δεν θα αισθανθούν καθόλου άσχημα αφού οι αλλαγές είναι τύπου iphone. Όσο δηλαδή θα απέχει το iphone 6 από το 6s. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο 810 ναι μεν θα είναι 64bit αλλά δεν ξέρω ποτέ θα υλοποιηθούν οι εφαρμογές να τρέχουν στα 64bit.νομίζω ο 805 που έχει το νεξους 6 δεν ειναι. Επίσης δεν ξέρω αν ισχύει ότι πρέπει να έχει 4gb ram για να τρέχουν στα 64 bit. Αν ισχύει τότε μάλλον από του χρόνου καθώς φαίνεται να είναι το 2015 μεταβατική περίοδος. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο 810 ναι μεν θα είναι 64bit αλλά δεν ξέρω ποτέ θα υλοποιηθούν οι εφαρμογές να τρέχουν στα 64bit.νομίζω ο 805 που έχει το νεξους 6 δεν ειναι. Επίσης δεν ξέρω αν ισχύει ότι πρέπει να έχει 4gb ram για να τρέχουν στα 64 bit. Αν ισχύει τότε μάλλον από του χρόνου καθώς φαίνεται να είναι το 2015 μεταβατική περίοδος. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος... Τα 64bit επιτρέπουν μια συσκευή να βλέπει τα 4 GB ram. Αυτό όμως δεν αποτελεί προαπαιτούμενο. Απλά προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Στην ουσία αυτό που πραγματικά προσφέρει είναι η αύξηση των υπολογισμών αφού σε κάθε κύκλο μπορεί να εκτελεί εντολές μεγαλύτερου μήκους. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Τα 64bit επιτρέπουν μια συσκευή να βλέπει τα 4 GB ram. Αυτό όμως δεν αποτελεί προαπαιτούμενο. Απλά προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Στην ουσία αυτό που πραγματικά προσφέρει είναι η αύξηση των υπολογισμών αφού σε κάθε κύκλο μπορεί να εκτελεί εντολές μεγαλύτερου μήκους. Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση... Πιστεύεις δηλαδή ότι σε αυτό το θέμα η apple είναι πιο μπροστα?ή τα android με lollipop και 3gb ram είναι σε καλύτερο δρόμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση... Πιστεύεις δηλαδή ότι σε αυτό το θέμα η apple είναι πιο μπροστα?ή τα android με lollipop και 3gb ram είναι σε καλύτερο δρόμο? Το συνολικό πακέτο μετράει. Για μένα που εχω δουλέψει πολυ με iphone 5s και ipad Air, αλλά και iphone 6, υστερούν σε σχέση με το Μ8 πόσο μαλλον με το Μ9. Δεν είναι μονο ο επεξεργαστής, αλλά η συνολική εμπειρία που αποκομιζεις απο το λειτουργικό, την ram κλπ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Το συνολικό πακέτο μετράει. Για μένα που εχω δουλέψει πολυ με iphone 5s και ipad Air, αλλά και iphone 6, υστερούν σε σχέση με το Μ8 πόσο μαλλον με το Μ9. Δεν είναι μονο ο επεξεργαστής, αλλά η συνολική εμπειρία που αποκομιζεις απο το λειτουργικό, την ram κλπ. σε ευχαριστω...παντως για το πιο πανω σχολιο σου παντα η σειρα s στα iphone ειναι καλυτερη:lol::lol:...διορθωνουν αυτα που επερεπε απο την αρχη...:pκαι εγω σαν πρωην χρηστης(απο το origininal εως και το 5s) μιλαω και παντα η s σειρα ειχε πιο καλα πραγματα...αν και μονο το 6 δεν πηρα γιατι με ξενερωσε τοπισω μερος... ακομα δεν μπορω να καταληξω σε θηκη...baseus ή pouch(bugatti)....η baseus ειναι λεπτη αλλα δεν ξερω τι προστασια προσφερει ..η pouch δεν μαρεσει που δεν εχει κορδονακι αλλα ειναι στην ουσια γυμνο,αν και τωρα μεσα στο σπιτι γυμνο το εχω και οταν παω στην δουλεια εχω την μαμα...ενταξει γυμνο ειναι απλα κοσμημα...πειτε ρε παιδια καμια γνωμη... εννοειται και αλλες προτασεις.... Edited January 21, 2015 by hgemwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εγώ έχω και τις δύο. Η bugatti είναι πολύ καλή και ας μην έχει κορδόνι μια χαρά βολευεσαι. Την είχα όλο το καλοκαίρι και πραγματικά προστάτευε το κινητό τέλεια. Μετά λόγο βαρεμάρας και χρηστικότητας πήρα την baseus. Είναι ότι πιο λεπτό υπάρχει. Βλέπεις την ομορφιά του κινητού χωρίς όγκο. Προστατεύει γύρω γύρω αλλά αν πέσει δεν θα σου δώσει την σιγουριά μια spigen. Εγώ την πήρα για να μπορώ να το αφήνω παντού χωρίς να έχει όγκο. Πήρα και μια μούφα spigen που δεν έχει διαφορές από την original. Πιο μεγάλο δεν γίνεται να γίνει αλλά για extreme καταστάσεις είναι καλή. Στο τοπικ των αξεσουάρ ρωτά ότι θες Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts