Jump to content

[S5] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ συζητάμε αποκλειστικά για ότι έχει να κάνει με τη μπαταρία των Galaxy S5.

Παρακαλώ να δίνονται τα απαραίτητα στοιχεία (Firmaware, kernel κ.τ.λ.) ώστε να γίνονται οι συγκρίσεις μεταξύ των χρηστών.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• Απαντήσεις 330
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η μπαταρια πραγματικα ειναι παρα πολυ καλη !δεν το περιμενα.ενδεικτικά παει οθονη παντα πανω απο 6 ωρες και μεχρι 7.με το s4 πηγενα παντα με ιδια χρηση περιπου απο 4 παρα μεχρι 4 και κατι.με το g2 παντα 6+ με 7 max και με αυτο.με το s3 3 ωρες περιπου και με το nexus5 γύρο στις 4.βλεπω οτι το s5 παει πολυ καλα και με δεδομενα ανοιχτα.
Γιαννης

η μπαταρια πραγματικα ειναι παρα πολυ καλη !δεν το περιμενα.ενδεικτικά παει οθονη παντα πανω απο 6 ωρες και μεχρι 7.με το s4 πηγενα παντα με ιδια χρηση περιπου απο 4 παρα μεχρι 4 και κατι.με το g2 παντα 6+ με 7 max και με αυτο.με το s3 3 ωρες περιπου και με το nexus5 γύρο στις 4.βλεπω οτι το s5 παει πολυ καλα και με δεδομενα ανοιχτα.

Ήθελα εδώ και καιρό να ρωτήσω, τι σημαίνει "πάει με οθόνη πάνω από 6 ώρες" που το βλέπουμε αυτό? Η μπαταρία πάντως πολύ καλή. Σε σύγκριση βέβαια με το s4.το s4 το έβαζα κάθε βράδυ για φόρτιση και είχε 5 % μπαταρία. Κάποιες φορές το φορτηζα και λίγο το απόγευμα για να αντέξει έως το βράδυ. Τώρα με το s5 το βράδυ έχει τουλάχιστον 20 % με τηνχρ ήση που κάνω.

kountouraN

Ήθελα εδώ και καιρό να ρωτήσω, τι σημαίνει "πάει με οθόνη πάνω από 6 ώρες" που το βλέπουμε αυτό? Η μπαταρία πάντως πολύ καλή. Σε σύγκριση βέβαια με το s4.το s4 το έβαζα κάθε βράδυ για φόρτιση και είχε 5 % μπαταρία. Κάποιες φορές το φορτηζα και λίγο το απόγευμα για να αντέξει έως το βράδυ. Τώρα με το s5 το βράδυ έχει τουλάχιστον 20 % με τηνχρ ήση που κάνω.

οταν λεμε παει οθονη 6 ωρες εννοουμε ποσο κραταει η μπαταρια με ανοιχτή οθονη, δηλαδη ποσο χρηση κανεις το κινητο απο το 100% μεχρι να σβήσει.αυτο το βλεπεις στις ρυθμισεις -συστημα-μπαταρια-οθονη.φυσικα σε αυτο παιζουν ρολο πολλα.εγω εγραψα για την δικη μου χρηση.δεν παιζω πολλα παιχνιδια εκτος απο κανενα top eleven την φωτεινότατα την εχω στο autο και δεν δουλευω πολυ 3g-4g αλλα ειναι μονιμα συνδεμενο σε wifi.

Γιαννης

οταν λεμε παει οθονη 6 ωρες εννοουμε ποσο κραταει η μπαταρια με ανοιχτή οθονη, δηλαδη ποσο χρηση κανεις το κινητο απο το 100% μεχρι να σβήσει.αυτο το βλεπεις στις ρυθμισεις -συστημα-μπαταρια-οθονη.φυσικα σε αυτο παιζουν ρολο πολλα.εγω εγραψα για την δικη μου χρηση.δεν παιζω πολλα παιχνιδια εκτος απο κανενα top eleven την φωτεινότατα την εχω στο autο και δεν δουλευω πολυ 3g-4g αλλα ειναι μονιμα συνδεμενο σε wifi.

Ήξερα αυτή την ρύθμιση, αλλά στην οθόνη λέει για παράδειγμα ένα ποσοστό και όχι χρόνο σε ώρες.. https://www.dropbox.com/s/kau651mdxzkfl7q/Screenshot_2014-05-16-22-45-44.png

kountouraN

Ήξερα αυτή την ρύθμιση, αλλά στην οθόνη λέει για παράδειγμα ένα ποσοστό και όχι χρόνο σε ώρες.. https://www.dropbox.com/s/kau651mdxzkfl7q/Screenshot_2014-05-16-22-45-44.png

ναι πατα πανω εκει που λεει οθόνη:)

Γιαννης

ναι πατα πανω εκει που λεει οθόνη:)

Εντάξει όσο ζει μαθαίνει κανείς.. :lol: σ ευχαριστώ φίλε μου!

kountouraN

Εντάξει όσο ζει μαθαίνει κανείς.. :lol: σ ευχαριστώ φίλε μου!

να σε καλα :)καθε μερα μαθαίνουμε .παρακολούθησε το απο εκει να δεις πως τα παει .

Γιαννης

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Σε χρήση με data πως τα πάει η μπαταρία? Επίσης ο φίλος που βλέπεις 6+ ώρες σε τι φωτεινότητα? Κάτι ακόμα, από θερμοκρασία πως τα πάει όταν λειτουργεί με data ή με δυνατά παιχνίδια κτλ?

Απόλυτα ικανοποιημένος απο τη διάρκειας της μπαταρίας. Βγάζει άνετα 1 με 1 1/2 μέρα με 5+ ώρες οθόνης. Ανοιχτό πάντα το wifi όταν υπάρχει διαθέσιμο, διαφορετικά data. Sync απενεργοποιημένο, gps το ανοίγω μόνο εαν το χρειαστώ. Μερικά παραδείγματα :

πχ1 :

http://i61.tinypic.com/za0at.png

http://i57.tinypic.com/maffw0.png

πχ2 :

http://i61.tinypic.com/e69ftf.png

http://i58.tinypic.com/20hjxv8.png

Σε χρήση με data πως τα πάει η μπαταρία? Επίσης ο φίλος που βλέπεις 6+ ώρες σε τι φωτεινότητα? Κάτι ακόμα, από θερμοκρασία πως τα πάει όταν λειτουργεί με data ή με δυνατά παιχνίδια κτλ?

Σε χρηση data Ευθύμη παει πολυ καλα ...μπορω να πω τα ιδια και ισως λιγο καλητερα απο το g2.σε χρηση wifi και την φωτεινότητα που ρωτησες στο auto +5 περναει ανετα τις 6 ωρες και ανάλογος τις συνθήκες παει κοντα στις 7, αλλα οχι με παιχνίδια βαρια. Συνήθως browsing φωτος βιντεο viber facebook και διαφορες εφαρμογες ενημέρωσης.η μπαταρια μου θυμίζει το g2 στα καλητερα του.

Για θερμοκρασίες γενικα ειναι αρκετα δροσερο σε σχεσει με αυτα που διαβαζω σε αλλες ναυαρχιδες και φυσικα πολυ ανωτερο απο το s4 .

Edited by lazman
Γιαννης

Ευχαριστώ παιδιά, περίπου τα ίδια είχα διαβάσει και στο xda, ρωτώ μήπως και το δοκιμάσω κάποια στιγμή.. Η οθόνη του δείχνει εξαιρετική καθώς και η κάμερά του οπότε ίσως και περάσει κάποια στιγμή από τα χέρια μου με την προοπτική να το δώσω μετά στην γυναίκα ;)

• 2 weeks later...

Ένας από τους αρκετούς λόγους που διάλεξα το S5 είναι το Ultra Power Saving Mode!!!

Θα έπρεπε να το έχουν όλες οι συσκευές.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

• 2 weeks later...
Εγω πάντως με την μπαταρία δεν είμαι ικανοποιημένος. Χωρίς να κάνω κάτι τελειώνει. πχ σημερα ολη μέρα στο σπίτι 12 ωρες αναμονή και η μπαταρια εχει πεσει 60% με μιση ωρα χρηση. Στο note δεν επεφτε έτσι :P

Εγω πάντως με την μπαταρία δεν είμαι ικανοποιημένος. Χωρίς να κάνω κάτι τελειώνει. πχ σημερα ολη μέρα στο σπίτι 12 ωρες αναμονή και η μπαταρια εχει πεσει 60% με μιση ωρα χρηση. Στο note δεν επεφτε έτσι :P

δηλαδη θελει πολυ να καταλαβεις οτι κατι σου τρωει μπαταρια?ψαξτο λιγο φιλε μου η μπαταρια ειναι φοβερη .

Γιαννης

To ακριβώς αντίθετο σε εμένα

Στο Note 3 από τότε που έβαλα την 4.4.2 δεν μου έφτανε η μπαταρία για όλη την ημέρα.

Με το S5 κανένα πρόβλημα. Κάνει πολύ καλύτερα διαχείριση και φτάνει σχεδόν άνετα τις 24 ώρες.

ps

ανοιχτά τα πάντα ΟΛΑ με πάρα πολλές κλήσεις κλπ. κλπ. εκτός του GPS(μόνο όποτε χρειάζεται)

δηλαδη θελει πολυ να καταλαβεις οτι κατι σου τρωει μπαταρια?ψαξτο λιγο φιλε μου η μπαταρια ειναι φοβερη .

σίγουρα κάτι τη τρώει απλά επειδη με το android δεν εχω πολυασχοληθει (για χρονια χρηστης iphone) και επειδη εχω εξεταστικη τωρα δε το εχω ψαξει αρκετα.

σίγουρα κάτι τη τρώει απλά επειδη με το android δεν εχω πολυασχοληθει (για χρονια χρηστης iphone) και επειδη εχω εξεταστικη τωρα δε το εχω ψαξει αρκετα.

α οκ θελει λιγο ψάξιμο και να μην βάζεις πολλες εφαρμογες μαζι αν δεν τις ξερεις ωστε να μπορεις να το ελέγχεις αυτο.τοσα χρονια android μια φορα ειχα έντονο battery train στο s3 με ενα widget για να το βαζω σε airplane mode .

Γιαννης

Η μπαταρία του είναι οτι καλύτερο έχω δει σε κινητό, με 3 email. f/b, gps ανοιχτό.

https://www.dropbox.com/s/5wb563xv32yw1xy/2014-06-25%2020.24.11.png

Edited by manolis

Να πω ότι κάθε χρόνο δοκιμάζω 3-4 high end συσκευές με τελευταίο το Note 3

Σαν την μπαταρία του S5 δεν έχει κανένα.-

Επίσης δεν έχεις ΠΟΤΕ άγχος μήπως ξεμείνεις και ο λόγος φυσικά το Ultra Power Saving Mode!!!

Πεντάωρο δηλαδή το βγάζει εύκολα σωστά?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πεντάωρο δηλαδή το βγάζει εύκολα σωστά?

ξερεις Γιαννη οτι ειναι αναλογως με την χρηση που το κανεις .τη εχεις τωρα και ποσο οθονη σου βγαζει να σου πω περιπου ποσο θα βγαζει το s5.εμενα παντος ειναι μονιμα 6 ωρες +.

Γιαννης

• The title was changed to [S5] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία