Jump to content

mdimitr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mdimitr

  • Ημ. Γέννησης 20/01/1984

Συσκευή

  • Συσκευή
    samsung s21 FE

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    ATHENS

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

mdimitr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Εγώ στο 930 έχω τα xiaomi piston 3 και δουλεύουν εξαιρετικά. Άρχισαν να ανοίγουν και οι αγορές με paypal σιγά σιγά νομίζω, οπότε δοκίμασε.
  2. Δυστυχώς όχι. Αν και νόμιζα ότι κρατάει την ένταση που είχες πριν βάλεις τα ακουστικά. Είναι από τα λίγα σπαστικά του windows phone που με έχουν επηρεάσει στην καθημερινότητα δεν ξέρω γιατί δεν το πρόβλεψαν. Δοκίμασε να δεις αν είναι ίδιο με την ένταση που έχεις στα ακουστικά ίσως πάει έτσι.
  3. Δεν φταίνε τα ακουστικά είναι η default λειτουργία των windows phone. Για να το αλλάξεις: - σύνδεσε τα ακουστικά στο κινητό. - πάτα ένα volume button για να εμφανιστεί το volume control - πάνω δεξιά έχει ένα βελάκι προς τα κάτω, πάτα το - εμφανίζονται 2 επιλογές, δόνηση αριστερά και κουδούνι δεξιά - λογικά το κουδούνι δεξιά θα σου είναι απενεργοποιημένο, ενεργοποίησε το.
  4. Το καλύτερο κινητό σε αυτά τα λεφτά είναι το lumia 735. Σε android θα πήγαινα μόνο σε moto g 2nd gen (ή και 1st gen 4g αν δεν σε νοιάζει η κάμερα). Γενικά θεωρώ τα mini κακές αγορές γιατί την πάτησα μια φορά. Αδύναμο hardware με συνήθως προχειροφτιαγμένο software και σπάνια παίρνουν αναβαθμίσεις. Αν δεν θες να λαγγάρεις πρέπει να πας σε μία από τις πάνω επιλογές η κάτι άλλο με vanilla android ή windows phone.
  5. Έχει καταργηθεί το Nokia account έχει απλά ξεμείνει. Οσο για την Cortana δεν έχω βρει κάποια καλή χρήση. Ίσως μόνο για τον ορισμο ξυπνητηριού, πχ wake me up in one hour.
  6. Μάλλον ο φίλος σου δεν έφτιαξε account(outlook) που χρειάζεται το store.
  7. Όχι γιατί δεν έχω δεύτερο κινητό. Αν έχεις την δυνατότητα καν το. Απλά καμία ώρα το άφησα. Γενικά εχει διαδικασία και θελει προσοχή αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Στην αρχή ίσως και λόγο των υπολειμμάτων σαπουνιού δεν γλιστράει καλά μην σε αγχώσει όμως μετά από μια εβδομάδα με την χρήση θα λειανει. Τώρα που την έχω 2 εβδομάδες δεν την καταλαβαίνω ότι υπάρχει. Άντε καλή εφαρμογή. υγ. Εχει συγκεκριμένες οδηγίες για τις καμπύλες επιφάνειες. Πρέπει να τις πατάς κάθε τόσο να εφαρμόσουν μέχρι να στεγνώσει. Γενικά ακόλουθα κατά γράμμα.
  8. Μόλις πήρα είδηση ότι μαλλον πρέπει να έχεις απενεργοποιημένο το location και στο store για δες μήπως ήταν αυτό. Το είχα ενεργοποιήσει χθες και σήμερα δεν μπορούσα να δω πάλι νεα mix. Και το ξαναέβαλα.
  9. Mονο το msn news έχει θέμα, το weather είναι μια χαρά κάτι άλλο δεν χρησιμοποιούσα. Βάλε το phonly και βάλε ότι rss θες. Δοκίμασα και το euronews και είναι αρκετά καλό.
  10. Μένουν 1-2 χιλιοστά μέχρι το αλουμίνιο. Και το 930 έχει την ίδια καμπύλη και δεν μου ταίριαζε τίποτα τόσο καλά. Δεν φτάνει ακριβώς μέχρι τα άκρα αλλά καλύπτει αρκετά ώστε να μην γίνεται αντιληπτή. Επίσης όσο την χρησιμοποιείς γίνεται όλο και καλύτερη στην αίσθηση σαν να λειαίνεται ένα πράγμα. Γενικά λόγο της καμπύλης μας κάνουν μόνο ζελατίνες τύπου wet, η καλύτερη είναι η skinomι αλλά κοστίζει πολλά, έψαξα να βρώ αντίστοιχη κινέζικη και δεν βρήκα, μία απλή της nillkin που είχα δοκιμάσει στα πλαϊνά έφτανε μόνο μέχρι την άκρη της ορατής οθόνης πριν αρχίσει η καμπύλη και όταν κοίταζα από λίγο γωνία έκανε μπαμ. Αυτή που έχω τώρα δεν φαίνεται από το πλάι εκτός αν το φέρεις στα 10 εκατοστά και την ψάχνεις. Κατέληξα στην ultimate shield γιατί είχα ήδη 2 καλές γρατζουνιές και έπρεπε κάτι να βάλω. p.s. πολύ προσοχή στην εφαρμογή ακολούθα ακριβώς τις οδηγίες (έχει και video) εγώ έκανα μια μικρή χαζομάρα. Απ ότι λένε μπορώ να την βγάλω και να την ξαναβάλω αλλά προς το παρόν δεν το ρισκάρω. Επίσης όπως σου είπα θέλει κάποιες μέρες να στρώσει.
  11. language, region και regional settings τι έχεις; πρέπει να είναι ίδια τα 2 τελευταία, αλλά για να είσαι σίγουρος βάλτα όλα ίδια. Εγώ έβαλα english UK σε όλα. Επίσης είχες απενεργοποιήσει το location του κινητού; Και όταν μπήκες για πρώτη φορά στην εφαρμογή της είπες να μην κοιτάει location; επαγκατέστησε το και ξαναβάλτο με τα παραπάνω.
  12. Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και έφταιγε η κάρτα sim. Απεγκατεστησε το βγάλε την sim κλεισε τον εντοπισμό θέσης και ξαναβαλτο. Την sim βαλτην αφού δουλέψει σωστα το mixradio. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε κανέναν παγκοσμιος δεν βγάζει επιλογή αγοράς γιατί έχουν απενεργοποιηθεί τα Nokia accounts και δεν το έχουν φτιάξει ακόμα να συνδέεται με κάτι άλλο πχ Facebook, Microsoft account ... οπότε προσωρινά δεν υπάρχει paid version.
  13. γλώσσα είχα πάντα αγγλικά αλλά region και locale ναι πλέον αν τα αλλάξω μπλοκάρεται το mixradio. προφανως την καναν να κοιτάει παντα το region και όχι μόνο την πρωτη φορα οπως ηταν παλια. Και το χειρότερο είναι πώς μπλοκάρεται μόνιμα οπότε δεν φτάνει να αλλάξεις ξανά αλλά πρέπει να την ξαναεγκαταστησεις όπως λέω παραπάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχουν κανει βλακεία ειδικα με την Ελλάδα, ενώ το msn news εχει δικια του επιλογή περιοχης και γλωσσας την επιλογή Ελλάδα με ελληνικά την εμφανίζει μόνο άμα είσαι με region Ελλάδα. Ενώ πχ έχω επιλογή Ελλάδα με αγγλικά η Τουρκία με τουρκικα. Γενικά έχουν παραλήψεις την επιλογή Ελλάδα με ελληνικά στις άλλες περιοχές. Πάλι μας ρίξανε.
  14. Επειδή προχθές έβαλα τα 10 δοκιμαστικά και έπειτα γύρισα στα 8.1 διαπίστωσα και εγώ ότι το mixradio δεν μπαίνει πια τόσο εύκολα. Μετά από δοκιμές κατέληξα στα παρακάτω. Πρώτον πλέον θέλει να έχεις μόνιμα region και locale που το υποστηρίζει. Εγώ έβαλα UK. Δεύτερον τσεκάρει τι sim έχεις οπότε κατά το installation και πρώτη εκκίνηση του app πρέπει να έχεις βγάλει την κάρτα sim γιατί εντοπίζει ότι είναι Ελληνική, καλό είναι να έχεις και απενεργοποιημένο τον εντοπισμό θέσης του κινητού. Τρίτων όπως παλιά πρέπει να απενεργοποιείς το Location μέσα από το app Μετά από αυτό απλά δεν μπορείς να αλλάξεις region και νομίζω και locale. Αποφάσισα να μείνω σε UK για να έχω και Cortana, χάνω κάποια ελληνικά localizations π.χ. (msn news για Ελλάδα) Αλλά το mixradio ήταν σημαντικότερο.
×
×
  • Create New...