Jump to content

marvel_tomix

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

marvel_tomix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα συνφορουμίτες και συνφορουμίτισες! Η ερώτησή μου είναι η εξής: Εάν έχω δυο διαφορετικές συσκευές Lumia, με τον ίδιο λογαριασμό Microsoft και θέλω στη μια να εγκαταστήσω Windows 10 μέσω Insiders preview, μπορώ να το κάνω κανονικά; Ή αν εγγράφω στο πρόγραμμα μέσω της μιας συσκευής, θα αναβαθμίζονται και οι δυο; Χρειάζεται να κάνω δεύτερο λογαριασμό Microsoft για τη δευτερη συσκευή;
  2. Καλησπέρα παίδες! Υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει δεδομένα GPS; Υψομετρο, ταχύτητα, συντεταγμένες. Μου έχει λείψει το Symbian που κάτι τέτοια τα είχε από "τη μάνα του". ;Ρ
  3. Καλησπέρα παιδιά. Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος ή εφαρμογή, για να μην κλειδώνει το κινητό όταν βρίσκεται σε γνωστό ασύρματο δίκτυο; Ξέρω ότι σε Android υπάρχει παρόμοια δυνατότητα, σε WP όμως;
  4. Καλησπερα παιδιά. Συγνώμη αν αναφερθώ σε θέμα που έχει γραφτεί ξανα, αλλά μου είναι δύσκολο να διαβάσω διακόσιες και σελίδες. Η απορία μου είναι αν υπάρχει τρόπος ή εφαρμογή, προκειμένου να κρατάει κάποιος backup και στη συνέχεια να κάνει restore τα sms του κινητού. Γνωρίζω τον τρόπο που προτείνει το λειτουργικό για αυτόματο backup. Αν διαγραφούν όμως τα μυνήματα απο το κινητό, θα διαγραφουν και τα αντίγραφα που κρατά. Την έχω πατήσει μια φορά έτσι. Θέλω να έχω ενα αντίγραφο αποθηκευμένο ετσι ώστε να το επαναφέρω όποτε διαγραψω κάτι κατα λάθος. Η λύση της Microsoft δίνει τη δυνατότητα επαναφοράς μονο σε περίπτωση επαναφοράς εργοστσιακών ρυθμίσεων της συσκευής ή αντικατάστασής της.
  5. Το έχω δοκιμάσει και αυτό. Μετα από μερικές μέρες πάλι τα ίδια κάνει. Κάποια στιγμή θα κάτσω να κάνω ένα hard format για να περάσω και το Ελληνικό product code (έχει το Ιταλικό). Ελπίζω τότε να συνέλθει. Γενικά δεν αντιμετωπίζω άλλα προβλήματα με το κινητό. Είμαι απολύτως ευχαριστημένος από την αγορά μου!
  6. Αυτο φαντάστηκα κι εγω φίλε μου αλλά δε δουλεύει ουτε με τον αυτόματο, ούτε με το χειροκίνητο συγχρονισμό. Ο μόνος τρόπος που βρήκα είναι να πάω στις ρυθμίσεις του λογαριασμού, να απενεργοποιήσω το συγχρονισμο των e-mail και μετα τον ξαναενεργοποιήσω. Αλλά μετά από λίγο το παθαίνει ξανα και δεν ειναι και καθόλου πρακτικό να το κάνω αυτό όλη την ώρα.
  7. Πάιδες σας έχει τύχει να μην συγχρονίζει τα e-mails στον Outlook.com λογαριασμό σας; Εξηγούμαι: Όταν διαγράφω e-mails από το κινητό τα διαγράφει κανονικά και στο Outlook.com. Όταν διαγράφω e-mails από το Outlook.com, μέσω του υπολογιστή μου, δε διαγράφονται και από το κινητό μου και πρέπει να το ξανακάνω και από αυτό. Αny thoughts? :confused:
  8. Σωστός ο φίλος! Το τσέκαρα κι εχεις δίκιο. Ευχαριστώ για το ξεστράβωμα! 8)
  9. Πως ακριβώς το κάνεις αυτό; Χρησιμοποιώ την εφαρμογή αυτή εδώ και καιρό, αλλά τις δυνατότητες που αναφέρεις δεν τις έχω συναντήσει. :blink: Φοβερή εφαρμογή πάντως! :)
  10. Ναι, αυτό διαπίστωσα κι εγω... Το integration του Skype στο κινητό δεν έιναι και τόσο καλό. Ή μάλλον να το διατυπώσω καλύτερα: Το Skype γενικότερα δεν είναι και τόσο καλό... MS δώσε πίσω στο λαό το Messenger!!! Viva la revolution!!! :shifty: Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!
  11. Δεν υπάρχει καν η επιλογή για το Skype. Να σημειώσω οτι δεν το έχω αγκαταστήσει στο τηλέφωνό μου. Φαντάστηκα ότι αφόυ τις βλέπω από τον υπολογιστή θα έπρεπε να τις βλεπώ και στο κινητό. Ούτε στον υπολογιστή έχω βάλει Skype. Μπαίνω και chatαρω από το Outlook.com.
  12. Ρε παιδιά γιατί δε μου δέιχνει τις επαφές του Skype; Βλέπω κανονικά τις επαφές του Outlook.com και τις επαφές του Messenger αλλά του Skype τίποτα. Για παράδειγμα έχω μια επαφή που έχει και Οutlook.com στοιχεία και Messenger στοιχεία και Skype στοιχεία. Τις δύο πρώτες τις βλέπει σαν Outlook.com και την τρίτη καθόλου. Τις έχω κάνει και link όλες μαζί, στον υπλογοστή τις βλέπω, στο κινητό βλέπω μόνο τις δύο. :wacko:
  13. Φίλε αφού παιδεύτηκα κι εγώ πολύ με αυτο τοπρόβλημα, τελικά βρήκα τη λύση, η οποία μάλιστα ήταν υπερβολικά απλή! Χωρίς επιπλέον προγράμματα στον υπολογιστή ή στο κινητό. -Συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή με USB. -Mπαίνεις στο φάκελο Music, -Φτιάχνεις ένα φάκελο για τα mp3 σου (ας πουμε ότι τον ονομάζεις MP3). -Αντιγράφεις σε αυτό το φάκελο τα αρχεία σου, βάζοντας κάθε άλμπουμ στο δικό του φάκελο με το αντίστοιχο όνομα. -Μπαίνεις σε κάθε φάκελο και δημιουργείς μια λίστα. πχ. Ας πούμε ότι είσαι στο φάκελο ενός συγκεκριμένου άλμπουμ. Πατάς Ctrl+A για να επιλέξεις όλα τα κομμάτια. Κάνεις δεξί κλίκ επάνω στο πρώτο και επιλέγεις Create Playlist. Της δίνεις το όνομα του φακέλου. Είσαι έτοιμος. -Ακολουθείς την ίδια διαδικασία για κάθε φάκελο-αλμπουμ. -Μέσα από το μενού Λίστες θα βλέπεις κανονικά όλες τις λίστες που έχεις δημιουργήσει! Πρόσεξε μόνο δύο μπαγκιές: 1 - Αφού δημιουργήσεις μια λίστα και την ονομάσεις, το όνομα της θα ξαναγίνει New playslist. Μη σε προβληματίσει αυτό μιας και το τηλέφωνο θα τη δει κανονικά με το όνομα που της έδωσες εσύ. Ακομα και αν το αποσυνδέσεις από τον υπολογίστη και το ξανασυνδέσεις θα δέιχνει πάλι το ίδιο πράγμα αλλά θα λειτουργεί κανονικά μέσα από το μενού λίστες της εφαρμογής Μουσική και Video. 2 - Αν το όνομα του φακέλου του άλμπουμ περιλαμβάνει ειδικούς χαρακτήρες οπως το"&", δε θα σε αφήσει να φτιάξεις λίστα. Μετονόμασε το φάκελο και αφάιρεσε τους χαρακτήρες αυτούς. Ελπίζω να σε βοήθησα. Κι εγώ έφαγα πολλές ώρες με διάφορα προγράμματα μέχρι να καταλήξω τελικά σε αυτη τη λύση. Καλή επιτυχία. :D
  14. Μπορώ να το αλλάξω μέσω του PC αλλά δε μπορώ να το πειράξω μέσα από το ίδιο το κινητό; Περίεργο μου φαίνεται... Και κάτι άλλο. Όταν πληκτρολογώ Ελληνικά, για να βάλω τόνο σε ένα φωνήεν, πρέπει πρώτα να πατήσω το φωνήεν και μετά τον τόνο. Υπάρχει τρόπος να δουλέψει όπως στον υπλογιστή; Δηλαδή πατάμε πρώτα τον τόνο και κατόπιν το φωνήεν. Ευχαριστώ για την απάντηση niotheros.
×
×
  • Create New...