Jump to content

Kingzone K1 Turbo

Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιζει να εισαι και ο πρωτος που θα το παρει ελλαδα περιμενουμε οταν παραλαβεις και αναλυτικο review

Μακάρι, να το τεστάρουμε , να πειράξουμε και λίγο την rom..

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχω καλα νεα και κακα νεα.....

Καλα Νεα....

4pda ξεκινησαν οι devs...stock recovery, cwm, twrp....και προχωράνε και με νεες ρομ....

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2F4pda.ws%2Fforum%2Findex.php%3Fshowtopic%3D574710

Ηχος-μεγαφωνο-καμερα-gps-wifi-ποιοτητα κατασκευης-οθονη φαινεται να είναι τα δυνατα του σημεια....

Κακα Νεα.....

Εχουν αναφερθεί προβλήματα...

1)με τους sensor του τηλεφωνου....κατά την λειτουργια δειχνου να δουλευου σωστα αλλα με test σε προγράμματα κατι δεν παει καλα...

2)Η flip case στην λειτουργια με το παραθυρο εχει παρατηρηθεί να αναβη και να σβηνη μονη της η οθονη...η καπως ετσι....

3)Αρκετα κρούσματα με -dead pixels-προσoχη οσοι παραλαβεται να κανεται πολύ καλο ελεγχω.....

4)Όταν φορτιζεις την μπαταρια και ταυτόχρονα κανεις browsing στο ιντερνετ η παιζεις καποιο παιχνιδι τοτε αυτή αδειαζει(ενώ φορτιζει)μεχρι που απενεργοποιείτε...

5)ακαποιος αναφερει ότι του χαλασε/καηκε η θυρα micro USB.....

6)Τα gestur controls(η καπως ετσι) καποιες φορες πιανουν με την δευτερη φορα

7)Προς το παρον expose και gravity BOX με την original rom τα ξεχναμε...

Προσoχη δεν εχω το τηλεφωνο τα παραπανω εχουν αναφερθεί σε διαφορα φορουμ...

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

http://www.youtube.com/watch?v=U2bBiLE2t1A

Δείτε το όλοι....

Kingzone factory-control test Kingzone k1.... Πολύ ενδιαφέρον βίντεο για το πως φτιάχνεται και τσεκάρετε το τηλέφωνο....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Εχω καλα νεα και κακα νεα.....

Καλα Νεα....

4pda ξεκινησαν οι devs...stock recovery, cwm, twrp....και προχωράνε και με νεες ρομ....

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2F4pda.ws%2Fforum%2Findex.php%3Fshowtopic%3D574710

Ηχος-μεγαφωνο-καμερα-gps-wifi-ποιοτητα κατασκευης-οθονη φαινεται να είναι τα δυνατα του σημεια....

Κακα Νεα.....

Εχουν αναφερθεί προβλήματα...

1)με τους sensor του τηλεφωνου....κατά την λειτουργια δειχνου να δουλευου σωστα αλλα με test σε προγράμματα κατι δεν παει καλα...

2)Η flip case στην λειτουργια με το παραθυρο εχει παρατηρηθεί να αναβη και να σβηνη μονη της η οθονη...η καπως ετσι....

3)Αρκετα κρούσματα με -dead pixels-προσoχη οσοι παραλαβεται να κανεται πολύ καλο ελεγχω.....

4)Όταν φορτιζεις την μπαταρια και ταυτόχρονα κανεις browsing στο ιντερνετ η παιζεις καποιο παιχνιδι τοτε αυτή αδειαζει(ενώ φορτιζει)μεχρι που απενεργοποιείτε...

5)ακαποιος αναφερει ότι του χαλασε/καηκε η θυρα micro USB.....

6)Τα gestur controls(η καπως ετσι) καποιες φορες πιανουν με την δευτερη φορα

7)Προς το παρον expose και gravity BOX με την original rom τα ξεχναμε...

Προσoχη δεν εχω το τηλεφωνο τα παραπανω εχουν αναφερθεί σε διαφορα φορουμ...

Οι εκδόσεις 6582 και 6592 πατάνε καλύτερα και πιό σταθερά με recovery 5xx και όχι touch.

Στα νέα μοντέλα 6582 και 6592 το 95% έχει factory custom rom 4.2.2 , 4.3, 4.3.4, 4.3.6, 4.3.9 που σημαίνει ότι η εγκατάσταση των gravity box & expode mod είναι σχεδόν αδύνατο να λειτουργήσουν σε σταθερή βάση.

Χρειάζονται πολλές αλλαγές για να βγούν οι ψευτοπροσθήκες με τα effect για να λειτουργήσει το κινητό σαν original android.

Οι κινέζικες εταιρίες έχουν βαλθεί να αντιγράψουν με κάθε τίμημα τις πατέντες των επώνυμων εταιριών διότι έχουν απαίτηση από τους χρήστες και μεγάλη ζήτηση, άρα οποιαδήποτε effect είναι τρύκ συνάρτησης hardware και software mods.

Για αυτό τον λόγο πρόσθετα προγράμματα παραμετροποίησης δημιουργούν αστάθεια στην rom.

Το gesture control δεν πρόκειται ποτέ να λειτουργήσει όπως το αυθεντικό module της sam διότι στηρίζεται σε ένα φθηνό sensor με φτωχό software (beta mode). Απλά το υποστηρίζει το τηλέφωνο για να το έχει. Δεν μπορεί να έχει την ταχύτητα του αυθεντικού.

(Αυτό φαίνεται και στο αυθεντικό βίντεο promo)

Το θέμα της φόρτισης είναι ένα bug που το έχουμε συναντήσει και στο παρελθόν σε ένα από τα αντίγραφα του galaxy s4 το HDC

9/2013. Διορθώθηκε μετά από 2 μήνες με την αναβάθμιση της rom από το εργοστάσιο.

Η micro usb καίγεται εύκολα από ελλατωματικό καλώδιο φόρτισης και όχι από εργοστασιακό ελλάτωμα. Διότι τα καλώδια που στέλνουν είναι ότι πιο φθηνό και χαμηλής ποιότητας.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.youtube.com/watch?v=U2bBiLE2t1A

Δείτε το όλοι....

Kingzone factory-control test Kingzone k1.... Πολύ ενδιαφέρον βίντεο για το πως φτιάχνεται και τσεκάρετε το τηλέφωνο....

Κατ'αρχήν μπράβο που το βρήκες ωραίο βίντεο

Αλλά τελικά ένα συμπέρασμα έβγαλα...

Το κινητό που αγόρασα ακριβά

1. Το έχουν πιάσει δεκάδες χέρια

2. Το έχουν κτυπήσει

3. Το έχουν καταπιέσει

4. Το έχουν χρησιμοποιήσει αφού έχουν τηλεφωνήσει

5. Το έχουν βρέξει

6. Το έχουν χρωματίσει

7. Το έχουν ψήσει

Τελικά το πήρα μεταχειρισμένο και σε κακή κατάσταση.....:)

Καλό βράδυ!!!

Πω πω αδερφέ μου, δεν κατάλαβα τίποτα...

Λεξικό θέλω με τόσες άγνωστες λέξεις !!!:lol:

Μόνο την τελευταία πρόταση κατάλαβα !!!

Κατ'αρχήν μπράβο που το βρήκες ωραίο βίντεο

2. Το έχουν κτυπήσει

3. Το έχουν καταπιέσει

5. Το έχουν βρέξει

6. Το έχουν χρωματίσει

7. Το έχουν ψήσει

Καλό βράδυ!!!

Δεν μιλας σοβαρα!!!!!!!!!Εδώ μιλαμε ότι το κινητο είναι ''Hand made''.....όπως οι ferrari ένα πραμα........

2. Το έχουν κτυπήσει

3. Το έχουν καταπιέσει

5. Το έχουν βρέξει

6. Το έχουν χρωματίσει

7. Το έχουν ψήσει

Καλό βράδυ!!!

μηπως να τους πουμε οτι το παιρνουμε μεταχειρισμενο μηπως μας κανουν και καλυτερη τιμη?:)

Όπως προανέφερα, το kingzone K1 είναι μοντέλο κινητού που φοράει μια custom factory android rom 4.3.9 με διάφορα χαρακτηριστικά , ένα από αυτά σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας είναι τα OTA updates (Update over the air) από το εργοστάσιο ακολουθώντας το παράδειγμα της Elephone και το P8 που πέρασε ήδη στην έκδοση android 4.4.2.

Δεν γνωρίζω ακόμα εάν στο μέλλον θα περάσει και αυτό το μοντέλο στην έκδοση 4.4.2 , έχω κάνει την σχετική ερώτηση και περιμένω απάντηση.

Το τελευταίο OTA UPDATE διορθώνει κάποια bugs της rom.

Η εταιρία θα συνεχίσει να υποστηρίζει OTA τουλάχιστον για 6 μήνες ακόμα αφού τώρα ξεκίνησε να δίνεται ώθηση στο εν λόγο μοντέλο.

** Ένα νέο χαρακτηριστικό που σπάνια αναφέρθηκε για το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το "waterproof ips screen"

Η σημασιολογία αυτή παραπέμπει στο εάν πέσει νερό (βροχής , σταγόνες πχ) δεν παθαίνει η οθόνη τίποτα όπως το καταλαβαίνω εγώ.

Τέλος πάντων τα υπόλοιπα στην πράξη.

Και τι σημαίνει αυτό; Είναι αυθαίρετη δική τους αρίθμηση, δηλαδή θα μπορούσαν να τη λένε πχ Android 5.0;

Σε κάποια υπαρκτή έκδοση πρέπει να βασίστηκαν και όχι στην -ανύπαρκτη- 4.3.9.

εφοσον ειναι καινουργιο το κινητο γιατι δεν βαζουν κατευθειαν την 4.4.2 και πρεπει να περιμενουμε μεσω οτα αν και οταν γινει η αναβαθμιση?υπαρχει καποιο κολλημα με την google?

εφοσον ειναι καινουργιο το κινητο γιατι δεν βαζουν κατευθειαν την 4.4.2 και πρεπει να περιμενουμε μεσω οτα αν και οταν γινει η αναβαθμιση?υπαρχει καποιο κολλημα με την google?

Όλα τα περι εκδόσεων έχουν να κάνουν με την υποστήριξη του hardware από την κάθε rom. Ο κύκλος της 4.3 έχει κλείσει προ πολλού και δεν υπάρχουν άλλες βελτιώσεις. Είναι πιο ασφαλές για αυτούς να πατήσουν μια custom πάνω στην 4.3 παρά σε μια 4.4.

Μην ξεχνάμε όμως ότι είναι και θέμα μάρκετιγκ. Η kingzone μπαίνει στην αγορά με το K1 και μια έκδοση 4.3.9 που πλησιάζει την 4.4 αφήνοντας ελπίδες για 4.4. Εάν της βγεί στις πωλήσεις ή θα κάνει update στην 4.4 ή το ποιό πιθανόν να πάει στο K2 με android 4.4.2 μετά το καλοκαίρι όπως και η elephone που μόνο συγκεκριμένα μοντέλα της φοράνε 4.4.2.

It's all about money!

Ο κάθε κατασκευαστής πρέπει να πληρώσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στην mediatek για να πάρει τα αρχεία που χρειάζεται το κάθε SoC για το KitKat.

So, no money, no honey!

καταλαβα αρα ειναι θεμα ρομ αλλα και χρηματων,ωραια και μια ακομα ερωτηση για οποιον ξερει,γιατι οι κινεζοι δεν βγαζουν κινητα με lte δικτυο 4g δηλαδη,ενω ειναι τοσο προηγμενα κινητα και δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τα επωνυμα τους λειπει αυτο το χαρακτηριστικο?

καταλαβα αρα ειναι θεμα ρομ αλλα και χρηματων,ωραια και μια ακομα ερωτηση για οποιον ξερει,γιατι οι κινεζοι δεν βγαζουν κινητα με lte δικτυο 4g δηλαδη,ενω ειναι τοσο προηγμενα κινητα και δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τα επωνυμα τους λειπει αυτο το χαρακτηριστικο?

Το 4G LET Είναι μια ιδιότητα/χαρακτηριστικο που θα πρέπει να το υποστηρίζει ο εκάστοτε επεξεργαστής... Από όσο γνωρίζω μέχρι τώρα οι Mtk (μέχρι και τον octacore 6592 ) δεν είχαν την ιδιότητα αυτή... Από ότι διαβάζω όμως αναμένεται ο επόμενος 8πυρηνος με λειτουργία 4g και λίγο αργότερα ο απόλυτος στα 64bit....είδη έχουν ολοκληρωθεί και τεστάρωντε...

Έκανα την παραγγελία απο το Aliexpress πριν 3 μερες και ζητησα μεταφορικα με EMS.

Η αλήθεια ειναι πως εχω μια μικρη ανησυχία μηπως και κολλήσει στο τελώνιο.

Τι λετε?

Τζάμπα ανησυχώ?

Το 4G LET Είναι μια ιδιότητα/χαρακτηριστικο που θα πρέπει να το υποστηρίζει ο εκάστοτε επεξεργαστής... Από όσο γνωρίζω μέχρι τώρα οι Mtk (μέχρι και τον octacore 6592 ) δεν είχαν την ιδιότητα αυτή... Από ότι διαβάζω όμως αναμένεται ο επόμενος 8πυρηνος με λειτουργία 4g και λίγο αργότερα ο απόλυτος στα 64bit....είδη έχουν ολοκληρωθεί και τεστάρωντε...
αυτο το κινητο πχ https://www.skroutz.gr/s/4244364/Lenovo-A390-4GB.html ειναι lte και εχει τον MTK 6577 και ολα στα κινεζομαγαζα με Snapdragon δεν εχει σχεδον κανενα lte ενω τα αντιστοιχα <<ευρωπαικα>> η πλειοψηφια με τον ιδιο επεξεργαστη εχει lte ,μηπως ειναι θεμα κοστους η κατι αλλο?

Εμένα η απορία μου είναι αν υπάρχει κάποιος από εμάς που το έχει παραγγείλει και έχει πάρει tracking Number???

Έκανα την παραγγελία απο το Aliexpress πριν 3 μερες και ζητησα μεταφορικα με EMS.

Η αλήθεια ειναι πως εχω μια μικρη ανησυχία μηπως και κολλήσει στο τελώνιο.

Τι λετε?

Τζάμπα ανησυχώ?

Λιγότερες πιθανότητες απο τα να το έφερνες με DHL αλλά ακόμη υπάρχουν.

Πες του οπωσδήποτε να γράψει στο κουτί απ'έξω οτι είναι gift και οτι κάνει το πολύ μέχρι 30 δολλάρια.

Εμένα η απορία μου είναι αν υπάρχει κάποιος από εμάς που το έχει παραγγείλει και έχει πάρει tracking Number???
πολλα ζητας εσυ..ενα ειναι στο τελωνειο δεν ξερω αν το πηρε το παιδι ,αρχιζει και μου γυρναει το μυαλο με αυτη την κατασταση με το συγκεκριμενο κινητο και γενικα με τους κινεζους θα κανω διαμαρτυρια στο κινεζικο προξενειο...μπορει και απεργια πεινας!

Εμένα του δικού μου στο Aliexpres του έχουν μείνει 3 μέρες για να το στείλει.... Μίλησα σήμερα μαζί του και μου είπε να μην ανησυχω και ότι θα το στείλει εντός του χρόνου απλα έχει μια διαδικασία το τεσταρησμα του τηλεφώνου..... Πιο τεσταρησμα ρε μεγαλε.... Είναι που είναι το τηλέφωνο hand made τόσες μέρες θα το είχε φτιάξει μόνος του....κάτι ακούγεται ότι νέα παραλαβή θα γίνει αρχές Ιουνίου.... Ρε τους Κινέζους.... Θα μας κάνουν να περιμένουμε 2 μήνες και στο τέλος θα μας στείλουν και καμιά πατάτα /προβληματικό και θα πάω εκεί να κάνω τον Bruce Lee.....

Εμένα του δικού μου στο Aliexpres του έχουν μείνει 3 μέρες για να το στείλει.... Μίλησα σήμερα μαζί του και μου είπε να μην ανησυχω και ότι θα το στείλει εντός του χρόνου απλα έχει μια διαδικασία το τεσταρησμα του τηλεφώνου..... Πιο τεσταρησμα ρε μεγαλε.... Είναι που είναι το τηλέφωνο hand made τόσες μέρες θα το είχε φτιάξει μόνος του....κάτι ακούγεται ότι νέα παραλαβή θα γίνει αρχές Ιουνίου.... Ρε τους Κινέζους.... Θα μας κάνουν να περιμένουμε 2 μήνες και στο τέλος θα μας στείλουν και καμιά πατάτα /προβληματικό και θα πάω εκεί να κάνω τον Bruce Lee.....
εγω απο αυτα που βλεπω 2 πραγματα καταλαβα... 1ον οτι δεν το εχει κανενα μαγαζι στοκ η σχεδον κανενα,2ον οτι το κινητο εχει μεγαλη ζητηση και δεν προλαβαινουν οι κινεζοι να φτιαξουν πολλα,μαλιστα μια πληροφορια που εχω αναφερει οτι ο εργοδοτης, τους εχει φτιαξει κρεβατια στο εργοστασιο για να μην φευγουν καθολου απο εκει για να προλαβει να στειλει τα κινητα στα κινεζομαγαζα και μαλιστα εχει προσλαβει και μπραβους με μαστιγια και μαστιγωνουν οποιον κακομοιρο κλεινει τα ματια του απο την κουραση,δεν ξερω εγω περιμενω πανω απο 10 μερες και απο οτι φαινεται θα περιμενουμε αρκετα ακομα,οποιος παρει tracking number να το πει να ανοιξουμε καμια σαμπανια