topmar Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) δες τε λιγο εδώ για αυτούς που θελουν καλή προστασία....http://www.xiaomishop.com/109-premium-tempered-glass-screen-protector-screen-guard-for-xiaomi-redmi.html αν υπάρχει και αλλού καλυτερη βαλτε εδω.... Καλή φαίνεται.....με παραγγελία από 2 και πάνω, επιπλέον έκπτωση 30%, έβαλα για δοκιμή 2 τεμ και βγάζει σύνολο 15,5€ με τα μεταφορικά..... Κανένας για group buy? :lol: Edited June 10, 2014 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 καλημερα! να κανω μια ερωτηση, στην πρωτη σελιδα εχετε μια ρομ stable english-chinese και αλλη μια multilanguage. εκτος απο τη γλωσσα εχουν καποια αλλη διαφορα? ή ειναι οι ιδιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Υπάρχει συνδυασμός πλήκτρων με τον οποίο να μπαίνει στη ρύθμιση έντασης ηχείων κλπ? Ένα που yπάρχει για το απλό HONGMi και το NOTE δεν πιάνει στο 1s. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 οταν βγαζει φαστ μπουτ? πρεπει να βγαλω μπαταρια ε? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 καλημερα! να κανω μια ερωτηση, στην πρωτη σελιδα εχετε μια ρομ stable english-chinese και αλλη μια multilanguage. εκτος απο τη γλωσσα εχουν καποια αλλη διαφορα? ή ειναι οι ιδιες? δεν εχουν καμια αλλη διαφορα. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Καλησπερα. Επειδη εφαγα αρκετη ωρα με το θεμα update μεσω mirecovery σας παραθετω τα εξης. Καταρχην ειχα multi root απο to2c. Χωρις updater σαν app μεσα στο κινητο (το βγαζουν οπως λεω και πιο πανω), αρα αλλος τροπος mirecovery. Κατεβαζω την 3.8 απο miui.gr κανω rename στο αρχειο σε update.zip 'υποχρεωτικα' το βαζω σε μια sd αδεια και ημουν ετοιμος. Volume up και power, μπαινει στο mirecovery επιλεγω Αγγλικα και ξεκιναω. Παω wipe και reset και κανω ολα τα wipe και τα delete. Ολα μια χαρα. Παω να κανω update και ερχεται ενα ωραιο μηνυμα can't find update.zip. please rename μπλα μπλα. Αρχησαμε λεω, αλλαζω καρτες αλλαζω μεγεθοι αλλαχω classεις τιποτα. Μετα απο ενα reboot ξαναπερασε την ρομ των Κινεζων αυτη που μου ειχε ερθει. Παμε για διαβασμα λεω. στο νετ λοιπον και επειτα απο πολυ ψαξιμο ελεγε ενας βαλτε το update.zip ενω εχετε την καρτα στο κινητο και οχι βγαζοντας την και τοποθετωντας την μεσω adapter στον υπολογιστη. Αυτο και εκανα λοιπον και επαιξε αλλα πως. Δεν κανεις καθολου wipe και delete. Αν τα κανεις παλι δεν βρισκει το αρχειο στην καρτα ενω αυτο υπαρχει κανονικα. ειπαμε λοιπον περναμε ενω το κινητο παιζει το αρχειο στην SD. Ξεκιναμε mirecovery και κατευθειαν install update. Μετα αν θελετε κανετε wipe γιατι εχειπερασει την νεα. Αυτον τον οδηγο επειτα δεν θα τον χρειαστειτε γιατι υπαρχει το updater μεσα στο κινητο που κανειτην ζωη σας πιο ευκολη. Προφανως για ολα τα παραπανω φταει το mirecovery, αλλα λιγο μας ενδιαφερει εφοσον βρηκαμε λυση. εγω το update.zip το εριξα και στην sdcard και χυμα στον χωρο αποθηκευσης δοκιμασα με μεσα την sdcard και με καλωδιο και με ΔΙΧΩΣ:p καλωδιο ουδεμια αποκριση:mad::mad::mad: Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Βάλτο στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού. Όχι στην εξωτερική κάρτα. Η αν θες αστο και στα 2 μέρη αλλά σίγουρα στο κινητό. Σιγούρεψε ότι λέγεται update.zip. Το να είναι συνδεδεμένο με το PC δεν παίζει ρόλο. Μόνο για να περάσεις τη rom. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 εγω το update.zip το εριξα και στην sdcard και χυμα στον χωρο αποθηκευσης δοκιμασα με μεσα την sdcard και με καλωδιο και με ΔΙΧΩΣ:p καλωδιο ουδεμια αποκριση:mad::mad::mad: θα στα πω οσο πιο απλα μπορω . Μαλλον 2 2G καρτα που εχεις δεν κανει οποτε ασε αυτον τον τροπο. Καπου ειχε αναφερθει δεν θυμαμαι οτι θελει class10 καρτα. Βγαλε την καρτα μνημης τελειως απο το κινητο. ξεκινησε το κινητο με την version που εχεις τωρα. Σύνδεσε το τηλεφωνο στον υπολογιστη.(αν δεν σε ενδιαφερει να κρατησεις τιποτα σβησε οτι εχει μεσα, ετσι κι αλλιως στα ξαναδημιουργεί) βαλε το update.zip χυμα μεσα στον χωρο αποθηκευσης. Κλεισε το κινητο σου κανονικα. volume up και power. English και κατευθειαν update χωρις κανενα wipe. Αν δεν σου παιξει παλι προτιμω να βρεθουμε απο κοντα να στο φτιαξω :lol: Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiouk6 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) Προγραμμα που να περνά στην sd τα apps εκτός του link2sd Edited June 10, 2014 by tsiouk6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Προγραμμα που να περνά στην sd τα apps εκτός του link2sd Διάβασε εδώ: http://xiaomi.eu/community/threads/hongmi-1s-foldermount-link-folders-and-app-from-internal-to-external-sd.24507/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) Παραθέτω ένα mini review του κινητού μας. Ειναι λίγο βιαστικό μιας και δεν το έχω δουλέψει πλήρως, για παράδειγμα το GPS αλλά δίνει μια ιδέα για τις ικανότητές του. Εμφάνιση: Υποκειμενικό. Έχω δει (σε φωτογραφίες) κινητά που φαίνονται πιο όμορφα. Εχει μια «σοβαρή» εμφάνιση που προσωπικά μου αρέσει. Επεξεργαστής: Είναι υπεραρκετός για οποιαδήποτε λειτουργία. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει σε παιχνίδια (τύπου subway surf) κάτι ενοχλητικό. Lag, ελάχιστο ως καθόλου. Εκεί που είδα λίγο είναι στον exdialer ίσως γιατί μπερδεύεται με τον default. (Ο μόνος λόγος που τον έβαλα (exdialer) είναι η δυνατότητα ταυτόχρονης 2ης γλώσσας, μιας και αρκετές επαφές μου είναι στα Ελληνικά.) Οθόνη: Πολύ καλή σε χρώματα, γωνία θέασης και φωτεινότητα. Ευανάγνωστη σε browsers, στα menus, στο πως φαίνονται οι φωτογραφίες. Με λευκό φόντο δεν δυσκολεύτηκα να τη διαβάσω σε έντονο ήλιο, ενώ αντίστοιχα η πλοήγηση στο πολύχρωμο menu είναι κομματάκι πιο δύσκολη. Η απόκρισή της μέχρι στιγμής είναι ιδανική και ελπίζω να παραμείνει έτσι. Είναι λίγο glossy με έντονη αντανάκλαση, ίσως να απαιτεί ένα antiglare screen protector. (Έχω ήδη παραγγείλει αυτό εδώ http://www.aliexpress.com/snapshot/6116407005.html, θα ενημερώσω για εφαρμογή όταν το παραλάβω). Μεγάλο fail :( τα μη φωτιζόμενα πλήκτρα.. Φωτογραφική: Εδώ είναι η ευχάριστη έκπληξη, αφού ειδικά σε εξωτερικό περιβάλλον είμαι πιο ευχαριστημένος και από το HTC ΟΝΕ Μ7, που έχω για κύριο. Δείγματα φωτογραφιών μπορείτε να τα δείτε σε link που έχω ήδη ανεβάσει, εδώ αλλά και στο topic για τις φωτογραφίες κινέζικων κινητών. Ήχος: Στη συνομιλία δεν μου ανέφεραν παράπονα και εγώ ακούω τον συνομιλητή καθαρά. Στους ήχους κλήσης αλλά και γενικά σε όλους τους ήχους είναι λίγο αδύναμο, δεν το ακούω με τίποτα σε εξωτερικό περιβάλλον. Σε συνδυασμό δε, με την αδύναμη δόνηση, έχω χάσει αρκετές κλήσεις. Αν υπάρχει τρόπος να μπω στο service mode όπως στο original redrice, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση είναι ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια. Με τα ακουστικά (της πλάκας TURBO-X) δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ραδιόφωνο: Πολύ καλός δέκτης, ίσως καλύτερος από αυτόν του HTC. Περιμένω να γυρίσει από το service να το επιβεβαιώσω. Δεν είδα RDS, δεν ξέρω αν είναι θέμα software. GPS: Όταν το πρωτοάνοιξα βράδυ μέσα στο σπίτι, «έπιασε» μέχρι και 20 δορυφόρους αν θυμάμαι καλά με 12 in use. Έπαιζε πολύ η ισχύς τους σήματός τους. Στο δρόμο την επόμενη μέρα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με το GPS TEST μόνο, μιας και δεν έχω βάλει ακόμη πλοηγό μέχρι να καταλήξω σε ROM, είδα πιο φτωχή λήψη σε αριθμό και ισχύ σήματος δορυφόρων. Κάπου είχα δει για κάποιο GPS configure, δεν ξέρω αν το έχω μπερδέψει μετά από τόσο διάβασμα με κάποιο άλλο. Και εδώ η όποια βοήθεια καλοδεχούμενη. Wi-Fi: Εκεί που πάνω από το modem μου βγάζει 1 μπάρα λιγότερη από το full, μου έπιασε με 2 ορόφους διαφορά και είδα 8λεπτο video στο youtube. Παίζει διάφορα με την κεραία του, αλλά εκ του αποτελέσματος δεν θα έχετε πρόβλημα Ίσως υπάρχουν και άλλα σημεία που χρήζουν αναφοράς. Αν θέλετε ρωτήστε. Bottom line, αν και λίγο υπερβολικό: Αν είχα αγοράσει πρώτα το HONGMi 1s, ίσως να μην αγόραζα το HTC ΟΝΕ Μ7. Τα μόνα ουσιαστικά που θα μου έλειπαν, θα ήταν η ποιότητα κατασκευής, η ένταση των ήχων (κλήσης, multimedia κλπ) και η καλύτερη απόδοση κάτω από τον ήλιο. Αν κάποιος ταλαντεύεται μεταξύ επώνυμου 400+ κινητού και Κινέζικου, και δεν έχει τρομερές απαιτήσεις στην παραμικρή λεπτομέρεια, τότε το εν λόγω κινητό θα του φανεί τρελή ευκαιρία, ειδικά με 110€ το πολύ κόστος. Edited June 11, 2014 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) θελω να παραγγειλω ενα screen protector με γυαλι της nillkin . το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να το παραγγειλω με απλο ταχυδρομειο γιατι χανονται τα δεματα και θελω να ειναι απλο ταχυδρομειο με tracking ωστε να μου αφηνουν ειδοποιηση και να πηγαινω στο ταχυδρομειο να το παιρνω και οχι να το πετανε κατω στην πορτα και να μου τα κλεβουν. εχετε να μου προτεινετε κατι? κοιταξα εδω http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=nillkin+hongmi+tempered+glass&catId=&initiative_id=SB_20140610072743 αλλα δε βρηκα κατι... Edited June 10, 2014 by akis8607 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 θελω να παραγγειλω ενα screen protector με γυαλι της nillkin . το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να το παραγγειλω με απλο ταχυδρομειο γιατι χανονται τα δεματα και θελω να ειναι απλο ταχυδρομειο με tracking ωστε να μου αφηνουν ειδοποιηση και να πηγαινω στο ταχυδρομειο να το παιρνω και οχι να το πετανε κατω στην πορτα και να μου τα κλεβουν. εχετε να μου προτεινετε κατι? κοιταξα εδω http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=nillkin+hongmi+tempered+glass&catId=&initiative_id=SB_20140610072743 αλλα δε βρηκα κατι... Ετσι πως το θετεις, θα σου προτεινα να αλλαξεις σπιτι...Περαν ομως του χαβαλε, εχω παραγγειλεις δεκαδες φορες και δεν εχω αντιληφθει καποια συγκεκριμενη φορμουλα οσον αφορα την παραλαβη μεσω ειδοποιησης ή την παραδοση στο σπιτι. Εχω παραλαβει screenprotector απο τα ΕΛΤΑ και οι ιδιοι μου εχουν πεταξει στην εξωπορτα μια κουτα με φακους και μπαταριες. :confused: Το μονο που θα μπορουσες να κανεις και ισως πετυχει, ειναι να ζητησεις του πωλητη να στο στειλει συστημενο και συ να ευχηθεις να σου ερθει ειδοποιηση. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Ετσι πως το θετεις, θα σου προτεινα να αλλαξεις σπιτι...Περαν ομως του χαβαλε, εχω παραγγειλεις δεκαδες φορες και δεν εχω αντιληφθει καποια συγκεκριμενη φορμουλα οσον αφορα την παραλαβη μεσω ειδοποιησης ή την παραδοση στο σπιτι. Εχω παραλαβει screenprotector απο τα ΕΛΤΑ και οι ιδιοι μου εχουν πεταξει στην εξωπορτα μια κουτα με φακους και μπαταριες. :confused: Το μονο που θα μπορουσες να κανεις και ισως πετυχει, ειναι να ζητησεις του πωλητη να στο στειλει συστημενο και συ να ευχηθεις να σου ερθει ειδοποιηση. τελικα παρηγγειλα μια θηκη της nilkin και θα το αφησω ετσι χωρις screen protector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) τελικα παρηγγειλα μια θηκη της nilkin και θα το αφησω ετσι χωρις screen protector ΘΑ σου προτεινα και κατι τελευταιο αλλα με προλαβες και δεν εκανα edit το post μου. Μιλα με τον ταχυδρομο σου και εαν ειναι συζητησιμος, πες του να σου αφηνει ειδοποιησεις ή να το παραδιδει σε κανα γειτονα. Edited June 10, 2014 by nekisia1 Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 θελω να παραγγειλω ενα screen protector με γυαλι της nillkin . το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να το παραγγειλω με απλο ταχυδρομειο γιατι χανονται τα δεματα και θελω να ειναι απλο ταχυδρομειο με tracking ωστε να μου αφηνουν ειδοποιηση και να πηγαινω στο ταχυδρομειο να το παιρνω και οχι να το πετανε κατω στην πορτα και να μου τα κλεβουν. εχετε να μου προτεινετε κατι? κοιταξα εδω http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=nillkin+hongmi+tempered+glass&catId=&initiative_id=SB_20140610072743 αλλα δε βρηκα κατι... προσοχή μόνο απο aliexpres ποτέ με tracking απο sweden post. εχω χάσει ήδη δυο δέματα και πανε 3 μήνες....Δεν ξέρω τι γινετε με την εταιρεία αυτή αλλα αν δεις και άλλοι εχουν προβλήματα στο post ''οδηγός αποστολών απο κίνα''...Και μιλαμε τώρα να παίρνεις και tracking...Δεν έχω χάσει ούτε ενα δέμα με απλό χωρίς tracking αλλα εχασα με την sweden post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Τραβηξα ενα βιντεο για δοκιμη και οταν πηγα να το ανοιξω μου γραφει 'αδυνατη η αναπαραγωγη βιντεο' Καμια ιδεα?εχω μουλτι και ειναι αγορασμενο απο Vick mall. Αυτό το παρατήρησα και εγώ σε μια συσκευή....Το έχει δει καποιος άλλος.Κάποια λύση? Επίσης όταν φορτίζει ,μπερδευει το touch και αρκετες φορες πατάει ότι θέλει . Εδώ κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Αυτό το παρατήρησα και εγώ σε μια συσκευή....Το έχει δει καποιος άλλος.Κάποια λύση? Επίσης όταν φορτίζει ,μπερδευει το touch και αρκετες φορες πατάει ότι θέλει . Εδώ κάτι? Το touch είναι λόγω της γείωσης κατά την φόρτιση και είναι γενικό πρόβλημα. Σε κάποιες εταιρείες είναι εκνευριστικό, σε άλλες απλά χάνει κάνα πάτημα εδώ και εκεί. Θα σου έλεγα να μην ανησυχείς. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Το touch είναι λόγω της γείωσης κατά την φόρτιση και είναι γενικό πρόβλημα. Σε κάποιες εταιρείες είναι εκνευριστικό, σε άλλες απλά χάνει κάνα πάτημα εδώ και εκεί. Θα σου έλεγα να μην ανησυχείς. Επίσης παιζει και ο φορτιστής να έχει θεμ; το έχω πάθει σε ακριβό κκινητό με aftermarket φορτιστη Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Παιδιά βοήθεια, xposed framework και μετά από reboot το κινητό δεν περνάει το miui logo. Στον υπολογιστή αποτυγχάνει να περάσει τον mtp driver για να μπορέσω να περάσω το update zip στην sd card. Τι κάνουμε τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Παιδιά βοήθεια, xposed framework και μετά από reboot το κινητό δεν περνάει το miui logo. Στον υπολογιστή αποτυγχάνει να περάσει τον mtp driver για να μπορέσω να περάσω το update zip στην sd card. Τι κάνουμε τώρα; Βάλε την SD κάπου που μπορείς να την διαχειριστεις. Άλλο κινητό, card reader κλπ. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatileon Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια και εγω παρελαβα σημερα το μεσημερι το κινητο! Λοιπον απο τα λιγα που εχω δει εως τωρα... Δυστυχως η μπαταρια φευγει σαν νερο... Δεν θελω να συγκρινω με το G2 αλλα και παλι τι να πω... ελπιζω μετα απο λιγες φορτισεις να βελτιωθει. Το κινητο ειναι σοβαρο ομορφο και σχετικα γρηγορο (το περιμενα η αληθεια ειναι ακομα λιγο πιο γρηγορο αλλα οκ). Προς το παρον το μενου των ελληνικων του ειναι οκ και θα το αφησω ετσι για λιγο καιρο ωσπου να το μαθω λιγακι. Του περασα τον nova launcher giati o miui για μενα ειναι αβολος δεν μπορω να τον δουλεψω. Οι φωτος ειναι πολυ καλες απο 1-2 που τραβηξα. Wifi συνδεθηκε αμεσως και παει σφαιρα, εβαλα και τον exdialer γιατι εχω μονο ελληνικες επαφες γενικα ολα πολυ καλα! Για τα λεφτα του ειναι μια χαρα το κινητο! Μια ερωτηση που ξεχασα παιδια αν ξερει κανεις εχω βαλλει το screen off με τον nova τα κλεινει με διπλο πατημα στην οθονη. Με τον που το πατησω και κλεισει ομως αναβει αμεσως η lockscreen σαν να παταω το κουμπι που ανοιγει και κλεινει. Καμια βοηθεια πως να μενει κλειστο το κινητο με το screen off? Edited June 10, 2014 by ducatileon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 θα στα πω οσο πιο απλα μπορω . Μαλλον 2 2G καρτα που εχεις δεν κανει οποτε ασε αυτον τον τροπο. Καπου ειχε αναφερθει δεν θυμαμαι οτι θελει class10 καρτα. Βγαλε την καρτα μνημης τελειως απο το κινητο. ξεκινησε το κινητο με την version που εχεις τωρα. Σύνδεσε το τηλεφωνο στον υπολογιστη.(αν δεν σε ενδιαφερει να κρατησεις τιποτα σβησε οτι εχει μεσα, ετσι κι αλλιως στα ξαναδημιουργεί) βαλε το update.zip χυμα μεσα στον χωρο αποθηκευσης. Κλεισε το κινητο σου κανονικα. volume up και power. English και κατευθειαν update χωρις κανενα wipe. Αν δεν σου παιξει παλι προτιμω να βρεθουμε απο κοντα να στο φτιαξω :lol: σημερα το μεσημερι θα δοκιμασω με μια 8αρα καρτα class 10 και μετα βλεπουμε απλα να επιβεβαιωσω πως απλα το αρχειο το μετονομαζω σε update.zip ουτε extract files ουτε τπτ ε? αν εισαι αθηνα ....μαλλον μας βλεπω να σε κερναω καφε :D Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ασχετο αλλα πως βλεπετε ολοι σας ποσους και ποσο γρηγορα λοκαρει τους δορυφορους;;; Εγω ενα google maps εβαλα , και βρηκε κατευθειαν οδο Μπορει να γινει και gps? For free; Ετσι να το δοκιμασω μεχρι την αθηνα Επισης τα widgets;; Θελω μεσα σε 10 μερες να το σεταρω ωστε να το παραδωσω στη γυναικα Και να μη φαω ξυλο (ζητουσε αιφον, αλλα λεφτα δεν παιζουν) Οποια αλλη ιδεα δεκτη Θα εχει και θηκη με παραθυρο να βλεπει λεει καιρο και ξερω γω τι αλλο Θενκς και καλημερες Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Βάλε την SD κάπου που μπορείς να την διαχειριστεις. Άλλο κινητό, card reader κλπ. Το θέμα είναι ότι όταν περνάω το zip από τον υπολογιστή στην SD, στο recovery δεν βρίσκει το update.zip :( ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το θέμα είναι ότι όταν περνάω το zip από τον υπολογιστή στην SD, στο recovery δεν βρίσκει το update.zip :( Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα invitation για το xiaomi-miui.gr γιατί είναι επείγον παιδιά : email: bilakos_10@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts