Jump to content

kyr_tryf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kyr_tryf

  • Ημ. Γέννησης 20/03/1988

kyr_tryf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλα τα καλά παιδιά που αγόρασαν αυτό το κινητό!! :p Και εγώ έχω μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις σε αυτές τις 9 μέρες που το κρατάω στα χέρια μου, ωστόσο μου παρουσίασε ένα παράξενο πρόβλημα... Όταν δουλεύω το κινητό (κατεβάζω εφαρμογές, είμαι σε μια εφαρμογή κλπ), το τηλέφωνο αδυνατεί να παραλάβει μηνύματα (sms). Δεν ξέρω το λόγο. Ενώ ο αποστολέας παίρνει και αναφορά παράδοσης ότι έχω παραλάβει το μήνυμα, το τηλέφωνο τίποτα.. Ούτε τα παίρνω μετά τα μηνύματα. Απλά χάνονται.. Δεν ξέρω τι πάει στραβά :wacko: Any ideas??? :confused:
  2. Καλή επιτυχία σε όλους τους myphone-άρηδες!!
  3. Αφού ο φίλος μας ο bill69 μάς πήρε το tablet, ας του ευχηθούμε καλορίζικο, και καλή επιτυχία σε οοοολους μααας για αυτό το υπέροχο κινητάκι!!! :D :D :)
  4. Α ρε myphone.gr πειρασμούς που μας βάζεις :rolleyes: ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑ!!!! :D
  5. Thanks a lot panosz72!! Όπως βλέπεις, τώρα βρήκα χρόνο να ασχοληθώ μ΄ αυτό το τερατάκι και ακόμη μαθαίνω...
  6. panosz75 θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι που δεν πολυκατάλαβα. Δηλαδή δεν μπορώ να γράψω σε DVD δύο titles που έχω στον σκληρό? μόνο ένα? Η ερώτηση αναφέρεται και για όλους τους κατοχους του LG 188 H / HS 2
  7. Σ΄ευχαριστώ φίλε br492!! Να ΄σαι καλά! Μου έλυσες το πρόβλημα..
  8. Γεια σας παιδιά!! Που λέτε... αγόρασα τελικά το LG RH188S από την PIXMANIA. Οι εντυπώσεις μου; Καταπληκτικές!! Είμαι πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένος (και χαρούμενος :p ) Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν του βάζω να παίξει divx με υπότιτλους, φαίνεται να μην υποστηρίζει την ελληνική γραμματοσειρά :( Μήπως έχει κανείς καμμιά λύση σ΄ αυτό το πρόβλημα; PLSSS REPLY...
  9. Ευχαριστώ!! Καλό τριήμερο και σε σένα!!!
  10. Σ΄ ευχαριστώ παρα παρα πολύ!! Ήσουν πολύ κατατοπιστικός! Σκέφτομαι να το παραγγείλω σήμερα για να ξεκινήσω δουλειά :) Ποια η άποψή σου για το Pixmania? δεν έχω ξαναπαραγγείλει κάτι από κει και φοβάμαι λίγο...:cry: Είναι αξιόπιστοι έτσι?
  11. Σε ευχαριστώ πολύ dimitrisgr!! να σε ρωτήσω ακόμα κάτι... Με το LG μπορείς να κάνεις μοντάζ στην ταινία? εννοώ να κάνεις μενού με κεφάλαια, να κόψεις κάτι που δεν θέλεις κλπ ή θα πρέπει να το περάσω στον Η/Υ? σε ρωτώ γιατί με ενδιαφέρει αρκετά αυτό το ζήτημα...
  12. Παιδιά θα ήθελα και εγώ λίγο τα φώτα σας... Θέλω να πάρω κι εγώ ένα dvd recorder για να μετατρέψω βασικά τις κασέτες μου (οικογενειακές στιγμές) σε dvd γιατί άρχισαν να καταστρέφονται. Διαθέτω μέχρι 300Ε. Έριξα μια ματιά στο pixmania και είμαι ανάμεσα στο LG RH-188S και στο Samsung DVD-HR734. Ποιο θεωρείται καλύτερο από άποψη ποιότητας και αξιοπιστίας? :confused:
  13. Φίλε μου SCHUMIFER είσαι ευχαριστημένος από το κινητό σου??? Σκέφτομαι να το παραγγείλω και εγώ από το CHIPSHOP. Εγγυηση έχει γιατί δεν αναφέρει τιποτα?? Πόσα χρόνια? Σ' ευχαριστώ και περιμένω απάντηση σου για να το κλείσω!!!!!
  14. Φίλε μου slk200c κοίταξε το pm σου σε παρακαλώ!!!
  15. Ρε παιδιά θα μπορούσε κανένας να μου πει αν το Qtek 8080 υπάρχει ακόμα στο Carrefour στα 190 ευρώ??? Αν όχι, ποιο άλλο κινητό είναι διαθέσιμο σε αυτή την τιμή?? Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!! :) :)
×
×
  • Create New...