pafimal Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Το παρηγγειλα σημερα απο το γερμανικό amazon...Amber gold...:) Δεν άντεξα... Aντε καλοριζικο και περιμενουμε οταν το παρεις στα χερια σου εντυπωσεις Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wildfire Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Και εμένα σε Γαλλικό ήρθε η αναβάθμιση 4.4.3. Την κατεβάζω τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Τελική κατάταξη: 1) HTC One M8 2) Apple iPhone 5s 3) LG G3 4) Samsung S5 Επειδή με ενδιαφέρει πάρα πολύ ο ήχος από τα ακουστικά έτσι είναι όπως τα λες. Για άλλη μια χρονιά τον καλύτερο ήχο σε ποιότητα και ένταση τον έχει το one, όπως και περισυ. Αυτά που λες επιβεβαιωνονται και από το head-fi.org, το πιο αξιόπιστο forum για τους μουσικόφιλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Επειδή με ενδιαφέρει πάρα πολύ ο ήχος από τα ακουστικά έτσι είναι όπως τα λες. Για άλλη μια χρονιά τον καλύτερο ήχο σε ποιότητα και ένταση τον έχει το one, όπως και περισυ. Αυτά που λες επιβεβαιωνονται και από το head-fi.org, το πιο αξιόπιστο forum για τους μουσικόφιλους. Εδώ και με τα πλαστικά ακουστικά που έχει το κουτί δίνει έναν από τους καλύτερους ήχους. Δεν έχω τη δυνατότητα να πάρω καλά ακουστικά αλλά είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει και πάνω από όλα ξεκούραστα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Το παρηγγειλα σημερα απο το γερμανικό amazon...Amber gold...:) Δεν άντεξα... βγαινει φτηνοτερα απο εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Όχι.. Περίπου τα ίδια.. Αλλα 1)έχεις doa για 30 ημέρες 2)είναι unbranded 3)υπάρχει stock Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Όχι.. Περίπου τα ίδια.. Αλλα 1)έχεις doa για 30 ημέρες 2)είναι unbranded 3)υπάρχει stock δυστηχως δεν γνωριζω κ γερμανικα για να το επερνα απο εκει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ούτε εγώ... Κάνεις κανονική εγγραφή στο αγγλικό (ώστε να περάσεις τα στοιχεία σου) και κάνεις login στο γερμανικό μέσω Chrome (η αλλού browser που να υποστηρίζει αυτόματη μετάφραση σε αγγλικά) Και κανείς την παραγγελία σου σα να είσαι στο αγγλικό :) Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chacky Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Να τη και η αναβάθμιση!!το κινητό έχει cid htc_304 ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Να τη και η αναβάθμιση!!το κινητό έχει cid htc_304 ....... Τα γερμανικα ακόμα αναμένουν.. Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Και τα αγγλικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Έφτασε η ωρα.. http://www.htc.com/uk/go/htc-software-updates/ Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ούτε εγώ... Κάνεις κανονική εγγραφή στο αγγλικό (ώστε να περάσεις τα στοιχεία σου) και κάνεις login στο γερμανικό μέσω Chrome (η αλλού browser που να υποστηρίζει αυτόματη μετάφραση σε αγγλικά) Και κανείς την παραγγελία σου σα να είσαι στο αγγλικό :) με τι τροπο αποστολης εχει το amazon de? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianntsllos Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 (edited) HTC m8 Ελληνικό μολις μου ήρθε το 4.4.3 update! Καλορίζικο! Edited August 21, 2014 by gianntsllos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 HTC m8 Ελληνικό μολις μου ήρθε το 4.4.3 update! Καλορίζικο! Και εμένα. Το έβαλα και φορτίζει και μόλις είμαι έτοιμος.... Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianntsllos Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 (edited) HTC m8 Ελληνικό μολις μου ήρθε το 4.4.3 update! Καλορίζικο! Είμαι πολύ χαρούμενος! Το πρώτο πράγμα που ήθελα να δω με το update ήταν την βελτίωση του boom sound. H αναβάθμιση έλεγε boom sound enchantment. Λοιπόν... έγινε όπως το ήθελα! Πιο*μπασσατο*και λίγο πιο βαθύς ήχος..... τέλειο το κάνανε! Σαν κάτοχος και του m7 πού ο ήχος του ακόμα μου αρέσει...μπρος τα εκεί πάει τώρα ο ήχος και πιο καλό ακόμα.Μου φαίνεται και λίγο πιο δυνατός. Ακόμα δεν το έψαξα πιο πολύ για να δω τις άλλες διαφορές με την αναβάθμιση αλλά μέχρι τώρα το κινητό πετάει! Πάντως χάρηκα πολύ με το καλύτερο ήχο! Μπράβο τους. Edited August 21, 2014 by gianntsllos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Σας ζηλεύω που την πήρατε!Εγω με branded αυστριακό τίποτα ακομα!Ελεος δηλαδή! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Έφτασε η ωρα.. http://www.htc.com/uk/go/htc-software-updates/ Branded three είναι τι δικό μου και ακόμα περιμένουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Έφτασε το update σε γερμανικά.....το κατεβάζω... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Υπάρχει κάπου μια λίστα με τις αλλαγές που έχει το update; Ας πούμε λέει ότι θα περάσει το 4.4.3 αλλά και το τι μας φέρνει μαζί του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Υπάρχει κάπου μια λίστα με τις αλλαγές που έχει το update; Ας πούμε λέει ότι θα περάσει το 4.4.3 αλλά και το τι μας φέρνει μαζί του; http://m.androidcentral.com/european-htc-one-m8-gets-android-443-update Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Μολις μου ηρθε και εμενα η 4.4.3 παιδια... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Ήρθε κ εμεναααα!!branded Αυστριακό!Για να δούμε θα υπάρξει καμία βελτίωση σε ένα τόσο απροβληματιστο τηλέφωνο? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) Μόλις και στο δικό μου 710MB ............. κατεβαίνειιιιιιιιιιιιι t-mobile 102 / Austria το σημαντικό για εμένα είναι, file manager & Extreme power saving mode Edited August 22, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Οντως και στο δικο μου...κατεβαινει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts