jimlykos1 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Πέρασα την 4.9.5 rom γιατί διάβασα ότι είναι καλή στη διαχείρηση της ram και δεν έχω καθόλου σήμα. Δεν αναγνωρίζει τη σιμ δηλαδή. Καμμιά ιδέα? Edited September 27, 2014 by jimlykos1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Αυτό το κόλπο χωρίς συσκευασία είναι για την μικρή έκπτωση ή παίζει κάτι για το τελωνείο;;; Είναι άσχετο με το τελωνείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Πέρασα την 4.9.5 rom γιατί διάβασα ότι είναι καλή στη διαχείρηση της ram και δεν έχω καθόλου σήμα. Δεν αναγνωρίζει τη σιμ δηλαδή. Καμμιά ιδέα? Πάτα *#06# στον dialer και δες αν έχεις κανονικό imei ή αν έχει γίνει μηδέν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlykos1 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Δεν ανοίγει καν ο dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ἐνα link μήπως......:) Δεν έχω να σου δώσω, την κατεβασε μόνο του το κινητό. Δες από την σελίδα της miui μήπως την έχουν βάλει εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ἐνα link μήπως......:) Βγήκε και η έκδοση 43 της multi http://xiaomi.eu/community/threads/4-9-26.25796/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armada Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Βγήκε και η έκδοση 43 της multi http://xiaomi.eu/community/threads/4-9-26.25796/ Ευχαριστώ πολύ αλλά αυτή είναι multi.....ο φίλος παραπάνω είπε για αγγλοκινέζικη μόνο....Αυτή θέλω εγώ....τη σκέτη....:lol: Edit: http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=45713&extra=page%3D1&mobile=2 Το βρήκα.....το παραπάνω είναι το link για την επίσημη 41 Αγγλοκινέζικη.... Edited September 27, 2014 by Armada LINK Παράθεση .....απλά Γεώργιος..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlykos1 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Λυθηκε το προβλημα. Εκανα wipe τα παντα και η 4.9.5 λειτουργησε μια χαρα. Φαινεται και πιο ελαφρια. Ιδωμεν... Παντως αυτη η ραμ ειναι ενα προβλημα στα redmi με miui. Αν ξαναρχισει τα κολληματα θα παω κι εγω σε cm11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Λυθηκε το προβλημα. Εκανα wipe τα παντα και η 4.9.5 λειτουργησε μια χαρα. Φαινεται και πιο ελαφρια. Ιδωμεν... Παντως αυτη η ραμ ειναι ενα προβλημα στα redmi με miui. Αν ξαναρχισει τα κολληματα θα παω κι εγω σε cm11. Μη το σκέφτεσαι καθόλου. Πάνε κατευθείαν Cm11 και θα νιωσεις ότι αλλαξες κινητό. Εγώ θα το δώσω και θα πάω στο Honor 6 και ήδη με την Cm πάνω το λυπάμαι που θα το δώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Μη το σκέφτεσαι καθόλου. Πάνε κατευθείαν Cm11 και θα νιωσεις ότι αλλαξες κινητό. Εγώ θα το δώσω και θα πάω στο Honor 6 και ήδη με την Cm πάνω το λυπάμαι που θα το δώσω... Άστον καμιά βδομάδα με την MIUI για να εκτιμήσει μετά την CM :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Και εγώ από σήμερα είμαι με cm11. Πολλές ευχαριστίες στον bilakos10 για τις οδηγίες του και την βοήθεια του σε απορίες. Το τηλέφωνο δουλεύει πολύ καλλίτερα όσο αφορά την ram. Σε χρήση που με miui η ram έφτανε το 80-90% με cm είναι στο 70. Επίσης η μπαταρία δείχνει να κρατά λίγο παραπάνω. Άλλες δοκιμές-συμπεράσματα στην πορεία. Το interface της miui μου άρεσε για να είμαι ειλικρινής. Εάν βγάλουν σωστό v6 με σωστή διαχείριση πόρων θα ξαναγυρίσω. Αλλιώς......cm. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Μου έπεσε κάτω το κινητο και έσπασε το τζαμί της κάμερας. Αλλάζει; υπάρχει δηλαδή ανταλλακτικό; http://www.aliexpress.com/item/Rear-Battery-Door-Cover-Camera-Bezel-Middle-Frame-Full-Back-Housing-Assembly-For-Xiaomi-Red-Rice/2038553036.html παει ολο μαζι σετ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Σε ευχαριστω φιλέ.νομιζω οτι η τιμή είναι πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armada Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Και εγώ από σήμερα είμαι με cm11. Προδότεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςς...........ένας admin δεν υπάρχει εδώ;....πολλοί κουκουλοφόροι μαζεευτήκανε.....:lol::lol::lol: Όχι ότι εγώ δεν ψήνομαι ε.....ας είναι καλά ο athanaso77 που μου έλεγε περί δοκιμών και ρίσκα.....το έχω κάνει beta tester το κινητό.... Αν και ήμουν έτοιμος να βάλω cm11 είδα τη νέα αγγλοκινέζικη 41 για την οποία διάβασα αρκετά καλά στοιχεία, όπως διαχείριση μπαταρίας και RAM, δεν ζεστένεται, με πολλές εφαρμογές επάνω....ρολάρει καλύτερα και δεν πέφτει κάτω από 400. Είναι δηλ 400 + ...... Λέω πριν σκοτώσω τη Miui να δοκιμάσω την 41 έκδοση. Μια απλή ερώτηση για τους γκουρού του σπορ..... Να πάω στην 41 έκδοση από: update Miui μέσα από τα settings ? Με update.zip μέσα από MI recovery + wipes ? ή με image μέσω FastBoot...... Για πείτε γνώμη.....αν και κλίνω προς το 3ο...:lol::happy: Παράθεση .....απλά Γεώργιος..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Δοκίμασε καλύτερα την τελευταία ελληνική και πες εντυπώσεις. (Είμαι μόνιμα πάνω από 300 free ram) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Αναθεωρώ κάτι που είχα γράψει σε προηγούμενες σελίδες. Δεν χρειάζεται η συσκευή πάνω από 1Gb Ram. Το miui χρειάζεται παραπάνω. Με cm11, από το πρωί έχω λιώσει το τηλ. για να το σετάρω, έχω περάσει nova launcher, εγκαταστάσεις, αποκαταστάσεις, σερφάρισμα, δοκιμές, και τώρα έκλεισα τις εφαρμογές που εκτελούνταν και η ram είναι στο.........49% ! Καλά για fc ούτε λόγος. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) Φυσικά και δεν ήταν η συσκευή που χρειάζεται παραπάνω. Το Moto G που έχει πανομοιότυπα hardware specs (1GB RAM και Snapdragon 400 SoC) χρειάζεται; Αν και απο το en.miui.com που παρακολουθώ, στην άρτι αφιχθείσα Global ROM v43 έχει προστεθεί το zRAM feature στον kernel που βελτιώνει αρκετά την κατάσταση σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες... Edited September 28, 2014 by parsifal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ωραία η cm σε όλα της μέχρι στιγμής,αλλά αυτός ο dialer και η εφαρμογή των επαφών είναι τράτζικ.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ωραία η cm σε όλα της μέχρι στιγμής,αλλά αυτός ο dialer και η εφαρμογή των επαφών είναι τράτζικ.:mad: exDialer που είναι μια χαρά ;) Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 θα τον δοκιμάσω,δεν ξέρω αν υποστηρίζει dual sim και στην σύζυγο είναι βασικό αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asboof Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ήμουν ενα βήμα πριν τη μετάβαση στη cm11 καθώς με τις δυο προηγούμενες εκδόσεις είχα πολλά προβλήματα. Με την τελευταία αναβάθμιση το τηλέφωνο πετάει. Μνήμη γύρω στα 300. Fc s μηδέν . απόκριση αριστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ωραία η cm σε όλα της μέχρι στιγμής,αλλά αυτός ο dialer και η εφαρμογή των επαφών είναι τράτζικ.:mad: Πιο τραγικός πεθαίνεις. Το χειρότερο interface που έχω δεί. Έβαλα κι εγώ το exdialer pro και ησυχασα. Ο exdialer δεν υποστηρίζε όχι. Αλλά θα το βρεις στις ρυθμίσεις κινητού κι έτσι θα σε ρωτάει με ποια κάρτα θα πάρεις τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Να και ένα screenshot με τα battery stats της CM11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ωραίος ο exdialer! Με το ημερολόγιο έχετε κανένα θέμα;Ενώ λέει ότι έχει κάνει συγχρονισμό δεν εμφανίζει τα συμβάντα....:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Στον οδηγό για το φλασαρισμα της CM11 γιατί δεν περιλαμβανεται το internal storage στα wipes? Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts