asmodeus Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Τελικα αυριο θα περιμενουμε την 5.0?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrzammler Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Μακριά, δεν το έχουν τελικά διαθέσιμο και τα λεφτά αποδεσμευονται μετά από 25 εργάσιμες. Χώρια που του δέσμευσαν δύο φορές το ποσό και άκρη δε βγαίνει. Στα λέω γιατί είναι φίλος μου. Είναι να σκας, αν έχει κανείς κάποια συμβουλή για νωρίτερη αποδέσμευση των χρημάτων, θα ήταν ευχης έργον. Χμμ, τι εννοεις; Πρωτη φορα ακουω για δεσμευση χρηματων απο το αμαζον. Πως εγινε η πληρωμη; Το δειχνει μαλιστα με παραδοση σε μερικες μερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Τελικα αυριο θα περιμενουμε την 5.0?:p Για να δούμε! Από σήμερα κάνω ελέγχους. Θα πάρουμε στα Ελληνικά άμεσα, η θα περιμένουμε κανένα μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Για να δούμε! Από σήμερα κάνω ελέγχους. Θα πάρουμε στα Ελληνικά άμεσα, η θα περιμένουμε κανένα μήνα; Ναι κανε ελεγχους γιατι θα δωθει απο λεπτο σε λεπτο/ωρα σε ωρα/μερα σε μερα και δεν ειναι να αργει κανεις σε τετοια πραγματα!!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία! Τις τελευταίες μέρες έχει χάσει τη ζωντάνια του το led ειδοποιησεων στο πάνω ηχείο. Όταν φορτίζει ήταν είναι σταθερά αναμμένο φαίνεται με το ζόρι στο σκοτάδι ενώ όταν υπάρχει κλήση ή μήνυμα ή άλλη ειδοποίηση που αναβοσβήνει είναι λίγο καλύτερα αλλά όχι όπως το ξέρουμε που φαίνεται από χιλιόμετρα. Υπάρχει τρόπος να το καθαρίσω χωρίς να βλάψω το κινητό? Δεν θέλω να το στείλω στο service και να είναι κάτι απλό.... Δεν νομίζω να έχει πέσει κάτι επάνω γιατί το προσέχω σαν τα μάτια μου. Ευχαριστώ πολύ για όποια λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία! Τις τελευταίες μέρες έχει χάσει τη ζωντάνια του το led ειδοποιησεων στο πάνω ηχείο. Όταν φορτίζει ήταν είναι σταθερά αναμμένο φαίνεται με το ζόρι στο σκοτάδι ενώ όταν υπάρχει κλήση ή μήνυμα ή άλλη ειδοποίηση που αναβοσβήνει είναι λίγο καλύτερα αλλά όχι όπως το ξέρουμε που φαίνεται από χιλιόμετρα. Υπάρχει τρόπος να το καθαρίσω χωρίς να βλάψω το κινητό? Δεν θέλω να το στείλω στο service και να είναι κάτι απλό.... Δεν νομίζω να έχει πέσει κάτι επάνω γιατί το προσέχω σαν τα μάτια μου. Ευχαριστώ πολύ για όποια λύση Οδοντόβουρτσα. Καθαρίζει και το ηχείο. Πάρε μια μαλακή οδοντόβουρτσα και τρίψ' το κανένα δίλεπτο. Δε θέλει δύναμη. Με την ευκαιρία κάνε και το από κάτω. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Οδοντόβουρτσα. Καθαρίζει και το ηχείο. Πάρε μια μαλακή οδοντόβουρτσα και τρίψ' το κανένα δίλεπτο. Δε θέλει δύναμη. Με την ευκαιρία κάνε και το από κάτω. Μια άλλη καλή λύση είναι η ηλεκτρική σκούπα. Βάζουμε Την μικρή χοάνη που είναι για να καθαρίζουν σαλόνια η οποία έχει και βούρτσα στην άκρη. Εννοείται ότι θα πρέπει να είναι καθαρή. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι οι σκόνες δεν θα πέσουν μέσα στο ηχείο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Μια άλλη καλή λύση είναι η ηλεκτρική σκούπα. Βάζουμε Την μικρή χοάνη που είναι για να καθαρίζουν σαλόνια η οποία έχει και βούρτσα στην άκρη. Εννοείται ότι θα πρέπει να είναι καθαρή. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι οι σκόνες δεν θα πέσουν μέσα στο ηχείο. Το κακό με τη σκούπα είναι ότι μπορεί να δημιουργηθεί κενό αέρος. Το ακουστικό είναι μια μεμβράνη και εύκολα μπορεί να χαλάσει. Ίσως με σκουπάκι χειρός που είναι πιο αδύναμο. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Τι ηλεκτρικες σκουπες και σκουπακια γραφετε ρε παιδια. Πως ειναι δυνατον να γραφετε με ανεση κατι που μπορει ανετα να οδηγησει σε καταστροφη ηχειου και το πετατε ετσι χυμα να το διαβαζει ο καθε πικραμενος και υποψηφιος για επισκεψη στο σερβις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Μάλλον πρέπει να περιμένουμε κανέναν μήνα ακόμα για το lollipop... "According to @htc @HTCUSA update is in stage 2.... We have long wait to lollipop http://t.co/w9QjjWNZXH #HTCOneM8 #htcone #Lollipop" Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Τι ηλεκτρικες σκουπες και σκουπακια γραφετε ρε παιδια. Πως ειναι δυνατον να γραφετε με ανεση κατι που μπορει ανετα να οδηγησει σε καταστροφη ηχειου και το πετατε ετσι χυμα να το διαβαζει ο καθε πικραμενος και υποψηφιος για επισκεψη στο σερβις? Πιστεύεις ότι μπορεί να εφαρμόσει απόλυτα σε μια τέτοια επιφάνεια ώστε να δημιουργήσει πρόβλημα? Προφανώς πέταξες κάτι χωρίς να το σκεφτείς. Το εξάρτημα αυτό υπάρχει σε κάθε ηλεκτρική σκούπα και είναι ουσιαστικά μια μικρή βούρτσα. Το μόνο που κάνει είναι να τραβά την σκόνη που απομακρύνει η βούρτσα ώστε να μην επιστρέφει στην επιφάνεια που καθαρίζεις. Δεν ασκεί καμία πίεση στην μεμβράνη των ηχείων. Πριν το προτείνω το έχω δοκιμάσει πολλές φορές. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Τι ηλεκτρικες σκουπες και σκουπακια γραφετε ρε παιδια. Πως ειναι δυνατον να γραφετε με ανεση κατι που μπορει ανετα να οδηγησει σε καταστροφη ηχειου και το πετατε ετσι χυμα να το διαβαζει ο καθε πικραμενος και υποψηφιος για επισκεψη στο σερβις? Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε κι εμείς αυθεντίες. Κι εμείς τα διαβάσαμε κάπου ή τα δοκιμάσαμε και τα λέμε. Κι εγώ όταν διάβασα πρώτη φορά για την οδοντόβουρτσα γελούσα και φοβόμουν να το δοκιμάσω. Από τη στιγμή που το έκανα (και μάλιστα έκανα βλακεία γιατί η οδοντόβουρτσα που χρησιμοποίησα ήταν νοτισμένη) το προτείνω γιατί είναι απλή λύση. Για τη σκούπα το διάβασα κι εγώ στους xda απλά είχε και την σημείωση που έκανα (την προσοχή για να μην δημιουργηθεί κενό). Με το συγκεκριμένο εξάρτημα που λέει ο te_salat προφανώς είναι πιο δύσκολο να έχεις θέμα. Φυσικά όλα αυτά γίνονται με την ευθύνη του καθενός και την κοινή λογική. Άσχετο αλλά έχω κι εγώ μια απορία. Είναι δυνατόν σε όλα τα Wi-Fi να έχω μια Χ κατανάλωση αλλά σε ένα συγκεκριμένο να έχω πάντα διπλάσια και τριπλάσια; Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία! Τις τελευταίες μέρες έχει χάσει τη ζωντάνια του το led ειδοποιησεων στο πάνω ηχείο. Όταν φορτίζει ήταν είναι σταθερά αναμμένο φαίνεται με το ζόρι στο σκοτάδι ενώ όταν υπάρχει κλήση ή μήνυμα ή άλλη ειδοποίηση που αναβοσβήνει είναι λίγο καλύτερα αλλά όχι όπως το ξέρουμε που φαίνεται από χιλιόμετρα. Υπάρχει τρόπος να το καθαρίσω χωρίς να βλάψω το κινητό? Δεν θέλω να το στείλω στο service και να είναι κάτι απλό.... Δεν νομίζω να έχει πέσει κάτι επάνω γιατί το προσέχω σαν τα μάτια μου. Ευχαριστώ πολύ για όποια λύση Πρώτα από όλα μπες στο κρυφό μενού της συσκευής και τρέξε το led test, αν το πρόβλημα υπάρχει και στο τεστ?!!εγώ θα σου πρότεινα να επιλέξεις service! Αν στο τεστ δεν υπάρχει πρόβλημα τότε κάποια εφαρμογή έχει δημιουργήσει το πρόβλημα! Το τηλέφωνο είναι verizon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Προφανώς πέταξες κάτι χωρίς να το σκεφτείς. Δεν το πιστευω!!! Αληθεια ξερεις τι σκεφτομαι? Φανταζομαι γνωριζεις τι θελω να σου γραψω οποτε δεν μπαινω καν στον κοπο. ΥΓ. Οι ψευδαισθησεις κανουν κακο ειδικα οταν παρουσιαζονται σαν γεγονοτα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Μάλλον πρέπει να περιμένουμε κανέναν μήνα ακόμα για το lollipop... "According to @htc @HTCUSA update is in stage 2.... We have long wait to lollipop http://t.co/w9QjjWNZXH #HTCOneM8 #htcone #Lollipop" Μάλλον θα ανακοινώσουν περί της αναβάθμισης Στην έκθεση που θα γίνει (CES), μαζί με τη νέα σειρά Desire... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Δεν το πιστευω!!! Αληθεια ξερεις τι σκεφτομαι? Φανταζομαι γνωριζεις τι θελω να σου γραψω οποτε δεν μπαινω καν στον κοπο. ΥΓ. Οι ψευδαισθησεις κανουν κακο ειδικα οταν παρουσιαζονται σαν γεγονοτα... :rolleyes: Αυτό που ξερω, είναι οτι μαλλον έχασες στα χαρτιά την πρωτοχρονιά και ψάχνεις κάπου να ξεσπάσεις.:p Σου απάντησε συμφορουμιτης παραπάνω, οπότε δεν εχει νόημα να συνεχίσω. @@bouss Σωστά τα λες. Πάντως αυτό που λέω γίνεται ιδιαίτερα εύκολα. Κρατώ με το ενα χέρι το εξάρτημα και με το άλλο περνάω απαλά το τηλέφωνο από την βούρτσα η οποία είναι πιο μαλακή απο οδοντοβουρτσα. Δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικό είναι, αλλά σίγουρα δεν προξενεί κανένα πρόβλημα. Σκόνη πάντως δεν έχω στο δικό μου. Edited January 4, 2015 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Πρώτα από όλα μπες στο κρυφό μενού της συσκευής και τρέξε το led test, αν το πρόβλημα υπάρχει και στο τεστ?!!εγώ θα σου πρότεινα να επιλέξεις service! Αν στο τεστ δεν υπάρχει πρόβλημα τότε κάποια εφαρμογή έχει δημιουργήσει το πρόβλημα! Το τηλέφωνο είναι verizon? Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από Γερμανό. Εννοείται πριν γράψω για καθάρισμα είχα ήδη τρέξει το Led test από το κρυφό μενού (*#*#3424#*#*) και είχα μπει σε safe Mode να τσεκάρω αν φταίει κάποια εφαρμογή. Δυστυχώς το πρόβλημα παρέμενε για αυτό και θεώρησα ότι είτε κάτι λέρωσε το Led είτε έχει σκεπαστεί από σκόνη βρωμιά κτλ... Δοκίμασα με ένα σκουπάκι για πληκτρολόγια που έχει και βουρτσάκι μπροστά αλλά τίποτα... Υπάρχει κάποιο καθαριστικό που μπορώ να χρησιμοποιήσω ή να το στείλω arvato (δυστυχώς)? Σας ευχαριστώ όλους που παραθέσατε τις γνώμες και τις ιδέες σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Αυτό που ξερω, είναι οτι μαλλον έχασες στα χαρτιά την πρωτοχρονιά και ψάχνεις κάπου να ξεσπάσεις.:p Παλι λαθος... ρε γ@μωτο, δεν σε παει το 2015!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από Γερμανό. Εννοείται πριν γράψω για καθάρισμα είχα ήδη τρέξει το Led test από το κρυφό μενού (*#*#3424#*#*) και είχα μπει σε safe Mode να τσεκάρω αν φταίει κάποια εφαρμογή. Δυστυχώς το πρόβλημα παρέμενε για αυτό και θεώρησα ότι είτε κάτι λέρωσε το Led είτε έχει σκεπαστεί από σκόνη βρωμιά κτλ... Δοκίμασα με ένα σκουπάκι για πληκτρολόγια που έχει και βουρτσάκι μπροστά αλλά τίποτα... Υπάρχει κάποιο καθαριστικό που μπορώ να χρησιμοποιήσω ή να το στείλω arvato (δυστυχώς)? Σας ευχαριστώ όλους που παραθέσατε τις γνώμες και τις ιδέες σας! Δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα με την arvato και είναι λογικό να μη θες ούτε απ έξω να περάσεις! Επειδή όμως το τηλέφωνο σου είναι ελληνικής αντιπροσωπίας νομίζω ότι θα γίνει επισκευή σχετικά γρήγορα Θα προτείνω δύο λύσεις αν πιάνουν τα χέρια σου? 1 στο σημείο που είναι τα ledακια ΔΕΝ έχει κάτι άλλο! (η κάμερα κ οι αισθητήρες εξέχουν από την πλακέτα μέχρι τη γρίλια) και περίπου ένα πόντο αριστερά είναι το ηχείο *για να δεις πως είναι = youtube - replace screen* με σπρέι πεπιεσμένου αέρα (από κάποια απόσταση νομίζω ότι το ξέρεις?) ΔΕΝ υπάρχει κίνδυνος! αλλά δε ξέρω αν λυθεί το πρόβλημα! Η δεύτερη λύση είναι στην αρχή του βίντεο που σου είπα πιο πάνω = να αφαιρέσεις τη πάνω γρίλια με πιστολάκι θεσμού αέρα! ΑΛΛΆ σε αυτή την περίπτωση χάνεις την εγγύηση, και αν το πρόβλημα δεν είναι σκόνη η βρωμιά? Στο ξαναλέω το τηλέφωνο σου είναι ελληνικής αντιπροσωπίας και μάλλον θα στο προσέξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Δοκιμασε να τρέξεις μια εφαρμογή de jannux switchledon. Κάποιο παιδί είχε πρόβλημα με το led του στο παρελθόν κ πρότεινε το συγκεκριμένο fix το οποίο έκανε δουλειά... Δεν έχεις να χάσεις τίποτα Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 αν δεν εχει αναφερθει...κουκλι εγινε https://www.youtube.com/watch?v=w1B4Cw8-yEA#t=24 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) καλησπερα,εχει κανεις το m8 σε χρυσο?θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το χρωμα,εκει που τελειωνει το αλουμινιο κ ξεκιναει η οθονη ειναι το ιδιο μονοκοματο το χρωμα η ειναι οπως το ασημι η το gunmetal δλδ γυαλιστερο στο τελειωμα? Edited January 6, 2015 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Δοκιμασε να τρέξεις μια εφαρμογή de jannux switchledon. Κάποιο παιδί είχε πρόβλημα με το led του στο παρελθόν κ πρότεινε το συγκεκριμένο fix το οποίο έκανε δουλειά... Δεν έχεις να χάσεις τίποτα Δεν μπορώ να βρω την εφαρμογή αυτή... Κάποια βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Googlaρε τη Έτσι όπως σου τη γράφω κ θα στη βγάλει Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Googlaρε τη Έτσι όπως σου τη γράφω κ θα στη βγάλει Δυστυχώς καμία διαφορά με την εφαρμογή αυτή... Πάμε arvato αναγκαστικά. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts