geo35 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 γενικα το μοτερακι της δονησης το ακουτε κ σεις καπως εντονα?δλδ οταν καλω καποιον και απαντησει,η συσκεθη δονειται κ το ακουω το μοτερακι καπως εντονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Να πώ ότι μετά από μια εβδομάδα κατοχής .... έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία σε σημείο που δεν μπορώ να το πιστέψω! Ναι φίλε είναι πολύ καλή και το λέω εγώ που είχα g2 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 γενικα το μοτερακι της δονησης το ακουτε κ σεις καπως εντονα?δλδ οταν καλω καποιον και απαντησει,η συσκεθη δονειται κ το ακουω το μοτερακι καπως εντονα. Δεν μπορω να καταλαβω τι σου κανει αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι επιτελους βγηκε μια συσκευη με δυνατη, σωστη, δονηση. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Δεν μπορω να καταλαβω τι σου κανει αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι επιτελους βγηκε μια συσκευη με δυνατη, σωστη, δονηση. εννοω οτι ακουγετε ο μηχανισμος της δονησης,αισθητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Καλημερα με το ιδιο toolkit τα εχω κανει ολα και εγω δεν καταλαβα αυτο που εγραψες για το xposed,προς το παρων δεν υπαρχει λογος για να το κανω εγκατασταση λογω των πολλων mods που εχουν τοσο η viper rom οσο και η insert coin:) Εισαι S-off? Αν οχι, τοτε για να εγκατασταθει σωστα το xposed, μολις το ανοιγεις, σου λεει να κανεις reboot για να ενεργοποιηθει. Δε γινεται τιποτα ετσι. Πρεπει να πατησεις Framework->installation mode και να αλλαξεις απο Clasical σε recovery (flash zip automatically). Αν ομως εισαι S-off τοτε η εγκατασταση γινεται κανονικα. Σχετικα με τις ρομ, εχεις παρατηρησει τιποτα bugs ή battery drains σε καποια απο τις 2; Ποια προτεινεις; ειμαι στοκ ακομα με sense 6 toolbox και με καλυπτει στα περισσοτερα.. Καλημέρα παιδιά. Από σήμερα το πρωί παρατηρησα τρελό drain της μπαταρίας. Καλά το βράδυ με Έκο και κλειστά τα πάντα έχασε 4% σήμερα έπρεπε να βγω για λίγο έξω με 20% το βάζω εκο και ξεκινάω. Δεν είχα ανοιχτό τίποτα έτσι. Έφτασε το 14% σε μια ώρα και μίλησα 30δευτερόλεπτα στο τηλέφωνο και έπεσε στο 10%. Ξενερωνω αφάνταστα και το βάζω απόλυτη εξοικονόμηση. Σε μισή ώρα έπεσε στο 8 % Να τραβήξω reboot. Όλα αυτά χωρίς αλλαγές σε εφαρμογές κλπ μόνο το zoe ενεργοποίησα. Δεν είμαι Ρουτ να καταλάβω τι συνέβη σωστα Στην καρτελα usage ειχε τιποτα διαφορετικο με αυξημενο ποσοστο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Στην καρτελα usage ειχε τιποτα διαφορετικο με αυξημενο ποσοστο; Φίλε δεν είδα να σου πω την αλήθεια. Έκανα ένα reboot ,φορτισε και περιμένω να δω. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Εισαι S-off? Αν οχι, τοτε για να εγκατασταθει σωστα το xposed, μολις το ανοιγεις, σου λεει να κανεις reboot για να ενεργοποιηθει. Δε γινεται τιποτα ετσι. Πρεπει να πατησεις Framework->installation mode και να αλλαξεις απο Clasical σε recovery (flash zip automatically). Αν ομως εισαι S-off τοτε η εγκατασταση γινεται κανονικα. Σχετικα με τις ρομ, εχεις παρατηρησει τιποτα bugs ή battery drains σε καποια απο τις 2; Ποια προτεινεις; ειμαι στοκ ακομα με sense 6 toolbox και με καλυπτει στα περισσοτερα.. Στην καρτελα usage ειχε τιποτα διαφορετικο με αυξημενο ποσοστο; Thanks,έχω περάσει και τις δύο,η viper έχει παρά πολλά mods η άλλη είναι σταθερή με αρκετά mods και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας,προτείνω αβλεπι την insert coin γιατί είναι σταθερή αλαγκαριστη και τα mods Που υπάρχουν είναι αρκετά για τις δικές μου ανάγκες Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Παιδιά έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία τουυυυυ κρατάει 2 μέρες με όλα ενεργά. Το έχω σε art λέτε να είναι γιαυτό;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Παιδιά έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία τουυυυυ κρατάει 2 μέρες με όλα ενεργά. Το έχω σε art λέτε να είναι γιαυτό;; Σε art? Που είναι η επιλογή? Όντως είναι κορυφαίο και αυτό αλλά είναι τέλειο σε smoothness η νικηταρα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Σε art? Που είναι η επιλογή? Όντως είναι κορυφαίο και αυτό αλλά είναι τέλειο σε smoothness η νικηταρα Επιλογή για προγραμματιστές .και μετα ποιο κάτω το αλλαζεις σε art. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Παιδιά έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία τουυυυυ κρατάει 2 μέρες με όλα ενεργά. Το έχω σε art λέτε να είναι γιαυτό;; Η επιλογή art μήπως έχει κάποιες ασυμβατότητες με εφαρμογές??? Σκέφτομαι και εγώ να δοκιμάσω... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Ειδικά με δημοφιλείς δεν έχει πλέον. Απλά δεν παίζει xposed framework. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Η επιλογή art μήπως έχει κάποιες ασυμβατότητες με εφαρμογές??? Σκέφτομαι και εγώ να δοκιμάσω... Το γύρισα χθες το βράδυ και σήμερα θα του κάνω full test όλη την μέρα. Σαν πρώτη εντύπωση όμως δεν βλέπω διαφορά.. Μην σου πω είναι ένα κλικ πιο αργό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Η επιλογή art μήπως έχει κάποιες ασυμβατότητες με εφαρμογές??? Σκέφτομαι και εγώ να δοκιμάσω... Καλημέρα Πρόεδρε το μόνο που δεν δουλεύει με art είναι το xposed ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το γύρισα χθες το βράδυ και σήμερα θα του κάνω full test όλη την μέρα. Σαν πρώτη εντύπωση όμως δεν βλέπω διαφορά.. Μην σου πω είναι ένα κλικ πιο αργό Καλημέρα φιλαράκι,από ότι πρόλαβα να διαβάσω στο xda γυρνώντας σε art έχει μεγαλύτερη κατανάλωση σε μπαταρία αλλά γράφουν ότι τρέχει καλύτερα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Καλημέρα μα ενημερώσω και εγώ πως με το reboot ήρθα στα καλά μου. 0% έπεσε σε 7 ώρες. Ηρέμησα. Γιατί όμως γίνεται αυτό? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Καλημέρα μα ενημερώσω και εγώ πως με το reboot ήρθα στα καλά μου. 0% έπεσε σε 7 ώρες. Ηρέμησα. Γιατί όμως γίνεται αυτό? Καποιο wakelock κραταγε τον επεξεργαστη σου να λειτουργει χωρις να τρεχεις καποια εφαρμογη και ενω εχεις κλειδωσει τη συσκευη. Τυχαινουν διαφορα τετοια με ολες τις συσκευες, αλλωτε ειναι bug, αλλωτε καποια κακογραμμενη εφαρμογη κλπ.. Οπως εμενα που ανεφερα οτι λειτουργουσε ενα wakelock της καμερας παρολο που την ειχα κλεισει..Με reboot σταματησε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Καποιο wakelock κραταγε τον επεξεργαστη σου να λειτουργει χωρις να τρεχεις καποια εφαρμογη και ενω εχεις κλειδωσει τη συσκευη. Τυχαινουν διαφορα τετοια με ολες τις συσκευες, αλλωτε ειναι bug, αλλωτε καποια κακογραμμενη εφαρμογη κλπ.. Οπως εμενα που ανεφερα οτι λειτουργουσε ενα wakelock της καμερας παρολο που την ειχα κλεισει..Με reboot σταματησε.. Και χθες πεφτω για υπνο με 5 ωρες οθονη και ημουν στο 39% και σημερα παω να δω σε καποια φαση πως τα παμε απο μπαταρια και ειχε φαει σκαλωμα αυτο 11 ωρες οθονη μια χαρα τα παει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Παιδιά τι σκορ έβγαλε ο τύπος με custom Rom Red Bull by dragones denano;;;; [ATTACH]47223[/ATTACH] Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Παιδιά τι σκορ έβγαλε ο τύπος με custom Rom Red Bull by dragones denano;;;; [ATTACH]47223[/ATTACH] ειναι αληθεια αυτο? :blink: Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Καλημέρα φιλαράκι,από ότι πρόλαβα να διαβάσω στο xda γυρνώντας σε art έχει μεγαλύτερη κατανάλωση σε μπαταρία αλλά γράφουν ότι τρέχει καλύτερα Φίλε καλημέρα, δεν βλέπω και καμιά αλλαγή της προκοπής.. Μπαταρία ίσως να είναι όντως χειρότερη αλλά στην απόδοση νομίζω βλέπω ακριβώς τα ίδια.. Εξάλλου η απόδοση και πριν ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο οπότε.. Θα το γυρίσω πάλι το βράδυ όταν μπει για φόρτιση γιατί κάνει αρκετή ώρα μέχρι να φορτώσει τις αλλαγές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marsias Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Παιδιά τι σκορ έβγαλε ο τύπος με custom Rom Red Bull by dragones denano;;;; [ATTACH]47223[/ATTACH] το ιδιο σκορ βγαζει και με antutu v5 alpha... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 ειναι αληθεια αυτο? :blink: Kαι ομως ειναι αληθεια,ριξε μια ματια στο συγκεκριμενο thread στο xda και θα το δεις και εσυ Θοδωρη,αλλα η ρομ ειναι γυμνη ρε γ@μωτο,πρεπει να την στησεις ολη απο την αρχη εσυ :( Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoss Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Γνωρίζει κανείς τι 'παιζει' με την sd card ? Προσπαθώ να κάνω copy - paste σε αρχεία ( .pdf, .xls, .jpeg, κλπ) από την μνήμη του τηλεφώνου στην καρτα αλλά μάταια. Χρησιμοποιώ τον ES explorer. Οι φωτογραφίες που πέρνω και τα download αρχεια σώζωνται κανονικά. Το copy - paste από την κάρτα στο τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά ενώ το αντίστροφο (όπως έγραψα παραπάνω) όχι. Η κάρτα είναι : Transcend, microSDHC 8gb, class 10. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Γνωρίζει κανείς τι 'παιζει' με την sd card ? Προσπαθώ να κάνω copy - paste σε αρχεία ( .pdf, .xls, .jpeg, κλπ) από την μνήμη του τηλεφώνου στην καρτα αλλά μάταια. Χρησιμοποιώ τον ES explorer. Οι φωτογραφίες που πέρνω και τα download αρχεια σώζωνται κανονικά. Το copy - paste από την κάρτα στο τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά ενώ το αντίστροφο (όπως έγραψα παραπάνω) όχι. Η κάρτα είναι : Transcend, microSDHC 8gb, class 10. Ευχαριστώ Είναι το γνωστό bug που έκανε η Google στην συγκεκριμένη έκδοση του android,μην βασανίζεται τσάμπα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Είναι το γνωστό bug που έκανε η Google στην συγκεκριμένη έκδοση του android,μην βασανίζεται τσάμπα Δεν είναι bug είναι feature-security.Λύνεται μόνο με root Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts