tpal Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Αλλά είναι αρκετά δυσάρεστο Θοδωρή αυτό γιατί δείχνει προχειρότητα εκ μέρους της HTC! Ναι είναι ένα μειονέκτημα. Σκέψου έβαλα tempered glass στην κάμερα και δεν έχει σημάδι πλέον. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Ναι είναι ένα μειονέκτημα. Σκέψου έβαλα tempered glass στην κάμερα και δεν έχει σημάδι πλέον. Ά κατάλαβα!Οπότε αν κανένας φίλος μου πάρει το m8 θα του πω ν ντύσει όλο το κινητό με το κάλυμμα που ντυναμε Παλιά τα βιβλία χαχα Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Που μπορούμε να βρούμε tempered glass protectors μόνο για τις κάμερες? Αυτά που είχε μέσα η nillkin δεν κατάφερα να τα τοποθετήσω... Φοβήθηκα αρκετά με αυτά που διαβάζω και παρόλο που φοράω θήκη θέλω κι άλλη προστασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Που μπορούμε να βρούμε tempered glass protectors μόνο για τις κάμερες? Αυτά που είχε μέσα η nillkin δεν κατάφερα να τα τοποθετήσω... Φοβήθηκα αρκετά με αυτά που διαβάζω και παρόλο που φοράω θήκη θέλω κι άλλη προστασία... Εγώ για σκέτα ξέρω αυτά σε μεμβράνη http://www.slickwraps.com/HTC-One-M8-Lens-Protector-p/sw-htconem8-lenspro.htm Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Από το τίποτα μια χαρά είναι. Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Εγώ για σκέτα ξέρω αυτά σε μεμβράνη http://www.slickwraps.com/HTC-One-M8-Lens-Protector-p/sw-htconem8-lenspro.htm Ελλάδα μπορούμε να τα βρούμε αυτά? Δεν έχει πρόβλημα ο φακός μου αλλά είναι καλή προστασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Εγώ για σκέτα ξέρω αυτά σε μεμβράνη http://www.slickwraps.com/HTC-One-M8-Lens-Protector-p/sw-htconem8-lenspro.htm Δοκίμασα να παραγγείλω αλλά μόλις επιλέγω PayPal μου βγάζει μήνυμα το paypal για error. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Αν ενδιαφέρεται κάνεις για 128gb κάρτα http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00IIJ6W4S/ref=redir_mdp_mobile Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Δοκίμασα να παραγγείλω αλλά μόλις επιλέγω PayPal μου βγάζει μήνυμα το paypal για error. Κώστα δεν το έχω δοκιαμσει να σου πω αλλά έχει γίνει χαμός με αυτό το μαγαζί στο xda και μια περίοδο ήθελα να πάρω γι'αυτό και το ποσταρα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Παίδες να ρωτήσω.Το πρόβλημα με το τζαμί της κάμερας είναι γενικευμένο; Δηλαδή το έχουν σχεδόν όλοι; Εγώ δεν έχω ακόμα κανένα πρόβλημα, αλλά να ξέρω αν θα το αντιμετωπίσω στο επόμενο χρονικό διάστημα.. Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Διάβαζα χθες βράδυ ένα άρθρο ενός τύπου που έχει Μ8 και συνιστά θήκη γιατί του έχει πέσει κυριολεκτικά 17 φορές :eek: Ο άνθρωπος αυτός πρέπει να πίνει πολύ, το γράφει άλλωστε ότι ήταν αιτία για κάποιες από τις πτώσεις. Το ενδιαφέρον στην είδηση, είναι ότι μετά από τόσες πτώσεις δεν έχει σπάσει η οθόνη και το μοναδικό λειτουργικό πρόβλημα είναι οι θολές φώτο. Εντάξει είναι γεμάτο από σημάδια αφού του έχει πέσει σε τσιμέντο, πέτρες κλπ. Όπως η οθόνη εκεί. Ένα ράγισμα λέει αν κατάλαβα καλά στην πάνω δεξιά γωνία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Διάβαζα χθες βράδυ ένα άρθρο ενός τύπου που έχει Μ8 και συνιστά θήκη γιατί του έχει πέσει κυριολεκτικά 17 φορές :eek: Ο άνθρωπος αυτός πρέπει να πίνει πολύ, το γράφει άλλωστε ότι ήταν αιτία για κάποιες από τις πτώσεις. Το ενδιαφέρον στην είδηση, είναι ότι μετά από τόσες πτώσεις δεν έχει σπάσει η οθόνη και το μοναδικό λειτουργικό πρόβλημα είναι οι θολές φώτο. Εντάξει είναι γεμάτο από σημάδια αφού του έχει πέσει σε τσιμέντο, πέτρες κλπ. Όπως η οθόνη εκεί. Ένα ράγισμα λέει αν κατάλαβα καλά στην πάνω δεξιά γωνία. Εδώ είναι και το λινκ με φωτογραφίες :) http://m.androidcentral.com/heres-what-happened-my-htc-one-m8-after-accidentally-dropping-it-17-times-without-case Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Το γύρισα σε λειτουργία Art και βρήκα την υγειά μου. Ούτε drain ούτε τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Εδώ είναι και το λινκ με φωτογραφίες :) http://m.androidcentral.com/heres-what-happened-my-htc-one-m8-after-accidentally-dropping-it-17-times-without-case Εγω πάντως ευχαριστημενος είμαι που μετα απο τόσες πτώσεις είναι οπως το βλέπουμε. Δεν νομίζω να υπαρχει αλλο τηλέφωνο που να αντέχει τόσο. Το Nexus 4 έσπασε η οθόνη ενω έπεσε απο 70 πόντους φορώντας θήκη. Το ίδιο και το LG G του ανιψιού μου. Εδω μιλάμε για 17 φορές. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Εγω πάντως ευχαριστημενος είμαι που μετα απο τόσες πτώσεις είναι οπως το βλέπουμε. Δεν νομίζω να υπαρχει αλλο τηλέφωνο που να αντέχει τόσο. Το Nexus 4 έσπασε η οθόνη ενω έπεσε απο 70 πόντους φορώντας θήκη. Το ίδιο και το LG G του ανιψιού μου. Εδω μιλάμε για 17 φορές. Δεν έχεις κι άδικο, άλλα κινητά θα ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση. Ευτυχώς είμαι αρκετά προσεκτικός και δε μου πέφτουν τα κινητά. Το Μ7 μια φορά μου γλιστρησε και κατάφερα να το πιάσω στον αέρα. Αν είχε φύγει θα είχε κάνει όλα τα σκαλιά από μάρμαρο. Δε νομίζω να είχε επιζήσει. Το Μ8 όμως πιστεύω ότι είναι πολύ πιο στιβαρό και ανθεκτικό από το Μ7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Γενικά προσέχω και δεν μου πέφτουν τα κινητά, βέβαια το m8 μου έπεσε σε πλακάκι 2 φορές φορώντας dot view, ευτυχώς χωρίς το παραμικρό σημαδάκι! Κώστα εγώ παρήγγειλα με PayPal κανονικά από slickwraps, ξαναδοκίμασε μήπως είχε κάποιο πρόβλημα εκείνη την στιγμή. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Εδώ είναι και το λινκ με φωτογραφίες :) http://m.androidcentral.com/heres-what-happened-my-htc-one-m8-after-accidentally-dropping-it-17-times-without-case Αυτός δεν ήταν ο αρχι-editor του Crackberry? Παράτησε το BB για τα μάτια του Android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrip Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 κάτοχος κι εγώ M8. Μετά απο κάτι παραπάνω απο 2 χρόνια με το S3 (τιμιότατο) κι αφού είχα αλλάξει σχεδόν οτι rom υπάρχει κι είχα βολευτεί με slim πλέον κάποια πράματα γίνονται αυτόματα. Αμέσως πχ ψάχνω να δω πως rootάρουν και περνάνε rom εδώ :lol::lol: Λίγες ώρες παίζω μαζί του κι εντάξει είναι φοβερό μηχάνημα. Αυτό που κυριότερα μου τη δίνει είναι που δεν μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια των εφαρμογών. Δε μπορώ να βλέπω ένα εικονίδιο στρογγυλό, ένα τετράγωνο κι είναι με σχέδια. Ε είμαι παράξενος :D έβαλα προς το παρών nova. Θα μου δώσει κάτι παραπάνω πχ η viperrom που απ'ότι ψιλοδιαβάζω είναι απο τις καλύτερες για το Μ8; Αξίζει να ρουτάρω ή να το παρατήσω το άθλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 κάτοχος κι εγώ M8. Μετά απο κάτι παραπάνω απο 2 χρόνια με το S3 (τιμιότατο) κι αφού είχα αλλάξει σχεδόν οτι rom υπάρχει κι είχα βολευτεί με slim πλέον κάποια πράματα γίνονται αυτόματα. Αμέσως πχ ψάχνω να δω πως rootάρουν και περνάνε rom εδώ :lol::lol: Λίγες ώρες παίζω μαζί του κι εντάξει είναι φοβερό μηχάνημα. Αυτό που κυριότερα μου τη δίνει είναι που δεν μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια των εφαρμογών. Δε μπορώ να βλέπω ένα εικονίδιο στρογγυλό, ένα τετράγωνο κι είναι με σχέδια. Ε είμαι παράξενος :D έβαλα προς το παρών nova. Θα μου δώσει κάτι παραπάνω πχ η viperrom που απ'ότι ψιλοδιαβάζω είναι απο τις καλύτερες για το Μ8; Αξίζει να ρουτάρω ή να το παρατήσω το άθλημα; Θα έλεγα να το δοκιμάσεις πρώτα έτσι και βλέπεις. Είναι νωρίς για να ρουτάρεις. Προσωπική μου άποψη δεν αξίζει κιόλας. Όσα μπορεί να θεωρήσεις ότι λείπουν μπορεί να τα καλύψει άνετα ο Nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Θα έλεγα να το δοκιμάσεις πρώτα έτσι και βλέπεις. Είναι νωρίς για να ρουτάρεις. Προσωπική μου άποψη δεν αξίζει κιόλας. Όσα μπορεί να θεωρήσεις ότι λείπουν μπορεί να τα καλύψει άνετα ο Nova. Σωστό και αυτό αλλά εάν θέλεις sense οπωσδήποτε θέλεις ρουτ και viper rom η insert coin Για να κάνεις όλες αυτές τις κουστουμιες Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Δοκίμασα και κατέβασα δύο launcher τον nova και τον next έτσι για να δω κάτι διαφορετικό!Έ όπως τους έβαλα έτσι τους έβγαλα!Δεν είναι ότι μου έκαναν κάποιο προβλημα,απλά ένιωθα ότι έχανα την εμπειρία του κινητού και ότι είχα άλλη μάρκα τηλέφωνο!Τελικά αυτό που κάνει το m8 να ξεχωρίζει από όλα είναι ο sense! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Δοκίμασα και κατέβασα δύο launcher τον nova και τον next έτσι για να δω κάτι διαφορετικό!Έ όπως τους έβαλα έτσι τους έβγαλα!Δεν είναι ότι μου έκαναν κάποιο προβλημα,απλά ένιωθα ότι έχανα την εμπειρία του κινητού και ότι είχα άλλη μάρκα τηλέφωνο!Τελικά αυτό που κάνει το m8 να ξεχωρίζει από όλα είναι ο sense! Είχα πει ότι ενώ ο Nova θεωρείται ταχύτατος, το sense είναι ακόμα πιο γρήγορο. Στην αρχή όταν αγόρασα το Μ8 δεν το κατάλαβα. Μια μέρα γύρισα για λίγο στο Sense και πρόσεξα πόσο πιο άμεσο είναι όταν πατάς ένα εικονίδιο για να ανοίξει η εφαρμογή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Τα έλεγα εγώ. Και εγώ έτσι προσπαθούσα να Τον αφήσω αλλά έβγαινε στα καπάκια. Τον ευχαριστήθηκα σε όλα τα τηλέφωνα μου αλλά εδώ δεν υπάρχει αντίπαλος Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Τα έλεγα εγώ. Και εγώ έτσι προσπαθούσα να Τον αφήσω αλλά έβγαινε στα καπάκια. Τον ευχαριστήθηκα σε όλα τα τηλέφωνα μου αλλά εδώ δεν υπάρχει αντίπαλος Ακριβώς έτσι!Νιώθεις με κάποιον launcher ότι κάτι λάθος υπάρχει στο κινητό!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Είχα πει ότι ενώ ο Nova θεωρείται ταχύτατος, το sense είναι ακόμα πιο γρήγορο. Στην αρχή όταν αγόρασα το Μ8 δεν το κατάλαβα. Μια μέρα γύρισα για λίγο στο Sense και πρόσεξα πόσο πιο άμεσο είναι όταν πατάς ένα εικονίδιο για να ανοίξει η εφαρμογή. Τα έλεγα εγώ. Και εγώ έτσι προσπαθούσα να Τον αφήσω αλλά έβγαινε στα καπάκια. Τον ευχαριστήθηκα σε όλα τα τηλέφωνα μου αλλά εδώ δεν υπάρχει αντίπαλος Έτσι είναι παιδιά, τα ίδια και στο Μ7. Ένα μήνα είχα Nova, έβαλα και το uccw για καιρό και ώρα, βάζω όπως θέλω τα εικονίδια, gestures όλα μια χαρά. Γυρνάω χθες σε sense από περιέργεια και τι να δω; Καμία σχέση, όλα πιο άμεσα και απροβλημάτιστα. Μέχρι και στο αισθητικό κομμάτι όλα είναι όμορφα και δεμένα μεταξύ τους. Μέχρι και η μπαταρία μου επανήλθε. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει εκεί στην HTC, αλλά μπράβο τους. Με άλλα λόγια όποιος θέλει κρατάει άνετα 2 χρόνια το κινητό και βρίσκεται ακόμη στη high end κατηγορία με την ανάλογη εμπειρία. Μετά ο μόνος λόγος να αλλάξει είναι για να πάρει την τελευταία έκδοση και ότι οι εφαρμογές τρίτων βαραίνουν με τον καιρό. Υγ: Πώς αλλάζουν έτσι οι καιροί... Η samsung να φτιάχνει την καλύτερη οθόνη, το sense να είναι πανάλαφρο και πρότυπο skin, τη motorola να ανασταίνεται με το καταπληκτικό moto g. Τι άλλο θα δούμε; Την LG να δίνει αναβαθμίσεις μετά από μια βδομάδα που θα ανακοινώνει η google την επόμενη έκδοση; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts