Jump to content

stams_23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

stams_23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα....!!! πιστευω βρηκα λυση για το σβησιμο τις ο8ονης σε destinator 7 σε ppc. εχω το pocket pc mio560 και με το που περασα το destinator 7 μου εσβηνε και εμενα η οθονη. λοιπων μια λυση που δοκιμασα και επιασε ειναι: λοιπων πατε settings/system/backlight/advanced και ξεκλικαρετε και τα δυο κουτακια (μετα οκ). μετα πατε στο power/advanced και ξεκλικαρετε και απο εκει τα δυο κουτακια (μετα οκ). μετα απο δοκιμη σε μενα τουλαχιστων δεν ξαναεσβησε το destinator 7 και λειτουργουν ολα καλα.
  2. Όχι δε θα κοπεί. Τουλάχιστον όχι εκούσια. Δεν υπάρχει τίποτα (έλεγχος - σύστημα που να μπορεί να το κάνει, από τα λίγα που ξέρω). Εφόσον η κλήση ξεκίνησε εντός ζώνης έτσι διατηρείται μέχρι να κλείσεις. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το ίδιο ισχύει και για τα εκτός ζώνης! Ακούγεται μήνυμα όταν παίρνεις και είσαι εκτός ζώνης! Επιβεβαιωμένα!
  3. Σωστό! Η επιδότηση δεν χάνεται. Για ένα διάστημα από τότε που σε ενημερώνουν, περίπου 2μηνο, το ποσό παραμένει σταθερό. Από εκεί και πέρα υπολογίζουν και πάλι τον Μ.Ο. εισερχομένων & εξερχομένων και ότι τελοσπάντων κριτήριο έχουν και σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να παραμείνει ή να αυξομειωθεί όπως καταλαβαίνεις!! Πάντως σίγουρα δεν την χάνεις!!
  4. Το δίκτυο από το οποίο φεύγεις θέλει περίπου 2-3 εργάσιμες για την επεξεργασία του αιτήματος. Έλεγχος - ταυτοποίηση στοιχείων κλπ. Το υπόλοιπο είναι διαδικαστικό από την κρατική βάση ή κάτι τέτοιο...δεν θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται δυστυχώς αλλά είναι χαρακτηριστικό και το υπόλοιπο διάστημα από την εταιρία που πηγαίνεις. Τώρα για τα καρτοκινητά...αυτό συμβαίνει γιατί συνήθως υπάρχουν λάθη στα καταχωρημένα στοιχεία (αν είναι δηλωμένα τα στοιχεία) ενώ στις συνδέσεις τα βλέπεις μπροστά σου στο λογαριασμό. Όσο και να πεις πρέπει να είσαι στραβός για να τα διαβάσεις λάθος.
  5. Οχι, εξαρτάται. Και χωρίς πιστ.κάρτα πιθανόν να το διατηρήσεις
  6. paidia mhpos xerei kanenas poy mporo na bro ta programmatakia poy elege o eyaggelatos? me ta bluetooth kai tis klhseis? opoios xerei as moy apanthsh h as moy steilei e-mail sto stams_23@yahoo.gr. eyxaristo....
  7. Όχι, πλέον δεν διατίθεται επιπρόσθετο πρόγραμμα σε παλιό πρόγραμμα χρήσης. Μόνο στο βασικό (αφαίρεση όλων, μπορείς να κάνεις αν σίσαι ήδη σε κάποιο). Τα επιπρόσθετα είναι τα SMS(50/150), οι κλήσεις σε σταθερά, και τα Best Friends σε κάποια από τα καινουρια προγράμματα. Και οι απεριοριστες οικογενειακές στα 500,900. Στα παλιά δεν μπορείς να πας αλλά ούτε και να προσθέσεις επιπρόσθετο. Μπες στο site τους να τα δεις.
  8. Τέλος Αυγούστου. Περίπου 20-25 Αυγούστου πάρε στο Customer Care
  9. παιδια να ροτησω κατι και εγω? που μπορω να βρω ενα καινουργιο παιχνιδι για symbian 7610 που σκοτωνεις κουνουπια με την καμερα του κινητου? αμα το εχει κανενασ ασ μου το στειλει στο: stams_23@yahoo.gr η ας μου πει σελιδα να το κατεβασω... ευχαριστω....
  10. paidia mhpos xerei kaneis poy mporo na bro ena paixnidi poy skotoneis koynoypia me thn kamera toy kinhtoy...??? opoios xerei h to exei as moy pei. einai kainoyrgio games for nokia s60.
  11. to greece.prm poy to brhkes? kai emena moy zhtaei activation otan pernao to sis.
  12. file moy, to greece.prm poy mporo na to bro gia na to peraso? re paidia ton xarti tis elladas poy 8a ton bro mesa sto route66
×
×
  • Create New...