BIANCOrossi Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Η μπαταρία του ειναι οντως εξαιρετική. Καλυτερη απ του 5s (διπλασια mAh βεβαια) που ειχα μεχρι την προηγουμενη Παρασκευη. Μου βγαζει 30ωρες σχετικα ευκολα με αρκετη χρηση και εχω κανει 5-6 φορτισεις απ την προηγουμενη Παρασκευη που το πηρα. Ενα παραπονο μονο, γιατι φορτιζει τοοοοοοοοσο αργα απο θυρα usb ?? To εχει παρατηρησει κι αλλος ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Η μπαταρία του ειναι οντως εξαιρετική. Καλυτερη απ του 5s (διπλασια mAh βεβαια) που ειχα μεχρι την προηγουμενη Παρασκευη. Μου βγαζει 30ωρες σχετικα ευκολα με αρκετη χρηση και εχω κανει 5-6 φορτισεις απ την προηγουμενη Παρασκευη που το πηρα. Ενα παραπονο μονο, γιατι φορτιζει τοοοοοοοοσο αργα απο θυρα usb ?? To εχει παρατηρησει κι αλλος ?? Γιατί το pc δίνει στο κινητό 500mA ενώ ο φορτιστής στην πρίζα 2000mA. Η μπαταρία του S5 είναι 2800mAh δηλαδή με τον φορτιστή θέλει περίπου 1.5 ώρα να φορτίσει ενώ με τη θύρα του pc σχεδόν 6 ώρες :wacko: Άρα αφού προέρχεσαι απο 5s με χαμηλότερη χωρητικότητα μπαταρίας γι αυτό σου φαίνεται (και είναι) μεγάλη η διαφορά στην ώρα γιατί και το 5s με 500mA φόρτιζε απο το pc ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Τέλεια εξήγηση, ευχαριστώ. Κι έβαλα χθες το τηλέφωνο να φορτίσει με usb στη δουλειά κατά τις 2, λέω ως τις 6 που σχολαω θα είμαι Οκ. Στις 5 με το ζόρι ήταν στο 60%!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Καλημερα,κατοχος απο χτες S5...εχετε καμια οδηγια για τη φορτιση της μπαταριας...? πχ το φορτισα χτες να τ αφησω να κλεισει απο μονο του οταν εξαντληθει η μπαταρια? τι ειναι καλυτερο? η αποδοση οπως λεγαν παλια θα ειναι καλυτερη μετα απο 3 φορτισεις/αποφορτισεις ? ευχαριστω...:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Κανε καλες φορτισεις τις 2-3 πρωτες φορες. Μολις φτανει στο 100% και πρασινιζει το λαμαπκι του βγαζε το απ την φορτιση. Δεν κερδιζεις κατι με το να το αφηνεις 3 και 4 ωρες παραπανω οπως λενε μερικοι. Δε χρειαζεται να κλεισει το κινητο για να φορτισει. Με τον καιρο θα βελτιωθει η αυτονομια αν και νομιζω οτι θα μεινεις ικανοποιημενος απ την πρωτη κιολας φορτιση. Αυτα στα λεω απο δικη μου εμπειρια. Οποιος εχει να συμπηρωσει κατι παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Κανε καλες φορτισεις τις 2-3 πρωτες φορες. Μολις φτανει στο 100% και πρασινιζει το λαμαπκι του βγαζε το απ την φορτιση. Δεν κερδιζεις κατι με το να το αφηνεις 3 και 4 ωρες παραπανω οπως λενε μερικοι. Δε χρειαζεται να κλεισει το κινητο για να φορτισει. Με τον καιρο θα βελτιωθει η αυτονομια αν και νομιζω οτι θα μεινεις ικανοποιημενος απ την πρωτη κιολας φορτιση. Αυτα στα λεω απο δικη μου εμπειρια. Οποιος εχει να συμπηρωσει κατι παραπανω. Σωστα τα λες Να συμπληρωσω, μην αφηνετε τα κινητα να πεφτουν κατω απο το 15%, οι μπαταριες λιθιου με τον καιρο καταστρεφονται ετσι. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Mαλιστα...ευχαριστω παιδια...οποτε δεν αφηνουμε ποτε τη μπαταρια να εξαντληθει, να κλεισει το κινητο... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Mαλιστα...ευχαριστω παιδια...οποτε δεν αφηνουμε ποτε τη μπαταρια να εξαντληθει, να κλεισει το κινητο... Ακριβως. Οι μπαταριες λιθιου δεν χρειαζονται κανεναν απ τους παλιους ''μυθους'' των πωλητων κινητων τηλεφωνων. Φορτιζεις καλα στην αρχη και μετα οποτε θες για οσο θες. enjoy :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Λοιπον...8η μερα σημερα με το τηλεφωνο...να πω τα της μπαταριας και να μου πειτε τη γνωμη σας...φορτισα το περασμενο Σαββατο το πρωι...μετα ..."σκαλισμα" λιγο ιντερνετ facebook upload φωτο,κλησεις,καιρος,GPS οχι συνεχεια ε πανω κατω αυτα αλλα καθε μερα σχεδον,φορτισα χτες τ απογευμα που επεσε στο 15% και με προειδοποιησε...σημειωτεον τα βραδυα το κλεινω και ξανανοιγε στις 7 το πρωι...πως το βλεπετε εσεις που εχετε εμπειρια??:) ανησυχουσα γιατι καθε φορα που ανοιγε η οθονη επεφτε 1 % ... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Παιδιά εχω τεράστιο πρόβλημα με τη μπαταρία. Κανένα πρόγραμμα για να βρω τι μπορεί να μου τρώει τη μπαταρία υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παιδιά εχω τεράστιο πρόβλημα με τη μπαταρία. Κανένα πρόγραμμα για να βρω τι μπορεί να μου τρώει τη μπαταρία υπάρχει; Προσωπικά χρησιμοποιώ το better battery stats αλλά από kit kat και έπειτα θέλει να είσαι root.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Άρα αναγκαστικά Ρουτ ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Άρα αναγκαστικά Ρουτ ε;... για δες αυτο...Battery Doctor (Battery Saver) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ijinshan.kbatterydoctor_en Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) ... για δες αυτο...Battery Doctor (Battery Saver) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ijinshan.kbatterydoctor_en Νομίζω ότι δεν τον καλύπτει σε αυτό που ζητάει.. Ο φίλος θέλει να δει τι είναι αυτό που του ξυπνάει τη συσκευή.. Πάντως επείδη προσπάθησα να βρω λύση, σε αυτή την εφαρμογή, που κάνει κάτι αντίστοιχο, ο developer προτείνει να διαβάσεις αυτό για μια πιθανή λύση στο θέμα του root.. Πολύ ιστορία πάντως και δεν ξέρω αν αξίζει.. Edited July 25, 2014 by Sol_Ballads Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Βασικός λόγος που θέλω να το πάρω είναι η αυτονομία του. Πάντως αν και εδώ γράφετε ότι τα πάει τόσο καλά όσο το G2, στο GSMArena έχουν συγκριτικό που δίνει αρκετά καλύτερη αυτονομία στο G2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Βασικός λόγος που θέλω να το πάρω είναι η αυτονομία του. Πάντως αν και εδώ γράφετε ότι τα πάει τόσο καλά όσο το G2, στο GSMArena έχουν συγκριτικό που δίνει αρκετά καλύτερη αυτονομία στο G2... Κάτοχος και των δυο κινητών, πάνω κάτω τα ίδια είναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Πριν 2 μέρες πήρα για τον αδελφό μου το S4 Black Edition. Για να δω τη διαφορά στην αυτονομία σε σχέση με το S5, χρησιμοποίησα το S4 για 2 μέρες. Στο τέλος της 1ης μέρας, πάντα με την ίδια χρήση, το S4 είχε 38% και το S5 είχε 61%...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Κάτοχος και των δυο κινητών, πάνω κάτω τα ίδια είναι.... Πριν 2 μέρες πήρα για τον αδελφό μου το S4 Black Edition. Για να δω τη διαφορά στην αυτονομία σε σχέση με το S5, χρησιμοποίησα το S4 για 2 μέρες. Στο τέλος της 1ης μέρας, πάντα με την ίδια χρήση, το S4 είχε 38% και το S5 είχε 61%...:rolleyes: Εγώ πάντως που ήρθα από sii μου φαίνεται τρελή η αυτονομία. Επιτέλους ποια δεν φορτίζω δύο φορές την ημέρα και τέλος οι έξτρα μπαταρίες... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Γεια σας και απο μενα..φρεσκος στο S5 και λιγο η μπαταρια, προς εκπληξη μου με οσα διαβαζω εδω, μου εχει δημιουργησει μια καποια ανησυχια..απο τις ρυθμισεις ειδα πως το google+ μου κανει καταναλωση περιπου 52%...επειδη δεν το χρησιμοποιω καθολου την εφαρμογη, τι μπορω να κανω για να περιορισω την δραση της και να μην μου καταναλωνει και την μπαταρια;Ευχαριστω για την βοηθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Εγώ πάντως που ήρθα από sii μου φαίνεται τρελή η αυτονομία. Επιτέλους ποια δεν φορτίζω δύο φορές την ημέρα και τέλος οι έξτρα μπαταρίες... :cool: Πωπω δικε μου αυτο ηθελα να ακουσω!!!!Απο S2 ερχομαι και εγω μολις το παραγγειλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Γεια σας και απο μενα..φρεσκος στο S5 και λιγο η μπαταρια, προς εκπληξη μου με οσα διαβαζω εδω, μου εχει δημιουργησει μια καποια ανησυχια..απο τις ρυθμισεις ειδα πως το google+ μου κανει καταναλωση περιπου 52%...επειδη δεν το χρησιμοποιω καθολου την εφαρμογη, τι μπορω να κανω για να περιορισω την δραση της και να μην μου καταναλωνει και την μπαταρια;Ευχαριστω για την βοηθεια... πηγενε ρυθμισεις-διαχειριστης εφαρμογων-κανε δεξια την οθονη μεχρι να γραψει πανω ολα-βρες το google+ και πατα ανενεργο.μετα επανεκινηση και τελος. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 (edited) Υπαρχει καποια άλλη μπαταρια για το κινητο με τις ιδιες διαστασεις αλλα να βγαζει ποιο πολλα mAh.Ψαχνω στο ebay και βλεπω πολλες στα 3800 κλπ αλλα από ότι ξερω είναι μουφα πολλες .Ρωταω αν ξερει κανενας από προσωπικη πειρα.Ευχαριστω.Επισης υπαρχει κατι το οποιο να μετραει την χωρητικοτητα της μπαταριας από εφαρμογή στο κινητο μεχρι μηχανημα. Edited August 10, 2014 by johnbakk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Καλησπέρα σε όλους , στις παρακάτω φωτογραφίες είναι φυσιολογική η θερμοκρασία και η τάση ? http://i57.tinypic.com/2i1fm94.png http://i60.tinypic.com/2wq7rlk.png Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ναι πραγματικά είναι "κάπως" η τιμή στην δεύτερη pic! Β'εβαια, μετράει σωστά το πρόγραμμα? Καλύτερα να το διασταυρώσεις και με κάποιο άλλο. Αυτό είναι ένα πολύ καλό άρθρο για τις Λιθίου και για τις ιόντων και για τις πολυμερούς! http://batteryuniversity.com/learn/article/charging_lithium_ion_batteries Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 πηγενε ρυθμισεις-διαχειριστης εφαρμογων-κανε δεξια την οθονη μεχρι να γραψει πανω ολα-βρες το google+ και πατα ανενεργο.μετα επανεκινηση και τελος. ευχαριστω φιλε μου..κατι τετοιο εκανα και τακτοποιηθηκε..και οντως η αυτονομια ειναι σουπερ..πολυ καλυτερα απο το s4..:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts