Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το gunmetal έχει το θέμα του με τις γραμμές. Εγώ που διάλεξα για τον αδελφό μου κι από την εμπειρία με το Μ7, πήρα το ασημί που είναι πολύ ανθεκτικότερο. Ίδια ιστορία με το ασημί είναι και το χρυσό.

Πραγματι, εχεις δικιο. Οποτε θα το διορθωσω ... μονο το gunmetal

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα στην παρέα. Μετά το nexus 5 είπα να μπω και γω στο κλαμπ! Βρήκα λοιπόν κάποιον που θα μου φέρει το κινητό σε καλή τιμή αλλά το θέμα είναι ότι παρόλο που με διαβεβαίωσε ότι θα είναι unbranded το κινητό εγώ κρατάω μικρό καλάθι. Πως θα το καταλάβω αν είναι ή όχι unbranded χωρίς να ανοίξω το κουτί;
:D

Πρώτη μου ερώτηση.

Όταν μου έρχεται sms ακούγεται ο ήχος, ανάβει το led, αλλά δεν ανάβει η οθόνη όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο..

Πώς ρυθμιζω να ανάβει και η οθόνη για να βλέπω το μήνυμα;

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Το gunmetal έχει το θέμα του με τις γραμμές. Εγώ που διάλεξα για τον αδελφό μου κι από την εμπειρία με το Μ7, πήρα το ασημί που είναι πολύ ανθεκτικότερο. Ίδια ιστορία με το ασημί είναι και το χρυσό.

Πραγματι, εχεις δικιο. Οποτε θα το διορθωσω ... μονο το gunmetal

Επιβεβαιώνω ότι το χρυσό (άρα και ασημι) είναι όντως ανθεκτικά. Χθες μέσα στον ύπνο μου πήγα να το βάλω για φόρτιση και έσκασα μια γερή γύρω από το charging port με το καλώδιο.. Νόμιζα ότι θα δω χαρακιά αλλά ευτυχώς τίποτα. Η θήκη που έρχεται με το τηλέφωνο είναι καλή αλλά πολύ σπαστικό αυτό το πορτάκι κάτω για τις θύρες, δύσκολο να το ανοίξεις και να βάλεις σωστά το καλώδιο φόρτισης στο σκοτάδι.

Η συσκευή κατά τα άλλα απίστευτη, αρχίζω κι εγώ δειλά δειλά να το έχω εκτός θήκης για να το χαίρομαι.. Τώρα το βγάζω στο γραφείο εκτός θήκης αλλά μάλλον θα μου το ματιασουν :p

Ρε Ευθύμη μια από τα ίδια δηλαδή. Gunmetal εγώ. Χθες το έβαλα πρίζα και δεν είδα και αντί να το βάλω μέσα ακούω μια χαρακιά στο γύρω γύρω. Ανοίγω φώτα και δεν έχει ούτε σημάδι. Το έχω χωρίς θήκη και εγώ για να το χαίρομαι. Δεν λέει να το κρύψω. Στις διακοπές το αφήνω σπίτι αν πάω για μπάνιο. Θάλασσα παίρνω ένα 3330 Nokia να είμαι ήρεμος. Το άλλο μισό των διακοπών είμαι σε βουνό και έτσι το έχω μαζί.

Αυτό με τη θάλασσα είναι σπαστικό γιατί δεν έχω φωτογραφική και αν θέλω να βγάλω φωτογραφίες με παρέα πάω και το παίρνω από το αμάξι.

Θοδωρής

Πρώτη μου ερώτηση.

Όταν μου έρχεται sms ακούγεται ο ήχος, ανάβει το led, αλλά δεν ανάβει η οθόνη όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο..

Εδώ μπαίνει ο παράγοντας ρουτ και μετά xposed

Παναγιωτης

Εδώ μπαίνει ο παράγοντας ρουτ και μετά xposed

Χωρίς ρουτ δηλαδή δεν;;

Για εμάς που δεν θέλουμε θήκη υπάρχει η γνωστή λύση http://www.slickwraps.com/HTC-One-M8-Wraps-Skins-s/766.htm

Στο αντίστοιχο θέμα στο xda δίνουν και προσφορές. Το naked έχει αίσθηση σαν το μέταλλο του τηλεφώνου λένε. Δεν είναι γυαλιστερό

Θοδωρής

Δηλαδή το λειτουργικό είναι στημένο έτσι για να μην ανάβει η οθόνη; Να υποθέσω για εξοικονόμηση μπαταρίας;

Για εμάς που δεν θέλουμε θήκη υπάρχει η γνωστή λύση http://www.slickwraps.com/HTC-One-M8-Wraps-Skins-s/766.htm

Στο αντίστοιχο θέμα στο xda δίνουν και προσφορές. Το naked έχει αίσθηση σαν το μέταλλο του τηλεφώνου λένε. Δεν είναι γυαλιστερό

Τέτοιο πήρα και εγώ άλλα δεν το έβαλα ποτέ.

Άλλα είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση που ούτε βάρος προσθέτει,ουτε καθόλου ογκο και δεν χαλάει την αίσθηση πάρα ελάχιστα.

Και προστατεύει από τυχών μικρογρατζουνιες.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Τέτοιο πήρα και εγώ άλλα δεν το έβαλα ποτέ.

Άλλα είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση που ούτε βάρος προσθέτει,ουτε καθόλου ογκο και δεν χαλάει την αίσθηση πάρα ελάχιστα.

Και προστατεύει από τυχών μικρογρατζουνιες.

Μια τέτοια Έχω βάλει σου γιου μου το Μ7 αλλά δεν νομίζω να κάνει δουλειά ρε παιδιά σε περίπτωση που σου πέσει κάτω

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δηλαδή το λειτουργικό είναι στημένο έτσι για να μην ανάβει η οθόνη; Να υποθέσω για εξοικονόμηση μπαταρίας;

Ναι μάλλον με εφαρμογή τρίτων από το μάρκετ θα γίνεται εκτός και εάν το ρουταρεις και περάσεις xposed framework

Παναγιωτης

Μια τέτοια Έχω βάλει σου γιου μου το Μ7 αλλά δεν νομίζω να κάνει δουλειά ρε παιδιά σε περίπτωση που σου πέσει κάτω

Δεν το παίρνεις για την πτώση.

Τα γράφω πάνω.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ναι Παναγιώτη τίποτα δεν κάνει. Αν πέσει πάει. Εγώ θέλω κάτι μόνο να το ακουμπάω στο αμάξι στα τραπέζια κλπ. Το βάζω πάνω στο πορτοφόλι όπου πάω σκέψου

Θοδωρής

Πρώτη μου ερώτηση.

Βάλε από το μάρκετ την εφαρμογή nils.. Σου ανάβει την οθόνη και έχει preview για όλα τα notification.. Την έχω σε όλα τα κινητά μου και είναι πολύ βολική.

Το έχω χωρίς θήκη και εγώ για να το χαίρομαι. Δεν λέει να το κρύψω. Στις διακοπές το αφήνω σπίτι αν πάω για μπάνιο. Θάλασσα παίρνω ένα 3330 Nokia να είμαι ήρεμος. Το άλλο μισό των διακοπών είμαι σε βουνό και έτσι το έχω μαζί.

Αυτό με τη θάλασσα είναι σπαστικό γιατί δεν έχω φωτογραφική και αν θέλω να βγάλω φωτογραφίες με παρέα πάω και το παίρνω από το αμάξι.

Χαχαχα λες και βλέπω τον εαυτό μου....!!!

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαχαχα λες και βλέπω τον εαυτό μου....!!!

Σήφη μήπως κάνετε παρέα με τον Θοδωρή....Μα τα ίδια χούγια;;;;

Παναγιωτης

Βάλε από το μάρκετ την εφαρμογή nils.. Σου ανάβει την οθόνη και έχει preview για όλα τα notification.. Την έχω σε όλα τα κινητά μου και είναι πολύ βολική.

Εγώ θα προσθέσω και τη metro notifications. Πολύ καλαίσθητη και σε πηγαίνει κατευθείαν στην εφαρμογή που θέλεις.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Σήφη μήπως κάνετε παρέα με τον Θοδωρή....Μα τα ίδια χούγια;;;;

Ναι αλλά το παλικάρι δεν έχει μυρμιριαση που έχω εγώ χαχαχα.

Ε βρε παιδιά τέτοια τηλέφωνα στη θάλασσα? Δεν κάνει

Θοδωρής

Εγώ θα προσθέσω και τη metro notifications. Πολύ καλαίσθητη και σε πηγαίνει κατευθείαν στην εφαρμογή που θέλεις.
Aναβει οθονη οταν ερχεται ειδοποιηση?

Aναβει οθονη οταν ερχεται ειδοποιηση?

Ναι. Είναι πολύ όμορφο, παραμετροποιήσιμο και διακριτικό.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Ναι. Είναι πολύ όμορφο, παραμετροποιήσιμο και διακριτικό.

Νασαι καλαααα. Δουλευει τελεια.

Ενας απο τους λογους που ειχα το Gear μαζι με τις Samsung συσκευες ηταν αυτος δλδ. να μπορω να βλεπω τα μνμ. κατευθειαν

Ευχαριστωω

ps

Μπαταρια σιγουρα θα καταναλωνει περισσοτερο αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι το τραγικο

Καλημέρα παίδες..

Στην θήκη την dot view, πως γίνεται ενώ είναι κλειστό το παραθυράκι να φφενεται το συννεφάκι του καιρού και η ένδειξη μπαταρίας?

Μόνο με root,xposed framework και το module dot view.

Και εννοείται δεν θα το δείχνει μόνιμα.Μόνο με διπλό συνεχόμενο tap πάνω στη dot view

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μόνο με root,xposed framework και το module dot view.

Και εννοείται δεν θα το δείχνει μόνιμα.Μόνο με διπλό συνεχόμενο tap πάνω στη dot view

Αργύρη η viper Rom το έχει στάνταρ μέσα στα mods της συν Θέματα που μπορείς να κατεβάσεις για την Dot view συν Μεγάλη παραμετροποίηση,βέβαια εγώ δεν την χρησιμοποιώ για να ξέρω τα αποτελέσματα απλά το αναφέρω

Παναγιωτης

Κ ναι μετα απο 20 μερες χωρίς κινητό της Προκοπης πήρα κ εγω το πολυπόθητο m8!t-mobile ειναι γτ Δν έχει την σούπερ εξοικονόμηση ενέργειας αλλα να πω την αλήθεια θα ζήσω κ μ αυτο!Το θέμα ειναι οτι το κινητό οργιάζει σε αποκρισιμότητα κ smoothness!Εντυπωσιακο design κ εγω που ειμαι fan του μετάλλου βρήκα αυτο που πραγματικά έψαχνα!Μια ερώτηση,εμένα που ειναι t-mobile ποια αλλα μείον εχω σε σχέση με τα αλλα;

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro