Offroader Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Καλημέρα Έχω ένα redmi 1s dual sim αγορασμένο από κίνα (το αγόρασα ο ίδιος από κατάστημα με κινητά στο qianjiang :p ). Το τηλέφωνο στις υποδοχές των sim γράφει CDMA στη πρώτη και GSM στη δεύτερη. Δυστυxώς μέχρι σήμερα δεν έχω δει το τηλέφωνο να εμφανίζει το σήμα 3G παρά μόνο Edge. Δοκίμασα και με custom rom (mokee) αλλά τίποτα. Ακόμα και στη κίνα με China unicom δεν είδα 3g. Παίζει λόγω CDMA να μην πιάσει ποτέ 3g???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Καλημέρα Έχω ένα redmi 1s dual sim αγορασμένο από κίνα (το αγόρασα ο ίδιος από κατάστημα με κινητά στο qianjiang :p ). Το τηλέφωνο στις υποδοχές των sim γράφει CDMA στη πρώτη και GSM στη δεύτερη. Δυστυxώς μέχρι σήμερα δεν έχω δει το τηλέφωνο να εμφανίζει το σήμα 3G παρά μόνο Edge. Δοκίμασα και με custom rom (mokee) αλλά τίποτα. Ακόμα και στη κίνα με China unicom δεν είδα 3g. Παίζει λόγω CDMA να μην πιάσει ποτέ 3g???? το κινητό που πήρες προορίζεται μόνο για την αγορά της κίνας και έτσι δεν υποστηρίζει τα δικά μας δίκτυα. οπότε δυστυχώς θα περιοριστείς στο 2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 το κινητό που πήρες προορίζεται μόνο για την αγορά της κίνας και έτσι δεν υποστηρίζει τα δικά μας δίκτυα. οπότε δυστυχώς θα περιοριστείς στο 2g Το υπέθεσα και εγώ, αλλά το παράδοξο είναι πως ούτε στη Κίνα έπιασε 3g... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Το υπέθεσα και εγώ, αλλά το παράδοξο είναι πως ούτε στη Κίνα έπιασε 3g... :( αυτό είναι περίεργο.. είχες την sim στην θύρα που είναι για 3g? μήπως έπρεπε να το ενεργοποιήσεις κάπως? δυστυχώς δεν έχω ιδέα το τι παίζει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Για όσους δεν το είδαν ακόμη, βγήκε η CM12 με διορθωμένο το Ril bug από τον syhost. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosk Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Για όσους δεν το είδαν ακόμη, βγήκε η CM12 με διορθωμένο το Ril bug από τον syhost. Έχεις κάποιο λινκ; Παράθεση Spend time to think before you do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Για όσους δεν το είδαν ακόμη, βγήκε η CM12 με διορθωμένο το Ril bug από τον syhost. Την πέρασα αλλά μου φαίνεται λίγο βαριά και την έβγαλα πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Παιδιά ερώτηση άσχετου. Σε τηλ με μουλτι και στοκ ρικοβερυ πως παίρνω backup την Rom; για να περασω την Ελληνική.Σκεφτηκα να βαλω twrp αλλά δεν είναι απλό όπως στο note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran81 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 παιδια χαιρετω.πηρα το κινητακι δωρο στη γυναικα μου. vickmall multilingual.για νορμαλ χρηση,ιντερνετ facebook,φωτογραφιες κτλ. το εχει ενα διμηνο. 1 πριν λιγο καιρο αρχισε να κανει εναν ηχο σαν εισερχομενο μηνυμα καπου καπου χωρις ιδιατερο λογο.το κανει αρκετα συχνα επαναλαμβανομενα.πολλες φορες κανω επανεκκιννηση και σταματαει 2 με νορμαλ χρηση η μπαταρια βγαζει οριακα μια μερα.λιγο ή φυσιολογικο? 3 διαβασα λιγο εδω για root κτλ και σκεφτομαι μηπως χρησιμευσει αν το κανω.απλα φοβαμαι μηπως μπλεξω περισσοτερο.βλεπετε ειμαι ασχετος και το κινητο το χρησιμοποιει η γυναικα μου (ακομα πιο ασχετη) μπορειτε να προτεινετε κατι? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Αν είσαι άσχετος και δεν έχεις την διάθεση να γίνεις σχετικός, μην το πειράζεις καθόλου. Αν πάλι έχεις, ξεκινά αυτό το νήμα απ την αρχη. Καλό διάβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran81 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 οκ φιλε μου κατανοητο ετσι οπως το λες. μηπως υπάρχει καποια απαντηση για το 1ο και 2ο ερωτημα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 οκ φιλε μου κατανοητο ετσι οπως το λες. μηπως υπάρχει καποια απαντηση για το 1ο και 2ο ερωτημα μου? Για τον ήχο δεν ξέρω κάτι για την μπαταρία όμως θα πρεπε να κρατάει παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Ερώτηση, με την CM λειτουργεί και με τις 2 σιμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Ερώτηση, με την CM λειτουργεί και με τις 2 σιμ; Ναι κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Εκτός από CM έχει δοκιμάσει κανείς καμία άλλη από xda? Καλή η CM αλλά έχει ένα θέμα με τα ξυπνητήρια.Το έχει η γυναίκα μου και μου παραπονιέται συνέχεια πως σβήνονται συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Τι θέμα έχει ακριβως ; Γιατί απο Δεκέμβρη που είμαι με cm και χρησιμοποιώ το ξυπνητήρι κάθε μέρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Το μόνο θέμα που έχει η CM11 με το ξυπνητήρι είναι ότι αν έχεις κλειστό το κινητό, το πρωί δεν θα χτυπήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Το μόνο θέμα που έχει η CM11 με το ξυπνητήρι είναι ότι αν έχεις κλειστό το κινητό, το πρωί δεν θα χτυπήσει. Καλά δεν νομίζω να είναι θέμα της cm11 αυτό.. κανένα από τα android κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου δεν χτύπαγε το ξυπνητήρι όταν έκλεινες το κινητό. κάτι αρχαία nokia είχαν αυτή τη λειτουργία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) και για πιο λόγο να κλείσει κανείς το κινητό από την στιγμή που έχει τη λειτουργιά πτήσης???? Edited March 26, 2015 by lost Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Τι θέμα έχει ακριβως ; Γιατί απο Δεκέμβρη που είμαι με cm και χρησιμοποιώ το ξυπνητήρι κάθε μέρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Σε άσχετες περιπτώσεις που δεν μπορώ να τις "απομονώσω" για να δω τι μπορεί να φταίει,απλά τα ξυπνητήρια είναι κλειστά.Πότε και τα 3,πότε 2 ή 1 από αυτά που έχει ορίσει,και δυστυχώς είναι υπενθυμίσεις βασικές. Γιαυτό σκέφτομαι να της περάσω κάποια "νέα".Διαβάζω για την ultimate L ίσως μέσα στο ΣΚ να την δοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) Έχω τα εξής προβλήματα, έκανα αναβάθμιση σε cm 12 20150326 εγκατάστησα τα gapps, έκανα συγχρονισμό επαφών, στις επαφές μου εμφανίζονται όλες κανονικά αλλά στο μητρώο κλήσεων εμφανίζονται μόνο τα νούμερα χωρίς όνομα. επίσης όποτε πάω να μπω στις ρυθμίσεις/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας κρασάρει το UI και δεν μπαίνει μέσα!!! Το έχει αντιμετωπίσει άλλος, ξέρει τι μπορεί να φταίει;;;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edited March 29, 2015 by sakis75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Έχω τα εξής προβλήματα, έκανα αναβάθμιση σε cm 12 20150326 εγκατάστησα τα gapps, έκανα συγχρονισμό επαφών, στις επαφές μου εμφανίζονται όλες κανονικά αλλά στο μητρώο κλήσεων εμφανίζονται μόνο τα νούμερα χωρίς όνομα. επίσης όποτε πάω να μπω στις ρυθμίσεις/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας κρασάρει το UI και δεν μπαίνει μέσα!!! Το έχει αντιμετωπίσει άλλος, ξέρει τι μπορεί να φταίει;;;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! για να εμφανίζονται σωστά οι επαφές στο μητρώο κλήσεων,πρέπει να έχουν το +30 μπροστά. μήπως κατά τον συγχρονισμό χάλασε αυτό?πως ήταν πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 όχι, το έχουν το +30 μπροστά. για να εμφανίζονται σωστά οι επαφές στο μητρώο κλήσεων,πρέπει να έχουν το +30 μπροστά. μήπως κατά τον συγχρονισμό χάλασε αυτό?πως ήταν πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Eχει αγορασει κανεις το κοκκινο ρυζι 2 να μας πει αν εχει ιδιες διαστασεις η μπαταρια , μπας και κανει και για το 1s ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 εχω το εξης προβλημα οταν το βαζω να φορτισει ενω διχνει το λεντακι οτι φορτιζει ι μπαταρια πανω δεξια δεν διχνει να γεμιζει με το χαρακτιριστικα πρασινο φως που δειχνει να γεμιζει..λοιπον σε αυτη την φαση το κινητο λαγκαρει συνεχεια αν το δουλευεις ταυτοχρονα οταν το βγαζεις απο την μπριζα δουλευει κανονικα (οταν το αφήσω λιγη ωρα αρχίζει να δείχνει οτι φορτιζει κανονικα και ειναι οκ) εχω το αγγλοκινεζικο αγορα απο vickmall εσεις εχετε παρατηρήσει κατι τετοιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts