Jump to content

ama3950

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About ama3950

  • Ημ. Γέννησης 12/07/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

ama3950's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχει ρεύμα το χωράφι με τα σαλιγκάρια και τις κάμερες? :) Μπες http://www.awmn.gr Πολύ υλικό και know how.
  2. Θα ήθελα αν γίνεται και μία κόκκινη κορδελίτσα γύρω απο το κουτί. χεχεχε.
  3. μπήκε μια φωτιά και θα γίνει λαμπικο. 3 φορές μου έχει αρπάξει μέσα σε περίπου 15 χρόνια. Τζάμπα πράμα.
  4. Φίλος τελικά τι έγινε το δοκίμασες? έφτιαξε η μπαταρία σου?;)
  5. Τώρα που είπες για καπάκι...θα χωράει μετά να μπει στο Docking station ???:!:
  6. Ακόμα και απο εκεί έφαγα άκυρο. Δε ξέρω γιατί, αλλά στο amazon.co.uk στο checkout μου είπε ότι δε μπορεί να μου στείλει ελλάδα το συγκεκριμένο προιόν (γιατί?) Στο extreme-mobile έχει εξαντληθεί επίσης :cry::cry:
  7. Ρε φίλε δε ξέρω τι εστί Expansys. Πήρα τηλ και μιλάνε Αγγλικά...και λένε παράδοση την επόμενη μέρα...του εμπιστευεσε? είναι κανείς που να έχει πάρει απο εκει κάτι?
  8. Άστα να πάνε, η δικιά μου η μαμά έχει φουσκώσει σα ντολμαδάκι και το κινητο σβήνει όποτε θέλει και μόλις το ανοίγω λέει 1-2%... δε την παλεύει για πολύ ακόμα
  9. Παιδιά ψάχνω την μπαταρία 2000mah της Samsung για το GS2 και δε τη βρισκω πουθενά. Μόνο στο Expansys αλλά πάιρνω τηλ να πάω να την πάρω και μιλάνε Αγγλικά (?) Το Ebay θα ήθελα να είναι τελευταία επιλογή γιατί την βιάζομαι. λίγη βοήθεια?
  10. Ναι τελικά ήθελε φορμάτ η SD... Thanksss:bow:
  11. Όχι sorry, σε stock recovery mode παταω install update from sdcard οπως στις οδηγιες... to CWM.zip ειναι στην κάρτα άλλα βγάζει το μυνημα που βλεπεις πιο πάνω.
  12. Μόλις πατάω Apply update from external sd πήρα αυτο το μύνημα: E:failed to mount /sdcard (No such file or directory) ? καμία ιδέα?
  13. το έκανα πριν κανα τεταρτο και μεχρι τωρα φενεται να έχει πιάσει;) θα ενημερώσω. Thank you ! Όπως λένε και στο χωριό μου...τζίφος!!! Πάλι τα ίδια
×
×
  • Create New...