Jump to content

ixgkami

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ixgkami

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

ixgkami's Achievements

  1. ixgkami

    OnePlus Nord 3

    Καλημερα, μετα την αναβαθμιση σε 14 πολλες φορες οταν παταω το δαχτυλικο αποτυπωμα για να ανοιξει το τηλεφωνο πατιεται και ανοιγει και η εφαρμογη που βρισκεται στο κατω κατω μερος στο κεντρο της οθονης. Το εχει παρατηρησει και καποιος αλλος;
  2. ixgkami

    OnePlus 10 Pro

    Το ιδιο εχω κ εγω στο Nord 3.
  3. ixgkami

    OnePlus Nord 3

    Μονο dot για μενα, δεν εχω βρει τροπο για αριθμο οπως σε ενα xiaomi που ειχα παλια, ισως η Oneplus να μην το εχει υλοποιησει με αυτον τον τροπο, δεν ξερω...
  4. ixgkami

    OnePlus Nord 3

    Πηρα κ εγω σημερα update για Android 14.
  5. ixgkami

    OnePlus Nord 3

    Γεια σας, κανενα καλο tempered glass για την οθονη του Oneplus Nord 3? Ειχα παραγγειλει ενα απο amazon.de περασε 1 + μηνας και δεν ηρθε, ακυρωσα την παραγγελια τελικα 😞 Το εχω με τη ζελατινα οπως το πηρα.
  6. ixgkami

    OnePlus Nord 3

    το βρηκα τελικα, settings --> notifications --> App icon badges και μετα σε καθε app επιλεγεις (dot ή number). για το viber δεν ξερω γιατι, αλλα μονο dot δουλευει.
  7. ixgkami

    OnePlus Nord 3

    Γεια σας, εχω το εξης θεμα: Δεν αναβει κοκκινο στο viber εικονιδιο οταν λαμβανω νεο μηνυμα Βλεπω μονο το εικονιδιο του viber πανω πανω στην οθονη. Πως μπορω να το λυσω?
  8. ixgkami

    OnePlus Nord 3

    αυτο εχω παραγγειλει, ακομα δεν εχει φτασει, περιμενω https://www.amazon.de/-/en/dp/B0CGDLWCWH?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
  9. ixgkami

    OnePlus Nord 3

    Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να βάλω δικό μου ήχο στα μηνύματα? Έχω τη default εφαρμογή μηνυμάτων.
  10. Καλησπέρα, κάποιο καλό tempered glass για το Poco F5 ?
  11. ixgkami

    OnePlus Nord 3

    Καλημερα και εγω σκεφτομαι να το αγορασω, διαβαζω διαφορα για battery drain και οτι θα διορθωθουν με updates. Βλεπω και το Samsung Α54 αλλα θεωρω οτι το Nord 3 υπερτερει.
  12. Υπάρχει τελωνείο αν το πάρουμε από το one plus official?? Γνωρίζει κάποιος? https://www.oneplus.com/gr/oneplus-nord-3-5g Από που έρχεται?
  13. Καλημερα σε ολους, ειμαι σε αναζητηση νεου κινητου και εχω καταληξει σε αυτα τα δυο (εχω διαωασει reviews), θα ηθελα τη βοηθεια σας. Με ενδιαφερουν πρωτιστως η καμερα και η μπαταρια, διαβαζω οτι το OnePlus εχει καποια θεματα με battery drain τα οποια θα λυθουν με καποιο update. Οποιαδηποτε αποψη καλοδεχουμενη. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
  14. Καλημερα, εχει η γυναικα μου το Redmi Note 9 Pro και οταν την καλουν δεν αναβει η οθονη, πρεπει να βαλει δαχτυλικο αποτυπωμα πρωτα. Καποια προταση πως μπορουμε να το λυσουμε? Ευχαριστω πολυ.
  15. Καλημερα, εχει η γυναικα μου το Redmi Note 9 Pro και οταν την καλουν δεν αναβει η οθονη, πρεπει να βαλει δαχτυλικο αποτυπωμα πρωτα. Καποια προταση πως μπορουμε να το λυσουμε? Ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Create New...