jvougiou Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 σε root galaxy s5 εμφανιζεται το bug mm-qcamera-daemon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 σε root galaxy s5 εμφανιζεται το bug mm-qcamera-daemon? Εμενα σε custom ποτέ. Με την Original το ειχα δει και εγω κάποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ποια custom έχεις βαλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ποια custom έχεις βαλει; Alliance 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Που την βρισκω; φυσικά γράφει κανονικά ο knox ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Που την βρισκω; φυσικά γράφει κανονικά ο knox ε; Ναι γραφει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2716535 αμα δε θες να πειράξεις knox δοκιμασε την http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/rom-ane4-kitkat-4-4-2-multi-csc-t2813628 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Θέλω να κάνω root το κινητό μου για να έχω πρόσβαση στη sd μέσα από κάποιες εφαρμογές κι επιπλέον να απενεργοποιήσω κάποιες άλλες που δεν χρειάζομαι. Επειδή μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος με το G900FXXU1BOC7 που είχα πρόσφατα δεν με ενδιαφέρει για την ώρα τουλάχιστον να βάλω κάποια custom rom. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Αν το κάνω root, χάνω τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις που υπάρχουν τώρα στο κινητό; Επίσης, θα μπορώ να παίρνω firmware updates ota όπως συμβαίνει τώρα; Ή αν κατεβάσω ένα καινούργιο επίσημο firmware που θα βγει αργότερα, θα μπορώ να το περάσω μέσω odin όπως το κάνω και τώρα; Τέλος, ποια μέθοδο θα προτείνατε για το root, CF Auto Root ή Philztouch recovery? Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Θέλω να κάνω root το κινητό μου για να έχω πρόσβαση στη sd μέσα από κάποιες εφαρμογές κι επιπλέον να απενεργοποιήσω κάποιες άλλες που δεν χρειάζομαι. Επειδή μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος με το G900FXXU1BOC7 που είχα πρόσφατα δεν με ενδιαφέρει για την ώρα τουλάχιστον να βάλω κάποια custom rom. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Αν το κάνω root, χάνω τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις που υπάρχουν τώρα στο κινητό; Επίσης, θα μπορώ να παίρνω firmware updates ota όπως συμβαίνει τώρα; Ή αν κατεβάσω ένα καινούργιο επίσημο firmware που θα βγει αργότερα, θα μπορώ να το περάσω μέσω odin όπως το κάνω και τώρα; Τέλος, ποια μέθοδο θα προτείνατε για το root, CF Auto Root ή Philztouch recovery?1) Όχι, δεν χάνεται τίποτα με το root 2) Και να σου έρχονται ειδοποιήσεις για updates, δεν θα μπορέσεις να τις περάσεις. 3) Φυσικά και μπορείς να περάσεις στη συνέχεια ότι θέλεις με το odin. 4) Οποία μέθοδό και να επιλέξεις για root, να ξέρεις ότι θα σου γράψει ο knox Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) ολα ενταξει με το root trucman...κατεβασα και το titanium και εσβησα μερικες εφαρμογες,,κατι αχρηστες!!τα app knox δεν τα πειραξα καθολου απο το system..τωρα να τα παγωσω αλλα φοβαμαι μην εχω τα ιδια παλι..θα ηθελα το app watch on και το s health γιατι στο δικο μου s5 g906s δεν τα εχει εγκαταστησει...δεν υπαρχουν πουθενα..μηπως μπορει να μου δωσει τα official για s5 lolilop?δοκιμασα κατι αλλα τιποτα...αυτα τα βαζουμε στο system app?η στο system priv/app? Edited March 23, 2015 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Μπορει να γραψει καποιος τον τροπο να γινει ρουτ το κινητο; Ας γραψει ο knox, απλα να γινει ευκολα μην χρειαστει να φλασαρω κερνελ και preroot εκδοσεις :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) ολα ενταξει με το root trucman...κατεβασα και το titanium και εσβησα μερικες εφαρμογες,,κατι αχρηστες!!τα app knox δεν τα πειραξα καθολου απο το system..τωρα να τα παγωσω αλλα φοβαμαι μην εχω τα ιδια παλι..θα ηθελα το app watch on και το s health γιατι στο δικο μου s5 g906s δεν τα εχει εγκαταστησει...δεν υπαρχουν πουθενα..μηπως μπορει να μου δωσει τα official για s5 lolilop?δοκιμασα κατι αλλα τιποτα...αυτα τα βαζουμε στο system app?η στο system priv/app?Θα πρέπει να στα δώσει κάποιος με S5 ή να ψάξεις στο xda (συνήθως είναι στο priv-app, θα πρέπει να βάλεις και τα κατάλληλα permissions rw-r--r-- ) Μπορει να γραψει καποιος τον τροπο να γινει ρουτ το κινητο; Ας γραψει ο knox, απλα να γινει ευκολα μην χρειαστει να φλασαρω κερνελ και preroot εκδοσεις :PΚατεβάζεις από εδώ το cf root για το μοντέλο σου και το φλασάρεις μέσω odin βάζοντας το αρχείο στο πεδίο ΑΡ. Edited March 23, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosmp Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Kαλημέρα σας, είμαι κάτοχος ενός samsung galaxy s5 και προς το παρων απόλυτα ικανοποιημένος και για το λόγο αυτό δεν έχω πραγματοποιήσει πολλές διαφοροποιήσεις στο κινητό (6 μηνών) από τα εργοστιακά προγράμματα και ρυθμίσεις. Ωστόσο θα ήθελα να ρωτήσω λόγω διαφόρων σχολίων που διαβάζω για διάφορους launchers, αν αξίζει και αν βελτιώνει κάποιος απο αυτούς ακόμα περισσότερο την ταχύτητα του κινητού κι αν γενικά αξίζει να αλλαχτεί ένας εργοστασιακός launcher ενός καλού κινητού που τα πηγαίνει σχετικά καλά..ή εάν κάποιος πρόσθετος launcher θα το "βαρύνει"..??:confused::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Kαλημέρα σας, είμαι κάτοχος ενός samsung galaxy s5 και προς το παρων απόλυτα ικανοποιημένος και για το λόγο αυτό δεν έχω πραγματοποιήσει πολλές διαφοροποιήσεις στο κινητό (6 μηνών) από τα εργοστιακά προγράμματα και ρυθμίσεις. Ωστόσο θα ήθελα να ρωτήσω λόγω διαφόρων σχολίων που διαβάζω για διάφορους launchers, αν αξίζει και αν βελτιώνει κάποιος απο αυτούς ακόμα περισσότερο την ταχύτητα του κινητού κι αν γενικά αξίζει να αλλαχτεί ένας εργοστασιακός launcher ενός καλού κινητού που τα πηγαίνει σχετικά καλά..ή εάν κάποιος πρόσθετος launcher θα το "βαρύνει"..??:confused::wacko: Να το βαρύνει, μάλλον χλωμό. Να το ελαφρύνει, ναι. :lol: Ο TW (ο μαμά launcher) είναι βαρύς και ασύκωτος! Έχει όμως και τα καλά του. Π.χ. εμένα με βολεύει αφάνταστα τα sweep right & left για κλήση ή SMS, ενώ τα ψυλολαγκάκια που έχει εδώ και εκεί δεν με ενοχλούν. Άλλοι πάλι τους συκώνεται η τρίχα μόλις αντιλυφθούν καθυστέρηση μερικών msec στην απόκρυση. Γούστα είναι αυτά.;) Από τους τρίτους launcher πολύ διαδεδομένος είναι ο NOVA. Δεν τον έχω όμως δουλέψει για να σε βοηθήσω παραπάνω. Ίσως κάποιος άλλος φίλος .... Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosmp Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Να το βαρύνει, μάλλον χλωμό. Να το ελαφρύνει, ναι. :lol: Ο TW (ο μαμά launcher) είναι βαρύς και ασύκωτος! Έχει όμως και τα καλά του. Π.χ. εμένα με βολεύει αφάνταστα τα sweep right & left για κλήση ή SMS, ενώ τα ψυλολαγκάκια που έχει εδώ και εκεί δεν με ενοχλούν. Άλλοι πάλι τους συκώνεται η τρίχα μόλις αντιλυφθούν καθυστέρηση μερικών msec στην απόκρυση. Γούστα είναι αυτά.;) Από τους τρίτους launcher πολύ διαδεδομένος είναι ο NOVA. Δεν τον έχω όμως δουλέψει για να σε βοηθήσω παραπάνω. Ίσως κάποιος άλλος φίλος .... Toν ξέρω τον Νοva, τον είχα στοπροηγούμενο κινητό μου (nexus) και μάλιστα έχω αγοράσει και την prime έκδοση. Απλά τότε είχα προβεί στην αλλαγή γιατί δεν με κάλυπτε ο launcher εκείνης της έκδοσης android. Τώρα το βλέπω να τα πηγαίνει αρκετά καλά και γι αυτό ρωτάω, μήπως κάποιος επιπλεόν launcher προσθέσει κολλήματα και lagging :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Toν ξέρω τον Νοva, τον είχα στοπροηγούμενο κινητό μου (nexus) και μάλιστα έχω αγοράσει και την prime έκδοση. Απλά τότε είχα προβεί στην αλλαγή γιατί δεν με κάλυπτε ο launcher εκείνης της έκδοσης android. Τώρα το βλέπω να τα πηγαίνει αρκετά καλά και γι αυτό ρωτάω, μήπως κάποιος επιπλεόν launcher προσθέσει κολλήματα και lagging :rolleyes: Εγω παντως δοκιμασα αρκετους (χωρις να τρελαθω) και τελευταια τωρα τον ΤSF που μ αρεσε αλλα ειδα κολληματα και ξαναγυρισα στον "μαμα" που ειμαι ευχαριστημενος και παει γρηγορα με lolipop..παντως γουστα ειναι αυτα δοκιμαζεις και βλεπεις...:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Εγώ δεν μπορώ χωρίς τον Google now launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Χρησιμοποιώ Nova Launcher και το έχω αγοράσει κιόλας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από ταχύτητα και αισθητική (να σημειώσω όμως πως δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλους πέραν αυτού που είχε το κινητό) Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 και εγω τους εχω δοκιμασει ολους αλλα γυρισα στον stock..ειναι καλυτερος..με ενα root το κινητο οσοι θελετε ειναι φοβερο Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Αφου κανω ρουτ με το cfroot που γραψατε στην προηγουμενη σελιδα, πως φλασαρω recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Μπορείς να το περάσεις με odin . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Μπορείς να το περάσεις με odin . μπορεις να στειλεις καποιο λινκ απο που το κατεβαζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 odin : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2711451 twrp : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2727406 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 odin : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2711451 twrp : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2727406 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Δεν έχω καταφέρει να το κάνω root με cf-root και έχω ακολουθήσει τις οδηγίες αλλά δεν τα καταφέρνω. Στο developer options έχω ενεργοποιήσει το usb debugging, έχω απενεργοποιήσει antivirus στο pc, το odin το κάνω run as administrator αλλά μου βγάζει fail. Τι μπορεί να κάνω λάθος; Ευχαριστώ http://i57.tinypic.com/2rh1mit.jpg Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Δεν έχω καταφέρει να το κάνω root με cf-root και έχω ακολουθήσει τις οδηγίες αλλά δεν τα καταφέρνω. Στο developer options έχω ενεργοποιήσει το usb debugging, έχω απενεργοποιήσει antivirus στο pc, το odin το κάνω run as administrator αλλά μου βγάζει fail. Τι μπορεί να κάνω λάθος; Ευχαριστώ http://i57.tinypic.com/2rh1mit.jpg Λεω τωρα...μηπως να δοκιμαζες μια εκδοση αλλη Odin? πιο κατω ? Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts