kwnana Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο αλλά ο συμφορουμίτης δεν το έθεσε σωστά και μάλλον ήθελε να πει ότι από την στιγμή που κυκλοφορούν συσκευές όπως hongmi 1s, red rice, honor 3c, zte geek , coolpad F1 κ.λ.π από πιο επώνυμες εταιρείες σε παρόμοιες τιμές/χαρακτηριστικά γιατί να ρισκάρει κάποιος με κάτι άλλο.Φιλε μου, δεν διαφωνω για τη σκεψη σου. Αν και οταν εγινε η αρχικη αναφορα σε οχταπηρυνα, δεν τεθηκαν περιορισμοι σε μαρκες, εταιριες κλπ Ο τροπος ομως που λεμε κατι, ειναι αυτος που μετρα και εχει σημασια στην επικοινωνια των ανθρωπων. Και αυτο ακριβως κατεκρινα, ειδικα οταν καποιος πρεπει να κρατα αφενος μεν ισες αποστασεις, αφετερου δε να αποτρεπει και να περιοριζει τετοιου ειδους καταστασεις ;) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myCellular Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Φιλε μου, δεν διαφωνω για τη σκεψη σου. Αν και οταν εγινε η αρχικη αναφορα σε οχταπηρυνα, δεν τεθηκαν περιορισμοι σε μαρκες, εταιριες κλπ Ο τροπος ομως που λεμε κατι, ειναι αυτος που μετρα και εχει σημασια στην επικοινωνια των ανθρωπων. Και αυτο ακριβως κατεκρινα, ειδικα οταν καποιος πρεπει να κρατα αφενος μεν ισες αποστασεις, αφετερου δε να αποτρεπει και να περιοριζει τετοιου ειδους καταστασεις ;) Εδώ είμαστε να βοηθηθούμε και να βοηθήσουμε και οι καλοί τρόποι επιβάλλονται, έτσι όπως το διάβασα πάντως το έλαβα σαν χιουμοριστικό πιο πολύ . Παράθεση http://willmyphonework.net/ https://www.frequencycheck.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Εδώ είμαστε να βοηθηθούμε και να βοηθήσουμε και οι καλοί τρόποι επιβάλλονται, έτσι όπως το διάβασα πάντως το έλαβα σαν χιουμοριστικό πιο πολύ .Συμφωνω ως προς το πρωτο μερος του post σου, δυστυχως ομως εγω δεν το θεωρησα χιουμοριστικο. Ακομα και ο τροπος που κανει καποιος χιουμορ παιζει ρολο. Τεσπα :X Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Φιλε kwnava. γιατι περνεις στραβα κατι που λεει ο λαος μας στην καθημερινοτητα?? Το ιδιο σου ειπα και εγω με αλλα λογια πριν απο τον Σταυρο. Συγκρίνεις ανομια πράγματα. Μια ασχετη μαρκα που δεν προκειτε να δει ποτε update υποστηριξη σε οτιδηποτε , αμφιβόλου ποιοτητας κατασκευης. Και ολα αυτα σε συγγριση με μια μαρκα πολυ καταξιωμενη στο χωρο. Λες για 2g ram και octa core λες και οι περισσότεροι εδω μεσα το παίρνουν για παιχνιδομηχανη. Αποψεις λεμε και κανενας δεν σου μιλησε με ασχημο τροπο. Για παραδειγμα γιατι πηρες THL και οχι Jiabjjhbsdojn??? Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Φιλε kwnava. γιατι περνεις στραβα κατι που λεει ο λαος μας στην καθημερινοτητα?? Το ιδιο σου ειπα και εγω με αλλα λογια πριν απο τον Σταυρο. Συγκρίνεις ανομια πράγματα. Μια ασχετη μαρκα που δεν προκειτε να δει ποτε update υποστηριξη σε οτιδηποτε , αμφιβόλου ποιοτητας κατασκευης. Και ολα αυτα σε συγγριση με μια μαρκα πολυ καταξιωμενη στο χωρο. Λες για 2g ram και octa core λες και οι περισσότεροι εδω μεσα το παίρνουν για παιχνιδομηχανη. Αποψεις λεμε και κανενας δεν σου μιλησε με ασχημο τροπο. Για παραδειγμα γιατι πηρες THL και οχι Jiabjjhbsdojn??? Αυτο ακριβως λεω και γω, την αποψη μου ειπα οπως ολοι. Καποιος μιλησε για οκταπηρυνα στην τιμη αυτη και ανεφερα ενα σαυτην την τιμη. Δεν ειπα σε κανενα να το παρει, ειπα τι κυκλοφορει στην αγορα σαυτα τα λεφτα. Δεν εκανα καμια συγκριση. Δες ομως ποσο διαφορετικος ειναι ο τροπος που το ανελυσες εσυ και ποσο διαφορετικος ο τροπος του Σταυρου. Ε τι να κανουμε, εμενα δεν μου αρεσε αυτος ο τροπος που για μενα ηταν οντως ασχημος, και απο τη στιγμη που απαντησε σε μενα ενοιωσα οτι επρεπε να σχολιασω τον αρνητικο αυτο τροπο. Ειπαμε, εγω δεν θελω να υποχρεωσω κανενα να αγορασει κατι, και αντιστοιχα δεν θελω να μου λενε οι αλλοι τι να παρω. Ο καθενας μας ειναι μεγαλος και κρινει αναλογα με τα γουστα του, τα ενδιαφεροντα του και το συμφερον του. Αυτα και παρακαλω πολυ να σταματησει αυτη η συζητηση, δεν βγαζει πουθενα ...... Edited May 12, 2014 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiouk6 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Σήμερα βλέπω έβγαλαν και την multi σε κάποια site...πόσο να υπολογίσουμε για root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 το περνεις και το κανεις ευκολα μονος σου. Δεν ειναι αναγκη να περιμενεις. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Kαλησπέρα , Νέος στο φόρουμ , θέλω να κάνω μια αγορά έξυπνου κινητού και είμαι μεταξύ του hongmi 1s που ειναι στα 120+ ευρώ και του coolpad f1 που είναι στα 140- ευρώ . Ποιο πιστεύετε πως θα αντέξει στο χρόνο βάση χαρακτηριστικών ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Μόλις το παράγγειλα από vickmall με Playstore,root,multi language, μου είπαν θα αφερέσουν και τις κινέζικες εφαρμογές και θα μου στείλουν και θήκη και κάτι αλλά δωράκια αύριο το πρωί θα το στείλουν .. το πήρα 158.39 USD ..Με το κουπόνι MYPHONE :) Edited May 12, 2014 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex82 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Με το καλό αναμένουμε εντυπώσεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Με το καλό αναμένουμε εντυπώσεις.:) Άντε να δούμε :) ααα και κάτι άλλο, ρώτησα όταν είδη το είχα παραγγείλει ,άμα έχει gorilla glass και μου είπε ότι δεν έχει .. εκεί έφαγα λίγο ξενέρα αλλά οκ υγεία :D Το παλιό έχει νομίζω όμως με τον mediatek.. Edited May 12, 2014 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Άντε να δούμε :) ααα και κάτι άλλο, ρώτησα όταν είδη το είχα παραγγείλει ,άμα έχει gorilla glass και μου είπε ότι δεν έχει .. εκεί έφαγα λίγο ξενέρα αλλά οκ υγεία :D Το παλιό έχει νομίζω όμως με τον mediatek.. Ούτε το απλό Hongmi έχει gorilla glass. Σε τέτοια περίπτωση η μεμβράνη είναι απαραίητη ; Ή υπάρχει κάποιου άλλου είδους προστασία ; Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Να πω και εγω οτι εχω μπει σε λιστα αναμονής απο Τo2c. Στο φιλο που ρωτησε για xiaomi vs coolpad. To hongmi μετραει κοντα χρονο κυκλοφοριας και πουλαει ακομα full. Τωρα βγηκε και το 1s οποτε.... Εσυ ξερεις στο τελος βεβαια. Τα ειπαμε και με τον φιλο πιο πανω για μαρκες και μαρκες. Εχει http://www.gsmarena.com/xiaomi_hongmi-5609.php Gorilla Glass 2 Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Να πω και εγω οτι εχω μπει σε λιστα αναμονής απο Τo2c. Στο φιλο που ρωτησε για xiaomi vs coolpad. To hongmi μετραει κοντα χρονο κυκλοφοριας και πουλαει ακομα full. Τωρα βγηκε και το 1s οποτε.... Εσυ ξερεις στο τελος βεβαια. Τα ειπαμε και με τον φιλο πιο πανω για μαρκες και μαρκες. Εχει http://www.gsmarena.com/xiaomi_hongmi-5609.php Gorilla Glass 2 Στο gsmarena αυτό που βλέπεις είναι το μοντέλο με το mediatek.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 ... Στο φιλο που ρωτησε για xiaomi vs coolpad. To hongmi μετραει κοντα χρονο κυκλοφοριας και πουλαει ακομα full. Τωρα βγηκε και το 1s οποτε.... Εσυ ξερεις στο τελος βεβαια. Τα ειπαμε και με τον φιλο πιο πανω για μαρκες και μαρκες. ... Δηλαδή, να ρωτήσω, η coolpad δεν είναι μια από τις μεγάλες κινέζικες (μαζί με xiaomi, lenovo, tcl, Huawei), όπως γράφουν αρκετοί φίλοι εδώ μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δηλαδή, να ρωτήσω, η coolpad δεν είναι μια από τις μεγάλες κινέζικες (μαζί με xiaomi, lenovo, tcl, Huawei), όπως γράφουν αρκετοί φίλοι εδώ μέσα; Mεταξυ των δυο προτιμω xiaomi .Περι ορεξεως ομως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Βλέπω ότι έχει και ράδιο αλλά θα παίζει κανονικά εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Δηλαδή, να ρωτήσω, η coolpad δεν είναι μια από τις μεγάλες κινέζικες (μαζί με xiaomi, lenovo, tcl, Huawei), όπως γράφουν αρκετοί φίλοι εδώ μέσα; Kι'γω σε αναζητηση κινητου ημουν και τελικα προτιμησα το coolpad,σαν εταιρια απο την αναζητηση που εκανα στο google ειναι μεγαλυτερη απο την xiaomi,και σαν χαρακτηριστηκα το coolpad ειναι πολυ πανω σε σχεση με το hongmi ,εδω κανουν τσιγκουμνες η xiaomi και η huawei ακομη και στο να βαλουν φωτισμο στα πληκτρα και η coolpad εχει ακομη και gorilla2, τι να λεμε τωρα,περα απ'το οτι φοραει καινουργιο mediatek το coolpad αλλα οχταπυρινο παρακαλω που ειναι και το μονο θεωρητικα μειονεκτιμα του αντι του προηγουμενης γενιας qualcom του xiaomi (και που δισαπιστωσα οτι μια χαρα ειναι τελικα οι mediatek του t5s της γυναικας μου!) σε ολα σε θεμα σπεκς το coolpad ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με το xiaomi και το best value for money κινητο αυτη την στιγμη,περιμενω με το καλο να το πιασω και στα χερια μου σε 15-20 μερες να'δω αν ισχυουν τα παραπανω! Edited May 12, 2014 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Στο gsmarena αυτό που βλέπεις είναι το μοντέλο με το mediatek.. αν ειχε καποια διαφορα στην οθονη θα το ανεφεραν παντου. Δεν νομιζω να την αλλαξαν. Βλέπω ότι έχει και ράδιο αλλά θα παίζει κανονικά εδώ; γιατι οχι;;; Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Απλά λέω μήπως παίζει σε τίποτα διαφορετικές συχνότητες αλλά απ ότι είδα σε FM παίζουν και εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Ας αφήσουμε τις συγκρίσεις, η συγκεκριμένη συζήτηση αφορά το xioami. Υπάρχουν άλλα θέματα με συγκρίσεις κινητών. Χτες το παράγγειλα κι εγώ από minideal. Εάν είναι το ίδιο αξιόπιστο με το πρώτο νομίζω κάναμε καλή αγορά. Φαντάζομαι, αφού φαίνεται να έχει το ίδιο σασί με το πρώτο hongmi, θα παίρνει ίδιες θήκες, screen protector και αξεσουάρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δεν κρατήθηκα έγινα mainstream και εγώ , παράγγειλα από vickmall 158.39 USD ..Με το κουπόνι MYPHONE, thanks vagosvts7 :). Αν δει κανένας πουθενά κάποιον να επιβεβαιώνει οτι έχει το ίδιο σασί όπως λέει ο φίλος basdel ας το γράψει για να παραγγείλουμε καμιά εξτρά θηκούλα να μην περιμένουμε Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δεν κρατήθηκα έγινα mainstream και εγώ , παράγγειλα από vickmall 158.39 USD ..Με το κουπόνι MYPHONE, thanks vagosvts7 :). Αν δει κανένας πουθενά κάποιον να επιβεβαιώνει οτι έχει το ίδιο σασί όπως λέει ο φίλος basdel ας το γράψει για να παραγγείλουμε καμιά εξτρά θηκούλα να μην περιμένουμε και screen protector...διαβάζω κάπου για tempered glass, να προστατέψουμε την οθόνη του κινητού όσο μπορούμε (το πιο ευαίσθητο σημείο). Πάντως το minideal μου έστειλε κι όλας track numper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Ήθελα να παραγγείλω κινητό για την γυναίκα μου επειδή το tipo πάει πιο αργά από σταματημένο και ήμουν μεταξύ αυτού, του thl t11s και του coolpad f1. Τελικά η κυρία αποφάσισε ρυζάκι λόγω εμφάνισης. Το παρήγγειλα από minideal χτες το βράδυ και σήμερα το πρωί μου έστειλαν αριθμό αποστολής. Παρατήρησα στα specs του αντουτου ότι έχει τους περισσότερους αισθητήρες gyro, gravity κλπ σε σχέση με τα άλλα δύο και ίσως εκεί κρατιέται χαμηλά η διαφορά τιμής σε σχέση με το ρυζάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 τελικα δεν εχει Gorilla Glass? http://www.etotalk.com/xiaomi-redmi-1s-wcdma_p5758.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts