Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κοίτα τα σπάει σαν εμφάνιση, όμως έχει ενα πολύ μεγάλο μειονέκτημα..... έχει πολλές γωνίες, την θήκη αυτή την δούλεψα για λίγο στο κινητό φίλης(RED RICE) και ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμένα.

+οτι επηρεάζει αρνητικά το σήμα απο wifi,gps και γενικά σήμα δικτυου.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με το swiftkey αν γραψεις με κεφαλαια, θα εχεις 160 χαρακτηρες κανονικα. :)

Το έχεις δοκιμάσει και όντως στέλνει 160 ελληνικούς χαρακτήρες σε sms;

Από το πρωί που έχω αυτή την θήκη σε σημα δικτύου, wifi δεν είχα κανένα θεμα. Αύριο θα δοκιμάσω και το gps να σας πω.

δεν έχει σχέση το πληκτρολόγιο , το πρόγραμμα για το sms φταίει

αν χρησιμοποιείς μόνο την μια κάρτα τότε δοκίμασε το 8sms που είναι πολύ ελαφρύ

αν θες και για τις 2 , τότε go sms (προσοχή όμως που και που χάνει μηνύματα), ή κάποιο άλλο (το handcent δεν ξέρω αν υποστηρίζει dual sim)

Το go sms το δοκίμασα εγώ αλλά δεν αναγνώριζε το dual sim (γενικά λέει υποστηρίζει μόνο ορισμένα κινητά με dual sim)

Το έχεις δοκιμάσει και όντως στέλνει 160 ελληνικούς χαρακτήρες σε sms;

Ναι φίλε μου.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Ε τότε να το βάλω και εγώ! :)

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά με οποιοδήποτε πληκτρολόγιο αν γράψεις κεφαλαία και χωρίς τόνους δε θα στείλει με 160;

το πρόγραμμα (για sms) σίγουρα κάνει αυτό το απλό πράγμα να μετατρέπει τα μικρά και με τόνους σε κεφαλαία χωρίς

το gosms παίζει σίγουρα στο 1 , μήπως απλά δεν έχεις ενεργοποιήσει την λειτουργία dual στις επιλογές ;

αλλά όπως είπα , χάνει μηνύματα που και που (και αν έχεις απενεργοποιήσει το stock δε θα τα δεις ποτέ)

Μόλις δοκίμασα το swiftkey και δεν παίζει. έστειλα 100 χαρακτήρες (κεφαλαία ελληνικά) και χρέωσε 2 μηνύματα.

Το GO sms pro το είχα δοκιμάσει πριν λίγες μέρες και δεν μου έβγαζε επιλογή για 2 sim. Στο redmi 1S πάντα. Σε ποιο σημείο είναι η επιλογή να το ξαναδοκιμάσω άμα είναι;

Από το πρωί που έχω αυτή την θήκη σε σημα δικτύου, wifi δεν είχα κανένα θεμα. Αύριο θα δοκιμάσω και το gps να σας πω.

Και ένα τεστ για το 3g :

Με την θήκη

[ATTACH]46378[/ATTACH]

Χωρίς θήκη

[ATTACH]46379[/ATTACH]

Τα συμπεράσματα δικά σας

[ATTACH]46369[/ATTACH][ATTACH]46370[/ATTACH][ATTACH]46371[/ATTACH][ATTACH]46372[/ATTACH][ATTACH]46373[/ATTACH]

Να προσθέσω ότι το πίσω καπάκι του τηλεφώνου αφαιρείται τελείως και το τηλ μπαίνει και κουμπώνει μέσα στο case. Το περίβλημα είναι αλουμίνιο. Όσοι το είδαν πάντως μου ειπαν οτι αϊφονιζει!

δεν αυξάνει πολύ το βάρος???

εμένα μου φαίνεται ήδη βαρύ και χωρίς θήκη...!!!

δεν αυξάνει πολύ το βάρος???

εμένα μου φαίνεται ήδη βαρύ και χωρίς θήκη...!!!

Καλά μην φανταστείς και πολύ βάρος. Όπως λες είναι ήδη βαρύ , οπότε η διαφορά στο χέρι είναι σχεδόν αμελητέα.

Εγώ έγραψα για την θήκη διότι πραγματικά μεταμορφώνει το κινητό από θέμα αισθητικής. Ενώ είναι, κατά την γνώμη μου, ένα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο, έχανε πόντους στην εμφάνιση. Ε, με αυτή την θήκη τους κέρδισε. Τώρα, αν το βάρος του αυξάνεται λίγα γραμμάρια, αν χάνει μια γραμμή σήμα λόγω αλουμινίου, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ( και όπως έγραψα και παραπάνω δεν ισχύει τα περί σήματος).

Αγόρασα κάτι ωραίο για το τηλέφωνο και το ανέφερα διότι πολύ έχουν γράψει περί εμφάνισης του τηλ.

Όλα τα παραπάνω τα γράφω φιλικά και πιστεύω με όσες φώτο ανέβασα να σας έδωσα μια πλήρη εικόνα της θήκης αυτής.

Edited by nassosp

Καλά μην φανταστείς και πολύ βάρος. Όπως λες είναι ήδη βαρύ , οπότε η διαφορά στο χέρι είναι σχεδόν αμελητέα.

Εγώ έγραψα για την θήκη διότι πραγματικά μεταμορφώνει το κινητό από θέμα αισθητικής. Ενώ είναι, κατά την γνώμη μου, ένα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο, έχανε πόντους στην εμφάνιση. Ε, με αυτή την θήκη τους κέρδισε. Τώρα, αν το βάρος του αυξάνεται λίγα γραμμάρια, αν χάνει μια γραμμή σήμα λόγω αλουμινίου, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ( και όπως έγραψα και παραπάνω δεν ισχύει τα περί σήματος).

Αγόρασα κάτι ωραίο για το τηλέφωνο και το ανέφερα διότι πολύ έχουν γράψει περί εμφάνισης του τηλ.

Όλα τα παραπάνω τα γράφω φιλικά και πιστεύω με όσες φώτο ανέβασα να σας έδωσα μια πλήρη εικόνα της θήκης αυτής.

Σουπερ ειναι

Παραγγειλα και γω

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημερα

Πως διατηρω την οθονη ανοιχτη;

Να μην κλεινει δλδ αμσως μολις αφησω το τηλ στο τραπεζι;

Παντως για απλη χρηση, φμπ, μπετ , νεα και φυσικα τηλεφωνα

Φυσαει η συσκευη

Φλιπ καβερ απο που να αγορασω;

Ευχαριστω

Για την οθονη καμμια απαντηση;

Εχω και για την sd card αλλα αυτο ειναι γενικο ερωτημα

κουκουρουκου

-Για 160 χαρακτήρες στα μηνύματα μια λύση είναι το Greek keyboard χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει η εφαρμογή

-Για το SwiftKey: μπορεί να γράψει 160 χαρακτήρες με λατινικά γράμματα

No root->No problem

Σε ποσες μερες παρελαβες;

16 (από ebay τα ακουστικά)

εγω παντως παρηγγειλα ενα original μπλε καπακι που πιστευω θα το μεταμορφωσει το κινητο!!!!!

Όταν με το καλό σου έρθει, βάλε μας φώτο να δούμε...

εγω παντως παρηγγειλα ενα original μπλε καπακι που πιστευω θα το μεταμορφωσει το κινητο!!!!!

Και πολύ καλά έκανες. Έχω το κίτρινο απο όταν το πήρα και είναι πολύ ομορφο.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

τελικα πως ρυθμιζω την οθονη να μην σβηνει σχεδον αμεσα?

Ρυθμίσεις, οθόνη, σβήσιμο οθόνης και ρυθμίζεις μετά από πόση ώρα αδράνειας να σβήνει η οθόνη.

Καλησπέρα στην παρέα! Σήμερα παρέλαβα αυτή την θήκη

http://www.aliexpress.com/item/22-Color-High-quality-Toughened-Glass-Back-Cover-And-Aluminum-Frame-For-XIAOMI-Hongmi-Red-Rice/1620263628.html

Το τηλέφωνο μπορώ να πω ότι μεταμορφωθηκε σε κόσμημα. Άψογη κατασκευή. Δίνει μια πολυτέλεια στη συσκευή, κάτι που έλειπε. Όσο για τον πωλητή, προτείνεται ανεπιφύλακτα. Σύνολο 17ημερες για την παραλαβή. Βέβαια κατά την παραγγελία επέλεξε αποστολή με SG με μια μικρή χρέωση αλλά άξιζε το χρήμα.

Μόλις την παρήγγειλα και εγώ. Εχει αντίστοιχη το to2c.com και την είχα βάλει στο μάτι...

καθστερούσα όμως γιατί τσιγκουνευόμουν τα $25 που κόστιζε.

Δεν υπήρχε περίπτωση να ψωνίσω απο aliexpress, αφού παρέλαβες όμως και είσαι και ευχαριστημένος, το χτύπησα και εγώ.

Μόλις την παρήγγειλα και εγώ. Εχει αντίστοιχη το to2c.com και την είχα βάλει στο μάτι...

καθστερούσα όμως γιατί τσιγκουνευόμουν τα $25 που κόστιζε.

Δεν υπήρχε περίπτωση να ψωνίσω απο aliexpress, αφού παρέλαβες όμως και είσαι και ευχαριστημένος, το χτύπησα και εγώ.

Καλορίζικη! Και εγώ το φοβόμουν λόγω του 50% έκπτωση που έκανε, αλλά τέλος καλό όλα καλα!

Καλορίζικη! Και εγώ το φοβόμουν λόγω του 50% έκπτωση που έκανε, αλλά τέλος καλό όλα καλα!

Κάτι άλλο, αν επιλέξουμε το ταχυδρομείο Σιγκαπούρης, δίνει και tracking number;

Κάτι άλλο, αν επιλέξουμε το ταχυδρομείο Σιγκαπούρης, δίνει και tracking number;

Ναι, κανονικά!

Απλά έχει μια μικρή χρέωση.

Edit

Η χρέωση είναι 2,63$

Edited by nassosp

Φωτογρφιες

Εχω βαλει το pixlr express

Μπορω να ορισω που αποθηκευονται;;

Αλμπουμ και τετοια ;

´η πανε απλα στο dcim