Superuser Δημοσιεύτηκε May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 11, 2014 Εδώ συζητάμε αποκλειστικά για ότι έχει να κάνει με τη μπαταρία των Galaxy S5. Παρακαλώ να δίνονται τα απαραίτητα στοιχεία (Firmaware, kernel κ.τ.λ.) ώστε να γίνονται οι συγκρίσεις μεταξύ των χρηστών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 η μπαταρια πραγματικα ειναι παρα πολυ καλη !δεν το περιμενα.ενδεικτικά παει οθονη παντα πανω απο 6 ωρες και μεχρι 7.με το s4 πηγενα παντα με ιδια χρηση περιπου απο 4 παρα μεχρι 4 και κατι.με το g2 παντα 6+ με 7 max και με αυτο.με το s3 3 ωρες περιπου και με το nexus5 γύρο στις 4.βλεπω οτι το s5 παει πολυ καλα και με δεδομενα ανοιχτα. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 η μπαταρια πραγματικα ειναι παρα πολυ καλη !δεν το περιμενα.ενδεικτικά παει οθονη παντα πανω απο 6 ωρες και μεχρι 7.με το s4 πηγενα παντα με ιδια χρηση περιπου απο 4 παρα μεχρι 4 και κατι.με το g2 παντα 6+ με 7 max και με αυτο.με το s3 3 ωρες περιπου και με το nexus5 γύρο στις 4.βλεπω οτι το s5 παει πολυ καλα και με δεδομενα ανοιχτα. Ήθελα εδώ και καιρό να ρωτήσω, τι σημαίνει "πάει με οθόνη πάνω από 6 ώρες" που το βλέπουμε αυτό? Η μπαταρία πάντως πολύ καλή. Σε σύγκριση βέβαια με το s4.το s4 το έβαζα κάθε βράδυ για φόρτιση και είχε 5 % μπαταρία. Κάποιες φορές το φορτηζα και λίγο το απόγευμα για να αντέξει έως το βράδυ. Τώρα με το s5 το βράδυ έχει τουλάχιστον 20 % με τηνχρ ήση που κάνω. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ήθελα εδώ και καιρό να ρωτήσω, τι σημαίνει "πάει με οθόνη πάνω από 6 ώρες" που το βλέπουμε αυτό? Η μπαταρία πάντως πολύ καλή. Σε σύγκριση βέβαια με το s4.το s4 το έβαζα κάθε βράδυ για φόρτιση και είχε 5 % μπαταρία. Κάποιες φορές το φορτηζα και λίγο το απόγευμα για να αντέξει έως το βράδυ. Τώρα με το s5 το βράδυ έχει τουλάχιστον 20 % με τηνχρ ήση που κάνω. οταν λεμε παει οθονη 6 ωρες εννοουμε ποσο κραταει η μπαταρια με ανοιχτή οθονη, δηλαδη ποσο χρηση κανεις το κινητο απο το 100% μεχρι να σβήσει.αυτο το βλεπεις στις ρυθμισεις -συστημα-μπαταρια-οθονη.φυσικα σε αυτο παιζουν ρολο πολλα.εγω εγραψα για την δικη μου χρηση.δεν παιζω πολλα παιχνιδια εκτος απο κανενα top eleven την φωτεινότατα την εχω στο autο και δεν δουλευω πολυ 3g-4g αλλα ειναι μονιμα συνδεμενο σε wifi. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 οταν λεμε παει οθονη 6 ωρες εννοουμε ποσο κραταει η μπαταρια με ανοιχτή οθονη, δηλαδη ποσο χρηση κανεις το κινητο απο το 100% μεχρι να σβήσει.αυτο το βλεπεις στις ρυθμισεις -συστημα-μπαταρια-οθονη.φυσικα σε αυτο παιζουν ρολο πολλα.εγω εγραψα για την δικη μου χρηση.δεν παιζω πολλα παιχνιδια εκτος απο κανενα top eleven την φωτεινότατα την εχω στο autο και δεν δουλευω πολυ 3g-4g αλλα ειναι μονιμα συνδεμενο σε wifi. Ήξερα αυτή την ρύθμιση, αλλά στην οθόνη λέει για παράδειγμα ένα ποσοστό και όχι χρόνο σε ώρες.. https://www.dropbox.com/s/kau651mdxzkfl7q/Screenshot_2014-05-16-22-45-44.png Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ήξερα αυτή την ρύθμιση, αλλά στην οθόνη λέει για παράδειγμα ένα ποσοστό και όχι χρόνο σε ώρες.. https://www.dropbox.com/s/kau651mdxzkfl7q/Screenshot_2014-05-16-22-45-44.png ναι πατα πανω εκει που λεει οθόνη:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 ναι πατα πανω εκει που λεει οθόνη:) Εντάξει όσο ζει μαθαίνει κανείς.. :lol: σ ευχαριστώ φίλε μου! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Εντάξει όσο ζει μαθαίνει κανείς.. :lol: σ ευχαριστώ φίλε μου! να σε καλα :)καθε μερα μαθαίνουμε .παρακολούθησε το απο εκει να δεις πως τα παει . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoldMikE Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Οποτε απο θεμα μπαταριας, αρκετα καλυτερο το S5 απο το S4 σωστα ?? Παράθεση Υπογράφω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Οποτε απο θεμα μπαταριας, αρκετα καλυτερο το S5 απο το S4 σωστα ?? μακράν καλύτερο . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Σε χρήση με data πως τα πάει η μπαταρία? Επίσης ο φίλος που βλέπεις 6+ ώρες σε τι φωτεινότητα? Κάτι ακόμα, από θερμοκρασία πως τα πάει όταν λειτουργεί με data ή με δυνατά παιχνίδια κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Malathroubas Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Απόλυτα ικανοποιημένος απο τη διάρκειας της μπαταρίας. Βγάζει άνετα 1 με 1 1/2 μέρα με 5+ ώρες οθόνης. Ανοιχτό πάντα το wifi όταν υπάρχει διαθέσιμο, διαφορετικά data. Sync απενεργοποιημένο, gps το ανοίγω μόνο εαν το χρειαστώ. Μερικά παραδείγματα : πχ1 : http://i61.tinypic.com/za0at.png http://i57.tinypic.com/maffw0.png πχ2 : http://i61.tinypic.com/e69ftf.png http://i58.tinypic.com/20hjxv8.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 (edited) Σε χρήση με data πως τα πάει η μπαταρία? Επίσης ο φίλος που βλέπεις 6+ ώρες σε τι φωτεινότητα? Κάτι ακόμα, από θερμοκρασία πως τα πάει όταν λειτουργεί με data ή με δυνατά παιχνίδια κτλ? Σε χρηση data Ευθύμη παει πολυ καλα ...μπορω να πω τα ιδια και ισως λιγο καλητερα απο το g2.σε χρηση wifi και την φωτεινότητα που ρωτησες στο auto +5 περναει ανετα τις 6 ωρες και ανάλογος τις συνθήκες παει κοντα στις 7, αλλα οχι με παιχνίδια βαρια. Συνήθως browsing φωτος βιντεο viber facebook και διαφορες εφαρμογες ενημέρωσης.η μπαταρια μου θυμίζει το g2 στα καλητερα του. Για θερμοκρασίες γενικα ειναι αρκετα δροσερο σε σχεσει με αυτα που διαβαζω σε αλλες ναυαρχιδες και φυσικα πολυ ανωτερο απο το s4 . Edited June 7, 2014 by lazman Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Ευχαριστώ παιδιά, περίπου τα ίδια είχα διαβάσει και στο xda, ρωτώ μήπως και το δοκιμάσω κάποια στιγμή.. Η οθόνη του δείχνει εξαιρετική καθώς και η κάμερά του οπότε ίσως και περάσει κάποια στιγμή από τα χέρια μου με την προοπτική να το δώσω μετά στην γυναίκα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ένας από τους αρκετούς λόγους που διάλεξα το S5 είναι το Ultra Power Saving Mode!!! Θα έπρεπε να το έχουν όλες οι συσκευές. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εγω πάντως με την μπαταρία δεν είμαι ικανοποιημένος. Χωρίς να κάνω κάτι τελειώνει. πχ σημερα ολη μέρα στο σπίτι 12 ωρες αναμονή και η μπαταρια εχει πεσει 60% με μιση ωρα χρηση. Στο note δεν επεφτε έτσι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εγω πάντως με την μπαταρία δεν είμαι ικανοποιημένος. Χωρίς να κάνω κάτι τελειώνει. πχ σημερα ολη μέρα στο σπίτι 12 ωρες αναμονή και η μπαταρια εχει πεσει 60% με μιση ωρα χρηση. Στο note δεν επεφτε έτσι :P δηλαδη θελει πολυ να καταλαβεις οτι κατι σου τρωει μπαταρια?ψαξτο λιγο φιλε μου η μπαταρια ειναι φοβερη . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εγω πάντως με την μπαταρία δεν είμαι ικανοποιημένος. Χωρίς να κάνω κάτι τελειώνει. πχ σημερα ολη μέρα στο σπίτι 12 ωρες αναμονή και η μπαταρια εχει πεσει 60% με μιση ωρα χρηση. Στο note δεν επεφτε έτσι :P To ακριβώς αντίθετο σε εμένα Στο Note 3 από τότε που έβαλα την 4.4.2 δεν μου έφτανε η μπαταρία για όλη την ημέρα. Με το S5 κανένα πρόβλημα. Κάνει πολύ καλύτερα διαχείριση και φτάνει σχεδόν άνετα τις 24 ώρες. ps ανοιχτά τα πάντα ΟΛΑ με πάρα πολλές κλήσεις κλπ. κλπ. εκτός του GPS(μόνο όποτε χρειάζεται) Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 δηλαδη θελει πολυ να καταλαβεις οτι κατι σου τρωει μπαταρια?ψαξτο λιγο φιλε μου η μπαταρια ειναι φοβερη . σίγουρα κάτι τη τρώει απλά επειδη με το android δεν εχω πολυασχοληθει (για χρονια χρηστης iphone) και επειδη εχω εξεταστικη τωρα δε το εχω ψαξει αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 σίγουρα κάτι τη τρώει απλά επειδη με το android δεν εχω πολυασχοληθει (για χρονια χρηστης iphone) και επειδη εχω εξεταστικη τωρα δε το εχω ψαξει αρκετα. α οκ θελει λιγο ψάξιμο και να μην βάζεις πολλες εφαρμογες μαζι αν δεν τις ξερεις ωστε να μπορεις να το ελέγχεις αυτο.τοσα χρονια android μια φορα ειχα έντονο battery train στο s3 με ενα widget για να το βαζω σε airplane mode . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Εγω πάντως με την μπαταρία δεν είμαι ικανοποιημένος. Χωρίς να κάνω κάτι τελειώνει. πχ σημερα ολη μέρα στο σπίτι 12 ωρες αναμονή και η μπαταρια εχει πεσει 60% με μιση ωρα χρηση. Στο note δεν επεφτε έτσι :P Η μπαταρία του είναι οτι καλύτερο έχω δει σε κινητό, με 3 email. f/b, gps ανοιχτό. https://www.dropbox.com/s/5wb563xv32yw1xy/2014-06-25%2020.24.11.png Edited June 25, 2014 by manolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Να πω ότι κάθε χρόνο δοκιμάζω 3-4 high end συσκευές με τελευταίο το Note 3 Σαν την μπαταρία του S5 δεν έχει κανένα.- Επίσης δεν έχεις ΠΟΤΕ άγχος μήπως ξεμείνεις και ο λόγος φυσικά το Ultra Power Saving Mode!!! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Λοιπον παιδια τελειωσε η εξεταστικη και ηρθε η ωρα να το ψαξω λιγο. Τι προτεινετε για αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Πεντάωρο δηλαδή το βγάζει εύκολα σωστά? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Πεντάωρο δηλαδή το βγάζει εύκολα σωστά? ξερεις Γιαννη οτι ειναι αναλογως με την χρηση που το κανεις .τη εχεις τωρα και ποσο οθονη σου βγαζει να σου πω περιπου ποσο θα βγαζει το s5.εμενα παντος ειναι μονιμα 6 ωρες +. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts