Jump to content

[S5] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα!Εχουμε κανενα νεο για ο ποτε θα βγει η καινουργια Revolution? Στο φορουμ που εψαξα δεν βρηκα να εχει βγει ακομα.

• Απαντήσεις 578
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα!Εχουμε κανενα νεο για ο ποτε θα βγει η καινουργια Revolution? Στο φορουμ που εψαξα δεν βρηκα να εχει βγει ακομα.

Σιγουρα? εγω ειδα δωσαν link.Την κατεβασα αλλα δεν την περασα γιατι ερχεται η 6 η επισημη.Aπ οτι λενε για την 6 revolution ειναι παλι 5.1.1 και ιδια με τη 5αρα και δεν εχει ανεβει changelog,και σημερα ειδα καποιος ειπε αυτη που ανεβηκε δεν ειναι η final.

Edited by bikos68
Jason the Greek

Σιγουρα? εγω ειδα δωσαν link.Την κατεβασα αλλα δεν την περασα γιατι ερχεται η 6 η επισημη.Aπ οτι λενε για την 6 revolution ειναι παλι 5.1.1 και ιδια με τη 5αρα και δεν εχει ανεβει changelog,και σημερα ειδα καποιος ειπε αυτη που ανεβηκε δεν ειναι η final.

Δεν το βρηκα πουθενα για αυτο.Η επισημη λογικα θα αργησει να ερθει για εμας.

• 1 month later...
Απ τον Απριλη μιας και ειχα BTU εχω περασμενη αυτην (διαβαστε οδηγιες) http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/official-6-0-1-g900m-port-g900f-t3344875 με kernel αυτον http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/orig-development/kernel-phoenix-kernel-v7-marshmallow-t3340407 οτι καλυτερο με διαφορα ταχυτητα μπαταρια.Επισης για root παντα εκανα το εξης περασμα με Odin TWRP recovery μεσα απο recvery φλασαρα το SuperSU-v2.65 η SuperSU-v2.71 Edited by bikos68
Jason the Greek

Απ τον Απριλη μιας και ειχα BTU εχω περασμενη αυτην (διαβαστε οδηγιες) http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/official-6-0-1-g900m-port-g900f-t3344875 με kernel αυτον http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/orig-development/kernel-phoenix-kernel-v7-marshmallow-t3340407 οτι καλυτερο με διαφορα ταχυτητα μπαταρια.Επισης για root παντα εκανα το εξης περασμα με Odin TWRP recovery μεσα απο recvery φλασαρα το SuperSU-v2.65 η SuperSU-v2.71

Εδω και δυο μέρες που έβαλα τον Kernel Phoenix V8 στην official ολλανδική 6.0.1 μου έβγαζε συνέχεια ειδοποιήσεις για απειλές και "συσταση για επανεκκίνηση και απενεργοποίηση του λογισμικού".

Επιπλέον ο kernel αυτός κλείδωνε max στα 1728GHz παρόλο που άλλαζα τις ρυθμίσεις με το TricksterMod!!!Τελικά βαρέθηκα όλα αυτα και πέρασα τον official kernel (πακέτο με τη Rom δηλαδή) και αρκέστηκα σε απλό root για να απενεργοποιήσω τουλάχιστον τις εκνευριστικές διαφημίσεις στις εφαρμογές.

Η συσκευή πάει σφαίρα κι έτσι πάντως και η μπαταρία ειναι άριστη.Σε συνδυασμό με τον TSF Launcher το τηλέφωνο πετάει κυριολεκτικά.

Πληροφοριακά Antutu 57000 με το setup αυτό!!!

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

ερωτηση , ειμαι σε XtreStoLite ROM 2.4 εδω και κανενα 6 μηνο , αξιζει να την αλλαξω σε revo v5.3 η σε καποια αλλη ρομ ?

δεν εχω καποιο προβλημα αλλα εχθρος του καλο ειναι το καλλητερο :)

επισης αφου αυτο ειναι το νημα των πειραγμενων σαν πειραγμενος και εγω εχω κατι ζιζανια που δεν με κρατανε ησυχο :lol:

που θα παει θα το κολλησο καποια στιγμη το s5 και θα κατσω στα αυγα μου :lol:

επισης νομιζω πρεπει να βαλουμε ενα στικι με καθε "διασημη" ρομ που βγαινει, γιατι στο xda με αυτα τα αγγλικα αντε βγαλε ακρη η ελληνικη αποψη ειναι αλλο πραγμα ρε παιδι μου :lol:

ερωτηση , ειμαι σε XtreStoLite ROM 2.4 εδω και κανενα 6 μηνο , αξιζει να την αλλαξω σε revo v5.3 η σε καποια αλλη ρομ ?

δεν εχω καποιο προβλημα αλλα εχθρος του καλο ειναι το καλλητερο :)

επισης αφου αυτο ειναι το νημα των πειραγμενων σαν πειραγμενος και εγω εχω κατι ζιζανια που δεν με κρατανε ησυχο :lol:

που θα παει θα το κολλησο καποια στιγμη το s5 και θα κατσω στα αυγα μου :lol:

επισης νομιζω πρεπει να βαλουμε ενα στικι με καθε "διασημη" ρομ που βγαινει, γιατι στο xda με αυτα τα αγγλικα αντε βγαλε ακρη η ελληνικη αποψη ειναι αλλο πραγμα ρε παιδι μου :lol:

Η revo είναι πολύ καλή βαλτην ναι. Η xtrestolite είναι έκδοση 5.0 ενώ η άλλη είναι πορτ 5.1.1 από το note 5, οπότε πιο πρόσφατη

Η revo είναι πολύ καλή βαλτην ναι. Η xtrestolite είναι έκδοση 5.0 ενώ η άλλη είναι πορτ 5.1.1 από το note 5, οπότε πιο πρόσφατη

πριν την περασω να παω σε μαμα ρομ 5,0 ή 6,1

η απο πανω απο την xtrestolite ?

ενοειται οτι και στις 2 πειπτωσεις θα κανω factory reset μεσο twrp

πριν την περασω να παω σε μαμα ρομ 5,0 ή 6,1

η απο πανω απο την xtrestolite ?

ενοειται οτι και στις 2 πειπτωσεις θα κανω factory reset μεσο twrp

Πάνε απευθείας, το ίδιο κάνει, με full wipes εννοείται

εγώ έχω περάσει την PhoeniX ROM V11.0 που είναι κατά βάση η μαμά prerooted και έχει το PhoeniX menu που μπορείς να πειράξεις διάφορα στην rom και εχει το menu με τα δικαιώματα των εφαρμογών από το android 6.0.

κατά την εγκατάσταση της rom μπορείς να διαλέξεις ποιες από τις μαμά εφαρμογές θες να εγκαταστάσεις και να περάσεις διάφορα mods πχ το πληκτρολόγιο από το S6.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2741302

εγώ έχω περάσει την PhoeniX ROM V11.0 που είναι κατά βάση η μαμά prerooted και έχει το PhoeniX menu που μπορείς να πειράξεις διάφορα στην rom και εχει το menu με τα δικαιώματα των εφαρμογών από το android 6.0.

κατά την εγκατάσταση της rom μπορείς να διαλέξεις ποιες από τις μαμά εφαρμογές θες να εγκαταστάσεις και να περάσεις διάφορα mods πχ το πληκτρολόγιο από το S6.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2741302

Πια καλή η revo, τις έχω δοκιμάσει και τις 2, την προτείνω

Εδω και 2 μέρες πέρασα την revo..

Λοιπόν Έχω τα themes εχω το split screen πολλά καλούδια απο s6 edge και γενικά είναι smooth...

Επίσης πλέον απο sm-g900f έγινε sm-g928f έκδοση 5.1.1 revolution s5 v 5.3

Βέβαια ξανα φωρτοθηκα όλη την σαβούρα της Samsung και απο 180 εφαρμογές που είχα στην

XtreStoLite ROM 2.4 τώρα εχω 380.Αυτό λοιπόν στα δικα μου μάτια είναι πολυ ενεργοβορο και να μπω στην διαδικασία να τις διαγράφω μια μια με τον φόβο να βγάλω κάτι που δεν πρέπει με κανει να σκέφτομαι να γυρνάω πίσω..

Ακούω απόψεις ;

• 2 months later...
Καλησπερα πως μπορω να αλλαξω ρομ σε s5 το εφερα απο αμερικη και θελω ρομ σε ελληνικη ειναι το s5 της verizon:D

Καλησπερα πως μπορω να αλλαξω ρομ σε s5 το εφερα απο αμερικη και θελω ρομ σε ελληνικη ειναι το s5 της verizon:D

Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομιζω οτι εχει κλειδωμένο το Bootloader ....

Δες και ρώτα εδώ http://forum.xda-developers.com/verizon-galaxy-s5/development/rd-unlocking-galaxys-s5-bootloader-t3337909

Αφού το ξεκλειδώσεις ρώτα και εδώ για ευρωπαϊκή ρομ http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development (μπορεί να χρειαστεί κάποιο Kernel για να λειτουργήσει)

Edited by alex222800

Καλησπερα σας.

Μου εφεραν αυτο το τηλεφωνο απο καναδα και εχει αγγλικη rom.

Μπορω να του περασω ελληνικα?

Εαν ναι μπορειτε να μου πειτε τον τροπο?

• 2 weeks later...
Καλησπερα παιδια,περασα μολις τωρα την revo αλλα λογικα κατι παιζει και δεν λειτουργουνε καθολου τα 2 φωτιζομενα κουμπια και το wifi μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος???ειπα μηπως δεν εκατσε κατι καλα και την ξαναπερασα με wipe κλπ...

• 2 months later...

καλησπερα

παιδια ειμαι κατοχος του κινητου s5 και δεν εχω κανει την παραμικρη παραλλαγη στο κινητο στο λειτουργικο του

μονο τα updates που εμφανιζει απο μονο του,

εχω ενα θεμα με το facebook kai messenger

το πρωτο κολλαει πολυ συχνα και το δευτερο ενω εχω διαβασει τα μνμ του , μου εμανιζει ακομη οτι ειναι αδιαβαστα

και να φυγει αυτο πρεπει καθε φορα να διαβασω 2,3 φορες το μνμ

εχετε να προτεινετε κατι?

ευχαριστω

καλησπερα

παιδια ειμαι κατοχος του κινητου s5 και δεν εχω κανει την παραμικρη παραλλαγη στο κινητο στο λειτουργικο του

μονο τα updates που εμφανιζει απο μονο του,

εχω ενα θεμα με το facebook kai messenger

το πρωτο κολλαει πολυ συχνα και το δευτερο ενω εχω διαβασει τα μνμ του , μου εμανιζει ακομη οτι ειναι αδιαβαστα

και να φυγει αυτο πρεπει καθε φορα να διαβασω 2,3 φορες το μνμ

εχετε να προτεινετε κατι?

ευχαριστω

Καλημερα δοκιμασε πρωτα να κανεις διαγραφη δεδομενων και στις 2 εφαρμογες και των κασε τους και αν παλι συνεχιστει απεγκατασταση και επανεγκατασταση και των 2 η οποια συνεχιζει το θεμα.

Jason the Greek

Ευχαριστώ για την απάντηση

Όταν λες δεδομένων τους τι έννοεις??

Καλημερα,πας Ρυθμισεις-Διαχειριστης εφαρμογων-Facebook επιλεγεις ανοιγει το μενου και πατας "χωρος αποθηκευσης" εκει θα βρεις την εκαθαριση δεδομενων και cache.Καθαρισε και τα 2 και το ιδιο επανελαβε για το messenger.

Jason the Greek

Στο messenger δεν το βρίσκω...

Δε μπορει..εχει και το messenger εκαθαριση,ακολουθησες τα βηματα? αν για καποιο λογο δεν το βρεις απεγκατεστησε τη στο φιναλε και ξαναπερνα την δεν ειναι καποιο θεμα.:)

Jason the Greek

• The title was changed to [S5] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις