afilopou Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Απλα σκέφτομαι οτι αν ειναι στην ζελατινα του το κουτί και έχει το αυτοκόλλητο με το ολογραμμα οτι θα ειναι οκ!Ναι το ξερω οτι Δν έχει πολλα topics απλα λεω μήπως υπήρχε κάποιο με προβλήματα κτλ!τεσπα Απλά πράγματα στο δικό μου το μυαλό.Έπρεπε πριν το δώσεις να κρατήσεις τα στοιχεία του τηλεφώνου.S/N και imei. Τώρα φαντάζομαι θα πρέπει να δεις αν θα σου έρθει κλειστό με τη ζελατίνα του Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Νομίζω ότι η ποιότητα του σήματος πρέπει να μας απασχολεί σε συνδυασμό με το SAR του. Δεν θα με ενδιέφερε πχ η συσκευή με το "τέλειο" σήμα αλλά υψηλότατο SAR για ευνόητους λόγους.. Τo G2 όντως ήταν κακό και με τα Samsung ήμουν γενικά ΟΚ όπως είμαι και με το One τώρα. Νομίζω όμως ότι γενικά έχω καλύτερο wifi reception το οποίο εύκολα μπορώ να το καταλάβω με κάθε νέα μου συσκευή αφού έχω 2 repeaters για να καλύψω το σπίτι μου οπότε βλέπω που πιάνω ποιο δίκτυο και με τι απόδοση.. Παντως Ευθυμη τα Sony φημιζονται για τον υψηλο δεικτη sar που εχουν,στην προκειμενη περιπτωση εγω δεν ειδα καμμια διαφορα μεταξυ Ζ2 και Μ8 στην δυναμη του σηματος,σε αντιθεση με το G2 που συνεχεια εχανα κλησεις Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Λίγες μέρες στη θάλασσα σε καθημερινή βάση και τα τρυπάκια των ηχείων έχουν κλείσει. Μάλλον αλάτι, σκόνη... δεν είμαι σίγουρος. Πως τα καθαρίζουμε αυτά τώρα; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Λίγες μέρες στη θάλασσα σε καθημερινή βάση και τα τρυπάκια των ηχείων έχουν κλείσει. Μάλλον αλάτι, σκόνη... δεν είμαι σίγουρος. Πως τα καθαρίζουμε αυτά τώρα; μηπως λεω εγω μηπως με μια απαλη οδοντοβουρτσα με απαλες κινησεις σαν χαδι??δεν ξερω ... Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Λίγες μέρες στη θάλασσα σε καθημερινή βάση και τα τρυπάκια των ηχείων έχουν κλείσει. Μάλλον αλάτι, σκόνη... δεν είμαι σίγουρος. Πως τα καθαρίζουμε αυτά τώρα; Μα είναι απλό, ξεπλένεις :p :lol: ! Προσωπικά μάλλον με καμιά οδοντόβουρτσα θα προσπαθούσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Λίγες μέρες στη θάλασσα σε καθημερινή βάση και τα τρυπάκια των ηχείων έχουν κλείσει. Μάλλον αλάτι, σκόνη... δεν είμαι σίγουρος. Πως τα καθαρίζουμε αυτά τώρα; Καλύτερα να δοκιμασεις με κάποια ηλεκτρική σκούπα βάζοντας το μικρό εξάρτημα που ειναι για γωνίες. Διαφορετικά μπορεί να πεσουν μέσα. Τέτοιες συσκευές δεν πανε θάλασσα χωρίς ειδική θήκη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) Λίγες μέρες στη θάλασσα σε καθημερινή βάση και τα τρυπάκια των ηχείων έχουν κλείσει. Μάλλον αλάτι, σκόνη... δεν είμαι σίγουρος. Πως τα καθαρίζουμε αυτά τώρα; Εγώ όμως μια χαρά τι βγάζω με το z2 στη παραλία γυμνό παντα.:p Ούτε κατα διάνοια το m8 μιας και αυτο γυμνό το έχω και το φοβάμαι σε τέτοιες συνθήκες. Μόνο ηλεκτρική σκούπα η απο αυτα που ρουφάμε σκόνη στους αεραγωγούς σε λάπτοπ. Edited July 7, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Το Ε8 έχει κυκλοφορήσει Ευρώπη; Κατ αρχάς θα έρθει επίσημα ή όχι ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos29 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Το Ε8 έχει κυκλοφορήσει Ευρώπη; Κατ αρχάς θα έρθει επίσημα ή όχι ; Δε ξέρω για Ευρώπη, στο ebay πάντως έχει αρχίσει να εμφανίζεται στα περίπου 420 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) Λίγες μέρες στη θάλασσα σε καθημερινή βάση και τα τρυπάκια των ηχείων έχουν κλείσει. Μάλλον αλάτι, σκόνη... δεν είμαι σίγουρος. Πως τα καθαρίζουμε αυτά τώρα; Οδοντογλυφιδα+ σελοτέιπ βαζεις το σελοτέιπ γυρω απο την ακρη και μαζευεις σιγα σιγα ,προσοχη με το σκουπακι για πληκτρολογια μην βαλεις πολυ δυναμη. Καλη λυση και ενα πινελακι ενω καθαριζεις τις τρυπες με την οθονη του κινητου να κοιταζουν κατω και ενω αφου καθαρισεις το κουνας για να πεσει οτι εμεινε μεσα,παντα ενωβλεπει προς τα κατω Εγω αυτο εκανα στο one mini 2, πινελακι. Καλο το κινητο να χρησιμοποιειται με pouch και να μην μενει πολυ εκθετο μια και τα ηχεια εχουν ευαισθησια στο να μαζευουν σκονιτσες Edited July 7, 2014 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Απλά πράγματα στο δικό μου το μυαλό.Έπρεπε πριν το δώσεις να κρατήσεις τα στοιχεία του τηλεφώνου.S/N και imei. Τώρα φαντάζομαι θα πρέπει να δεις αν θα σου έρθει κλειστό με τη ζελατίνα του Δικιο εχεις απλα που να το φανταστω οτι θα συνεβαινε ολη αυτη η ιστορια!οποτε το μονο που περιμενω ειναι να ειναι σφραγισμενο το κουτι και παρακαλαω να μν ειναι refurbish Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Δικιο εχεις απλα που να το φανταστω οτι θα συνεβαινε ολη αυτη η ιστορια!οποτε το μονο που περιμενω ειναι να ειναι σφραγισμενο το κουτι και παρακαλαω να μν ειναι refurbish Απο την αρβατο αποκλειεται να παρεις καινουργιο στο κουτι του.σε μ7 που μου εκαναν αντικατασταση συσκευης μου δωσανε καινουργιο σε ζελατινα αν και νομιζω οτι ειχαν βαλει την μπαταρια μου.παντως η συσκευη που μου εδωσαν ηταν καινουργια 100% και οχι επισκευασμενη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Απο την αρβατο αποκλειεται να παρεις καινουργιο στο κουτι του.σε μ7 που μου εκαναν αντικατασταση συσκευης μου δωσανε καινουργιο σε ζελατινα αν και νομιζω οτι ειχαν βαλει την μπαταρια μου.παντως η συσκευη που μου εδωσαν ηταν καινουργια 100% και οχι επισκευασμενη! Και τα ανακατασκευασμενα καινουρια ειναι. Οτι επιστρεφει στο εργοστασιο και ξαναφευγει, καινουριο θεωρειται. Μηπως αυτο που μπαινει στο κουτι, ξερεις αν ειναι ανακατασκευη; Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Και τα ανακατασκευασμενα καινουρια ειναι. Οτι επιστρεφει στο εργοστασιο και ξαναφευγει, καινουριο θεωρειται. Μηπως αυτο που μπαινει στο κουτι, ξερεις αν ειναι ανακατασκευη; Κάτι τέτοιες συζητήσεις έκανα στο μήλο φόρουμ κάποτε και λέγαμε ακριβώς αυτό. Τα ανακατασκευασμενα περνάνε και δεύτερο έλεγχο. Αν υποθέσουμε ότι τα άλλα περνάνε ένα σε τι καταλήγουμε ? Αισιοδοξία παιδιά και εμένα μου είπαν τα χειρότερα για την arvato αλλά οκ μένω ψύχραιμος. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Και τα ανακατασκευασμενα καινουρια ειναι. Οτι επιστρεφει στο εργοστασιο και ξαναφευγει, καινουριο θεωρειται. Μηπως αυτο που μπαινει στο κουτι, ξερεις αν ειναι ανακατασκευη; Αν ειναι στο κουτι σφραγισμενο τοτε ειναι ολοκαινουργιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Απο τον kaizershop θα πάρω το κινητό κ οχι απο την arvato!Εννοειται οτι θα δεχτώ μονο καινούργιο στο κουτί του οπως το αγόρασα εξάλλου το άλλο!Εγω θα πάω στο μαγαζί να το πάρω!ε πιστεύω κάτι άλλο Δν μπορώ να κάνω! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Αν ειναι στο κουτι σφραγισμενο τοτε ειναι ολοκαινουργιο! Και το ανακατασκευασμένο, αν το βάλεις στο κουτί και το σφραγίσεις, ολοκαίνουριο θα είναι. ;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Με την λογική αυτη του ανακατασκευασμενου τότε κ αυτο που πήρα κ τους το επέστρεψα μπορεί να ήταν ανακατασκευασμένο! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) Γιατί δεν έχω το Extreme Power Saving Mode?? edit: Η συσκευή μου είναι: T-MOB102 (Austria) οπότε η βιασύνη μου με πρόδωσε με branded συσκευή και γι αυτό δεν το έχει. Software number 1.57.112.2 Ακριβώς το ίδιο θέμα είχε κάποιος στο ΧDA και λέει ότι για κάποιο περίεργο λόγο δεν έχουν πάρει οι Αυστριακές συσκευές το Extreme Power Saving Mode http://tinyurl.com/prb6dvy Γνωρίζουμε κάτι περισσότερο? Edited July 8, 2014 by Jig edit Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Μόνο η αμερικανική T-Mobile το εχει δώσει,όχι στις Ευρωπαϊκές χώρες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Καλημέρα αυτό λέτε παιδιά; [ATTACH]47094[/ATTACH] Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Μόνο η αμερικανική T-Mobile το εχει δώσει,όχι στις Ευρωπαϊκές χώρες. Δεν θα το λεγα, ακόμα και το M7 το έχει πάρει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Δεν θα το λεγα, ακόμα και το M7 το έχει πάρει... Οπότε ας μας πουν και άλλοι με T-Mobile αν το έχουν, η κάποιος που γνωρίζει ακριβώς το τι συμβαίνει. Ένας από τους λόγους που είχα αγοράσει το S5 ήταν αυτός και κρίμα είναι να μην το έχω στο Μ8 Καλημέρα αυτό λέτε παιδιά; Το δεύτερο screen shot Edited July 8, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Οπότε ας μας πουν και άλλοι με T-Mobile αν το έχουν, η κάποιος που γνωρίζει ακριβώς το τι συμβαίνει. Ένας από τους λόγους που είχα αγοράσει το S5 ήταν αυτός και κρίμα είναι να μην το έχω στο Μ8 Το δεύτερο screen shot Ούτε εγώ το έχω γερμανικό t-mobile. Προσωπικά εμένα δεν με χαλάει καθολου αφού σε κανένα κινητό μου δεν χρησιμοποιώ τέτοια εργαλεία. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marsias Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 ουτε και εγω το εχω παντως (γερμανικο t-mobile) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts