Jump to content

psiloshack

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About psiloshack

  • Ημ. Γέννησης 07/02/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

psiloshack's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είναι σίγουρο αυτό; Γιατί σε τηλέφωνο μου που έκανα το οφειλόμενο ποσό είχει ανέβει ανάλογα με τα Χ πάγια των μηνών απο Σεπτέμβριο έως τώρα. Και σε ερώτηση μου γιατί ενώ έχει γίνει πλήρη φραγή μου είπαν οτι έτσι γίνεται και τους απάντησα πολύ απλά ότι δεν θα τους τα πληρώσω. Απλά πριν το τραβήξω θέλω να είμαι σίγουρος για το τι γίνεται.
  2. Καλησπέρα σας, είχα κάνει ένα καρτοπρόγραμμα στην Vodafone πριν απο ένα χρόνο το οποίο και πληρωνόταν κανονικά. Τον Σεπτέμβριο μου έγινε φραγή λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών 2 μηνών και εισερχόμενων κλήσεων και εξερχόμενων. Συνεπώς και το νούμερο είναι άχρηστο. Ζήτησα να διακοπεί η γραμμή για να σταματήσουν τα πάγια να μπαίνουν κανονικά χωρίς να έχω όφελος χρήσης τους και μου είπαν οτι αυτό δεν γίνεται παρα μόνο εαν πληρώσω το οποίο εκείνο το διάστημα ήταν αδύνατο. Αυτή την στιγμή συνεχίζουν κανονικά να μπαίνουν πάγια χωρίς να μπορώ να χρησιμοποιήσω τον αριθμό. Φίλος μου είπε ότι μπορώ να κάνω φασαρία και να πληρώσω μόνο οφειλές μέχρι και την ημέρα της γενικής φραγής που έπαψε να λειτουργεί πλέον το τηλέφωνο και απο εκεί και πέρα δεν έχω να πληρώσω τίποτα. Ξέρει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο; Ή τί μπορώ να κάνω αφού δεν χρησιμοποίησα ποτέ τα πάγια απο Σεπτέμβριο και μετά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων την όποια απάντηση.
  3. Δυστυχως ουτε αυτη η επιλογη αλλαζει κατι. Μαλλον η μονη λυση απ'οτι ειδα ειναι να χαμηλωνεις την ενταση του ακουστικου στοελαχιστο.
  4. Σε αλλο μοντελο δεν ξερω πως ομως το βγαλανε συγκεκριμενα στο yari ενω στην αρχη το εκανε τωρα δεν το κανει αλλα δν ξερω τι ρυθμιση του εκαναν
  5. Εχω ενα w995 και οταν μιλαω με handsfree ο συνομιλητης με το που λαβω μηνυμα ακουει ενα τουρουρου. Μπορω να το απενεργοποιησω αυτο? εχω δοκιμασει με αθορυβα κλπ αλλα τιποτα μπορει να με βοηθησει καποιος; Ευχαριστώ
  6. Παντως νομιζω οτι ειναι πληρες διαθεσιμα τα προγραμματα για iphone. Μιλουσα σημερα με την εξυπηρετηση πελατων, και μου ανεβασαν και την επιδοτηση μετα απο χιλια ζορια και απο 190 επιδοτηση θα δωσω για το iphone μονο 90 ευρώ και μπαινω στο iphone 150plus.
  7. Και ομως ειναι κατι που συμβαινει στο νεο iphone και μιλάω γιατι ειναι δοκιμασμενο απο φίλο μου, και επισης αν εχει εκδοση απο 3.1 και μετα δεν μπορεις να το κλεισεις απο επιλογη.
  8. Αυτά είναι φίλε μου.. Και εγω ειμαι σε φαση διαπραγματευσεων για το iphone και βλεπω οτι οσο το ζορίζω μου λένε όλο και κάτι καλύτερο.. Να ρωτησω κατι αν ξερετε: Με το iphone 3GS μπαινοντας στο wifi αυτό λειτουργεί ταυτόχρονα με το 3G και σε χρεώνει δεδομένα. Υπάρχει τρόπος απενεργοποιησης του 3G..? Η το 1GB είναι αρκετό και δεν θα ξεπεραστει..? Γιατι αν τρωει ενω εισαι σε wifi και 3g και τα ξεπερασει τα 1GB ξερω οτι ειναι τρελές χρεώσεις μετα. Μην βρεθούμε με τπτ τρελους λογαριασμους οχι τπτ αλλο.
  9. Παιδιά ενδιαφέρομαι να παρω το 3gs 16gb. Ξερει κανεις αν μπορω να απενεργοποιησω το 3G..? Διοτι με την νεα εκδοση του δεν υπαρχει η επιλογη οπως στο παλιο 3G iphone και ενω συνδεεσαι καπου με wifi αυτο λειτουργει επικουρικά και χρεώνει και 3G. (θα μπω σε προγραμμα iphone απο vodafone μιας και με επιδοτει extra για την αγορα του και απλα θελω να κλεισω την δυνατοτητα internet και ας παει χαμμενο το 1GB η τα 500 MB δωρεαν.)
  10. Παιδιά έχω 2 συνδέσεις... Η μια ειναι στο παλιο με τα 120 λεπτα δωρεαν και η αλλη στα 250-300 αν θυμαμαι καλά. Τι κοστος επιδοτησης να υπολογιζω? Στην πρωτη βγήκε στα 130 και εκανα ενσταση. Η αλλη αναμενεται αρχες νοεμβριου αλλα και γενικα κανει μεγαλυτερους λογαριασμους σαν νουμερο. Θελω να κανω μετατροπη σε iphone και στην εξυπηρετηση μου ειπαν οτι μεταφεροντας το προγραμμα σε iphone επιδοτουμε εξτρα απο το προγραμμα κατα ενα τμημα μαζι και η επιδοτηση. Ισχύει αυτό? Ξερει κανεις να με βοηθησει?
  11. New Xperia User... Και μολις εκανα και την αλλαγή σε ελληνικό...
  12. Πήρα τηλεφωνο και εκανα τα παράπονα μου και στο καπάκι πήρα και στο νουμερο της Cosmote για αιτηση φορητότητας. Μιλησα κανα 15' λύνοντας απορίες... Απο την vodafone παντως μου ειπαν θα μου απαντησουν μετα τις 3 Ιανουαρίου.
  13. Δηλαδή θα πάρω θα τους αρχήσω ότι μου φένεται αρκετά μικρό το ποσό επιδότησης βάση των λογαριασμών που κάνω και αν μπορώ να μεταφέρω τον αριθμό μου σε άλλο πάροχο και τι διαδικασία θέλει... Κάτι τετοιο δηλαδη ώστε να τους αφήσω να καταλάβουν πως φευγω για την επιδότηση?
  14. Παιδιά έχω μια συνδεση στη vodafone και πληρώνω συνεχώς απο 120 έως 200 ευρώ...Και υπαρχουν και φορες που πληρώνω 250+... Υπαρχει και ενα δευτερο νουμερο με σταθερο λογαριασμό 50 ευρώ. Η επιδότηση και για τα δυο ειναι 270 ευρώ. Και απο οτι μου ειπε ειναι 190 για το ενα και 80 για το άλλο. Αν και μου φενεται λίγο μπορώ να κάνω κάτι.?
×
×
  • Create New...