Te_salat Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Έχω σχεδόν 26 μέρες uptime, χωρίς εφαρμογές να καθαρίζουν μνήμη και να παγώνουν εφαρμογές, και δεν καταλαβαίνει Χριστό!!! Όταν λέω ότι το Μ8 είναι η συσκευή που τρέχει το android σαν ios, κάτι τέτοια εννοώ. Διέρρευσε ότι θα δοθούν στο Μ8 οι καινοτομίες που περιέχονται στην κάμερα του Eye. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Όταν λέω ότι το Μ8 είναι η συσκευή που τρέχει το android σαν ios, κάτι τέτοια εννοώ. Διέρρευσε ότι θα δοθούν στο Μ8 οι καινοτομίες που περιέχονται στην κάμερα του Eye. Κώστα δεν παρακολουθείς... :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5676868 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Δόθηκαν ήδη.. Από χθες την δουλεύω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Κώστα δεν παρακολουθείς... :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5676868 Και το καλό είναι ότι θα δοθεί και στο Μ7 και σε άλλα HTC. Αυτό είναι υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 (edited) Κώστα δεν παρακολουθείς... :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5676868 Παρακολουθώ αλλά δεν είχα δει να γράφει κάτι για το software του Eye. Νόμιζα ότι είναι μόνο η 4.4.4 Σε μένα δεν έχει έρθει κανένα update μέχρι στιγμής. Δεν είμαι root λόγο δικής μου επιλογής. Θέλω καθαρό τηλέφωνο από οτιδήποτε ξένο αλλά δεν το χρειάζομαι κι ολας. Στο one plus ήταν απαραίτητο και το είχα κάνει από την πρώτη ώρα. Πλέον δεν νομίζω ότι μπορώ να πάω σε άλλη android συσκευή, εκτός και αν με διώξει η HTC όπως είχε κάνει με τα sensation κλπ. Εχθές ένας φίλος μου κάτοχος iPhone 5s, μετά από ένα συγκριτικό που κάναμε, είπε ότι θα ήθελε αυτό να είναι το νέο iPhone. :) Edited October 10, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 (edited) Παρακολουθώ αλλά δεν είχα δει να γράφει κάτι για το software του Eye. Νόμιζα ότι είναι μόνο η 4.4.4 Σε μένα δεν έχει έρθει κανένα update μέχρι στιγμής. Δεν είμαι root λόγο δικής μου επιλογής. Θέλω καθαρό τηλέφωνο από οτιδήποτε ξένο αλλά δεν το χρειάζομαι κι ολας. Στο one plus ήταν απαραίτητο και το είχα κάνει από την πρώτη ώρα. Πλέον δεν νομίζω ότι μπορώ να πάω σε άλλη android συσκευή, εκτός και αν με διώξει η HTC όπως είχε κάνει με τα sensation κλπ. Εχθές ένας φίλος μου κάτοχος iPhone 5s, μετά από ένα συγκριτικό που κάναμε, είπε ότι θα ήθελε αυτό να είναι το νέο iPhone. :) Η 4.4.4 φέρνει όλα τα καλουδια του Eye. Δεν ξέρω πόσο χρήσιμα είναι βέβαια, αλλά μιας και υπάρχουν θα τα δοκιμασω κάποια στιγμή. Edited October 11, 2014 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Η 4.4.4 φέρνει όλα τα καλουδια του Eye. Φεν ξέρω πόσο χρήσιμα είναι βέβαια, αλλά μιας και υπάρχουν θα τα δοκιμασω κάποια στιγμή. Το δικό μου δεν είναι Ευρωπαϊκό θα πάρουμε την αναβάθμιση την επόμενη εβδομάδα μάλλον. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 ηρθε και μενα περιπου 300ΜΒ με Zoe,Notes,HTC services. :) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Ρε παιδιά πως στο καλό αλλάζω Τις συσυντομεύσεις εφαρμογών στην οθόνη κλειδώματος γιατί κόλλησα και δεν το βρίσκω; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Ρε παιδιά πως στο καλό αλλάζω Τις συσυντομεύσεις εφαρμογών στην οθόνη κλειδώματος γιατί κόλλησα και δεν το βρίσκω; Οι συντομεύσεις στην οθόνη κλειδώματος είναι οι ίδιες με αυτές που έχεις στο dock στη homescreen. Επομένως πρέπει να αλλάξεις το dock και μετά θα αλλάξει και στη lockscreen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Παιδιά βγήκε η 4.4.4 ;; την πήρε κάνεις;;; ξέρουμε κάτι Ποιο συγκεκριμένο;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Τι να σου πω... δεν μου βγαζει κατι εμενα παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Παιδιά βγήκε η 4.4.4 ;; την πήρε κάνεις;;; ξέρουμε κάτι Ποιο συγκεκριμένο;; ουτε εμενα μου βγαζει κατι Ελληνικο από cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Πάντως,έχοντας δουλέψει τελευταία όλες τις μεγάλες ναυαρχίδες εκτός από το Χ2 μπορώ με βεβαιότητα να πω πως το Μ8 είναι έτη φωτός μπροστά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Πάντως,έχοντας δουλέψει τελευταία όλες τις μεγάλες ναυαρχίδες εκτός από το Χ2 μπορώ με βεβαιότητα να πω πως το Μ8 είναι έτη φωτός μπροστά. Αντώνη το διαπίστωσα από την πρώτη μέρα που το έπιασα τέλη Μαρτίου. Είχα αγοράσει το iPhone 5s στις 21/3. Στις 25 παίρνω το Μ8. Τι έστησα το βράδυ και το επόμενο μεσημέρι έβαλα το iPhone αγγελία. Η διαφορά ήταν τόσο ορατή που δεν υπήρχε αμφιβολία. Το γράφω συνεχώς. Το Μ8 δεν είναι μόνο γρήγορο και smooth. Έχει αναδείξει με την υλοποίηση του το android. Αποδεικνύει την ανωτερότητα του λειτουργικού με την απόλυτη ομαλή λειτουργία που μπορεί να κλείσει μήνα συνεχούς λειτουργίας χωρίς καμία αλλαγή σε επιδόσεις και smoothness. Δεν υπάρχουν κρας η λαγκ πουθενά. Υπάρχουν κι άλλες καλές συσκευές ακόμα και κινέζικες. Όμως όλες κάπου πάσχουν η χρειάζονται επεμβάσεις. Μακάρι να είναι και το Μ9 στο ίδιο επίπεδο. Έχει ακουστεί πότε θα είναι διαθέσιμος ο 810? Φοβάμαι ότι πάλι η Qualcomm θα τον κρατήσει για το Note5. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Ο 810 το δεύτερο εξάμηνο κυκλοφορία το πιθανότερο σενάριο. Εξαιρετικά δύσκολο αν δεν κυκλοφορήσει ο 805 σε επαρκεί αριθμό συσκευών για κανα 6-8 μήνες,να δώσει η Qualcomm τον 810. Ειναι και ο 808 που ειναι στην ίδια οικογένεια 20nm 64bit. Αυτός δεν θα μπει κάπου; Προφανώς ναι, κάποιον OEM θα ψήσει η Qualcomm να τον ντησει στη συσκευη του. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Ο 810 το δεύτερο εξάμηνο κυκλοφορία το πιθανότερο σενάριο. Εξαιρετικά δύσκολο αν δεν κυκλοφορήσει ο 805 σε επαρκεί αριθμό συσκευών για κανα 6-8 μήνες,να δώσει η Qualcomm τον 810. Ειναι και ο 808 που ειναι στην ίδια οικογένεια 20nm 64bit. Αυτός δεν θα μπει κάπου; Προφανώς ναι, κάποιον OEM θα ψήσει η Qualcomm να τον ντησει στη συσκευη του. Η Qualcomm πηγαίνει πολύ αργά. Θα έπρεπε να πάει κατευθείαν στα 64bit ώστε να το φορέσουν όλες οι νέες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν με android L. Οι ναυαρχίδες βγαίνουν τέλη Μαρτίου. Εκεί έπρεπε να δίνονται οι πιο πρόσφατοι και τον Σεπτέμβριο οι βελτιώσεις τύπου 801. Τι να τον κάνω τον 810 μετά από ένα χρόνο; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Η Qualcomm πηγαίνει πολύ αργά. Θα έπρεπε να πάει κατευθείαν στα 64bit ώστε να το φορέσουν όλες οι νέες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν με android L. Οι ναυαρχίδες βγαίνουν τέλη Μαρτίου. Εκεί έπρεπε να δίνονται οι πιο πρόσφατοι και τον Σεπτέμβριο οι βελτιώσεις τύπου 801. Τι να τον κάνω τον 810 μετά από ένα χρόνο; Ε όταν παίζει μονοπώλιο η Qualcomm όλοι χορεύουν στον ρυθμό της. Και κακά τα ψέματα εχει την πιο ολοκληρωμένη υλοποίηση σε arm SOC. Μου φαίνεται οπως είπα εξαιρετικά δύσκολο όπου Νοέμβριο 14 θα δούμε πρώτες 1-2 συσκευές μόνο με 805 και μετά 3-4 μήνες να δούμε τον 810 σε 3-4 ναυαρχίδας. Εδώ ο 801 ειναι ο κυρίαρχος για ένα εννιάμηνο πλέον. Και εγω ήλπιζα m9/z4 με 810 αλλα πολύ χλωμό το κόβω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Kαλησπερα κι απο μενα μεταγραφη απο το thread του Μ7 :) Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Ο 810 το δεύτερο εξάμηνο κυκλοφορία το πιθανότερο σενάριο. Εξαιρετικά δύσκολο αν δεν κυκλοφορήσει ο 805 σε επαρκεί αριθμό συσκευών για κανα 6-8 μήνες,να δώσει η Qualcomm τον 810. Ειναι και ο 808 που ειναι στην ίδια οικογένεια 20nm 64bit. Αυτός δεν θα μπει κάπου; Προφανώς ναι, κάποιον OEM θα ψήσει η Qualcomm να τον ντησει στη συσκευη του. Ο 808 ειναι 6πυρινος. 2 πυρηνες ισχυροι και 4 βασικης χρησης... Δεν νομιζω οτι αρμοζει σε μια ναυαρχιδα... Αντιστοιχος του 801-805 σε 64bit ειναι μονο ο 810... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Καλησπερα σε ολους. Μπορειτε να δοκιμασετε με αναμμενη οθονη να πιεσετε ελαφρα με το νυχι αριστερα ή δεξια απο την οθονη πανω στο μαυρο πλαισιο (καπου προς τη μεση πχ) να πειτε αν κανει νερα στην οθονη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Καλησπερα σε ολους. Μπορειτε να δοκιμασετε με αναμμενη οθονη να πιεσετε ελαφρα με το νυχι αριστερα ή δεξια απο την οθονη πανω στο μαυρο πλαισιο (καπου προς τη μεση πχ) να πειτε αν κανει νερα στην οθονη; Για ποιο λόγο να την πιέσεις με το νύχι; Υπάρχει περίπτωση να το κάνεις σε οποιαδήποτε μορφή χρήσης; Έχετε υπόψη σας ότι οι unibody συσκευές ανοίγουν αφαιρώντας την οθόνη που είναι κολλητή. Επίσης τα κρύσταλλα και οι οθόνες σε κάθε νέα γενιά γίνονται λεπτοτερα για μείωση του πάχους. Είναι λογικό αν την πιέσεις με το νύχι σου και με αρκετή δύναμη να κάνει νερά για 2-3 χιλιοστά πιο μέσα. Πάντως αν δεν είχα screen protector δεν θα πιεζα με τίποτα την οθόνη μου με το νύχι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Για ποιο λόγο να την πιέσεις με το νύχι; Υπάρχει περίπτωση να το κάνεις σε οποιαδήποτε μορφή χρήσης; Έχετε υπόψη σας ότι οι unibody συσκευές ανοίγουν αφαιρώντας την οθόνη που είναι κολλητή. Επίσης τα κρύσταλλα και οι οθόνες σε κάθε νέα γενιά γίνονται λεπτοτερα για μείωση του πάχους. Είναι λογικό αν την πιέσεις με το νύχι σου και με αρκετή δύναμη να κάνει νερά για 2-3 χιλιοστά πιο μέσα. Πάντως αν δεν είχα screen protector δεν θα πιεζα με τίποτα την οθόνη μου με το νύχι. Ειπα νυχι επειδη ειναι λεπτο το πλαισιο και οχι εννοοντας κατι λεπτο-κοφτερο..Πιεστε τελος παντων με οτιδηποτε τα πλαινα bezel . Το παρατηρησα οταν επιασα τη συσκευη απο το πλαι με δεικτη-αντιχειρα και ειδα τα "νερα". Και επισης, αυτο που λεω γινεται με παρα πολυ λιγη δυναμη. Ειμαι σιγουρος οτι στην αρχη δε το εκανε. Ειναι αυτονοητο οτι σε οποια συσκευη και σε οποιο σημειο και αν πιεσεις με δυναμη θα το κανει, αλλα εδω λεω οτι αριστερα και δεξια ειναι πολυ ευαισθητο και με ελαχιστη πιεση αφηνει στιγμιαια ιχνος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Ειπα νυχι επειδη ειναι λεπτο το πλαισιο και οχι εννοοντας κατι λεπτο-κοφτερο..Πιεστε τελος παντων με οτιδηποτε τα πλαινα bezel . Το παρατηρησα οταν επιασα τη συσκευη απο το πλαι με δεικτη-αντιχειρα και ειδα τα "νερα". Και επισης, αυτο που λεω γινεται με παρα πολυ λιγη δυναμη. Ειμαι σιγουρος οτι στην αρχη δε το εκανε. Ειναι αυτονοητο οτι σε οποια συσκευη και σε οποιο σημειο και αν πιεσεις με δυναμη θα το κανει, αλλα εδω λεω οτι αριστερα και δεξια ειναι πολυ ευαισθητο και με ελαχιστη πιεση αφηνει στιγμιαια ιχνος. Είπα κι εγώ. Παραξενεύτηκα όταν μίλησες για νύχι. Στην δική μου θέλει πολύ δύναμη και όχι στο μαύρο περιθώριο αλλά εκεί που αρχίζει η οθόνη. Δες μήπως δεν πατάει καλά η έχει ξεκολλήσει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Περίεργο..Δε φαίνεται να έχει ξεκολλήσει γιατί όταν την πιέζω λίγο δε μπαίνει μέσα. Αλλά από την άλλη επειδή το έχω σε θήκη δε θυμάμαι πόσο εξειχε η οθόνη για να συγκρίνω με τώρα..πάντως με μια πρώτη ματιά δε δείχνει να έχει σηκωθεί.. Θα πρέπει να δω και κανένα άλλο από κοντά να συγκρίνω. Δεν είναι ενοχλητικό αφού δύσκολα θα το πιάσει κάποιος έτσι, απλά μου κάνει εντύπωση πως γίνεται αρκετά εύκολα. Πχ στο κέντρο της οθόνης δε γίνεται ακόμα και με αρκετή πίεση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts