Jump to content

Steeve_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Steeve_

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Steeve_'s Achievements

  1. Το tracking είχε κολλήσει στην προπροηγούμενη ανάρτησή μου και ξαφνικά η dhl express έστειλε μήνυμα για παράδοση. Τέλος καλό όλα καλά μέσα σε 18 μέρες.
  2. Για μικροσκατουλάκια καλό είναι. Τα στέλνει όλα μαζί, γρήγορα, χωρίς τελώνες με Acs. Αν αργήσει σου δίνει 5€ πίσω. Σπαστικό σε ότι αφορά τις διαφημίσεις (ποιος δεν είναι). Ειδικά σε κάτι του τύπου 80% έκπτωση. Σιγά! Βέβαια Νο 1 σπαστικό στα android είναι το Wolt. Αν μπορούσα να πατήσω ένα κουμπί και να εξαφανιστεί θα το έκανα. Δεν υπάρχει περίπτωση όσο είμαι όρθιος και μπορώ να περπατάω να παραγγείλω καφέ η σάντουιτς με τέτοιο τρόπο.
  3. Φαίνεται να ήρθε στην Γερμανία ?? και περνάει τελωνείο εκεί η ακόμα στην Κίνα;
  4. Το θέμα είναι ο τελώνης. Η καθυστέρηση δεν με προβληματίζει. Ο συνδυασμός των δύο σκοτώνει! Και σε αυτό μου βγάζει το ίδιο για την DHL: Τα δεδομένα οδηγιών για αυτήν την αποστολή έχουν παρασχεθεί από τον αποστολέα στην DHL ηλεκτρονικά
  5. Χαιρετώ την παρέα. Από Bangood έχω πάρει αντικείμενο 250€. VAT including. shipping method: Ship from CN via Special Economic Shipping Το tracking είναι CG*********DE και στο 17track βγάζει τα παρακάτω. ELTA - Ελλάδα This carrier hasn't updated any shipping info yet. DHL Paket - Γερμανία The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically Τι σημαίνουν όλα αυτά, δεν έχω ξαναδεί Special Economic Shipping; Τι να περιμένω; Θα με γδάρουν όπως είπε και ο προηγούμενος;
  6. Παλαιότερα είχα θέμα με τις επανεκκινήσεις σε X5 με Miui Rom. Αυτό γίνονταν όταν ζητούσαν δικαιώματα root κάποιες εφαρμογές και άνοιγε το παράθυρο επιβεβαίωσης: ναι,οχι κλπ. Όταν το γύρισα σε Αγγλικά όλα ήταν μια χαρά. Για δοκιμάστε το, ίσως να είναι το ίδιο θέμα.
  7. Καλησπέρα στην πολυπληθή παρέα. Το νήμα από ότι βλέπω έχει πολύ κίνηση και στο τέλος δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό όσο αφορά την συσκευή. Γενικά, θέλω να δοκιμάσω την Xiaomi και κάποιοι φίλοι μου πρότειναν το Xiaomi Note όμως λόγω δουλειάς με φοβίζει το μέγεθος γιατί θέλω το τηλέφωνο στην κολότσεπη οπότε πάω για 4.7 η 5''. Επειδή είμαι καμένος από Zopo ZP820 θα ήθελα να ξέρω: Το τηλέφωνο αξίζει η όχι; Με ενδιαφέρει πολύ η καθαρότητα και η φωτεινότητα της οθόνης. +Πέρασα επίσης απο το στάδιο των αλλαγών Rom και βαρέθηκα αυτό το βάλε βγάλε, οπότε απλά θέλω να δουλεύει! Άντε να αλλάξω κάνα skin που και πού.
  8. Η φωνή που διαφημίζει στο Αλτερ τα βιβλία, Cd και άλλα: έλεος, θα ξεράσω.
×
×
  • Create New...