Jump to content

ross2280

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ross2280

  1. ross2280

    iPhone 4

    Τελικα μαλλον ειχε γινει λαθος στην αποστολη. Το τηλεφωνο δεν ηταν unlocked γι'αυτο και δεν επαιζε. Αν χρησιμοποιουσα οποιαδηποτε καρτουλα για ενεργοποιηση, απλα θα επρεπε να το κανω jailbreak μετα που δεν ηθελα, ή να κανω activate μετα απο καθε αναβαθμιση. Και δυστυχως ειμαι και μακρια απο Θεσσαλονικη! Θα μου στειλουν αντικατασταση. Με την καρτα αυτη που λες φανταζομαι απλα γινετε ενεργοποιηση για να μπορεις απλα να κανεις jailbreak? Και οχι για να μπορεις μετα να βαζεις οποιαδηποτε καρτα δικτυου..
  2. ross2280

    iPhone 4

    Και εγω αυτη την εντυπωση ειχα. Παρελαβα σημερα την micro-sim απο την wind.. και οταν συνεδεσα το Iphone με το itunes μου εβγαλε οτι η συγκεκριμενη simcard δεν ειναι supported.. edit: απο οτι καταλαβα, μου ζηταει ενα sim card απο supported carrier για το activation του iphone...
  3. ross2280

    iPhone 4

    Να ρωτησω κατι και εγω.. Μετα απο αγορα ξεκλειδωτου iphone4 (οχι jailbroken, απλα network unlocked) φυσικα δεν δεχεται την Micro-sim της wind και πρεπει να παραγγειλω αυτη την καρτουλα που κυκλοφορει στο ebay και το ξεκλειδωνει.. Μετα απο αυτο χρειαζεται κατι αλλο? Ή απλα μετα βαζω την micro-sim της wind και ειναι ολα οκ..? Να σημειωσω οτι δεν θελω να το κανω jailbreak το κινητο.. Ευχαριστω για όποιες απαντησεις..
  4. Πριν το φαναρι που βγαζει στην Λ. Κηφισιας απο Πευκη.. Δεν ξερω αν οντως ηταν σε στιγμη ληψης, ή απλα καπου πηγαινε το αμαξι τους.. Ηταν την προηγουμενη εβδομαδα παντως.. οταν εγινε ο ντορος με το θεμα..
  5. Εγω τους φωτογραφισα παντως.. Αντιποινα... :P http://i301.photobucket.com/albums/nn57/ross2280/SNC00065Large.jpg
  6. Δεν ειναι προβλημα της Sony ericsson αλλα της uiq πλατφορμας.. Ουτε στα windows mobile κινητα γινετε κατι τετοιο απο οσο γνωριζω...
  7. Δηλαδη σε οθονη 320χ240...? Γιατι εγω προσωπικα ποτε δεν εχω δει μια φωτογραφια σε αναλυση μεταλυτερη του 1280χ1024 του υπολογιστη μου ή του 1366χ768 της τηλεορασης.. Σε 2592χ1944 παντως που τραβαει το κινητο, με 100% ζοομ, δυσκολα θα βρω να δω.. αρα παντα οι φωτογραφιες ειναι resized με τον ενα ή αλλο τροπο.. :D
  8. Μπες στο site της sony ericsson και μετα στην "υποστηριξη", ακολουθησε τις οδηγιες και θα στις στειλουν αυτοι στο κινητο σου απευθειας..
  9. Τελικα αγορασα και εγω το g900 εδω και δυο μερες, μετα απο ενα σπαστικο διαστημα συμβιωσης με windows mobile κινητο.. (LG KS20)... Πριν απο αυτο ειχα το P1, και για ηρεμια νευρων ενα k810i... Θεωρω το G900 μια απο τις καλυτερες αγορες μου. Αριστη οθονη, και σε αφη και σε αποκριση, πανεξυπνο μενου με τα πανελς, και απιστευτα λειτουργικο το media menu γενικα. Ο χειρισμος με το δαχτυλο ειναι ευκολος και βολευει, αλλα υπαρχει και το d-pad.. Γενικα θεωρω οτι ειναι μια πολυ εξυπνη υλοποιηση, που δεν τις λειπει σχεδον τιποτα, (gps?) και ειναι σαφως αναβαθμισμενη απο αποψη λειτουργικοτητας των μενου μονο απο την οθονη αφης και το d-pad.. Το πενακι δεν το εχω χρησιμοποιησει καν!... I like... :)
  10. Νομιζω πως η βελτιστοποιηση στο μενου των multimedia, βιντεο, φωτος, κλπ, και οι συντομευσεις και τα πανελ της πρωτης σελιδας, το κανουν αρκετα καλυτερο all-around.. Ηταν αρκετα σπαστικο στο p1 να βρισκεις φωτος ή βιντεακια... Και φυσικα και εγω ειχα καταληξει στο gdesk για να μπορω να εχω καποια παραπανω shortcuts στην πρωτη σελιδα, τα οποια τωρα ειναι native σχεδον...
  11. Τελικα δουλευει στο landscape ή και στο portrait mode το συστημα με την αφη στην αλλαγη φωτογραφιων...?
  12. Εδω http://www.youtube.com/watch?v=g_ff7li0fkk παντως το δειχνει να δουλευει κανονικα... εκτος αν προκειται για καποιο pre-production μοντελο..??
  13. Ειχα δει και εγω ενα παρομοιο βιντεακι που εδειχνε αυτο το feature.. μηπως γινετε μονο στο landscape mode..?? κριμα ειναι... :worry:
  14. Σημειωση: το Κ800 αντεχει και σε ελαφρυ ντουζ απο καφε. Συγκεκριμενα Freddo γλυκο με γαλα... :)
  15. Σημερα το πηρα και εγω απο ενα καταστημα Γερμανος... Πολυ ικανοποιημενος μεχρι στιγμης. Σαν ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλο.. χωρις τζογους κ.λ.π. οπως στο Ν80 που ειχα δει... Στιβαρο και με καλα πληκτρα που συνηθιζονται ευκολα... Τα μενου πολυ ευχρηστα, και με αρκετες επιλογες για ενα "απλο" (μη smartphone) κινητο. Η λειτουργεια των RSS feeds για παραδειγμα ειναι παρα πολυ καλη! Οπως και ο browser που εχει μεσα το κινητο με το smart fit για τις σελιδες.. Για μενα ειναι μια πολυ καλη επιλογη για κινητο.. Η μπαταρια μου φαινεται οτι ειναι σαφως καλυτερη του k700 που ειχα παλαιοτερα, και ειδικα αν βαλει καποιος και την φωτεινοτητα στο 50% οπου και παλι ειναι τα παντα αρκετα bright!... Γενικα το συνιστω ανεπιφυλακτα... :)
  16. Αντικειμενικα τα 2Mp απο τα 3Mp, δεν εχουν καμια διαφορα σε ποιοτητα, μιας και λογικα ο αισθητηρας ειναι ο ιδιος. Απλα το software κανει ενα λιγο πιο μεγαλο interpolation. Το κανεις και σπιτι σου στο Photoshop αν θελεις τοσο την λιγο μεγαλυτερη φωτογραφια. :)
  17. Δεν ξερω αν το εχετε δει ή αν το ξερετε, αλλα το παρακατω λινκ περιεχει ενα σχεδον ολοκληρωμενο review του P990, απο τις βασικες λειτουργειες, μεχρι την Business card scanner εφαρμογη και παρα πολλες φωτογραφιες.. Οταν λεω πολλες εννοω πολλες, οσοι εχουν 56k γραμμη υπομονη. Υπαρχουν και πολλες φωτογραφιες με το P990 σε αμεση συγκριση με τα υπολοιπα smarphones και pda phones που κυκλοφορουν. Υπαρχουν και βιντεακια με το p990 σε λειτουργια στις τελευταιες σελιδουλες του ποστ αυτου. Δεν χρειαζεται να γραφτειτε, απλα δειτε ολες τις σελιδες, αξιζει. :) http://www.bengalboy.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=316&viewmode=flat&order=ASC&start=0&PHPSESSID=2e238ec0608c6c8cbdbcc4481777af35
  18. 80000 eurw apokleiete.. 8000 tha ennoeis... :) Fantazomai mia typiki xrewsi einai kapou sta 7-10000 eurw. Idiaitera giati o foros auksanetai oso palaiotero einai to autokinito, alla glytwneis kati parapanw apo alles meiwseis tou forou.. Psakse ligo ta link se palaiotera minimata tou post kai tha breis stoixeia me ta akribi pososta..
  19. Και για να μεταφερω καποιες τελικες τιμες απο προσωπικη εμπειρια. Audi TT coupe 225, μοντελο 03/2003, full extra, navigation e.t.c. 29000km. Απο αντιπροσωπεια της Audi. Τιμη γερμανιας 27.950, τιμη μετα απο τελωνειο και αλλα λοιπα εξοδα 36.000. Εκαναν και full service πριν το φερουν Ελλαδα. Not bad i think.
  20. Με την παραδοση του αυτοκινητου πρεπει να σου δωσει και τα πληρη χαρτια εκτελωνισμου, τα οποια αναφερουν τι πληρωθηκε και ποσο και γιατι. Μεσα σε μια βδομαδα θα μπορω να σας πω περισσοτερα μιας και η παραγγελια θα γινει μαλλον αυριο και η αφιξη θα ειναι την αλλη βδομαδα.
  21. "διέθετε στην ελληνική αγορά πολυτελή αυτοκίνητα με κανονικές πινακίδες κυκλοφορίας, χωρίς προηγουμένως να έχουν καταβληθεί οι αναλογούσες δασμοφορολογικές επιβαρύνσεις" Εννοειτε οτι ο εισαγωγεας που θα εμπιστευθεις σου φερνει αμαξι το οποιο θα εκτελωνιστει κανονικα... Εδω μιλαει για αυτοκινητα που μαλλον αλλα φερνουν και αλλα δηλωνουν με αποτελεσμα να μην εκτελωνιζονται νομιμα φανταζομαι...
  22. Δεν το κοιταξα καν για μοντελο 2001, γιατι για το συγκεκριμενο αμαξι μετα το 2003 εχει γινει ενα μικρο facelift και ηθελα ενα πολυ συγκεκριμενο χρωμα/ζαντες το λεγομενο s-line. Επισης μετα το 2002 διορθωθηκαν τα ηλεκτρικα προβληματα που ειχαν τα πρωτα ΤΤ εως και 2002.. Και καλυτερο ειναι να παρεις οσο πιο προσφατο μπορεις και λογω εγγυησης... :)
  23. Οχι, η τιμη ειναι η τελικη, μαζι με το κερδος που θα εχει αυτος που το φερνει... Τωρα δεν ξερω αν αυτοι το αγοραζουν καπως φτηνοτερα απο οσο λεει το site για παραδειγμα που βρηκε το αυτοκινητο, μιας και ειναι για πωληση σε αλλη χωρα (το mobile.de κατι λεει για vat reclaimable σε καθε αγγελια του), αλλα η τιμη στο site ειναι 26500... Καινουργιο στην ελλαδα το συγκεκριμενο εχει 46830.
  24. Προσφατα εψαξα λιγο το θεμα για αγορα μεταχειρισμενου μεσω καποιας εταιριας που κανει αυτη την δουλεια. Συγκεκριμενα για ενα TT coupe 225, μοντελο 2003 με 29000km, full extra, το οποιο στο γερμανικο site ειχε τιμη 26500 ευρω. Η τελικη τιμη που μου ζητηθηκε απο την εταιρια ηταν γυρω στα 30-31000 ευρω για να εχω το αυτοκινητο εδω μεσα σε 2 βδομαδες + πινακιδες και λοιπα, κομπλε. Νομιζω οτι για το συγκεκριμενο μοντελο 2003, η τιμη ειναι αρκετα καλη...
×
×
  • Create New...