Jump to content

staurosmar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    112
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

staurosmar's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

24

Φήμη

  1. Και σε μένα το σταθερό αυξήθηκε κατά 1.5€ μετά τον πρώτο χρόνο.
  2. Σε όλα αυτά τα voip όμως όταν παίρνω τηλέφωνο κάποιον, τι νούμερο εμφανίζεται σε αυτόν; Γιατί αν είναι εξωτερικού δεν θα με βολεύει. Το Skype για παράδειγμα εμφανίζει το δικό σου (απ'ότι λέει) στους άλλους αλλά είναι ακριβό.
  3. Και μένα μου χρειάστηκε όταν μετακόμισα σε καινούργιο σπίτι μέχρι να μου συνδέσουν το σταθερό. Και μια ακόμη φορά νομίζω για μερικές μέρες.
  4. Σε μένα μπαίνουν κανονικά κάθε μήνα εδώ και κοντά 2 χρόνια
  5. Μήπως έχετε και κάτι άλλο μαζί; Κάνα internet με κάρτα; Στην cosmote έχω ένα νούμερο frog μόνο και δεν τα βλέπω τα πακέτα αυτά.
  6. Το συμβόλαιο έχει πάντα το θέμα της δέσμευσης. Αν θες να δεσμευτείς για 2 χρόνια δεν θα μπορείς να μεταπηδάς από την μια καρτοκινητή στην άλλη κάθε που θα υπάρχουν προσφορές καλωσορίσματος. Αν πάλι θες να ηρεμήσει το κεφάλι σου και να μην κυνηγάς κανέναν, βρίσκεις μια προσφορά σε συμβόλαιο και πας εκεί. Δες τις ανάγκες σου. Όπως έγραψα πιο πάνω, προσωπικά αναγνωρίζω ότι έχω λίγες ανάγκες. Για να βάζεις 15-20 ευρώ λογικά έχεις πιο πολλές από μένα. Δες τι σε συμφέρει.
  7. Τσου! Ούτε στο cu app ούτε vodafone app. Μου έβγαζε συχνά πριν κάποια χρόνια. Τα οποία και γω τα απέρριπτα αλλά έτσι όπως έχει καταντήσει η καρτοκινητή που θες 13 ευρώ το μήνα για το βασικό σου νούμερο τα 8-9-10 ευρώ που βλέπω και σας βγάζει δεν είναι καθόλου άσχημα τώρα που αποχαιρετάμε το Λικούντ. Οι ανάγκες μου είναι μικρές. 300-400 λεπτά το μήνα και γύρω στα 5 γιγα. Γι'αυτό την είχα καταβρει με το λικουιντ αλλα...
  8. Σε μένα γιατί δεν βγάζει τέτοιες προσφορές άραγε. Ίσως επειδή είμαι ακόμα στο liquid;
  9. Α και κάτι ακόμα που ξέχασα να ρωτήσω πριν. Αυτά τα πακέτα μέχρι πότε μπορεί να τα ενεργοποιήσει κανείς; Ενδιαφέρομαι για το ετήσιο πιο πολύ αλλά θα ήθελα να μάθω και για τα υπόλοιπα.
  10. Στο app το δείχνει; Επειδή στο site δεν βλέπω κάτι.
  11. Αυτό! ☝🏻 Μόνο την όρεξη και την υπομονή να βρίσκουμε και να πηγαινοερχόμαστε ανάμεσα στις εταιρείες ανάλογα τι συμφέρει κάθε άτομο.
  12. Γιατί δεν εμφανίζει το πακέτο απεριόριστων για μια εβδομάδα με 6.5 ευρώ; Στο site το δείχνει, αλλά στην εφαρμογή της frog αλλά και της cosmote δεν το δείχνει.
  13. staurosmar

    CU Liquid

    Λέμε λέμε για την Cosmote. Ότι θα φύγουμε και θα πάμε εκεί και στο τέλος θα φάμε καμιά καμπανιά και από την cosmote με αυξήσεις (αν δει ότι ζοριζεται και αυτή με τους χρήστες) και δεν θα ξέρουμε που να κρυφτούμε.
×
×
  • Create New...