afilopou Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Αργύρη η viper Rom το έχει στάνταρ μέσα στα mods της συν Θέματα που μπορείς να κατεβάσεις για την Dot view συν Μεγάλη παραμετροποίηση,βέβαια εγώ δεν την χρησιμοποιώ για να ξέρω τα αποτελέσματα απλά το αναφέρω Το ξέρω γιατί το xposed module το έχει φτιάξει ο τύπος που φτιάχνει τη viber.Υπάρχει επιλογή να το έχεις σε xposed+stock Rom. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Κ ναι μετα απο 20 μερες χωρίς κινητό της Προκοπης πήρα κ εγω το πολυπόθητο m8!t-mobile ειναι γτ Δν έχει την σούπερ εξοικονόμηση ενέργειας αλλα να πω την αλήθεια θα ζήσω κ μ αυτο!Το θέμα ειναι οτι το κινητό οργιάζει σε αποκρισιμότητα κ smoothness!Εντυπωσιακο design κ εγω που ειμαι fan του μετάλλου βρήκα αυτο που πραγματικά έψαχνα!Μια ερώτηση,εμένα που ειναι t-mobile ποια αλλα μείον εχω σε σχέση με τα αλλα; Καλορίζικο και πάλι για εμένα προσωπικά κανένα μειονέκτημα εκτός ίσως από τα καθυστερημένα updates με ένα όμως ρουτ στρώνουν όλα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Καλορίζικο και πάλι για εμένα προσωπικά κανένα μειονέκτημα εκτός ίσως από τα καθυστερημένα updates με ένα όμως ρουτ στρώνουν όλα Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μ!Βασικα Δν εχω κάνει ποτέ ρουτ κ Δν ξερω πως γίνεται κ φοβάμαι μν κάνω καμία βλακεία κ το καταστρέψω!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μ!Βασικα Δν εχω κάνει ποτέ ρουτ κ Δν ξερω πως γίνεται κ φοβάμαι μν κάνω καμία βλακεία κ το καταστρέψω!! Κάτσε στ' αυγά σου καλύτερα, δεν έχεις θέμα. Μια χαρά είναι η συσκευή σου και με T-Mobile, μην μπλεκεις τώρα με root κλπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Νασαι καλαααα. Δουλευει τελεια. Ενας απο τους λογους που ειχα το Gear μαζι με τις Samsung συσκευες ηταν αυτος δλδ. να μπορω να βλεπω τα μνμ. κατευθειαν Ευχαριστωω ps Μπαταρια σιγουρα θα καταναλωνει περισσοτερο αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι το τραγικο Ό,τι βλέπεις... [ATTACH]47390[/ATTACH] Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Nαι, μια χαρα και μαλιστα ειναι πολυ καλογραμμενη εφαρογη, ομορφη και κανει την δουλεια της απιστευτα καλα 6 ωρες που την εχω ηδη στην συσκευη. Επισης μου αρεσει που μπορω να αλλαζω χρωματα στο banner για να μην το βαριεμαι. Να σαι καλα και παλι φιλε bouss για το tip. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ναι αλλά το παλικάρι δεν έχει μυρμιριαση που έχω εγώ χαχαχα. Ε βρε παιδιά τέτοια τηλέφωνα στη θάλασσα? Δεν κάνει Κι όμως....έχω κ πολύ μάλιστα...πανάκι συνέχεια στην τσέπη και σκούπισμα έπειτα από κάθε κλήση (γιατί ακουμπάει το αυτί, και λαδώνει..)πως σου φαίνεται;;εχω πρόβλημα όντως...Πρέπει να το κοιτάξω.... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Κι όμως....έχω κ πολύ μάλιστα...πανάκι συνέχεια στην τσέπη και σκούπισμα έπειτα από κάθε κλήση (γιατί ακουμπάει το αυτί, και λαδώνει..)πως σου φαίνεται;;εχω πρόβλημα όντως...Πρέπει να το κοιτάξω.... Σηφη πρέπει να κάνεις παρέα με τον Θοδωρή,ταιριάζετε απόλυτα,ο πατέρας σου τι έγινε ακόμα να το μετανιώσει;;;; Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μ!Βασικα Δν εχω κάνει ποτέ ρουτ κ Δν ξερω πως γίνεται κ φοβάμαι μν κάνω καμία βλακεία κ το καταστρέψω!! διαβασμα να μαθεις καλα το κινητο πρωτα κ μετα προχωρας εκει που δεν χρειαζεται κατα την γνωμη μου Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Σηφη πρέπει να κάνεις παρέα με τον Θοδωρή,ταιριάζετε απόλυτα,ο πατέρας σου τι έγινε ακόμα να το μετανιώσει;;;; Ακόμα...που θα πάει...σέρνεται πάντως το g3...όπου νανε θα έρθει προς τα εδώ... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Σήμερα το έβγαλα από τη δεύτερη φόρτιση και είδα ότι όπως και στην πρώτη, με το που έβγαλα τον φόρτιση, το ποσοστό της μπαταρίας πήγε στο 99%.. Βέβαια είμαι ακόμα στο στρώσιμο της μπαταρίας, αλλά δεν έπρεπε να μένει για κάποιο χρονικό διάστημα στο 100%; Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Σήμερα το έβγαλα από τη δεύτερη φόρτιση και είδα ότι όπως και στην πρώτη, με το που έβγαλα τον φόρτιση, το ποσοστό της μπαταρίας πήγε στο 99%.. Βέβαια είμαι ακόμα στο στρώσιμο της μπαταρίας, αλλά δεν έπρεπε να μένει για κάποιο χρονικό διάστημα στο 100%; Μετά απο 4-5 φορτίσεις θα μένεις περισσότερη ώρα στο 100%(σε εμένα κυμαίνονται απο μισή ώρα εώς 5-6 ώρες σε αναμονη παντα και μόνο το bt ανοιχτό με το bt stereo handsfree μου-τα αλλα κλειστά) Επίσης καλύτερα να το αφήνεις 15-20 λεπτά περιςςοτερο στην φορτίσει αφού εχει παει 100%. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Μετά απο 4-5 φορτίσεις θα μένεις περισσότερη ώρα στο 100%(σε εμένα κυμαίνονται απο μισή ώρα εώς 5-6 ώρες σε αναμονη παντα και μόνο το bt ανοιχτό με το bt stereo handsfree μου-τα αλλα κλειστά) Επίσης καλύτερα να το αφήνεις 15-20 λεπτά περιςςοτερο στην φορτίσει αφού εχει παει 100%. Μακάρι.. Αν πιστεύω ότι είναι περισσότερο ψυχολογικό να μένει στο 100% για καμιά ώρα. Παραπάνω το άφησα, μιας και το έβαλα να φορτίζει το βράδυ κατά τις 12 και το έβγαλα σήμερα στις 7 το πρωί.. Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Μακάρι.. Αν πιστεύω ότι είναι περισσότερο ψυχολογικό να μένει στο 100% για καμιά ώρα. Παραπάνω το άφησα, μιας και το έβαλα να φορτίζει το βράδυ κατά τις 12 και το έβγαλα σήμερα στις 7 το πρωί.. Και σε εμένα στην αρχή ετςι ηταν,μετά 4-5 πλήρες φορτίσεις σταθεροποιήθηκε περισσότερη ώρα στο 100%. Κανε πλήρες φορτίσεις απο 10% εώς 100% τώρα στην αρχή για μεγιστοποίηση της απόδοσης της μπαταριας. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Καλημέρα, Θα ήθελα μια βοήθεια σε ένα συγκεκριμένο feature που έχει το Μ8. Μιλάω στο κινητό πάντα με ακουστικά και εάν κατά λάθος πατήσω το power button αυτί τερματίζει την κλήση. Ξέρει κάνεις πως απενεργοποιείται αυτό το feature? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Και σε εμένα στην αρχή ετςι ηταν,μετά 4-5 πλήρες φορτίσεις σταθεροποιήθηκε περισσότερη ώρα στο 100%. Κανε πλήρες φορτίσεις απο 10% εώς 100% τώρα στην αρχή για μεγιστοποίηση της απόδοσης της μπαταριας. Οκ, ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις και τη βοήθεια Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Καλημέρα, Θα ήθελα μια βοήθεια σε ένα συγκεκριμένο feature που έχει το Μ8. Μιλάω στο κινητό πάντα με ακουστικά και εάν κατά λάθος πατήσω το power button αυτί τερματίζει την κλήση. Ξέρει κάνεις πως απενεργοποιείται αυτό το feature? Ευχαριστώ. Ρυθμίσεις - προσβασιμοτητα - το κουμπί λειτουργίας να τερματίζει την κλήση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Παραθέτω ένα φωτογραφικό τέστ απο επαγγελματία φωτογράφο. Το πορισμά του είναι οτι το m8 διαφέρει ελάχιστα απο το m7, όσον αφορά το φωτογραφικό κομμάτι. http://www.androidworld.it/2014/07/16/test-fotografico-htc-one-m8-238728/ http://pixelsquare.it/htc-one-m8-test-foto/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Παραθέτω ένα φωτογραφικό τέστ απο επαγγελματία φωτογράφο. Το πορισμά του είναι οτι το m8 διαφέρει ελάχιστα απο το m7, όσον αφορά το φωτογραφικό κομμάτι. http://www.androidworld.it/2014/07/16/test-fotografico-htc-one-m8-238728/ http://pixelsquare.it/htc-one-m8-test-foto/ Ιταλικά, θα βάλω την γυναίκα μου να μεταφράσει :p Όπως και να χει νομίζω η κύρια διαφορά είναι η ύπαρξη της δεύτερης κάμερας στο Μ8 που επιτρέπει στο editting και στο "παιχνίδι" με depth perception, Ufocus κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Παραθέτω ένα φωτογραφικό τέστ απο επαγγελματία φωτογράφο. Το πορισμά του είναι οτι το m8 διαφέρει ελάχιστα απο το m7, όσον αφορά το φωτογραφικό κομμάτι. http://www.androidworld.it/2014/07/16/test-fotografico-htc-one-m8-238728/ http://pixelsquare.it/htc-one-m8-test-foto/ Kαλησπερα τωρα που ειδα τις φωτο σκεφτηκα το ποσο εχουν αδικησει το Μ8 για τις φωτογραφιες που τραβαει,χωρις να ειμαι ειδικος και χωρις να ειμαι καν fun της φωτογραφικης μηχανης στα κινητα τλφ νομιζω πως οι φωτογραφιες που τραβαει ειναι αψογες Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Kαλησπερα τωρα που ειδα τις φωτο σκεφτηκα το ποσο εχουν αδικησει το Μ8 για τις φωτογραφιες που τραβαει,χωρις να ειμαι ειδικος και χωρις να ειμαι καν fun της φωτογραφικης μηχανης στα κινητα τλφ νομιζω πως οι φωτογραφιες που τραβαει ειναι αψογες Οι φωτογραφίες αυτές θα ειναι πανέμορφες με οποία κάμερα και να τις τραβήξεις. Οι φωτογραφίες του m8 αποτυπώνουν όμορφα τα χρώματα. Από εκεί και πέρα επειδή δεν αντέχουν την μεγενθυση, όλα ειναι στο πόσο ξέρει να τραβά φωτογραφίες ο χρήστης. Αν θέλει πχ να βγάλει την γυναίκα του μπροστά σ ενα αξιοθέατο και παει 7-8 μέτρα πίσω και με λάθος γωνία, το έχασε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ήρθε η dot view. Εντάξει, είναι πολύ βολική αν και αποφεύγω τις θήκες. Αυτή ίσως την ''φορέσω'' παραπάνω από λίγες ημέρες :p Έχει πολύ ωραία υφή και εξαιρετικό πιάσιμο η συσκευή. Το μπροστά μαζεύει εύκολα σκόνη και το πίσω μάλλον θα κάνει πολύ εύκολα σημάδια. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ιταλικά, θα βάλω την γυναίκα μου να μεταφράσει :p Όπως και να χει νομίζω η κύρια διαφορά είναι η ύπαρξη της δεύτερης κάμερας στο Μ8 που επιτρέπει στο editting και στο "παιχνίδι" με depth perception, Ufocus κτλ Περιληπτικά : Περιμέναμε με ανυπομονησία το καινούριο μοντέλο της HTC, αρκούσε μόνο μια βελτίωση της κάμερας για να έχουμε στα χέρια μας την καλύτερη Android συσκευή. Δυστυχώς η HTC 'την πάτησε'. Η HTC βελτίωσε το μοντέλο όπου ήταν απαραίτητο, οπως η εξωτερική μνήμη, μια κατασκευή πιο συμπαγής και μια οθόνη ελαφρώς πιο μεγάλη. Δεν ασχολήθηκε όμως αναλόγως με το φωτογραφικό κομμάτι. Αντί να βελτιώσει την κάμερα, αποφάσισε να κρατήσει την παλιά προσθέτοντας μια δεύτερη, βοηθώντας έτσι τη δημιουργία '' bokeh''. Εν συντομία έπειτα από ένα 2μερο φωτογραφικό τεστ μπορούμε να πούμε ότι η ποιότητα των φωτογραφιών σε σχέση με το μ7, είναι ελάχιστα αλλαγμένη. Το Hdr είναι βελτιωμένο, παρόλα αυτά είναι έτη φωτός πίσω από το Samsung s5,Nexus 5(αναφέρεται στο hdr). Παρατηρήσαμε επίσης σε ορισμένες εικόνες (όπου περιείχαν κινούμενα αντικείμενα) όπως πχ η εικόνα με το άλογο, το τελικό αρχείο hdr να παρουσιάζει '' Ghosting''. Ένα μειονέκτημα του μ8 σε σχέση με το μ7 είναι ότι χάνει την σταθεροποιηση OIS Κλείνοντας δεν φαίνεται ιδιαίτερα ικανοποιημενος με τη λειτουργία της δεύτερης κάμερας. Στην αρχή του άρθρου επισημαίνει ότι θεωρητικά το ultrapixel δεν είναι τελείως λάθος. Και κάνει μια σύγκριση με την καινούργια mirrorless Sony A7s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Να ρωτήσω κάτι,πως μπορώ να δω την αυθεντικότητα του m8 μέσω του imei του;Έχει κάποια επιλογη το site της htc γτ λίγο που έψαξα Δν βρήκα κάτι!Παλια με το iPhone ήταν πολύ εύκολο μέσω της σελίδας της apple! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ήρθε η dot view. Εντάξει, είναι πολύ βολική αν και αποφεύγω τις θήκες. Αυτή ίσως την ''φορέσω'' παραπάνω από λίγες ημέρες :p Έχει πολύ ωραία υφή και εξαιρετικό πιάσιμο η συσκευή. Το μπροστά μαζεύει εύκολα σκόνη και το πίσω μάλλον θα κάνει πολύ εύκολα σημάδια. παρα πολυ ωραια,ειδικα η μπλε..και η γκρι ειναι πολυ καλη!!!ειναι μονη που τοκανει ακομη ποιο ομορφο (dot view) Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts