opossum Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Οδηγίες για εγκατάσταση play store έχει εδώ στο #2. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=383316 Ας αρχίσουμε να βάζουμε λινκ στην αρχική βοηθήματα για ελέγχους, root, εγκαταστάσεις κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Εγκατέστησα αυτό το σετάπ.εξε που έλεγε, αλλά τίποτα... τζίφος. Το τηλέφωνο δεν το βλέπουν τα ΧΡ με τίποτα, επίσης έβαλα και αυτούς τους ντράιβερς από το βιντεάκι στο τιουμπ. Τζίφος και εκεί.... Απελπίστικα λίγο... μια βοήθεια κανένας??? Παναγιώτης ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είπα μήπως φταίει κάτι στην εγκατάσταση, απεγκατέστησα το δικό του ντράιβερ και τον ξαναπέρασα, αλλά και πάλι τίποτα. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Νομίζω ότι τα xp πρέπει να έχουν ένα θέμα με την αναγνώριση τηλεφώνων. Κανα δύο είχα προσπαθήσει να περάσω drivers και να τα συνδεσω αλλά δεν. Σε win7 δεν είχα πρόβλημα. Βέβαια μην σε πάρω στο λαιμό μου και αρχίζεις τα format. Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα. Όσο για το market κάπου είχα διαβάσει ότι μέσα από το κινέζικο κάνεις αναζήτηση για Google και εκεί στο βγάζει και το περνάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) Για παιχνίδια τι να δοκιμάσω χωρίς το google play? με το κινέζικο μάρκετ δεν βγάζω άκρη... Για παιχνίδια και εφαρμογές φίλε μου, προς το παρών βάλε το apdoite market και από εκεί θα κατεβάσεις ότι θες ..ακόμα και το playstore και τα google service .. Edited May 20, 2014 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παιδιά βασικά με ενδιαφέρει να περάσω ελληνικά με την πολύγλωσση βερσιόν. Το τηλέφωνο δεν το πήρα για εμένα, αλλιώς παίζει να το άφηνα και με την αγγλική. Γιαυτό παλεύω τόση ώρα... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παιδιά βασικά με ενδιαφέρει να περάσω ελληνικά με την πολύγλωσση βερσιόν. Το τηλέφωνο δεν το πήρα για εμένα, αλλιώς παίζει να το άφηνα και με την αγγλική. Γιαυτό παλεύω τόση ώρα... βρες ενα υπολογιστη με windows 7 να ξεμπερδεβεις. παλευεις αδικα με τα xp Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Βρε παιδια εγω με το απλο red rice κατεβασα τη rom me ta ellhnika απο το ελληνικο xiaomi forum και ξεμπερδεψα σε 5 λεπτα. Τα παιδια εκει ειχαν κανει καταπληκτικη δουλεια. Δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο και για το 1s? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpaps Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Αντε μπράβο, καλοριζικο (σε οποιον το χαρει τελως πάντων), και ευχαριστούμε για τις φωτο. Νομίζω οτι λόγω επαρχίας σε ευνόησε και ήρθε τοσο γρήγορα. 19 μαη άφιξη και στις 20 παραλαβή! Εγω έχω κλεισιμο ips 3 μέρες μετα απο σένα, αλλα λόγω Αττικής πιστέυω θα κανει 1 βδομάδα-10 μέρες ακόμα σίγουρα.. Άμα μπλέξει στα κεντρικά Ελτά με τόσα δέματα που έχουνε, μεχρι να τα καταχωρήσουν μόνο, μπορει να περάσουν 2-3 μέρες. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Aboulafia τόσο απλα μπαίνει το playstore στην αγγλοκινεζικη. Εγω δεν θα βάζα beta rom ακόμα. Αφηστε το λίγο με την επίσημη stable.n Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) Aboulafia τόσο απλα μπαίνει το playstore στην αγγλοκινεζικη. Εγω δεν θα βάζα beta rom ακόμα. Αφηστε το λίγο με την επίσημη stable.n To link δεν δουλεύει... Αν δεν κάνει κόπο ξαναστείλε το να δω τι θα κάνω... Διόρθωση : Είναι το πρώτο βιντεάκι που βγάζει και εγκαθιστά ένας ισπανός το πλέι στορ στο ΜΙ3??? Διόρθωσα την τελεία από το youtu.be και μου το έβγαλε... Έκανα ότι και αυτός, αλλά με το που πάω να συνεχίσω μετά από εκεί που λέει αν ο λογαριασμός μου google είναι υπαρχων ή νέος, του πατάω υπάρχων και μετά κολλάει... το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα και πάλι τα ίδια!!! τι γίνεται ρε ****το απόψε??? Παναγιώτης Edited May 20, 2014 by aboulafia προβλήματα... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 ναι αυτο ειναι.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 ...για όποιον ενδιαφέρεται για το άσπρο, μόλις έπεσε στα +3$ από +7$ σε γνωστό "κατάστημα" μετά από συζήτηση (μείον επιπλέον το MYPHONE κουπόνι). :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex82 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 glonass k gorilla glass έχει τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Το hongomi red rice από το hongomi 1s redmi εκτός από τον επεξεργαστή έχουν κάποια άλλη διαφορά; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Ναι αυτό εννοώ, τις δύο τελευταίες ενημερώσεις τις λάβαμε ανά δεύτερη Παρασκευή αντί κάθε Παρασκευή που μας είχαν συνηθίσει. Να πω και την μαύρη μου αλήθεια δεν το έψαξα γιατί δεν ήρθε η αναβάθμιση και αφού έγινε δυο συνεχόμενες παρασκευές, θεώρησα πως πάνε να το καθιερώσουν έτσι. Λοιπόν πέρα από τις αναβαθμίσεις τώρα, το δικό μου 1s (ή για να ακριβολογώ του αδελφού μου) έχει έλθει στο ταχυδρομείο και με περιμένει!!! (αριθμος αποστολής RF228066855SG)...... Την ίδια μέρα το παραγγείλαμε από το ίδιο κατάστημα, την ίδια μέρα καταγράφηκε dispatched to overseas με ένα λεπτό διαφορά :D Εγώ : 2014-05-12 18:03, Despatched to overseas (Country code: GR) Εσύ : 2014-05-12 18:04, Despatched to overseas (Country code: GR) αλλά το δικό μου έχει κολλήσει εκεί (RF227866735SG). Καμία άλλη εξέλιξη. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) glonass k gorilla glass έχει τελικά? ...από ότι φαίνεται (μου το είπε και στο chat η Selina) δεν υποστηρίζεται GLONASS στην WCDMA έκδοση αλλά ούτε και gorilla γενικότερα Το hongomi red rice από το hongomi 1s redmi εκτός από τον επεξεργαστή έχουν κάποια άλλη διαφορά; ...SoC, Android version και ROM Edited May 20, 2014 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Το hongomi red rice από το hongomi 1s redmi εκτός από τον επεξεργαστή έχουν κάποια άλλη διαφορά; 8 Gb το 1S έναντι 4 του απλού Hongmi. Glonass έναντι A-Gps. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex82 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Κώστα μόλις παραπάνω ειπώθηκε (για το glonass) ότι δεν έχει. Κ εγώ έτσι διάβαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Λοιπόν στην απορία που είχαμε περί gorilla glass. Έλαβα mail από τα headquarters :) To οποίο λέει αυτό : " 尊敬的客戶, 您好! 感謝您的支援與關注。 hongmi use SHARP/ Taiwan AUO,not the Gorilla Glass" Ξεκαθαρίστηκε. Νο gorilla glass λοιπόν. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Λοιπόν στην απορία που είχαμε περί gorilla glass. Έλαβα mail από τα headquarters :) To οποίο λέει αυτό : " 尊敬的客戶, 您好! 感謝您的支援與關注。 hongmi use SHARP/ Taiwan AUO,not the Gorilla Glass" Ξεκαθαρίστηκε. Νο gorilla glass λοιπόν. Καιρος ηταν Κωστα αν και το ειχα παραθεσει καποιες σελιδες πιο πισω ανεπισημα. Κανενα θεμα ουτως η αλλιως λιγα τα γνησια Gorilla και χωρις μεγαλη ουσια. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παλι μας μπερδεψαν τα κινεζακια. Τωρα ποιο απο τα δυο επιλεγουμε? http://i627.photobucket.com/albums/tt357/georgekostas/smileys/7a140535.gif Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παλι μας μπερδεψαν τα κινεζακια. Τωρα ποιο απο τα δυο επιλεγουμε? http://i627.photobucket.com/albums/tt357/georgekostas/smileys/7a140535.gif Πια δυο??? Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Πια δυο??? Εννουσα ή το Xiaomi Hongmi red rice ή το Xiaomi Hongmi 1s. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Εννουσα ή το Xiaomi Hongmi red rice ή το Xiaomi Hongmi 1s. Αν σε ενδιαφερει μονο να εχει Gorilla μαθε οτι ουτε το πρωτο (red rice) εχει και ηταν απλα ενα photoshop των resellers. Ψαξε λιγες σελιδες πιο πισω που το αναφερω με Link. Ισως ειναι το λιγοτερο που επρεπε να σε ενδιαφερει παντως. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Αν σε ενδιαφερει μονο να εχει Gorilla μαθε οτι ουτε το πρωτο (red rice) εχει και ηταν απλα ενα photoshop των resellers. Ψαξε λιγες σελιδες πιο πισω που το αναφερω με Link. Ισως ειναι το λιγοτερο που επρεπε να σε ενδιαφερει παντως. Αν το παραβλεψουμε αυτο, κατα τα αλλα φαινεται να υπερεχει το 1s. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts