Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οδηγίες για εγκατάσταση play store έχει εδώ στο #2. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=383316

Ας αρχίσουμε να βάζουμε λινκ στην αρχική βοηθήματα για ελέγχους, root, εγκαταστάσεις κλπ.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγκατέστησα αυτό το σετάπ.εξε που έλεγε, αλλά τίποτα... τζίφος. Το τηλέφωνο δεν το βλέπουν τα ΧΡ με τίποτα, επίσης έβαλα και αυτούς τους ντράιβερς από το βιντεάκι στο τιουμπ.

Τζίφος και εκεί....

Απελπίστικα λίγο...

μια βοήθεια κανένας???

Παναγιώτης

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είπα μήπως φταίει κάτι στην εγκατάσταση, απεγκατέστησα το δικό του ντράιβερ και τον ξαναπέρασα, αλλά και πάλι τίποτα.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Νομίζω ότι τα xp πρέπει να έχουν ένα θέμα με την αναγνώριση τηλεφώνων. Κανα δύο είχα προσπαθήσει να περάσω drivers και να τα συνδεσω αλλά δεν. Σε win7 δεν είχα πρόβλημα. Βέβαια μην σε πάρω στο λαιμό μου και αρχίζεις τα format. Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα.

Όσο για το market κάπου είχα διαβάσει ότι μέσα από το κινέζικο κάνεις αναζήτηση για Google και εκεί στο βγάζει και το περνάς.

Για παιχνίδια τι να δοκιμάσω χωρίς το google play? με το κινέζικο μάρκετ δεν βγάζω άκρη...

Για παιχνίδια και εφαρμογές φίλε μου, προς το παρών βάλε το apdoite market και από εκεί θα κατεβάσεις ότι θες ..ακόμα και το playstore και τα google service ..

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Παιδιά βασικά με ενδιαφέρει να περάσω ελληνικά με την πολύγλωσση βερσιόν.

Το τηλέφωνο δεν το πήρα για εμένα, αλλιώς παίζει να το άφηνα και με την αγγλική.

Γιαυτό παλεύω τόση ώρα...

Παιδιά βασικά με ενδιαφέρει να περάσω ελληνικά με την πολύγλωσση βερσιόν.

Το τηλέφωνο δεν το πήρα για εμένα, αλλιώς παίζει να το άφηνα και με την αγγλική.

Γιαυτό παλεύω τόση ώρα...

βρες ενα υπολογιστη με windows 7 να ξεμπερδεβεις. παλευεις αδικα με τα xp

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Βρε παιδια εγω με το απλο red rice κατεβασα τη rom me ta ellhnika απο το ελληνικο xiaomi forum και ξεμπερδεψα σε 5 λεπτα.

Τα παιδια εκει ειχαν κανει καταπληκτικη δουλεια. Δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο και για το 1s?

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Αντε μπράβο, καλοριζικο (σε οποιον το χαρει τελως πάντων), και ευχαριστούμε για τις φωτο. Νομίζω οτι λόγω επαρχίας σε ευνόησε και ήρθε τοσο γρήγορα. 19 μαη άφιξη και στις 20 παραλαβή! Εγω έχω κλεισιμο ips 3 μέρες μετα απο σένα, αλλα λόγω Αττικής πιστέυω θα κανει 1 βδομάδα-10 μέρες ακόμα σίγουρα.. Άμα μπλέξει στα κεντρικά Ελτά με τόσα δέματα που έχουνε, μεχρι να τα καταχωρήσουν μόνο, μπορει να περάσουν 2-3 μέρες.
Κώστας

Aboulafia τόσο απλα
μπαίνει το playstore στην αγγλοκινεζικη. Εγω δεν θα βάζα beta rom ακόμα. Αφηστε το λίγο με την επίσημη stable.n

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Aboulafia τόσο απλα
μπαίνει το playstore στην αγγλοκινεζικη. Εγω δεν θα βάζα beta rom ακόμα. Αφηστε το λίγο με την επίσημη stable.n

To link δεν δουλεύει...

Αν δεν κάνει κόπο ξαναστείλε το να δω τι θα κάνω...

Διόρθωση :

Είναι το πρώτο βιντεάκι που βγάζει και εγκαθιστά ένας ισπανός το πλέι στορ στο ΜΙ3???

Διόρθωσα την τελεία από το youtu.be και μου το έβγαλε...

Έκανα ότι και αυτός, αλλά με το που πάω να συνεχίσω μετά από εκεί που λέει αν ο λογαριασμός μου google είναι υπαρχων ή νέος, του πατάω υπάρχων και μετά κολλάει... το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα και πάλι τα ίδια!!! τι γίνεται ρε ****το απόψε???

Παναγιώτης

Edited by aboulafia
προβλήματα...

ναι αυτο ειναι..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

...για όποιον ενδιαφέρεται για το άσπρο, μόλις έπεσε στα +3$ από +7$ σε γνωστό "κατάστημα" μετά από συζήτηση (μείον επιπλέον το MYPHONE κουπόνι). :p

Το hongomi red rice από το hongomi 1s redmi εκτός από τον επεξεργαστή έχουν κάποια άλλη διαφορά;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Ναι αυτό εννοώ, τις δύο τελευταίες ενημερώσεις τις λάβαμε ανά δεύτερη Παρασκευή αντί κάθε Παρασκευή που μας είχαν συνηθίσει.

Να πω και την μαύρη μου αλήθεια δεν το έψαξα γιατί δεν ήρθε η αναβάθμιση και αφού έγινε δυο συνεχόμενες παρασκευές, θεώρησα πως πάνε να το καθιερώσουν έτσι.

Λοιπόν πέρα από τις αναβαθμίσεις τώρα, το δικό μου 1s (ή για να ακριβολογώ του αδελφού μου) έχει έλθει στο ταχυδρομείο και με περιμένει!!! (αριθμος αποστολής RF228066855SG)......

Την ίδια μέρα το παραγγείλαμε από το ίδιο κατάστημα, την ίδια μέρα καταγράφηκε dispatched to overseas με ένα λεπτό διαφορά :D

Εγώ :

2014-05-12 18:03, Despatched to overseas (Country code: GR)

Εσύ :

2014-05-12 18:04, Despatched to overseas (Country code: GR)

αλλά το δικό μου έχει κολλήσει εκεί (RF227866735SG). Καμία άλλη εξέλιξη.

- Κωνσταντίνος -

glonass k gorilla glass έχει τελικά?

...από ότι φαίνεται (μου το είπε και στο chat η Selina) δεν υποστηρίζεται GLONASS στην WCDMA έκδοση αλλά ούτε και gorilla γενικότερα

Το hongomi red rice από το hongomi 1s redmi εκτός από τον επεξεργαστή έχουν κάποια άλλη διαφορά;

...SoC, Android version και ROM

Edited by emxa2k

8 Gb το 1S έναντι 4 του απλού Hongmi.

Glonass έναντι A-Gps.

- Κωνσταντίνος -

Λοιπόν στην απορία που είχαμε περί gorilla glass.

Έλαβα mail από τα headquarters :)

To οποίο λέει αυτό :

" 尊敬的客戶,

您好!

感謝您的支援與關注。

hongmi use SHARP/ Taiwan AUO,not the Gorilla Glass"

Ξεκαθαρίστηκε. Νο gorilla glass λοιπόν.

- Κωνσταντίνος -

Λοιπόν στην απορία που είχαμε περί gorilla glass.

Έλαβα mail από τα headquarters :)

To οποίο λέει αυτό :

" 尊敬的客戶,

您好!

感謝您的支援與關注。

hongmi use SHARP/ Taiwan AUO,not the Gorilla Glass"

Ξεκαθαρίστηκε. Νο gorilla glass λοιπόν.

Καιρος ηταν Κωστα αν και το ειχα παραθεσει καποιες σελιδες πιο πισω ανεπισημα.

Κανενα θεμα ουτως η αλλιως λιγα τα γνησια Gorilla και χωρις μεγαλη ουσια.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Παλι μας μπερδεψαν τα κινεζακια. Τωρα ποιο απο τα δυο επιλεγουμε? http://i627.photobucket.com/albums/tt357/georgekostas/smileys/7a140535.gif

Παλι μας μπερδεψαν τα κινεζακια. Τωρα ποιο απο τα δυο επιλεγουμε? http://i627.photobucket.com/albums/tt357/georgekostas/smileys/7a140535.gif

Πια δυο???

Πια δυο???

Εννουσα ή το Xiaomi Hongmi red rice ή το Xiaomi Hongmi 1s.

Εννουσα ή το Xiaomi Hongmi red rice ή το Xiaomi Hongmi 1s.

Αν σε ενδιαφερει μονο να εχει Gorilla μαθε οτι ουτε το πρωτο (red rice) εχει και ηταν απλα ενα photoshop των resellers.

Ψαξε λιγες σελιδες πιο πισω που το αναφερω με Link.

Ισως ειναι το λιγοτερο που επρεπε να σε ενδιαφερει παντως.

Αν σε ενδιαφερει μονο να εχει Gorilla μαθε οτι ουτε το πρωτο (red rice) εχει και ηταν απλα ενα photoshop των resellers.

Ψαξε λιγες σελιδες πιο πισω που το αναφερω με Link.

Ισως ειναι το λιγοτερο που επρεπε να σε ενδιαφερει παντως.

Αν το παραβλεψουμε αυτο, κατα τα αλλα φαινεται να υπερεχει το 1s.