Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα

Έχω ένα redmi 1s dual sim αγορασμένο από κίνα (το αγόρασα ο ίδιος από κατάστημα με κινητά στο qianjiang :p ). Το τηλέφωνο στις υποδοχές των sim γράφει CDMA στη πρώτη και GSM στη δεύτερη. Δυστυxώς μέχρι σήμερα δεν έχω δει το τηλέφωνο να εμφανίζει το σήμα 3G παρά μόνο Edge.

Δοκίμασα και με custom rom (mokee) αλλά τίποτα. Ακόμα και στη κίνα με China unicom δεν είδα 3g.

Παίζει λόγω CDMA να μην πιάσει ποτέ 3g????

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα

Έχω ένα redmi 1s dual sim αγορασμένο από κίνα (το αγόρασα ο ίδιος από κατάστημα με κινητά στο qianjiang :p ). Το τηλέφωνο στις υποδοχές των sim γράφει CDMA στη πρώτη και GSM στη δεύτερη. Δυστυxώς μέχρι σήμερα δεν έχω δει το τηλέφωνο να εμφανίζει το σήμα 3G παρά μόνο Edge.

Δοκίμασα και με custom rom (mokee) αλλά τίποτα. Ακόμα και στη κίνα με China unicom δεν είδα 3g.

Παίζει λόγω CDMA να μην πιάσει ποτέ 3g????

το κινητό που πήρες προορίζεται μόνο για την αγορά της κίνας και έτσι δεν υποστηρίζει τα δικά μας δίκτυα. οπότε δυστυχώς θα περιοριστείς στο 2g

το κινητό που πήρες προορίζεται μόνο για την αγορά της κίνας και έτσι δεν υποστηρίζει τα δικά μας δίκτυα. οπότε δυστυχώς θα περιοριστείς στο 2g

Το υπέθεσα και εγώ, αλλά το παράδοξο είναι πως ούτε στη Κίνα έπιασε 3g... :(

Το υπέθεσα και εγώ, αλλά το παράδοξο είναι πως ούτε στη Κίνα έπιασε 3g... :(

αυτό είναι περίεργο.. είχες την sim στην θύρα που είναι για 3g? μήπως έπρεπε να το ενεργοποιήσεις κάπως? δυστυχώς δεν έχω ιδέα το τι παίζει εκεί.

Για όσους δεν το είδαν ακόμη, βγήκε η CM12 με διορθωμένο το Ril bug από τον syhost.

Έχεις κάποιο λινκ;

Spend time to think before you do...

Για όσους δεν το είδαν ακόμη, βγήκε η CM12 με διορθωμένο το Ril bug από τον syhost.

Την πέρασα αλλά μου φαίνεται λίγο βαριά και την έβγαλα πάλι!

Παιδιά ερώτηση άσχετου.

Σε τηλ με μουλτι και στοκ ρικοβερυ πως παίρνω backup την Rom; για να περασω την Ελληνική.Σκεφτηκα να βαλω twrp αλλά δεν είναι απλό όπως στο note.

παιδια χαιρετω.πηρα το κινητακι δωρο στη γυναικα μου. vickmall multilingual.για νορμαλ χρηση,ιντερνετ facebook,φωτογραφιες κτλ. το εχει ενα διμηνο.

1 πριν λιγο καιρο αρχισε να κανει εναν ηχο σαν εισερχομενο μηνυμα καπου καπου χωρις ιδιατερο λογο.το κανει αρκετα συχνα επαναλαμβανομενα.πολλες φορες κανω επανεκκιννηση και σταματαει

2 με νορμαλ χρηση η μπαταρια βγαζει οριακα μια μερα.λιγο ή φυσιολογικο?

3 διαβασα λιγο εδω για root κτλ και σκεφτομαι μηπως χρησιμευσει αν το κανω.απλα φοβαμαι μηπως μπλεξω περισσοτερο.βλεπετε ειμαι ασχετος και το κινητο το χρησιμοποιει η γυναικα μου (ακομα πιο ασχετη)

μπορειτε να προτεινετε κατι?

ευχαριστω

Αν είσαι άσχετος και δεν έχεις την διάθεση να γίνεις σχετικός, μην το πειράζεις καθόλου.

Αν πάλι έχεις, ξεκινά αυτό το νήμα απ την αρχη.

Καλό διάβασμα.

οκ φιλε μου κατανοητο ετσι οπως το λες. μηπως υπάρχει καποια απαντηση για το 1ο και 2ο ερωτημα μου?

Για τον ήχο δεν ξέρω κάτι για την μπαταρία όμως θα πρεπε να κρατάει παραπανω.

Εκτός από CM έχει δοκιμάσει κανείς καμία άλλη από xda?

Καλή η CM αλλά έχει ένα θέμα με τα ξυπνητήρια.Το έχει η γυναίκα μου και μου παραπονιέται συνέχεια πως σβήνονται συχνά.

Τι θέμα έχει ακριβως ; Γιατί απο Δεκέμβρη που είμαι με cm και χρησιμοποιώ το ξυπνητήρι κάθε μέρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
- Κωνσταντίνος -

Το μόνο θέμα που έχει η CM11 με το ξυπνητήρι είναι ότι αν έχεις κλειστό το κινητό, το πρωί δεν θα χτυπήσει.

Το μόνο θέμα που έχει η CM11 με το ξυπνητήρι είναι ότι αν έχεις κλειστό το κινητό, το πρωί δεν θα χτυπήσει.

Καλά δεν νομίζω να είναι θέμα της cm11 αυτό.. κανένα από τα android κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου δεν χτύπαγε το ξυπνητήρι όταν έκλεινες το κινητό. κάτι αρχαία nokia είχαν αυτή τη λειτουργία

και για πιο λόγο να κλείσει κανείς το κινητό από την στιγμή που έχει τη λειτουργιά πτήσης???? Edited by lost

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

Τι θέμα έχει ακριβως ; Γιατί απο Δεκέμβρη που είμαι με cm και χρησιμοποιώ το ξυπνητήρι κάθε μέρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Σε άσχετες περιπτώσεις που δεν μπορώ να τις "απομονώσω" για να δω τι μπορεί να φταίει,απλά τα ξυπνητήρια είναι κλειστά.Πότε και τα 3,πότε 2 ή 1 από αυτά που έχει ορίσει,και δυστυχώς είναι υπενθυμίσεις βασικές.

Γιαυτό σκέφτομαι να της περάσω κάποια "νέα".Διαβάζω για την ultimate L ίσως μέσα στο ΣΚ να την δοκιμάσω...

Έχω τα εξής προβλήματα, έκανα αναβάθμιση σε cm 12 20150326 εγκατάστησα τα gapps, έκανα συγχρονισμό επαφών, στις επαφές μου εμφανίζονται όλες κανονικά αλλά στο μητρώο κλήσεων εμφανίζονται μόνο τα νούμερα χωρίς όνομα.

επίσης όποτε πάω να μπω στις ρυθμίσεις/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας κρασάρει το UI και δεν μπαίνει μέσα!!!

Το έχει αντιμετωπίσει άλλος, ξέρει τι μπορεί να φταίει;;;;

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Edited by sakis75

Έχω τα εξής προβλήματα, έκανα αναβάθμιση σε cm 12 20150326 εγκατάστησα τα gapps, έκανα συγχρονισμό επαφών, στις επαφές μου εμφανίζονται όλες κανονικά αλλά στο μητρώο κλήσεων εμφανίζονται μόνο τα νούμερα χωρίς όνομα.

επίσης όποτε πάω να μπω στις ρυθμίσεις/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας κρασάρει το UI και δεν μπαίνει μέσα!!!

Το έχει αντιμετωπίσει άλλος, ξέρει τι μπορεί να φταίει;;;;

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

για να εμφανίζονται σωστά οι επαφές στο μητρώο κλήσεων,πρέπει να έχουν το +30 μπροστά.

μήπως κατά τον συγχρονισμό χάλασε αυτό?πως ήταν πριν?

όχι, το έχουν το +30 μπροστά.

για να εμφανίζονται σωστά οι επαφές στο μητρώο κλήσεων,πρέπει να έχουν το +30 μπροστά.

μήπως κατά τον συγχρονισμό χάλασε αυτό?πως ήταν πριν?

εχω το εξης προβλημα οταν το βαζω να φορτισει ενω διχνει το λεντακι οτι φορτιζει ι μπαταρια πανω δεξια δεν διχνει να γεμιζει με το χαρακτιριστικα πρασινο φως που δειχνει να γεμιζει..λοιπον σε αυτη την φαση το κινητο λαγκαρει συνεχεια αν το δουλευεις ταυτοχρονα οταν το βγαζεις απο την μπριζα δουλευει κανονικα (οταν το αφήσω λιγη ωρα αρχίζει να δείχνει οτι φορτιζει κανονικα και ειναι οκ)

εχω το αγγλοκινεζικο αγορα απο vickmall εσεις εχετε παρατηρήσει κατι τετοιο ?