POUARO Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Συνοψιζοντας τα συν και τα πλην Παλιο hongmi : καλυτερη οθονη, μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας Νέο hongmi: πιο γρηγορο λογω καλυτερου επεξεργαστη Η διαφορα τιμης δεν θα έπρεπε να ηταν μεγαλυτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Συνοψιζοντας τα συν και τα πλην Παλιο hongmi : καλυτερη οθονη, μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας Νέο hongmi: πιο γρηγορο λογω καλυτερου επεξεργαστη Η διαφορα τιμης δεν θα έπρεπε να ηταν μεγαλυτερη? Άλλαξε και η οθόνη? Και εγώ που νόμιζα ότι μόνο τον επεξεργαστή άλλαξαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) Συνοψιζοντας τα συν και τα πλην Παλιο hongmi : καλυτερη οθονη, μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας Νέο hongmi: πιο γρηγορο λογω καλυτερου επεξεργαστη Η διαφορα τιμης δεν θα έπρεπε να ηταν μεγαλυτερη? Δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που λες αν δεν παρει κάποιος το 1s για να δουμε χαρακτηριστικά του. Επισης η οθονη (αναλυση και pixel) ειναι ιδια μην παραπληροφορείτε. το digitizer ή ειναι απλο ή ειναι gorila. Ρολο για την καταναλωση παιζει και η διαχειρηση του software. Αν ειναι να μιλαμε γενικα αυτος τρωει πιο πολυ αυτός πιο λιγο δεν ειναι οτι πιο σωστο. Edited May 14, 2014 by chalk Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Η multilanguage rom να έχει ελληνικά η όχι? Εαν δεν έχει υπάρχει άλλη rom unofficial με ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Η multilanguage rom να έχει ελληνικά η όχι? Εαν δεν έχει υπάρχει άλλη rom unofficial με ελληνικά? εχει Ελληνικα κανονικα. ''Μαλλον τα Κινεζομαγαζα μας κοροιδευουν λιγο με καποια specs. Περιμενω καποιες απαντησεις με mail και θα ξαναεπανελθω''. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Δεν άντεξα και το παρήγγειλα πριν από λίγο από minideal. Σε βίντεο που ανέβασε το minideal αναφέρεται η ύπαρξη του Gorilla Glass 2.Επίσης σε φώτο που ανέβηκε από υπάλληλο του minideal φαίνεται να υποστηρίζει και GLONASS. Αναμένουμε λοιπόν...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Υπάρχει ασφαλής τρόπος root στο 1S ? Και στο finale υπάρχει λόγος για να το κάνουμε? Σε όλες τις συσκευές που πέρασαν απο τα χέρια μου το έκανα γιατί το ζητούσαν ορισμένες εφαρμογές ( AdAway, ES Task manager, Faster GPS, Root Browser, Titanium Backup, WiFi Connection Manager). Τώρα σαν αρχάριος με Miui 4.5.9 όπως το έκανα εγκατάσταση στο Galaxy S2 είδα οτι έχει δικό του Backup και άλλα καλούδια. Και υποθέτω ότι με ΟΤΑ update θα πρέπει να ξανακάνεις root . Επίσης έκανα την κουταμάρα να τρέξω το VRoot 1.7.4.4996, το Galaxy S2 έγινε root με μια κινεζιά soft και όχι supersu. Αλλά κατά την εγκατάσταση του VRoot αυτό ζητούσε επικοινωνία με περίεργα IP μέσα στο cloud Amazon. Και το καλύτερο μετά απο την επανεκκίνηση βγάζει μήνυμα New SIM Card Activasion, και θα πρέπει να στείλει international sms για ενεργοποίηση της νέας SIM. Και φυσικά δεν γίνεται..Λέτε να μας ρουφήξαν το ΙΜΕΙ? Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man99 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) http://www.xiaomiworld.com/xiaomi-hongmi-1s-wcdma-3g-snapdragon-400-quad-core-1g-ram-8g-rom-miui-v5-android-4-3.html Στο σάιτ της XIAOMI γράφει για glonass κλπ Aλλά έχει διαφορετικό επεξεργαστή...απο αυτόν που έχει αυτό που έχει το MINIDEAL Edited May 14, 2014 by man99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philidor Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Σκέφτομαι και γω πολύ σοβαρά να το παραγγείλω μάλλον από minideal. Απ΄τη μία λέω να περιμένω μερικές μέρες για να ακούσω κριτικές και να σιγουρευτώ αν όντως εχει γκορίλα γκλας αλλά απ΄την άλλη βλέπω ότι αυτές τις μέρες είναι σε προσφορά και μάλλον μετά θα το πάρω πιο ακριβά.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 http://www.xiaomiworld.com/xiaomi-hongmi-1s-wcdma-3g-snapdragon-400-quad-core-1g-ram-8g-rom-miui-v5-android-4-3.html Στο σάιτ της XIAOMI γράφει για glonass κλπ Αυτό δεν είναι το site της Xiaomi. Κατάστημα που πουλά τα κινητά Xiaomi είναι. Εξ΄άλλου αποκλείεται το site της Xiaomi να πούλαγε τα δικά της κινητά 40$ ακριβότερα από τα υπόλοιπα μαγαζιά που το εμπορεύονται. Και επίσης η απορία μας δεν είναι το glonass (το οποίο έχει σίγουρα), αλλά αν είναι gorilla glass. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Έχει Ελληνικά το κινητό; από που προτείνεται να το πάρω; σ'αυτά τα λεφτά Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 159.99 usd σημερα / τωρα απο το minideal το παιρνω και αγιος ο θεος Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Έχει Ελληνικά το κινητό; από που προτείνεται να το πάρω; σ'αυτά τα λεφτά Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο ε; Έχει στην multilanguage έκδοση. έχουμε πει λίγο πιο πισω Στα συγκεκριμένα χρήματα μάλλον όχι. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Το καταστημα που πλεον θεωρω πιο αξιοπιστο και απο το minideal.Απιστευτη εξυπηρετηση,εξαιρετικες τιμες http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-1s-smartphone-red-rice-1s-msm8228-quad-core-1-6ghz-miui-v5-1g-ram-8g-rom-4-7-inch-hd-screen-3g-wcdma-grey.html Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiouk6 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 +1 παραγγελία απο minideal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παιδιά το minideal στέλνει το κινητό με multi language η με την Αγγλοκινεζικη; Σε comment που άφησα στο site τους δεν ανέφερα γλώσσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 χθες παράγγειλα και εγώ από Vickmall, μου έστειλαν σε 2 ώρες tracking number. έχει παραγγείλει κάποιος από εκεί? σε πόσες μέρες φάνηκε το δέμα να ταξιδεύει...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παιδιά το minideal στέλνει το κινητό με multi language η με την Αγγλοκινεζικη; Σε comment που άφησα στο site τους δεν ανέφερα γλώσσα... Το δεύτερο.. Στείλε τους μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 χθες παράγγειλα και εγώ από Vickmall, μου έστειλαν σε 2 ώρες tracking number. έχει παραγγείλει κάποιος από εκεί? σε πόσες μέρες φάνηκε το δέμα να ταξιδεύει...??? σε 2-3 μέρες βάρια 4 φαίνεται, δεν ειναι θεμα του Vickmall η του κάθε πωλητή αλλά πότε θα σκαναριστεί απο τη μεταφορική Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Το δεύτερο.. Στείλε τους μήνυμα Είναι multilanguage,το γράφει στην περιγραφή.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Είναι multilanguage,το γράφει στην περιγραφή.... Νομίζω το στάνταρ είναι το αγγλικό κινέζικο.. Εγώ που θα το παραγγείλω θα το ζητήσω πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opossum Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Έχω παραγείλλει το κινητό από την προηγούμενη εβδομάδα σε chinese-english, και επειδή δεν έχω μεγάλη εμπειρία θέλω να ρωτήσω αν το root είναι απαραίτητο, δηλαδή πέρα από κάποια προγράμματα που το απαιτούν, θα δώσει κάτι παραπάνω στην απόδοση του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Νομίζω το στάνταρ είναι το αγγλικό κινέζικο.. Εγώ που θα το παραγγείλω θα το ζητήσω πάντως Από εδώ βλέπεις ότι γράφει πολλές γλώσσες http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-red-rice-1s-dual-sim-wcdma-quad-core-smartphone-with-4-7inch-screen.html Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) Εχω αγορασει απο την Τριτη απο To2c και λογο παρα πολλών παραγγελιών του 1s δεν μου εχει δωσει ακομα ουτε tracking. Σημερα το πολυ αυριο μου ειπαν οτι θα το στειλουν. Πήρα Tracking κομπλέ Edited May 15, 2014 by chalk Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiouk6 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Πριν λίγες ώρες έγινε αγορά απο minideal έγινε shipped Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts