Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kαλησπέρα, μια ερώτηση παιδιά μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα. Έβαλα CM11 χθες, μάλλον τη R3 (αυτή που έχει στο λινκ του οδηγου του billakou). Όλα καλά, εκτός από ένα σοβαρό θεματάκι: δεν παίζουν τα mobile data στη sim1. Καμία ιδέα??

Kαλησπέρα, μια ερώτηση παιδιά μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα. Έβαλα CM11 χθες, μάλλον τη R3 (αυτή που έχει στο λινκ του οδηγου του billakou). Όλα καλά, εκτός από ένα σοβαρό θεματάκι: δεν παίζουν τα mobile data στη sim1. Καμία ιδέα??

βάλε την r10

βάλε την r10

Thank you για την απάντηση,τη κατεβάζω τώρα. Ακολουθώ τη διαδικασία από βήμα 5 και μετά ως έχει, πρέπει να κάνω wipe το κινητό και όλα από την αρχή? Ή σώζεται με επαναφορά backup από titanium?

Thank you για την απάντηση,τη κατεβάζω τώρα. Ακολουθώ τη διαδικασία από βήμα 5 και μετά ως έχει, πρέπει να κάνω wipe το κινητό και όλα από την αρχή? Ή σώζεται με επαναφορά backup από titanium?

καλό θα ήταν να κάνεις clean install και κάνεις επαναφορά μέσω titanium

Edited by Xander

Mπηκε η r10 και reset απο titanium, φαινεται να παιζει σωστα σε ολα τωρα, thanks και παλι :)

χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα σου, για δες όταν σε καλεί κάποιος και πας να το κλείσεις απομακρύνοντάς το από το αυτί σου η οθόνη ανάβει ή μένει μαύρη?

χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα σου, για δες όταν σε καλεί κάποιος και πας να το κλείσεις απομακρύνοντάς το από το αυτί σου η οθόνη ανάβει ή μένει μαύρη?

Aναβει κανονικα, το proximity sensor φαινεται να παιζει οκ

Ένα Screenshot με το SOT σε CM11 R10 μετά από clean install.

Συνολικός χρόνος που ήταν ενεργοποιημένη η συσκευή 1d22h, υπόλοιπο 24%,1ος κύκλος φόρτισης.

http://oi60.tinypic.com/21nkso9.jpg

Που να είχαμε και τον kernel από την Xiaomi!

Edited by bilakos10

@bilakos10 τετοια ανεβάζεις και θα ξανα-ριξουμε cw11(r10) μου φαινεται ...,πες μας χρηση wi-fi,3g(data) που εκανες ή αν επαιξες κανα απαιτητικο παιχνιδακι :p
Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

@bilakos10 τετοια ανεβάζεις και θα ξανα-ριξουμε cw11(r10) μου φαινεται ...,πες μας χρηση wi-fi,3g(data) που εκανες ή αν επαιξες κανα απαιτητικο παιχνιδακι :p

Wifi ανοιχτό γύρω στο 10ώρο, 3G δεν άνοιξα γιατί έβρισκα παντού wifi :)

Γενικά η χρήση ήταν (με τυχαία σειρά): Browsing, Facebook, Tapatalk, 9Gag & update εφαρμογών.

Καλησπέρα στην πολυπληθή παρέα.

Το νήμα από ότι βλέπω έχει πολύ κίνηση και στο τέλος δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό όσο αφορά την συσκευή.

Γενικά, θέλω να δοκιμάσω την Xiaomi και κάποιοι φίλοι μου πρότειναν το Xiaomi Note όμως λόγω δουλειάς με φοβίζει το μέγεθος γιατί θέλω το τηλέφωνο στην κολότσεπη οπότε πάω για 4.7 η 5''.

Επειδή είμαι καμένος από Zopo ZP820 θα ήθελα να ξέρω: Το τηλέφωνο αξίζει η όχι;

Με ενδιαφέρει πολύ η καθαρότητα και η φωτεινότητα της οθόνης.

+Πέρασα επίσης απο το στάδιο των αλλαγών Rom και βαρέθηκα αυτό το βάλε βγάλε, οπότε απλά θέλω να δουλεύει!

Άντε να αλλάξω κάνα skin που και πού.

Edited by Steeve_
+

Επειδή έτυχε και είχα το zp820 καμμία σχέση ,η οθόνη του zopo δεν ήταν καν Ips,μας είχαν δουλέψει τοτε οι κινέζοι χοντρά ,προχωρά στην αγορά του 1s ,κορυφαίο τηλ για το κοστος του :)
Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Καλησπέρα.

Έκανα αναζήτηση στο νήμα για τα κάτωθι, αλλά ομολογώ οτι μπερδεύτηκα λόγω διαφόρων απόψεων.

Θα ήθελα να ξέρω τα εξής παρακαλώ:

Πόσο είναι το sar του Xiaomi hongmi 1s

Απο που μπορώ να το αγοράσω πιο εύκολα, και

Απο πλευράς κάμερας, είναι καλές οι φωτογραφίες και βίντεο; (είδα κάπου πολύ καλά αποτελέσματα αλλά έχω μπερδευτεί με τα μοντέλα)... είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ, θέλω καλή φωτογραφία και βίντεο, το χρειάζομαι.

Ευχαριστώ πολύ :)

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Όσοι σκέφτονται να αγοράσουν το 1s πάντως να εξετάσουν το ενδεχόμενο μήπως με λίγα παραπάνω λεφτά πάρουν κάποιο 2gb ram, έχει το τηλεφωνάκι μας κάτι θέματα με fcs και με μπαταρία, όπως επίσης έχει και μεγάλα (αχρείαστα) bezzel. Φίλος μου αγόρασε το Jiayu G4s και φαίνεται πολύ καλύτερο με 3000mah 2gb ram 16gb rom 13mp camera,μικρότερες διαστάσεις αλλά δεν ξέρεις σε αντοχή στο χρόνο πως θα είναι :) Δίνεις και γύρω στα 30 ευρό παραπάνω όμως...

Τι επαθε αυτη η ρομ και δεν λεει να εξαντλήσει την μπαταρία 4.10.15

https://docs.google.com/file/d/0BzorVsh0xRuHN1JwaDZwdE1taEE/edit?usp=docslist_api. Παμε για έκτη μερα

Edited by xariscd
:ninja:

Τι επαθε αυτη η ρομ και δεν λεει να εξαντλήσει την μπαταρία 4.10.15

https://docs.google.com/file/d/0BzorVsh0xRuHN1JwaDZwdE1taEE/edit?usp=docslist_api. Παμε για έκτη μερα

Μας δουλευεις έτσι;είναι δυνατόν;:wacko:

Μας δουλευεις έτσι;είναι δυνατόν;:wacko:

ξερω γω να το φορτιζει κανεις χωρις να το ξερω?.....που ειναι αυτο το διαγραμα...?

το κανω χρηση μονο οταν χρειαζεται,χωρισ να παιζω , με wifi κλειστο και μονο οταν χρειαζομουν κατι το ανοιγα .και το κλεινω παλι .. φωτεινότητα στο 1/3 το τηλεφωνο δεν εκλεισε τελιως καθολου......με το ματι κανα 2 ωρες να ηταν ανοικτη η οθονη ...ειχα και gps gia kana 20lepto https://docs.google.com/file/d/0BxXdzzoOrlFaZmsyUmNhRDFad0k/edit

Edited by xariscd
:ninja:

Τι επαθε αυτη η ρομ και δεν λεει να εξάντληση ήσει την μπαταρία 4.10.15

Πάρε ένα Jiayu f1, με τέτοιο ρυθμό θα το φορτίζεις κάθε 20 μέρες :P

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όσοι σκέφτονται να αγοράσουν το 1s πάντως να εξετάσουν το ενδεχόμενο μήπως με λίγα παραπάνω λεφτά πάρουν κάποιο 2gb ram, έχει το τηλεφωνάκι μας κάτι θέματα με fcs και με μπαταρία, όπως επίσης έχει και μεγάλα (αχρείαστα) bezzel. Φίλος μου αγόρασε το Jiayu G4s και φαίνεται πολύ καλύτερο με 3000mah 2gb ram 16gb rom 13mp camera,μικρότερες διαστάσεις αλλά δεν ξέρεις σε αντοχή στο χρόνο πως θα είναι :) Δίνεις και γύρω στα 30 ευρό παραπάνω όμως...

Το g4 έχει σχετικά αδύναμο wifi και χάλια GPS, το xiaomi δεν έχει τέτοια προβλήματα

Το bug της cm όπου κατά την κλήση ανοίγει κάποια εφαρμογή (ημερολόγιο π.χ) δυστυχώς επανήλθε στην r10. Φτιάχνει το ένα (ομιλία με διακοπές στο bluetooth), χαλάει το άλλο. Δεν ξέρεις ποια να περάσεις πια. Από μπαταρία έχει κανείς άποψη για τις r;

Το bug της cm όπου κατά την κλήση ανοίγει κάποια εφαρμογή (ημερολόγιο π.χ) δυστυχώς επανήλθε στην r10. Φτιάχνει το ένα (ομιλία με διακοπές στο bluetooth), χαλάει το άλλο. Δεν ξέρεις ποια να περάσεις πια. Από μπαταρία έχει κανείς άποψη για τις r;

Προσωρινές λύσεις έτσι ώστε να μην ανοίγουν οι εφαρμογές κατά την κλήση. Πρώτον με το που απαντήσετε την κλήση πατήστε το κουμπί κλειδώματος. Και πατήστε πάλι το κουμπί για να ξεκλειδώσει και να τερματίσετε την κλήση. Δεύτερον την δουλειά αυτή κατά το ήμισυ την κάνει η εφαρμογή on call proximity. Δηλαδή με το που σήκωσετε το τηλέφωνο το κλειδώνει αυτόματα και έτσι δεν ανοίγουν εφαρμογές. Βεβαία πρέπει να το ξεκλειδώσετε αν θέλετε εσείς να τερματίσετε την κλήση πρώτοι. Αλλιώς αν την τερματίσει ο συνομιλητής σας απλά τερματίζει και σε εσάς και ανάβει η οθόνη πάλι.

το παραγγειλα κ εγω στις 5 απο to2c κ περιμενω.πιστευω απο βδομαδα θα ειναι ελλαδα.

μια απορια εχω για ακουστικα,ειχει καποιο θεμα με συμβατοτητα ή παιζουν ολα;

......

Απο πλευράς κάμερας, είναι καλές οι φωτογραφίες και βίντεο; (είδα κάπου πολύ καλά αποτελέσματα αλλά έχω μπερδευτεί με τα μοντέλα)... είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ, θέλω καλή φωτογραφία και βίντεο, το χρειάζομαι.

Ευχαριστώ πολύ :)

H κάμερά του είναι άψογη! Μπορεί να είναι 8mp αλλά έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα απο 13άρες και ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Εκεί που σε άλλα τραβάς 2-3 ώστε να πετύχεις κάποια εστιασμένη σωστά, με το hongmi δεν έχεις τέτοιο θέμα. Κάθε καρέ θα είναι εστιασμένο σωστά!

Και από ποιότητα επίσης πολύ καλή με την κάθε φώτο να έχει μέγεθος ~4-5mb.

Προσωρινές λύσεις έτσι ώστε να μην ανοίγουν οι εφαρμογές κατά την κλήση. Πρώτον με το που απαντήσετε την κλήση πατήστε το κουμπί κλειδώματος. Και πατήστε πάλι το κουμπί για να ξεκλειδώσει και να τερματίσετε την κλήση. Δεύτερον την δουλειά αυτή κατά το ήμισυ την κάνει η εφαρμογή on call proximity. Δηλαδή με το που σήκωσετε το τηλέφωνο το κλειδώνει αυτόματα και έτσι δεν ανοίγουν εφαρμογές. Βεβαία πρέπει να το ξεκλειδώσετε αν θέλετε εσείς να τερματίσετε την κλήση πρώτοι. Αλλιώς αν την τερματίσει ο συνομιλητής σας απλά τερματίζει και σε εσάς και ανάβει η οθόνη πάλι.

+1

Δοελευει και σε εμανα αυτος ο τροπος