Jump to content

elteo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11.657
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by elteo

  1. Καμία διαφορά δεν είδα. Η αυτόματη φωτεινότητα μου δουλεύει μια χαρά.
  2. Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι παλαιότερη που δεν είχες περάσει; Δεν βλέπω κάτι στο ίντερνετ για τόσο μεγάλη αναβάθμιση. Τα security άντε να φτάσουν τα 800 ΜΒ.
  3. Μπορώ να μεταφέρω ευρώ που έχω σε ένα αριθμό q σε άλλο q?
  4. Σε εμένα η μπαταρία είναι μια χαρά τούμπανο.
  5. Επιτέλους την Κίνα και την Ινδία μου μέσα.
  6. Τελικά είναι το γεφύρι της Άρτας. Δεν δουλεύει τόσο χάλια όσο η προηγούμενη αλλά εξακολουθεί να χωλαινει η αυτόματη φωτεινότητα. Πραγματικά έλεγα άχρηστους τους Κινέζους της μιαου-μι αλλά υπάρχουν και χειρότεροι.
  7. Νέα έκδοση F05 1,15 GB και επιτέλους λύθηκε το πρόβλημα της αυτόματης φωτεινότητας!!! Περιέχει και το security patch.
  8. Δυστυχώς πάνε. Εγώ είχα 120 gb each. Μπράβο cosmote. Έβαλα το πακέτο basic calls τώρα με τα 7.2 ευρώ και μου έμειναν τα λεπτά ομιλίας (who cares) και τα data από το γενικό κουβά. Έχασα τα social αλλά κέρδισα 3 ευρώ το μήνα που δεν σας τα χαλαλίζω πλέον. Κλασσικές πονηριές των Γερμανών. Μείον 36 ευρώ από μένα το χρόνο. Ξέρω σιγά τα ωα αλλά κι εκείνη δεν έπρεπε να καταργήσει τα social. Μου έβαλε το βραδινό ίντερνετ (κοροιδευόμαστε τώρα).
  9. Update: @@ έφτιαξε η φωτεινότητα. Αχρηστοι.
  10. Μου ήρθε μόλις. 494 ΜΒ. Εφτιαξε η αυτόματη φωτεινότητα επιτέλους.
  11. H μπαταρία μια χαρά όπως πριν είναι μην σου πω και καλύτερη. Η κάμερα τα ίδια την βλέπω. Δεν την ψειρίζω την φωτογραφία να σου πω την αλήθεια. Αυτό που με χαλάει είναι που έχασα την σωστή πριν αυτόματη φωτεινότητα.
  12. Την έβαλα σήμερα.
  13. Ωχ μου φαίνεται μπλέξαμε με άχρηστους....
  14. Το πρόβλημα της αυτόματης φωτεινότητας δεν είναι κάτι που το προσπερνάς....εγώ όχι πάντως.
  15. Παραπάνω λένε ότι έχουν θέματα.
  16. Γιατί ρε realme στέλνεις beta εκδοση χωρίς να είμαστε beta testers??? τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά τώρα? Μου ήρθε αλλά εννοείται ΔΕΝ πρόκειται να την βάλω.
  17. Στην θέση σου θα έψαχνα για άλλο σπίτι. Δεν συμφέρει η μακροχρόνια μίσθωση με αυτούς τους όρους. Γιατί καλά ζητάνε όλοι ΑΤΑ (τη θυμάστε?) αλλά οι καθηλωμένοι ελληνικοί μισθοί δεν ακολουθούν το παιχνίδι......
  18. Αν το έχεις συνηθίσει να το έχεις είναι σημαντικό γιατί σε βοηθάει να δεις πιο εύκολα τις ειδοποιήσεις ειδικά αν έχεις αρκετά apps στην Αρχική οθόνη. Το είχα στο Xiaomi Mi9T και ήταν απίστευτα βολικό. Τι διάολο τόσο καιρό δεν μπορούν να το διορθώσουν? Αν είναι δυνατόν δηλ. Ενα OS απλό έχουν. Ούτε καν το βαρύ miui. edit: πολύ καλός ο Microsoft launcher! Πληρέστατος!
  19. κάποια πρόταση?
  20. από τον ιούλιο που το έχω δεν τις έχω δει ΠΟΤΕ!
  21. Yπάρχει η δυνατότητα να φαίνονται αριθμός των ειδοποιήσεων σε κάθε εικονίδιο του app όπως παρακάτω? Στο Xiaomi που είχα πριν μια χαρά είχε. Έχω κάνει το παρακάτω αλλά δεν εμφανίζεται τίποτα.
  22. Απλά έχω καλομαθει με την αυτονομία των μίνιμουμ 7 ημερών (έχω Garmin & Huawei GT2) και φοβάμαι μην δεν την παλέψω. Θα πάω στο GW4 τελικά που είναι πραγματικό smartwatch.
  23. Να ρωτήσω για την αυτονομία: αν έχεις OFF το raise to wake, παλμούς πόσο κρατάει? Με ενδιαφέρει ως ρολόι για να έχω notifications, κάποια ξυπνητήρια και πληρωμή με NFC.
  24. Είμαι μεταξύ των 2. Με τραβάει στο Samsung το ότι είναι πραγματικό smartwatch και θα έχω σωστή υποστήριξη και NFC για πληρωμές. Με αποθαρρύνει η αναμενόμενη χαμηλή αυτονομία. Το Huawei έχει φοβερή ποιότητα και κάνει αρκετά απλά του λείπουν αυτά τα αλίγα που είναι σημαντικά όμως. Εχει καλύτερη αυτονομία και μεγαλύτερη τιμή βέβαια. Τι θα παίρνατε εσείς?
×
×
  • Create New...