Jump to content

petrosa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    297
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About petrosa

  • Ημ. Γέννησης 02/07/1966

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

16.880 profile views

petrosa's Achievements

  1. petrosa

    Samsung s22 ultra

    THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Samsung s22 ultra 8/128 black, σε κατάσταση βιτρίνας, αψογο ,ουτε δυο μηνων, αγορά απο πλαίσιο 31/12/22. Φυσικά με απόδειξη και παρελκόμενα. Με spigen clear case και προστασία στην οθόνη. 720€ με τα μεταφορικά. Με τραπεζική κατάθεση, revolut, payzy Ευχαριστώ

    720 €

  2. Δυστυχώς, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Και λέω δυστυχώς,γιατί παρόλο που μου άρεσε γενικά ως συσκευή και ήθελα να αραξω,για λιγο στο Android,δυστυχώς η μπαταρία του δεν με άφησε. Μακάρι να ισχύουν αυτά που ακούω για το 23........
  3. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    IPhone 13 pro 128gb,gray Ολοκαίνουριο,άψογο,εταιρική αγορά 19/8,Ουσιαστικά αχρησιμοποιητο σαν να ξεσφραγιζετε εσείς,μόνο δύο φορές φόρτιση. Δεν βολέψε το μέγεθος και ήδη πήγα στο pro max. Ζελατίνα και θήκη nillkin. 960€ με τα μεταφορικά Είμαι επαρχία.

    960 €

  4. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Πωλείται samsung Galaxy s21 ultra σε κατάσταση καινούργιου, αψογο, με ζελατίνα στην οθόνη. Αγορά από plaisio , με μεγάλο υπόλοιπο εγγύησης (16 μήνες ακομη) με έξτρα γνησια θήκη σιλικόνης μαύρη. Φυσικά με απόδειξη και παρελκόμενα. Στα 690€ με τα μεταφορικά. Είμαι επαρχία.

    690 €

  5. Ακριβως το ίδιο και σε εμένα. Χαμένες κλήσεις και απώλεια σήματος και σε s21 ultra και σε iphone 12 pro. Και τα δύο με cosmote.
  6. petrosa

    iPhone 12

    Δεν ξέρω,αν εκεί που ζεις,το δίκτυο κινητής έχει καλή κάλυψη,αλλά για εμένα και μόνο που πλέον μπορώ να χρησιμοποιώ άνετα το 12,σε μέρη που πριν με pro max δεν μπορουσα καν να μιλήσω,αξίζει και με το παραπάνω η μετάβαση.
  7. petrosa

    Huawei Mate 20 Pro

    Χθες το αγόρασα.... από ότι μου είπαν είχαν λίγα κομμάτια, κατάστημα Σταδίου.
  8. petrosa

    Huawei Mate 20 Pro

    Για όποιον ενδιαφέρεται, στον κωτσοβολο στα 449€.
  9. petrosa

    Poco F1

    Χωρίς καμία διάθεση για αντιπαράθεσεις, αλλα εκεί που με το 8lite και το p20 σερφαρα άνετα με το poco δεν είχα καν 3g, (πάντα με cosmote) . Με χαρά θα το ξαναπάρω αν ανακαλύψω ότι έπεσα σε προβληματική συσκευή.....
  10. petrosa

    Poco F1

    Θα μπορούσε και κάποιος ακόμα να επιβεβαιώσει, ότι πράγματι με την τελευταία έκδοση λογισμικού βελτίωσαν την ποιότητα λήψης σήματος κινητής.
  11. OnePlus(5t,6,6t) και ένταση ακουστικού κατά την κλήση δεν πάνε μαζί.......και από ότι είπε ο φίλος παραπάνω, είναι αυτό που τον ενδιαφέρει ποιο πολύ.
  12. Σήμα και ποιότητα κλήσης είναι οι βασικοί λόγοι που πάντα ξαναγυρίζω σε huawei.
  13. Το έχω στα χέρια μου εδώ και λιγες μέρες (το πήρα δήθεν για την σύζυγο....) και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν το περίμενα τόσο καλό. Μιλώντας ως πρώην κάτοχος Mate 10 Pro και oneplus 5t, το τηλέφωνο, στην καθημερινότητα μου, με κάλυψε σχεδον σε όλα. Σίγουρα δεν είμαι ο τύπος που ψάχνομαι για την άψογη φώτο, ούτε με ενοχλεί ιδιαίτερα, αν κλάσματα του δευτερολεπτου, ανοίγει το ένα μία εφαρμογή ποιο αργά από το άλλο. Αυτό που μετράει για μένα ποιο πολύ είναι η συνολική εμπειρία χρήσης, και εκεί σίγουρα το note είναι πολύ καλό. . Αν τώρα βάλω, σαν παράγοντα, και το κόστος αγοράς του, τότε αυτομάτως το θεωρώ άριστο.
  14. petrosa

    Huawei Mate 9

    Κράσαραν» Facebook και Instagram σε Ευρώπη και ΗΠΑ - Προβλήματα και στην Ελλάδα Newsroom Δημοσίευση 11.10.2017 | 20:26 Ανανέωση 11.10.2017 | 20:29 Προβλήματα παρουσιάστηκαν σήμερα το απόγευμα σε χιλιάδες λογαριασμούς του Facebook αλλά και του Instagram σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης είτε δεν μπορούσαν να μπουν στους λογαριασμούς τους είτε χρειάζονταν πολύ χρόνο, για να τα καταφέρουν. Ανάμεσα στις χώρες που επηρεάστηκαν από το πρόβλημα είναι και η Ελλάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί τι είναι αυτό που προκαλεί το πρόβλημα. Το site «Down Detector» παρουσίασε έναν χάρτη με τις χώρες, όπου παρουσιάστηκαν προβλήματα
  15. Thanks.....και φυσικά να μην ξεχνάμε ότι μέχρι να βγει το se,η "μικρή" οθόνη πήγαινε παντα πακέτο και με συσκευή με μικρές δυνατότητες.
×
×
  • Create New...