Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία στην Αθηνα πως τα πάει το εργαλείο?

Θελω να μου πει κάποιος που το έχει δουλέψει με 3g σε τουλάχιστον 30° c εξωτερική θερμοκρασία.

Σκέπτομαι να το ξαναπάρω τουλάχιστον μέχρι να βγει το iphone 6 και εφόσον το πακέτο ios8-i6 με ικανοποιεί απόλυτα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία στην Αθηνα πως τα πάει το εργαλείο?

Θελω να μου πει κάποιος που το έχει δουλέψει με 3g σε τουλάχιστον 30° c εξωτερική θερμοκρασία.

Σκέπτομαι να το ξαναπάρω τουλάχιστον μέχρι να βγει το iphone 6 και εφόσον το πακέτο ios8-i6 με ικανοποιεί απόλυτα.

Απολυτα φυσιολογικα ολα με τη θερμοκρασια. ;)

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Το σκεφτομουν και εγω αυτο με την θερμοκρασια.οποτε ευχαριστω και εγω για την απαντηση.

Παντως παιδια εμενα δεν με θελει.Εγινε η παραγγελια απο extreme mobile και ο προμυεθευτης εχει ελειψη και περιμενω.Δεν αντεχεται :p

Θοδωρής

Πολύ σημαντικό αυτό καθώς όλα τα άλλα ζεσταίνονται λίγο πολύ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Λιγο ακυρο ποστ αλλα ετσι για την ιστρια.Μιας και το περιμενω πηγα να βγαλω nano sim.

Λοιπον στον Γερμανο μου λεει η κοπελα για iphone ε? με μια φυσικοτητα οτι μονο το μηλο εχει.

Τις λεω οχι για το m8 και μου κανει παιρνει micro και δεν το ξερετε. Και ηθελε να μου το αποδειξει κιολας.Επεμενε.Τελικα εφυγα.ουτε 5 ευρω δεν τους δινω με τους βισματιες.

Δεν πιστευω να παιρνει οντως micro ? :lol:

Nano sim παίρνει. Η αλήθεια είναι οτι εύκολα μπορεί να μπερδευτεί κάποιος με το σκεπτικό ότι μονο η Apple έχει συσκευές που υποστηρίζουν nano. Εαν δεν κάνω λάθος το M8 είναι η πρώτη μη Apple συσκευή που θέλει τέτοια sim.

Τώρα το ότι επέμενε η κοπελιά ασχολίαστο...

Edited by clio1400

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Nano sim παίρνει. Η αλήθεια είναι οτι εύκολα μπορεί να μπερδευτεί κάποιος με το σκεπτικό ότι μονο η Apple έχει συσκευές που υποστηρίζουν nano. Εαν δεν κάνω λάθος το M8 είναι η πρώτη μη Apple συσκευή που θέλει τέτοια sim.

Κατι τελευταιο και τελος.Με ενοχλει περισσοτερο που δεν ειναι ενημερωμενοι.Με ενοχλει γιατι δεν ειναι σωστοι στη δουλεια τους.Αυτα. :) μην χαλαω το ποστ.

Παντως καθισα λιγο με το ντεμο που ειχαν εκει και επαιξα λιγακι.Ειδα και κατι τελευταια πραγματακια που ηθελα και απλα καταλαβα οτι σε θεμα smoothness δεν παιζεται.

Θοδωρής

Moto X.... ;)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

καλησπέρα παίδες!

στο 3g που το έχω όλο το πρωί στο γραφείο δεν έχω αισθανθεί τπτ το ανησυχητικό! αν και είμαι στους 22ο βαθμούς!!

στο wifi στο σπίτι με άπειρο κατέβασμα μουσικής και εκεί κάτι ψιλοπράγματα αισθάνομαι.

όταν η γυναίκα μου παίζει το asphalt 8 επειδή δεν την πάω για μάθημα οδήγησης τότε ζεσταίνεται σε ανεκτά επίπεδα.

το μόνο που έχω να παραθέσω είναι ότι δεν λειτουργεί το led όταν έχω αναπάντητες ή mail ενώ λειτουργεί κανονικά με την φόρτιση (με τις ρυθμίσεις έχω πειραματιστεί άπειρες φορές και δεν έχω βρεί άκρη.... δεν με ενοχλεί και πάρα πολύ, θα ήθελα να ξέρω όμως το γιατί, γιατί ούτως η άλλος βρίσκεται συνέχεια στα χέρια μου για να απολαμβάνω το μέταλλο...

Old but not forgotten : Nokia E72

Previous : Galaxy S3

Current : HTC one m8 :D

το μόνο που έχω να παραθέσω είναι ότι δεν λειτουργεί το led όταν έχω αναπάντητες ή mail ενώ λειτουργεί κανονικά με την φόρτιση (με τις ρυθμίσεις έχω πειραματιστεί άπειρες φορές και δεν έχω βρεί άκρη.... δεν με ενοχλεί και πάρα πολύ, θα ήθελα να ξέρω όμως το γιατί, γιατί ούτως η άλλος βρίσκεται συνέχεια στα χέρια μου για να απολαμβάνω το μέταλλο...

Δενείναι λογικό...Δεν το έχω πάθει ποτέ...καμία επανεκκίνηση του έδωσες;

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δενείναι λογικό...Δεν το έχω πάθει ποτέ...καμία επανεκκίνηση του έδωσες;

Εννοείται και επανεκκίνηση του έχω κάνει.

Το cid είναι T-Mobile πολωνικό και επειδή δεν έχει ούτε και το πρόγραμμα της απόλυτη εξοικονόμησης ενέργειας το μονο που σκέφτομαι είναι ότι μπορεί να λυθεί με κάποιο update γιατί στο hardware δεν έχει πρόβλημα.

Άλεξ Πότε θα πάρουμε το τιμημένο update ?!

Old but not forgotten : Nokia E72

Previous : Galaxy S3

Current : HTC one m8 :D

Είχες κινητό Samsung πριν;. Αν ναι πρέπει να κάνεις hard reset και μη κάνεις auto instal τις προηγούμενες εφαρμογές σου αλλά manual, μια προς μια . Σε εμένα έτσι λύθηκε το μυστήριο με τα led.

Υ.Γ

Ακούστε το Έλληνες. Εμείς προκριθήκαμε!. Εμείς στους 16!!

Edited by apitsakis

Είχες κινητό Samsung πριν;. Αν ναι πρέπει να κάνεις hard reset και μη κάνεις auto instal τις προηγούμενες εφαρμογές σου αλλά manual, μια προς μια . Σε εμένα έτσι λύθηκε το μυστήριο με τα led.

Υ.Γ

Ακούστε το Έλληνες. Εμείς προκριθήκαμε!. Εμείς στους 16!!

Μεταφέρονται δηλαδή τα lag της samsung; :) μας κυνηγά παντού μου φαίνεται. Διόλου απίθανο πάντως.

Μεγάλη αδικία γι αυτο το τηλέφωνο.

Με εξαίρεση το One x λόγο επεξεργαστή, όλα τα HTC 2-3 χρονών που βλέπω, είναι ομαλά και άψογα στην καθημερινή χρήση.

Εδω στην Αίγυπτο κυκλοφορούν ελάχιστα One M7&8. Τα έχουν κυρίως γιατροί που αγόραζαν ανέκαθεν HTC απο την εποχή των WM.

Μα είναι γεγονός αυτό με το Samsung κινητό. Το έχουν πάθει σχεδόν όλοι. Και σιγά το led δηλαδή. Για πέντε λεπτά αναβοσβήνει και δεν φαίνεται και καλά.

Καλησπέρα σας παίδες. Για αγορά του Μ8 από εδώ, να εμπιστευτώ κάποιο κατάστημα από skroutz ?? Στο Μ7 που έχω, την ψιλό πάτησα με την έννοια ότι είναι tmobile και αργεί στις αναβαθμίσεις.

-HTC wildfire

-HTC evo 3d

-HTC one M7

Καλησπέρα σας παίδες. Για αγορά του Μ8 από εδώ, να εμπιστευτώ κάποιο κατάστημα από skroutz ?? Στο Μ7 που έχω, την ψιλό πάτησα με την έννοια ότι είναι tmobile και αργεί στις αναβαθμίσεις.

Θα σου προτεινα το tokinito.gr αλλα σε αυτη την τιμη το τσιμπας απο extreme mobile.Εγω απο αυτο το περιμενω μιας και ο προμυθευτεις δεν το ειχε :(

Θοδωρής

Θα σου προτεινα το tokinito.gr αλλα σε αυτη την τιμη το τσιμπας απο extreme mobile.Εγω απο αυτο το περιμενω μιας και ο προμυθευτεις δεν το ειχε :(

Αυτό είχα στο μυαλό μου και εγώ απλά δεν ήθελα να το γράψω μήπως και υπάρχει πρόβλημα διαφήμισης.

-HTC wildfire

-HTC evo 3d

-HTC one M7

Αυτό είχα στο μυαλό μου και εγώ απλά δεν ήθελα να το γράψω μήπως και υπάρχει πρόβλημα διαφήμισης.

Και εμενα τα παιδια μου το πρότειναν βρε συ σιγα.Αν ειναι κατι καλο γιατι να μην το λεμε. Ειχα αμεση επικοινωνια με τα παιδια Νικο και Ηλια στο μαγαζι.

Θοδωρής

Here at HTC, we are excited about the new features in Android L release and we can’t wait to share them with you.*We are committed to updating our flagship HTC One family as fast as possible and will begin rolling out updates to the HTC One (M8) and HTC One (M7) in regions worldwide within 90 days of receiving final software from Google, followed shortly by other select HTC devices.

http://blog.htc.com/2014/06/google-io-software-update/

Here at HTC, we are excited about the new features in Android L release and we can’t wait to share them with you.*We are committed to updating our flagship HTC One family as fast as possible and will begin rolling out updates to the HTC One (M8) and HTC One (M7) in regions worldwide within 90 days of receiving final software from Google, followed shortly by other select HTC devices.

http://blog.htc.com/2014/06/google-io-software-update/

Perfection at its finest

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η πιο σοβαρή Android κατασκευαστρια σήμερα.

Δυστυχώς λάθη του παρελθόντος που συνέπεσαν με την μεγάλη μαζική είσοδο του κοινού στα smartphones, την έβγαλαν από το παιχνίδι σε σημείο να μην είναι καν γνωστή στο ευρύ κοινό.

Ένας από τους λόγους που δεν πουλάει, ενώ αρέσουν οι συσκευές της, είναι ότι πολλοί την θεωρούν κατι σαν ΖΤΕ και λοιπές κινεζικές εταιρίες.

Άλλοι που την γνωρίζουν δεν αγοράζουν γιατί δεν είναι μεταξύ των ΙΝ συσκευών και θα είναι μοναδικοί κάτοχοι.

Για μένα είναι η μόνη android υλοποίηση με ομοιογενές UI και απόλυτο smoothness, δοσμένο στην καλύτερη κατασκευή που έχει υπάρξει ever.

Μέχρι και οι χαμηλής & μεσαίας κατηγορίας συσκευές της, διατηρούν αυτη την premium εμπειρία χρήσης.

@@@@ Και μια ερώτηση στους έμπειρους. Γίνεται να περαστεί άλλη official rom σε συσκευές που ειναι πχ T-mobile αλλά με επαναφορά σε περίπτωσης ανάγκης για σέρβις;

Edited by Te_salat

Καλησπερα σας.Απο μερα σε μερα περιμενω το τηλεφωνο και θελω να κανω μια τελευταια ερωτηση.Οταν ερθει στην πρωτη φορτιση τι κανω? Το αφηνω να τελειωσει ή μπορω να το βαλω και στο 10% για φορτιση?
Θοδωρής