Jump to content

balkos

Members
 • Δημοσιεύσεις

  649
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About balkos

 • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

balkos's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

24

Φήμη

 1. Πιστεύω ότι τα sms διαβάζονται πιο γρήγορα από τους χρήστες που αποφεύγουν να διαβάζουν συνέχεια τον καταιγισμό στα viber, messenger κλπ. Για αυτό αν είναι κάτι που βιάζομαι να το διαβάσουν στέλνω sms. Να διευκρινίσω ότι έχω μαζέψει μερικές χιλιάδες sms καβάτζα οπότε δεν μου κοστίζει τπτ.
 2. Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά ιδίως τώρα που η wind άλλαξε χέρια. Όμως αν κρίνω από τα προηγούμενα χρόνια έτσι θα γίνει. Η wind είναι πρωτοπόρα έδω και χρόνια σε αυτούς τους τομείς (μειώσεις της διάρκειας του χρόνου ανανέωσης, αύξηση της ελάχιστης κάρτας). Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν αυτή που συντόνιζε τις κινήσεις στο "καρτέλ" που είχε δημιουργηθεί τα χρόνια που πέρασαν.
 3. Είμαι συνέχεια με απεριόριστα (3 μήνες καλοκαιρινούς και τώρα με το φοιτητικό πακέτο big bang των 6,5 €) οπότε δεν μπορώ να το τσεκάρω. Σε ένα μήνα θα τεστάρω και θα σας πω.
 4. Παντού τα ίδια, τώρα στην τράπεζα HSBC σου δίνουν ένα link με 183 σελίδες νομικίστικους όρους για να ανοίξεις λογαριασμό . Πριν πολλά χρόνια σε μια εταιρεία με ηλιακούς θερμοσίφωνες που δούλευα, ανεβοκατέβαιναν οι δικηγόροι 4 μήνες για να συντάξουν την "εγγύηση". 1 πυκνογραμμένη σελίδα ήταν. Με τους όρους αυτούς μπορούσαμε να μην αναγνωρίσουμε εγγύηση ποτέ και για κανένα.
 5. CU info: ΔΩΡΕΑΝ DATA ΑΠΟ ΤΟ CU! ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00-21:00...ΚΑΛΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ. Ερώτηση για όποιον το έχει δοκιμάσει: Μόνο στο χώρο του δικού μου πανεπιστημίου θα λειτουργεί ή και σε άλλα πανεπιστήμια και γειτονικές περιοχές;
 6. Ελληνικά είναι. Αν θέλουν κάποιοι να μας επιβάλουν την ελληνική γλώσσα των 1000 λέξεων δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχτούμε.
 7. και 10 € φτάνουν. Αφού είναι φοιτήτρια θα έχει απαλλαγή τελών κινητής. Ειδικά έως 14/11 τρέχει και ειδική προσφορά με 6,5 €
 8. Έχω γράψει πολύ καλά λόγια για την vodafon κ έχω μεταφέρει τα τηλέφωνα που διαχειρίζομαι εκεί αλλά σήμερα τα πήρα. Έκανα ανανέωση 12 ευρώ στο καρτοκινητό της κόρης μου και δε μου αποδόθηκαν τα 10 ευρώ της κάρτας νέων αν και είχαν περάσει 30 ημέρες από την προηγούμενη ανανέωση . Όπως με ενημέρωσαν από το chat έπρεπε να γίνει η ανανέωση μετα τις 02:00 και όχι 00:15 που έκανα την ανανέωση θεωρώντας ότι άλλαξε η μέρα. Προφανώς για το σύστημα η ημέρα ολοκληρώνεται στι 2:00 και προφανώς έπεσα θύμα σχετικής έλλειψης πληροφόρησης. Αφού δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά μου να αποδοθούν τα 10 ευρώ, ζήτησα κάτι πιο απλό. Να γίνει πίστωση των 12 ευρώ στην κάρτα μου και να κάνω ανανέωση εκ νέου και άμεσα. Ούτε αυτό έγινε δεκτό. Ζήτησα να μου σταλει η συνομιλία στο μειλ μου. Ούτε αυτό έγινε δεκτό. Μου είπαν να μπω στο vodafone.gr. Εκεί δεν υπάρχει μειλ ούτε φόρμα επικοινωνίας. Βρήκα στο google το link https://www.vodafone.gr/aitima-grapto/ που μπαίνεις μεν, γράφεις τον πόνο σου και όταν πατάς ΑΠΟΣΤΟΛΗ απλά περιμένεις και δεν γίνεται τπτ. Απαράδεκτοι.
 9. Είναι σίγουρο ότι είναι 2μηνο και όχι 3μηνο;
 10. είχες γράψει το κρατάω μόνο για τράπεζες,.έχετε καμία πρόταση για φτηνότερη ανανέωση; Τώρα λες ότι θες και κλήσεις ανάγκης. Αν δεν είσαι σίγουρος τι χρήση θα κάνεις δεν μπορεί κανένας να σε βοηθήσει.
 11. Τι εννοείς κάθε μερικούς μήνες; κάθε 12 μήνες χρειάζεται ανανέωση το f2g.
 12. Από όσα ξέρω η αυτόματη ενεργοποίηση δεν είναι στη λήξη του πακέτου αλλά κάθε φορά που κάνεις ανανέωση. Η απάντησή μου είναι "κατόπιν εορτής" οπότε μπες στον κόπο και ενημέρωσέ μας τι έγινε τελικά.
 13. https://www.whatsup.gr/fragi-kliseon Πρέπει να δουλεύει και σε frog αφού είναι το ίδιο δίκτυο. *33*1234# και πλήκτρο κλήσης (αν δεν έχεις αλλάξει τον κωδικό φραγής=1234 by default)
 14. Sorry για το όνομα. Έδρασε μάλλον η πρεσβυωπία, ή απλά η πείνα. Όσο για τα ουσιώδη, δυστυχώς για κάποιο λόγο δεν μπόρεσα να σε κάνω να κατανοήσεις ότι δεν υπάρχει καμιά διαφορά να έχεις μια κάρτα δική σου από το να τη χρησιμοποιεί άλλος και να τη διαχειρίζεσαι εσύ. Όπως και να έχει, όπως το αντιλαμβάνεται κανείς. Σεβαστά όλα.
×
×
 • Create New...