Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί κάποιος να βάλει ενα link της xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Hellas-GTV-3.13.0.zip (MIUI Root Manager)

προσπαθω να την κατεβασω απο το xiaomi-miui.gr αλλα δεν τα εχω καταφερει !

Από σήμερα είναι διαθέσιμη η 3.14.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Ρε παιδιά κάποιος αν ξέρει να βοηθήσει. Όπως αναφέρα και πριν έχω πρόβλημα, με το 3g. Οπότε θέλει ενώνεται σωστά. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα. Συνήθως σέρνεται και δεν ανοίγει ούτε σελίδα

Δεν πήρες απάντηση επειδή είναι πολλά που μπορεί να φταίνε. Όπως για παράδειγμα η περιοχή που βρίσκεσαι, η SIM, ο πάροχος, ή ακόμα και η ίδια η συσκευή. Πρέπει να κάνεις δοκιμές για να αποκλείσεις τα διάφορα ενδεχόμενα.

Πρέπει να δοκιμάσεις λοιπόν με άλλη SIM, άλλου παρόχου, να δεις τη λειτουργία σε κεντρικά σημεία που θα υπάρχει σίγουρα καλό σήμα, πρέπει να δοκιμάσεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή σου, κτλ. Θεωρώ δεδομένο ότι στη λειτουργία δικτύου είναι ενεργοποιημένο το 3G, σωστά;

Modpic.gif

Από σήμερα είναι διαθέσιμη η 3.14.

Τα παιδιά εκεί παρακάνουν καλή δουλειά. Μπράβο τους. Υπάρχει κάνα changelog για τις ROMS για να ξέρουμε τι νέο φέρνει η κάθε μία?

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Δεν πήρες απάντηση επειδή είναι πολλά που μπορεί να φταίνε. Όπως για παράδειγμα η περιοχή που βρίσκεσαι, η SIM, ο πάροχος, ή ακόμα και η ίδια η συσκευή. Πρέπει να κάνεις δοκιμές για να αποκλείσεις τα διάφορα ενδεχόμενα.

Πρέπει να δοκιμάσεις λοιπόν με άλλη SIM, άλλου παρόχου, να δεις τη λειτουργία σε κεντρικά σημεία που θα υπάρχει σίγουρα καλό σήμα, πρέπει να δοκιμάσεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή σου, κτλ. Θεωρώ δεδομένο ότι στη λειτουργία δικτύου είναι ενεργοποιημένο το 3G, σωστά;

Με κινητό sony όλα δουλευουν ρολόι στα ίδια σημεία, άρα δεν είναι πρόβλημα δικτύου, αλλά της συσκευής.

Παιδιά καλημέρα ,επειδη σκεφτομαι να αποχωριστω τη μεγαλη μου τιμια και πιστη αγαπη το zte967 ,ειναι καποιος φιλος που μπορει να δωσει λεπτομερειες για καμερα ,ποιοτητα ,αναλυση,μερα,νυχτα για φωτο και video για το 1s ; ή καποιο link για το συγκεκριμενο θεμα ;ευχαριστω
Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Είναι λίγο αστείο αλλά θα το ρωτήσω ....... Πως δημιουργούμε folder σε κάποια απο τις κεντρικές οθόνες ?

Εχω την Hellas-GTV-3.13.

Στο Hongmi 1 , με παρατεταμένο πάτημα στην οθόνη σου βγάζει στο κάτω μέρος τα widgets με πρωτη επιλογη την δημιουργια φακελου.

Εδω ειναι τελειως διαφορετικα ..

Είναι λίγο αστείο αλλά θα το ρωτήσω ....... Πως δημιουργούμε folder σε κάποια απο τις κεντρικές οθόνες ?

Εχω την Hellas-GTV-3.13.

Στο Hongmi 1 , με παρατεταμένο πάτημα στην οθόνη σου βγάζει στο κάτω μέρος τα widgets με πρωτη επιλογη την δημιουργια φακελου.

Εδω ειναι τελειως διαφορετικα ..

Θέλεις βάλεις π.χ 2 εικονίδια μέσα σε έναν φάκελο. Παρατεταμένο touch πάνω στο ένα από τα δυο εικονίδια και το σέρνεις πάνω στο άλλο.

Έτοιμος ο φάκελος.

Και όχι δεν είναι αστείο. Και εγώ το είχα γκουγκλάρει για να το βρω :)

- Κωνσταντίνος -

Θέλεις βάλεις π.χ 2 εικονίδια μέσα σε έναν φάκελο. Παρατεταμένο touch πάνω στο ένα από τα δυο εικονίδια και το σέρνεις πάνω στο άλλο.

Έτοιμος ο φάκελος.

Και όχι δεν είναι αστείο. Και εγώ το είχα γκουγκλάρει για να το βρω :)

Δεν υπήρχε περίπτωση να το βρω !!!

Παιδιά καλημέρα ,επειδη σκεφτομαι να αποχωριστω τη μεγαλη μου τιμια και πιστη αγαπη το zte967 ,ειναι καποιος φιλος που μπορει να δωσει λεπτομερειες για καμερα ,ποιοτητα ,αναλυση,μερα,νυχτα για φωτο και video για το 1s ; ή καποιο link για το συγκεκριμενο θεμα ;ευχαριστω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=393400 για μερικές από τις απορίες...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Παιδιά έχω το πρόβλημα με το 3g, δοκίμασα τα πάντα αλλά δεν βρήκα λύση. Οπότε μιας και ήρθε με multi από κίνα, ας περάσω την ελληνικό rom μπας και λυθεί το πρόβλημα. Κατεβάζω το file, το περνώ στην sd του τηλεφώνου και με βάση της οδηγίες του xiaomi-miou.gr πάω στον φάκελλο ασφάλεια για να βρω τον updater. Δεν έχει όμως updater σε αυτό το φάκελο. Καμιά λύση;

Παιδιά έχω το πρόβλημα με το 3g, δοκίμασα τα πάντα αλλά δεν βρήκα λύση. Οπότε μιας και ήρθε με multi από κίνα, ας περάσω την ελληνικό rom μπας και λυθεί το πρόβλημα. Κατεβάζω το file, το περνώ στην sd του τηλεφώνου και με βάση της οδηγίες του xiaomi-miou.gr πάω στον φάκελλο ασφάλεια για να βρω τον updater. Δεν έχει όμως updater σε αυτό το φάκελο. Καμιά λύση;

Η ρομ με την οποία έρχεται το κινητό δεν έχει το Updater.Δοκίμασε να περάσεις την Rom από το recovery.

Οι οδηγίες έχουν ειπωθεί καμιά 20αριά φορές

Η ρομ με την οποία έρχεται το κινητό δεν έχει το Updater.Δοκίμασε να περάσεις την Rom από το recovery.

Οι οδηγίες έχουν ειπωθεί καμιά 20αριά φορές

Το έχω δοκιμάσει, μου λέει ότι το file update.zip θα πρέπει να μπει στο root directory της sd. Τέτοιο file δεν υπάρχει στην sd, οπότε δημιούργησα εγώ ένα, αλλά και πάλι δεν το βρίσκει.

Το έχω δοκιμάσει, μου λέει ότι το file update.zip θα πρέπει να μπει στο root directory της sd. Τέτοιο file δεν υπάρχει στην sd, οπότε δημιούργησα εγώ ένα, αλλά και πάλι δεν το βρίσκει.

Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες...

Βάλε το update.zip του κινητού στην εσωτερική μνήμη του κινητού και ξαναπροσπαθησε.

Κανεις μετονομασία την Ρομ που θα κατεβάσεις σε update (το zip εννοειτε) συνδέεις το κιν στο pc και θα σου ανοιξει το root directory της sd,την πετάς μέσα χύμα, όχι σε φάκελο, μετα λογικά θα την δει απο το recovery

καλησπέρα, ήμουν έως τώρα με τη multilanguage, όπως είχε έρθει, κι έβαλα την Ελληνική 3.14. Πολύ καλογραμμένη η μετάφραση όντως.

Πολλές φορές οταν θέλω να ανοίξω το mail χρειάζεται να πατήσω 2 φορές το εικονίδιο, γιατι την πρώτη κλείνει πριν ανοίξει. Επισης κλείνει κάπου κάπου κι ενώ είμαι μέσα.. Κανεις το ίδιο θέμα;..

Γενικώς υπάρχουν θεματάκια; Αν δεν καίγομαι για τα Ελληνικά να πάω σε καμια Αγγλο-κινέζικη;

• Administrators

Υπάρχουν όλοι οι οδηγοί στο πρώτο post, ρίξτε μια ματιά τουλάχιστον εκεί αν βαριέστε να διαβάσετε στο θέμα...

καλησπέρα, ήμουν έως τώρα με τη multilanguage, όπως είχε έρθει, κι έβαλα την Ελληνική 3.14. Πολύ καλογραμμένη η μετάφραση όντως.

Πολλές φορές οταν θέλω να ανοίξω το mail χρειάζεται να πατήσω 2 φορές το εικονίδιο, γιατι την πρώτη κλείνει πριν ανοίξει. Επισης κλείνει κάπου κάπου κι ενώ είμαι μέσα.. Κανεις το ίδιο θέμα;..

Γενικώς υπάρχουν θεματάκια; Αν δεν καίγομαι για τα Ελληνικά να πάω σε καμια Αγγλο-κινέζικη;

Είναι γνωστό προβληματάκι το συγκεκριμένο που αναφέρεις με το e-mail. Κατά τα άλλα δεν έχει θέματα η ελληνική.

Modpic.gif

Είναι γνωστό προβληματάκι το συγκεκριμένο που αναφέρεις με το e-mail. Κατά τα άλλα δεν έχει θέματα η ελληνική.

Οκ. Να μην ξανακατεβάζω αρχεία, ξαναπερνάω κλπ. Ευχαριστώ!

Κανεις μετονομασία την Ρομ που θα κατεβάσεις σε update (το zip εννοειτε) συνδέεις το κιν στο pc και θα σου ανοιξει το root directory της sd,την πετάς μέσα χύμα, όχι σε φάκελο, μετα λογικά θα την δει απο το recovery

Τα δοκίμασα όλα. Δεν βλέπει το update.zip στο root directory της sd.

Βάλε το αρχείο στο root directory της εσωτερικής μνήμης.

Και μην κάνεις wipe πριν το update.

root directory δεν υπάρχει σαν όνομα στη κάρτα.. είναι ο χώρος που υπάρχουν όλοι οι φάκελοι.

-το αρχείο το ονομάζεις update, μην γράψεις zip

-Βγάλε την sd από το κινητό

-Σύνδεσε το κινητό με το καλώδιο στον υπολογιστή και πέρνα το αρχείο στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου

-Ακολούθησε τις οδηγίες του πρώτου ποστ και είσαι έτοιμος

Βάλε το αρχείο στο root directory της εσωτερικής μνήμης.

Και μην κάνεις wipe πριν το update.

Το έκανα έτσι και το βρήκε. Σε ευχαριστώ. Το κακό είναι ότι πέρασα την ελληνική ρομ μπας και διορθωθεί το 3g που δουλέυει όποτε θέλει (μια ενώνεται κανονικά με ταχύτητα σφαίρα και μια σερνεται και δεν ανοίγει σελίδα). Το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται.

παρελαβα το μπλε καπακι!!! προσωπικα μου αρεσει πολυ σπαει τη μαυριλα. δεν ειναι ματ οπως το μαυρο αλλα ειναι πιο λεια η επιφανεια... ευχαριστως να ανεβασω και φωτο αν μου πει καποιος πως...

Το έκανα έτσι και το βρήκε. Σε ευχαριστώ. Το κακό είναι ότι πέρασα την ελληνική ρομ μπας και διορθωθεί το 3g που δουλέυει όποτε θέλει (μια ενώνεται κανονικά με ταχύτητα σφαίρα και μια σερνεται και δεν ανοίγει σελίδα). Το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται.

Έχεις κομμένη-παλιά κάρτα;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

οριστε και οι φωτογραφιες με το μπλε καπακι και με την θηκη της nillkin. φοραει και tempered glass αλλα οπως βλεπετε δε φαινεται καν...