xnikos Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Σε ευχαριστω πολυ! Οταν φλασαρω χανω τα παντα? Δηλαδη πρεπει να ξανα-περναω και το τηλεφωνικο καταλογο μου? για να μην έχεις αργότερα προβλήματα,καλό είναι να κάνεις full wipe (data κτλ) όταν φλασάρεις άλλη ROM. υπάρχουν πολλοί τρόποι να πάρεις backup πριν απ' αυτό. ο καλύτερος (αν είσαι root) είναι με το titanium. υπάρχει και το ενσωματωμένο backup της miui. τις επαφές σου μπορείς πολύ εύκολα να τις συγχρονίσεις με το gmail (ή και με την miui), ώστε να μένουν πάντα ασφαλείς στο cloud. Ψάξου λίγο με τις ρυθμίσεις στον Dialer,έχει επιλογές για μεταφορά επαφών καθώς και εξαγωγή σε αρχείο .vcf που εύκολα μπορείς να ξαναεισάγεις μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Και μερικά battery stats για όσους λένε ότι το κινητό δεν την παλεύει με την μπαταρία...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 αν δεν κάνω λάθος είναι από τις πρώτες εκδόσεις μπορείς να βάλεις την 45 ή 47 άνετα , μαμά μπορείς να βάλεις και να κάνεις restore (απλά όταν κάνεις backup τον φάκελο για καλό κακό πάρε τον από την κάρτα και σώσε τον και αλλού μην κάνεις κανένα full wipe και πάει περίπατο) "DU,Clean Master και DR Safety " δεν εννοείς αυτά του λειτουργικού ? αν όχι με το titanium όλα φεύγουν μια χαρά ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με ποια έκδοση είσαι στην 45 είχα παρόμοια θέματα με το μαμά mail ( και είχα βάλει άλλα) στην 47 (multi) δεν τα έχω άλλο εχω την 4,11,14 εβαλα το cloudmagik και δειχνει να ειναι ΟΚ. ευχαριστω εχει περασει κανεις την 5,1,5? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1629398450 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Μου εχουν φερει ενα redmi 1s που κολλουσε στο λογοτυπο. Το εκανα με το miflash την multilanguage και μεσα στις γλωσσες υπαρχουν μονο τα αγγλικα και τα κινεζικα? Ετσι θα επρεπε ή εκανα κατι λαθος εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Μου εχουν φερει ενα redmi 1s που κολλουσε στο λογοτυπο. Το εκανα με το miflash την multilanguage και μεσα στις γλωσσες υπαρχουν μονο τα αγγλικα και τα κινεζικα? Ετσι θα επρεπε ή εκανα κατι λαθος εγω? Λογικά με το miflash πέρασες την official English/Chinese και όχι την multilinguage. Flashαρε την σωστή rom από recovery και θα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1629398450 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 (edited) Προσπαθω αλλα δυσκολο. Το εβαλα στην sd και δεν το βρίσκει. Μετα το εβαλα στο downloaded roms πηγε να το κανει απο το συστημα και στο 98% εβγαλε error στα κινεζικα. Θα το βαλω στο ροοτ της εσωτερικης μπας και το βρει Edit: τελικα το error ειναι signature verification error Edited February 2, 2015 by mike^^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Και μερικά battery stats για όσους λένε ότι το κινητό δεν την παλεύει με την μπαταρία...! Ποια ρομ φοράς? Ένα λινκ αν είναι εύκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Ποια ρομ φοράς? Ένα λινκ αν είναι εύκολο Είναι η CM11 R16 + Xcelerate Kernel build 5 + οι ρυθμίσεις που έχω κάνει στον Kernel και τις έχω postαρει και στο XDA. Την Παρασκευή αν βρω χρόνο θα φτιάξω έναν οδηγό για όλα τα παραπάνω (οδηγό για CM έχω βάλει ηδη). Απλώς είμαστε εν μέσω εξεταστικής οπότε είναι λίγο δύσκολο τα πράγματα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Είναι η CM11 R16 + Xcelerate Kernel build 5 + οι ρυθμίσεις που έχω κάνει στον Kernel και τις έχω postαρει και στο XDA. Την Παρασκευή αν βρω χρόνο θα φτιάξω έναν οδηγό για όλα τα παραπάνω (οδηγό για CM έχω βάλει ηδη). Απλώς είμαστε εν μέσω εξεταστικής οπότε είναι λίγο δύσκολο τα πράγματα...! Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.. Θα την περάσω μάλλον στο κινητό της κοπέλας μου και ήθελα δοκιμασμένα πράγματα για να μην έχει προβλήματα.. Περιμένουμε και τον οδηγό για τους πιο αρχάριους! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pytzamarama Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ρε παιδια εχω μπερδευτει! Εχω την εκδοση multi απο Vickmall, rooted, που οπως μου απαντησαν οι φιλοι εδω, ειναι παμπαλαια. Δεν εχει και το Updater app. Mε απλα λογια θελω να βαλω την πιο προσφατη global (που υποθετω ειναι αλλο ονομα για την multi) Κοιταω οδηγους και μπλεκομαι με ορους οπως fastboot, adb drivers, wipes και τετοια. Μπορω να κατεβασω την ROM που θελω, να την βαλω στο τηλεφωνο και με καποιο απλο τροπο να το φλασαρω? Ευχαριστω προκαταβολικα μαγκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ρε παιδια εχω μπερδευτει! Εχω την εκδοση multi απο Vickmall, rooted, που οπως μου απαντησαν οι φιλοι εδω, ειναι παμπαλαια. Δεν εχει και το Updater app. Mε απλα λογια θελω να βαλω την πιο προσφατη global (που υποθετω ειναι αλλο ονομα για την multi) Κοιταω οδηγους και μπλεκομαι με ορους οπως fastboot, adb drivers, wipes και τετοια. Μπορω να κατεβασω την ROM που θελω, να την βαλω στο τηλεφωνο και με καποιο απλο τροπο να το φλασαρω? Ευχαριστω προκαταβολικα μαγκες Στο πρώτο post κοίταξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ακόμη σε stock κατάσταση και γλυκοκοιτάζω επιτέλους την CM11. Διαβάζω όμως πως η έκδοση 17 έχει θεματάκια. Όσοι είστε με την 16, είστε ικανοποιημένοι; Και προτείνετε να μείνει ο kernel της CM11 ή να μπει custom kernel και ποιος; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) Ρε παιδια εχω μπερδευτει! Εχω την εκδοση multi απο Vickmall, rooted, που οπως μου απαντησαν οι φιλοι εδω, ειναι παμπαλαια. Δεν εχει και το Updater app. Mε απλα λογια θελω να βαλω την πιο προσφατη global (που υποθετω ειναι αλλο ονομα για την multi) Κοιταω οδηγους και μπλεκομαι με ορους οπως fastboot, adb drivers, wipes και τετοια. Μπορω να κατεβασω την ROM που θελω, να την βαλω στο τηλεφωνο και με καποιο απλο τροπο να το φλασαρω? Ευχαριστω προκαταβολικα μαγκες Global για μένα =προβληματάκι γιατί οι Κινέζοι χανονταιστην μετάφραση. Ή Αγγλοκινεζικη θα βαζεις που ειναιη γνήσια της xiaomi και πιο προσεγμένη ή την ελληνικη stable που είναι εγγύηση. Οποία και από τις 2 επιλέξεις να το κάνεις μόνο από το recovery και αφού κάνεις full wipe, λόγω του ότι έχεις πολύ παλια rom. Edited February 12, 2015 by GR_MAcedon Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddnk Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Είμαι στην r16 με xcelerate kernel και μπορώ να πω πως μένω εδώ. Καλύτερη μπαταρία με τον kernel, όχι προβλήματα με proximity sensor και γενικά απροβλημάτιστη και γρήγορη λειτουργία. Να πω πως δοκίμασα όλες τις εκδόσεις cm11 από r5 και μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Είμαι στην r16 με xcelerate kernel και μπορώ να πω πως μένω εδώ. Καλύτερη μπαταρία με τον kernel, όχι προβλήματα με proximity sensor και γενικά απροβλημάτιστη και γρήγορη λειτουργία. Να πω πως δοκίμασα όλες τις εκδόσεις cm11 από r5 και μετά... Ευχαριστώ ddnk, θετικό σημάδι! btw, αυτό το "Hotplug" feature που έχει ο Xcelerate kernel, έχεις καταλάβει τί είναι; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddnk Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Όχι, ας μας διαφωτίσει κάποιος άλλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Το hotplug είναι αυτό που διαχειρίζεται την CPU. Ανάλογα με το load που υπάρχει στο σύστημα αποφασίζει πόσοι πυρήνες θα είναι ενεργοί και σε τι συχνότητα. Το hotplug το έχει αναπτύξει ο ίδιος ο kairi_zeroblade (dev του xcelerate kernel) με σκοπό την εξοικονόμηση μπαταρίας χωρίς να χάνονται οι επιδόσεις. Στο default configuration όταν το load σε έναν πυρήνα ξεπερνάει το 99% τότε όλοι οι πυρήνες γίνονται ενεργοί για να μην υπάρχει lag. Γενικά ο αλγόριθμος ανάλογα με το load υπολογίζει τον καλύτερο συνδυασμό για frequencies & active cores! Επίσης έχει ενσωματώσει ένα custom thermal engine, έτσι ώστε ο επεξεργαστής να γίνεται throttled όταν ανεβάσει αρκετά υψηλές θερμοκρασίες (μέχρι στιγμής δεν έχω φάει ποτέ throttling) Γενικά αν κάποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας στείλει ΠΜ για να το αναλύσουμε περισσότερο...! :) Edited February 14, 2015 by bilakos10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Χμμμ, ακούγεται σαν τη δουλειά που κάνουν οι governors... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Χμμμ, ακούγεται σαν τη δουλειά που κάνουν οι governors... To hotplug είναι ένας governor. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 To hotplug είναι ένας governor. OK, makes sense. Ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 To hotplug είναι ένας governor. Γενικά στο θέμα υπάρχει μια σύγχυση, γιατί σε άλλους kernels ο hotplug έχει ενσωματωθεί κανονικά σαν governor, ενώ στον συγκεκριμένο είναι απλά ένα userspace binary που αντικαθιστά το mpdecision της Qualcomm και σου επιτρέπει να επιλέξεις όποιον governor θες εσύ. Ο developer τον αναφέρει σαν driver :confused: , άντε να βγάλεις άκρη...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Γενικά στο θέμα υπάρχει μια σύγχυση, γιατί σε άλλους kernels ο hotplug έχει ενσωματωθεί κανονικά σαν governor, ενώ στον συγκεκριμένο είναι απλά ένα userspace binary που αντικαθιστά το mpdecision της Qualcomm και σου επιτρέπει να επιλέξεις όποιον governor θες εσύ. Ο developer τον αναφέρει σαν driver :confused: , άντε να βγάλεις άκρη...! Γενικά τον hotplug τον έχει ενσωματωμένο η mediatek στον kernel της. Η Qualcomm όχι, οπότε η Xiaomi το χει προσθέσει με τον τρόπο που λες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Πέρασα πριν μερικές μέρες την cm11 r17 και ηταν σουπερ. Ειδικα η μπαταρία πήγαινε πολύ καλά. Χθες πέρασα r18 και είδα την μπαταρια να μην τα καταφέρνει τόσο καλά. Με xcelerate kernel δε, δεν φορτιζε καν. Οποτε γυρισα στην r17 και ησυχασα. Μονο θέμα 1-2 restart ανευ λογου. Οι δικές σας εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Και η 17 και η 18 έχουν θέματα σε σχέση με την R16... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pytzamarama Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Αυτη η 50 εκδοση δεν ειχε τιποτα της προκοπης. Δεν καταλαβαινω γιατι την ανεβασαν. Τοσο καιρο δεν εχουν καταφερει να λυσουν το θεμα της αυξημενης καταναλωσης RAM?? Να δουμε ποτε και αν θα σκασει μυτη MIUI6 στο κινητακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts