Jump to content

balkos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    828
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About balkos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

balkos's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

61

Φήμη

  1. Στη black friday έδωσαν φοιτητικό νούμερο;
  2. Σε φοιτητικό που το App Cu λέει ότι λήγει 16/4/25 μου ήρθε sms cuoffer ότι λήγει 5/2/25 και να κάνω ανανέωση >=13€ για να πάρω δώρο 15GB για 10 ημέρες. Μάλλον το χειρότερο σενάριο θα ισχύσει. Με είχε προειδοποιήσει κάποιος φίλος εδώ μέσα (μάλλον ο HEO). To νου σας.
  3. Δεν έκανε τπτ το Chat. Απλά επί της ευκαιρίας της έκανα μια σύνοψη για όσα έχουν κόψει κ της είπα ότι πλέον είναι άλλη εταιρεία, αν τυχόν κάποιος ανώτερος ενδιαφερθεί να πάρει feedback-ανάδραση.
  4. Τέρμα Θεού, αρχές αλάχ που λέγαμε κ στο στρατό. Από Παλαιοχώρα Χανίων με καθαρό ουρανό φαίνεται κάτι από Λιβύη. Κάτι μου λέει ότι η Αλ μαντάρ έχει έρθει κρυφά στην Ελλάδα κ κάποια 🤐υπάρχοντα δίκτυα είναι παραρτήματά της.
  5. Ξέρει κανείς αν μπορούμε να σώσουμε τα υπόλοιπα από τα προηγούμενα ΒΒ πακέτα; Η κόρη μου έχει συσσωρεύσει 40+ GB από το πακέτο 4GB +100' 2,5€ που της έβαζα κάθε εβδομάδα στην μεταliquid εποχή. Τώρα θα της ενεργοποιώ το πακέτο 11,8€
  6. προσθέτω ότι έκοψε και τις σοβαρές προσωπικές προσφορές. τώρα μου ήρθε να βάλω το πακέτο 13,6 € και θα μου δώρο extra 2 GB 🤑. Εγώ πάντως κ οι 2 κόρες μου δε θα φύγουμε γιατί είναι η μόνη εταιρεία που πιάνει άριστα στο σπίτι μου. Η cosmote μόνο στο μπαλκόνι η δε nOVA δίπλα στο πατζούρι. Απλά όπως είπα θα πεθάνω 3 νούμερα και θα παρκάρω άλλα 2 που χρειάζομαι για sms στη νοβα. Υπάρχουν 2,4 εκατομμύρια συνδέσεις* ανενεργές που σίγουρα τις θέλουν και σίγουρα βγάζουν εκατομμύρια από αυτές. Για παράδειγμα στις 2 που θα παρκάρω βάζω συνολικά 5-6 κάρτες ετησίως όταν θέλω να κάνω ebanking στη μάνα μου ή να κλείσω ραντεβού στο γιατρό για τον πατέρα μου. *Διαφοροποίηση παρατηρείται στην περίπτωση της κινητής, όπου ο αριθμός των συνδέσεων παρουσίασε οριακή πτώση 0,8% σε σχέση με το 2022, ανερχόμενος σε 13,7 εκατ., με τις ενεργές συνδέσεις να ανέρχονται περίπου στα 11,3 εκατ https://www.insider.gr/epiheiriseis/349762/cosmote-nova-vodafone-anatropi-sta-meridia-agoras-kai-stis-epidoseis-sto
  7. Αυτό πιστεύω και εγώ. Και από μένα θα πεθάνουν 3. Όσο για την αξιολόγηση με πήρε ρομπότ τηλ από το 1237. Άλλες φορές το έκλεινα. Τώρα τους έβαλα 5. Είμαι πιο επιεικής από κάτι τύπους εδώ μέσα😁.
  8. Προσωπικές προσφορές του στυλ "ΒΑΛΕ ΚΑΡΤΑ ..." λαμβάνει κανείς ή τις κόψανε και αυτές; Σε 3 κινητά δεν έχει έρθει τπτ τους τελευταίους 3 μήνες.
  9. Καλά, αυτή η εταιρεία είναι ήδη στο παιχνίδι. Πόσες φορές θα πουληθεί αυτή η εταιρεία; Πριν ένα χρόνο δεν την αγόρασε η Nova; Παλιά είχα πολλά νούμερα εκεί αλλά το γύρισα σε Voda. Τώρα τα νούμερα της Voda τα αφήνω να πεθάνουν κ το 2ο νούμερο το πάω Nova για το μόνο καλό που έχει. Να δέχετε sms τραπεζών με 1 ανανέωση το χρόνο.
  10. Είδαν πόσο σπαγκοραμμένοι έγιναν κ πάνε να το σώσουν. Εύχομαι στο νέο έτος να μπει στο παιχνίδι η ΔΕΗ κ η Volton μήπως κ λειτουργήσει ο ανταγωνισμός.
  11. πόσο θεωρείς ότι κόστισαν τα δώρα που έδωσαν στους διαγωνισμούς; Για μια εταιρεία με 1 δις τζίρο και 200Μ κέρδη είναι ένα τπτ.
  12. Τον Μάϊο της έβαλε χέρι η μαμά από την Αγγλία για την μείωση της κερδοφορίας της παρά την αύξηση των εσόδων. https://www.businessdaily.gr/epiheiriseis/113942_vodafone-espase-fragma-toy-1-dis-se-esoda-istoriko-rekor-sta-data Έκτοτε άρχισαν οι περικοπές σε όλα. Τα Golden boy καίγονται για να μη χάσουν τη θεσούλα τους κ τους παχυλούς μισθούς τους.
  13. Μετά το liquid και το cashback καταργήσανε και την ομιλία από το big bang. Δεν υπάρχουν πλέον εναλλακτικές στη vf για κάποιον που θέλει 10-15 GB το μήνα σαν την κόρη μου. Τι ζητάνε από μια έφηβη; 25€/μήνα; Μάλλον τη βλέπω θα γυρνάει κάθε χρόνο με φορητότητα σε όποιον έχει προσφορά με 13€/μήνα.
×
×
  • Create New...