tsiglas Δημοσιεύτηκε May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 12, 2014 Kingzone K1 Pro MTK6592 Octa Core 1.7GHz Android 4.3 Smartphone 2GB 16GB 5.5 Inch LTPS OGS Screen NFC OTG Wireless Charging Black Από τα καλυτερα χαρακτιριστηκα που εχουμε δει ως τωρα σε ΜΤΚ 8cores http://www.1949deal.com/kingzone-k1-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-3-smartphone-2gb-16gb-5-5-inch-ltps-ogs-screen-nfc-otg-wireless-charging-black.html http://www.antelife.com/kingzone-k1-smartphone-with-android-4-3-mtk6592-octa-core-5-5inch-1080p-ltps-ogs-screen-2gb-16gb-dual-camera-8-0-14-0mp-nfc-otg-wireless-charging-6-8mm-black.html You tube1 You tube2 Basic Information Model Kingzone K1 Turbo Band 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/1900/2100MHz Sim Card Dual SIM Card Dual Standby(one micro-sim card) Service Provide Unlocked Style Bar Color Black & White Shell Material Full metal and super slim body with unique profile design System OS Android 4.3 CPU MTK6592, Cortex A7 octa core, 1.7GHz ROM 16GB RAM 2GB Screen Display Size 5.5 Inch Type LTPS screen, OGS Resolution 1920 x 1080 pixels FHD screen Support Format Ringtones Type Polyphonic/MP3 Audio File Format MP3/WAV/AMR/AWB Video File Format 3GP/MPEG4 Image File Format JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF E-book Format TXT/CHM/DOC/HTML FM Radio Yes, earphone needed Earphone Port 3.5mm Card Extend Support TF card up to 32GB extended Data transfer USB/Bluetooth Mobile Internet WAP/WIFI General Camera/Picture Resolution Dual Cameras, 14.0MP Back Camera, 8.0MP Front Camera, with flashlight and auto focus Language Support multilanguage, afrikaans, bahasa lndonesia, bahasa melayu, Catala,,Bosnian, Cestina,Dansk,English, Deutsch, Spanish, Filipino, French, Hrvatski, IsiZulu, Italiano, Kiswahili, Latviesu, Lietuviu, Magyar, Macedonian, Nederlands, Norsk bokmal, Polish, Portugues, Romana, Rumantsch, Slovencina, Slovenscina, Suomi,Svenska,Turkish, Greek, Bulgarian, Russian, Serbian, Ukrainian, Hebrew, Arabic, Persian, Hindi, Thai, Simplified/Traditional Chinese, Japanese Phonebook 500 Message SMS/MMS Input Handwrite/Keypad TV mhl No GPS Yes, built in, also support A-GPS With EPO assistance to speed up postioning WIFI Yes, 802.11 b/g/n Bluetooth Yes Gravity Sensor Yes Multi-Touch Yes Dimensions 153 x 75.7 x 6.8mm Net Weight(Including battery) 189g Standby Time About 2~3 days Other Feature 3G,GPS,Bluetooth, Ebook, Email, Messaging, wallpapers, calendar, calculator, clock, camera, tethering & portable hotspot, NFC,OTG,Wireless Charging,Air Gesture(4 directions) ,G-sensor, P-Sensor, L-Sensor, Magnetic Sensor, FM radio, Wifi, GPS, Multi-touch, Dual SIM, Schedule Power on/off,Wifi display, Dual-Mic Noise Reduction technology, E-compass, Missed Calls Notification LED Play Store, etc Accessories 1 x 2500mAh Battery Removable 1 x USB Cable 1 x Charger 1 x User Manual 1 x Earphone 1 x Screen Protector 1 x Protective Case(silicone) 1 x OTG Cable Από 260$ εως 290$ Εξτρα μπαραρια, screen protector & μαγνιτικη θηκη υπαρχουν διαθεσημα στο δευτερο λινκ(shop) To εχει παρει κανεις αραγε.....????? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) Ποοοοοοοοοοοολύ ωραίο. Πάααααααααρα πολύ ωραίο. Αλλά να δώσεις και τόσα για λεφτά για Κινέζο και μάλιστα για οχι και τόσο ''επώνυμη'' μάρκα...??? Έχει καμμία σχέση με τα Newman ? Αν ηταν lenovo,huawei,xiaomi,zte ή έστω thl θα το έπαιρνα. Επίφοβο. Αν το χει πάρει κανείς ή το χει δει, ας πει καμμιά κουβέντα. Πάντως το ζιζάνιο μου μπήκε... Το έφερε και το to2c. http://www.to2c.com/kingzone-k15-5-inch-3g-smart-phone-android-4-3-9-mtk6592-1-7ghz-octa-core-ram-2gb-rom-16gb-wcdma-gsm-dual-sim.html Edited May 15, 2014 by lio14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Εντάξει από χαρακτηριστικα και εμφάνιση δεν υπάρχει..... Και πάνω που βρήκα το μοναδικό φόρουμ (καλή ώρα σαν και μας εδω) που συζητούσαν για το κινητό (χωρίς να το έχει πάρει κανείς) και τελικά χθες παρέλαβε ο πρώτος και άρχισε να λέει λεπτομέρειες ο διαχειριστής κλείδωσε το τοπικ μέχρι λέει να μαζευτούν 5 άτομα με το ίδιο τηλέφωνο να γράψουν γνώμες οπότε και θα ξανα ανοίξει (4pda)....αυτή είναι οι κανονες εκει....όχι ότι εχουν και αδικο αλλα εμεις καιγόμασταν να μαθουμε λεπτομεριες.... Πάντως αυτός πρόλαβε να πει ότι η ποιότητα είναι φανταστική... Το σύστημα ρολαρει άψογα και ότι η μπαταρία από της 11 έως της 17.00 είχε πέσει μόνο στο 76‰ Edited May 16, 2014 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Τελικά την έδωσα την παραγγελία απο antelife μαζί με την flip case θήκη στα 214 περίπου ευρώ. Βέβαια το paypal με χρέωσε 221 ευρώ , είδα οτι υπολόγισε με διαφορετική ισοτιμία. Edited May 18, 2014 by VASKIR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 (edited) Τελικά την έδωσα την παραγγελία απο antelife μαζί με την flip case θήκη στα 214 περίπου ευρώ. Βέβαια το paypal με χρέωσε 221 ευρώ , είδα οτι υπολόγισε με διαφορετική ισοτιμία. Αντε με το καλο να σου ερθει.....το παρακολουθώ πολύ στενα να ξερεις και είμαι και εγω στο τσακ......από προχθες εχουν βγει καινουρια βιντεο στο youtube....εχει αρχισει να πουλαει το κινητακι....εγω παλι περιμενω ένα καλο Review από ιδιωτη χρηστη και αν όλα λειτουργουν καλα το πηρα.....αθτη την στιγμη είμαι με Huawei G700 (απροβληματιστο τηλεφωνο στα παντα του) αλλα το βαρεθηκα και ψαχνω έναν καλυτερο αντικαταστατη......όταν με το καλο παραλαβης περιμενουμε ένα καλο Review και από εσενα.... Να και ένα πολύ καλο Review από ιδιωτη χρηστη.........αυριο δεινω παραγγελια!!!!!! http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&rurl=translate.google.gr&sl=de&tl=en&u=http://chinamobiles.org/threads/review-kingzone-k1-mtk6592.39761/&usg=ALkJrhigMcQiIxIiTYe7OAOuoITx_aAslQ Edited May 18, 2014 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Δηλαδη αν ειχε 32gb εσωτερικη και 3-3.500mah μπαταρια, ποσο θα ειχε; 350$;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 σημερα εγινε αγορα του απο το to2c ειμουν αναμεσα στο amoi a928w kai coolpadf1 αλλα μολις ειδα το συγκεκριμενο με κερδισε με τα εσωτερικα και εξωτερικα χαρακτηριστικα του οποτε τωρα υπομονη να ερθει ελλαδα να δουμε τι πειραμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Καλώς να σας έρθει παιδιά, περιμένουμε τα reviews σας !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Σήμερα έδωσα παραγγελία στο Pantawill... Πήρα το turbo 2g ram 16g rom....παρά και από Aliexpres την original μαγνητική θήκη και μια δεύτερη μπαταρία.... Ολα μαζί 264+16+11 δολάρια = 290 δολάρια.... Δηλαδή 212 ευρώ.... Μια χαρά... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Σήμερα έδωσα παραγγελία στο Pantawill... Πήρα το turbo 2g ram 16g rom....παρά και από Aliexpres την original μαγνητική θήκη και μια δεύτερη μπαταρία.... Ολα μαζί 264+16+11 δολάρια = 290 δολάρια.... Δηλαδή 212 ευρώ.... Μια χαρά... Πολύ καλή τιμή! Με ολα αυτά που πήρες σε αλλα sites ξεπερνάει τα 250 €. Αντε να δούμε, μόλις παραλάβεις, περιμένουμε εκτενές review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 καλη τιμη τα πηρες εμενα το κ1 +η γνησια θηκη + προστατευτικο οθονης στα 224 ευρω μαζι με τις κρατησεις απο δολαριο σε ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 καλη τιμη τα πηρες εμενα το κ1 +η γνησια θηκη + προστατευτικο οθονης στα 224 ευρω μαζι με τις κρατησεις απο δολαριο σε ευρω Στο Pantawill το έχει 269 δολάρια -5 δολάρια κουπόνι εγραφης =264 δολάρια.... Η θήκη έχει 16 δολάρια και η μπαταρία 10,99(απο Aliexpres.... Το τηλέφωνο μέσα έχει στο κουτί screen protector και 1θηκη σιλικόνης.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Αναμένεται και το δικό μου μέχρι 23/5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 εγω απο to2c μου βγηκε 295 δολαρια μαζι με την θηκη γιαυτο λεω καλα το πηρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Φοβερή συσκευή και πάνω που είχα αποφασίσει να πάω για το xiaomi mi3. Από ξένα review ακούγονται πολύ καλά λόγια αλλά πρέπει να μάθουμε και από δικούς μας. Παρακαλώ οι πρώτοι κάτοχοι να δώσουν τα φώτα τους. Επίσης myphone θεωρώ πως είναι εξαιρετική ευκαιρία για μια παρουσίαση. Εν αναμονή πληροφοριών λοιπόν...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros1966 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Για να δούμε τι θα δούμε!...οι κινέζοι ζωγραφίζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Παιδιά σας έχουν κάνει shipment την παραγγελία σας; Εμένα το antelife από το Σάββατο που έδωσα παραγγελία γράφει ακόμη processing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Παιδιά σας έχουν κάνει shipment την παραγγελία σας; Εμένα το antelife από το Σάββατο που έδωσα παραγγελία γράφει ακόμη processing. ειναι τρομερα αργοι αυτοι,περιμενε,δεν εχεις επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) ολοι το ιδιο ειναι δεν εχουν στοκ και εγω απο to2c εκανα την παραγγελια την κυριακη και ο κινεζος μου απαντησε με ιμειλ οτι θα εχει το κινητο σε 3-4 ημερες,ακομα τιποτα,πρεπει να επεσε ακριδα για αυτο το κινητο η δεν εβγαλαν πολλα παντος στοκ δεν παιζει!η πλακα ειναι οτι την θηκη την εστειλε γιατι την ειχε οποτε θα κανω ασυρματη φορτιση με το nexux s :rolleyes: Edited May 21, 2014 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Και σε μένα από Pantawill μια από τα ίδια... Έδωσα παραγγελία χθες και σήμερα μου είπαν ότι είναι Out of stock... Θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή και μετά με βλέπω για refund.... Όχι γιατί δεν μπορώ να περιμένω αλλά επειδή δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Απλά να σημειώσω κάτι περίεργο. Σε αυτό το Unboxing το antutu εμφανίζει οθόνη 720p ανάλυση. Είμαστε σίγουροι για το FHD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Απλά να σημειώσω κάτι περίεργο. Σε αυτo το Unboxing το antutu εμφανίζει οθόνη 720p ανάλυση. Είμαστε σίγουροι για το FHD? Υπάρχει η έκδοση Kingzone k1 pro που είναι 1- ram HD και η Kingzone k1 turbo 2g ram FHD... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Ωραιο review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Ωραιο review Κοιτα να δεις που ενώ εγω ανοιξα το θεμα με βλεπω με την γρουσουζια μου να το παιρνω τελευταίος κατά τον Αυγουστο...... Όπως καταλαβαίνεται εκανα ακυρωση στο pandawii (τι το ηθελα) μιας και δεν ειχαν ιδεα ποτε θα το εχουν μου εκαναν αμεσως refund στο paypal (φαινεται καθαρα στο history)αλλα...δεν ηξερα ότι όταν πληρωνης στο paypal η μεταφορα των χρηματων διαρκει 5 εως 10 δευτερόλεπτα (μεταφορα χρηματων και μετατροπή νομισματος)αλλα όταν σου επιστρεφουν χρηματα (λες και γινεται καποια άλλη διαδηκασια) μπορει να καθηστερησουν μεχρι και 3 0 Μ ε ρ ε ς για να ξαναμπουν στον λογαριασμο σου ώστε να μπορεις να τα χρησημοποιησης.... Εχω σκασει από χθες Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda160 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Κοιτα να δεις που ενώ εγω ανοιξα το θεμα με βλεπω με την γρουσουζια μου να το παιρνω τελευταίος κατά τον Αυγουστο...... Όπως καταλαβαίνεται εκανα ακυρωση στο pandawii (τι το ηθελα) μιας και δεν ειχαν ιδεα ποτε θα το εχουν μου εκαναν αμεσως refund στο paypal (φαινεται καθαρα στο history)αλλα...δεν ηξερα ότι όταν πληρωνης στο paypal η μεταφορα των χρηματων διαρκει 5 εως 10 δευτερόλεπτα (μεταφορα χρηματων και μετατροπή νομισματος)αλλα όταν σου επιστρεφουν χρηματα (λες και γινεται καποια άλλη διαδηκασια) μπορει να καθηστερησουν μεχρι και 3 0 Μ ε ρ ε ς για να ξαναμπουν στον λογαριασμο σου ώστε να μπορεις να τα χρησημοποιησης.... Εχω σκασει από χθες και εγο το παρήγγειλα απο pandawi..γεια τι δεν περίμενες λίγες μέρες .το βρήκες αλλού σε stcok ? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts