Jump to content

octopus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by octopus

  1. Και εγώ αυτή την απορία έχω γιατί;;;;;; Αποθηκευσα το log του newflasher. Αν έχετε χρόνο δείτε το αν βλέπετε κάτι περίεργο. Όλα δείχνουν οκ εκτως στο τέλος λέει κάτι για unknown από την παλιά rom =========== FIRMWARES HISTORY LOG ============= NEW_VERSION: erased_user_data:true, variant:user, s1boot_version:1322-1669_X_Boot_SM8350_LA1.0_R_31, cdf_version:Unknown: Sep 14 2021/17:28:16, fs_version:Unknown: Sep 14 2021/17:28:16, sw_version:61.0.A.14.3 newflasher_log.pdf
  2. Το μήνυμα που είχε βγάλει το companion είναι στην φωτό
  3. Το link που έδωσες είναι για ξεκλειδωτο bootloader, και το πρόγραμμα λέγετε Emma. Σε αυτό το πρόγραμμα μου έβγαλε κλειδωμένο τον bootloader. Προσπάθησα και μέσω του Xperia companion από 2 υπολογιστές με error. Στο XDA βρήκα έναν ωραίο οδηγό για φλασαρισμα με κλειδωμένο bootloader. https://forum.xda-developers.com/t/flashing-a-xperia-1-iii-without-unlocking.4326235/ Έτσι πέρασα χωρίς πρόβλημα την τελευταία έκδοση 61.1.Α.11.36 Τώρα όσο αναφορά αν έχω χάσει το OTA (over the air) ,θα δείξει.
  4. Έχω κάνει 3 φορές hard reset volume up και power, το κλασσικό. Αλλά τίποτα Θα μιλήσω από Δευτέρα με το service πάλι, αν δε βρω άκρη.
  5. Έγινε αντικατάσταση από το επίσημο service. Είχε και ζελατίνα η οθόνη όπως το αγοράζει κανείς. Υποθέτω 99% καινούργιο είναι. Αυτό γράφει στο service info - configuration: Rooting status: Bootloader unlock allowed:Yes Security Configuration: Live Ακριβώς τα ίδια μου γράφει και το IV.
  6. Πριν 2 μήνες περίπου είχα στείλει το τηλέφωνο στο service, γιατί είχε χαλάσει η κάμερα. Μου έκαναν τότε αντικατάσταση συσκευής. Είχα αγοράσει το IV και όπως καταλαβαίνετε το III το είχα στο κουτί του. (Συσκευή αντικατάσταση με ζελατίνα, κουτί και καλώδια - φορτιστής από το παλιό) Τώρα που το σεταρα για να το πάρει η σύζυγος μου δεν μου κάνει update σε android12. Δεν βρίσκει λέει καμία νέα ενημέρωση. Ούτε από το PC που εγκατέστησα το Xperia companion, αλλά ούτε από την συσκευή να βρει νέο λογισμικό. Αυτή την στιγμή φοράει την 61.0.A.14.3 Τι λέτε να φταίει; Καμιά άλλη ιδέα. Μήπως θέλει το χρόνο του; Μήπως είναι πηραγμένο το bootloader, και δεν κάνει ota. Drm keys; Μου γραφει live Από την άλλη όμως κατέβηκε η καινούργια newsuite έκδοση,support.
  7. Ναι τελικά OMNITECH είναι το σωστό. Λάθος μου είχαν γράψει.
  8. Από αρχές Ιουνίου δεν μου δουλεύει η κάμερα και το φλας, βγάζει μήνυμα unknown error, πλέον ζεσταίνεται και ακούγεται θόρυβος από το κομμάτι της κάμερας πίσω στο κινητό. Μέσω email μου είχαν πει να το στείλω στην cometron, μέσω τηλεφώνου μου είχαν πει να το στείλω στην omnitech. Ξέρει κανείς τι ισχύει; Που είναι καλύτερα να το στείλω; Θα ξαναπάρω βέβαια τηλέφωνο να ρωτήσω, μήπως ξέρει κάποιος;
  9. Μπορεί κάποιος που έχει το Mi Wireless Charging Stand 20W να μας πει αν δουλεύει η ασύρματη φόρτιση στο Xperia 1 IV ή στο 1 III. Ενδιαφέρομαι για την αγορά του συγκεκριμένου μην πάρω τσάμπα το φορτιστή. Ή πρόταση για άλλον ασύρματο φορτιστή;
  10. Πάω courier, ήρθε!!!! Η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι η θερμοκρασία του snapdragon. Λέτε να έχω πρόβλημα; Δεν έχω σκοπό να παίζω παιχνίδια. Με ενδιαφέρει η φωτό και ειδικά το Video. Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Ήμουν κάτοχος του 1 ii για μερικούς μήνες , αλλά το είχα δώσει στον ανηψιό μου. Ποτέ ξανά notch και τρύπες.
  11. Να συμπληρώσω το ένα δε mi 10t lite μιας φίλης μου όταν έχει ανοικτή ακρόαση ( το χρησιμοποιούμε συχνά λόγω δουλειάς) δεν την ακούμε καλά σαν να χάνεται ,λες και μιλάει από πολύ μακριά και δεν την καταλαβαίνουμε. Αυτό κανονικά θέλει εναλλαγή από ανοικτή ακρόαση σε κανονική να δούμε τι φταίει. Μπήκα στο hardware check αλλά εκεί κάνει pass και τα δύο μικρόφωνα.
  12. Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα τελευταία. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο και απαντάω δεν ακούω την άλλη πλευρά αλλά εκείνη με ακούει. Το κλείνουμε και με ξαναπαίρνει, στην δεύτερη κλήση δουλεύουν όλα ρολόι. Αυτό συμβαίνει και σε δύο άλλα τηλέφωνα, ένα mi 10t lite όπως το δικό μου, αλλά και σε ένα άλλο Xiaomi 5 ετιας. Εγώ και το 5 ετιας έχουμε cosmokarta και το άλλο wind . Τα προβλήματα ξεκίνησαν περίπου τον τελευταίο μήνα. Τι φάση, τι θα μπορούσε να είναι. Μέχρι και εργοστασιακές ρυθμίσεις έκανα μετά την 12.5.3 έκδοση. Είναι σαν να μπαίνει το κινητό σε βαθύ ύπνο στην πρώτη κλήση ενώ καπάκι με την δεύτερη δουλεύει.
  13. Σκληρή είναι. Δεν θα έλεγα ότι μπαίνει και εύκολα, αλλά δεν σημαίνει και κάτι κακό. Ετσι δεν μπορεί να ξεκουμπωσει και να πέσει το κινητό κάτω.Δεν είναι για μπάσε βγάλε η θήκη. Άποψή μου βέβαια.
  14. Εγώ πήρα την nillkin Camshield http://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-mi10t-lite-5g-accessories/nillkin-xiaomi-mi10t-lite-5g-camshield-case από ελληνικό site πιο φθηνά από όσο αναγράφει. Προστατεύει και τις πίσω κάμερες!!!
  15. Να είσαι καλά, καλές γιορτές σε όλους μας. Ελπίζω να βοηθηθούν και άλλοι. Αρκεί να μην χαθούν τα link απο τα βίντεο!!! Τελικά από ότι είδα σε ενα p40 pro νομίζω, πήρε και την emui 11 και δουλεύει με gms!!!
  16. Εγώ χθες παιδευόμουν όλη μέρα, αλλά στο τέλος πέρασα τα google services. Θα σας αναφέρω το δικό μου τρόπο. Μην όμως με θεωρήσετε υπεύθυνο αν κάτι δεν πάει καλά και χαλάσετε το τηλέφωνό σας. Αν και η μόνη επικινδυνότητα είναι μόνο αν χρειαστεί να κάνετε το λειτουργικό downgrade σε παλαιότερη έκδοση. Πάμε: 1) Καλό είναι να κάνετε reset το τηλέφωνο. 2) Κατέβασα το Googlefier από xda developers στο κινητό. Εγώ χρειάστηκε να κάνω downgrade. (μου είχε έρθει η τελευταία έκδοση η .152 και έτσι το κινέζικο πρόγραμμα δεν είναι συμβατό!!!!) Κατέβασα λοιπόν πάλι από την πιο πάνω σελίδα το firmware για το κινητό αυτό. Προσοχή εδώ!!! Tο μοντέλο μου είναι το P40-lite E (ART-L29 και C432)<- αυτά τα δυο είναι πολύ σημαντικά. Εγώ έκανα downgrade μέσω SD Card, βλέποντας αυτό το 3) Μετά ακολούθησα το βίντεο . Βήμα βήμα, και με πολλά pause, μπρος πίσω το βίντεο. Απενεργοποίησα και το sleep της οθόνης γιατί κάθε 30 sec που έκλεινε, στα τελευταία βήματα του προγράμματος μου είχε κολλήσει και έπρεπε να κάνω πάλι reset. 4) Όταν τελείωσα με το Googlefier και εφόσον το playstore δούλευε για εγκαταστάσεις είχε ακόμα όμως πολλά notifications( device not certified , google protect ,κτλπ) Πάτησα το fix κουμπί του Googlefier. (σε πάει μερικά βήματα πίσω) Αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα. Παρόλο που είχα εγκαταστήσει το youtube, gmail κτλπ δεν δουλεύανε σωστά. (Νομίζω δεν χρειάζεται να το πατήσετε αυτό το κουμπί fix, πηγαίνετέ κατευθείαν στο βήμα 5) πιο κάτω. 5) Τελευταίο βήμα και σημαντικό ακολούθησα τα βήματα ακριβώς όπως σε αυτό το . Πολύ εύκολο. (έχει να κάνει με clear cache και data , αποσυνδεδεμένος από Internet, και 3 επανεκκινήσεις του κινητού) Μετά απ’ όλα αυτά μπορείτε να αναβαθμίσετε το κινητό Αν μπει όμως κανένα android 11 μετά δεν ξέρω, (κλάψτα Χαράλαμπε.)
  17. Κωτσοβολο 349ευρώ. Και άλλες γνωστές αλυσίδες τόσο το έχουν. Το 6GB ram και 128 GB rom.
  18. Τελικά δεν έχει ανεξάρτητη θέση για 2 sim. Είναι hybrid. Λάθος στο site της xiaomi που αναφέρει sim1+sim2+sd slot Μικρό το κακό καθώς το αγόρασα για το παιδί μου. Για μένα ήταν value for money. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά στο site της xiaomi global τώρα που μπήκα να επαληθεύσω αυτο με το hybrid slot, το έχουν αφαιρέσει, δεν το πήρε το μάτι μου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γραφει: Supports 3-choose-2 Dual SIM
  19. Εγώ εχω πάρει αυτην: Duxducis SkinPro Θήκη Πορτοφόλι Sony Xperia 1 II - Black https://www.uniqueshop.gr/thikes-kiniton/thikes-sony-xperia/thikes-sony-xperia-1-ii/duxducis-skin-pro-thiki-portofoli-sony-xperia-1-ii-black.html Αλλά σκέφτομαι να πάρω μια απο δέρμα όπως αυτην της kalibrihttps://www.amazon.de/kalibri-H%C3%BClle-kompatibel-Sony-Xperia-Braun/dp/B085Q9SD5K?ref_=ast_sto_dp Δώστε καμιά ιδέα.
  20. Εμένα έχει build number: 58.0.A.3.132 Αγόρασα πριν λίγες μέρες απο Κωτσοβ...., δεν εχω όμως πολύ χρόνο να ασχοληθώ μαζί του λόγω δουλειάς.
  21. Ναι , ναι το χτύπησα απο εκεί. Είχε προσφορά για 12 ώρες. Ελπίζω να μη το μετανιώσω. Ψάχνω απεγνωσμένα tempered glass και θήκη, έχετε να μου προτείνετε κάτι και απο που. Χωρίς αυτά η συσκευή δεν βγαίνει έξω απο το σπίτι χαχαχα!!!
  22. Εχω κάνει επαναφορά. Απο Amazon.de το εχω πάρει και ο πωλητής είναι Amazon. Τέλος Οκτωβρίου κλείνω ενα χρόνο απο την αγορά του. Εχω εγγύηση κανονικά, αλλά έλεγα μήπως είναι λογισμικό το πρόβλημα γιατί στο hardware test ( calculator-> πληκτρολογείς .12345+=) περνάει το δοκιμαστικό για τα μικρόφωνα) παρόλο που μιλάω από αρκετή απόσταση, η φωνή μου είναι καμπάνα.
  23. Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα αρκετό καιρό με το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Δεν βγάζω άκρη. Πρόβλημα: χαμηλή ένταση μικροφώνου κατά την διάρκεια κλήσης. Κατά την κλήση ο άλλος στην άλλη άκρη δεν με ακούει δυνατά, λες και βρίσκομαι πολύ μακριά. Αν απομακρύνω το στόμα πιο μακριά απο το μικρόφωνο και μιλάω χαμηλόφωνα τότε τα πράγματα είναι τραγικά. Το τηλέφωνο έχει το τελευταίο firmware, εχω κάνει format. Εχω κάνει το τεστ για τα δυο μικρόφωνα στο SMMI test., κάθε φορά με επιτυχεία( ευαισθησία μικροφώνου πάρα πολύ καλή) Το πρόβλημα συμβαίνει μονο σε κλήσεις. Έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα; ή όλα είναι καλά σε εσάς; Εχω γράψει και στο zentalk forum εδώhttps://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=229739&extra=page%3D1&mobile=2 Πιστεύω ότι είναι software πρόβλημα καθώς το είχαν και άλλοι με παραπλήσια τηλέφωνα. Σας παρακαλώ διαβάστε λίγο και τα links που έχω βάλει εκεί. Αν έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα γράψτε και εσείς εκεί μπας και ξυπνήσουν και το διορθώσουν αν είναι software το πρόβλημα. Περιμένω ιδέες ευχαριστώ. Αυτο που έχω κάνει τελευταίο, απεγκατάσταση το google app που λέει OK Google , καλυτερεύσε το το πρόβλημα αλλά που και που το κάνει ακόμα.
  24. Α ρε xiaom! Α ρε google! Μια επιβεβαίωση ρε παιδιά ότι το τηλέφωνο δεν διαβάζει sd κάρτες φορμαρισμένες σε exfat. Έβαλα μια SanDisk 32GB με exfat και μου ζητάει να την κάνω format αλλιώς δεν παίζει. Μόνο με fat32 δουλεύει. Για να μην πω για το ραδιόφωνο. (Αυτό το ήξερα πριν αγοραστεί το τηλέφωνο για την σύζυγο). Βλέπω οι ναυαρχίδες δεν έχουν πλέον. Κακώς, ενα smartphone πρέπει να ενσωματώνει όσο πιο πολλές λειτουργίες μπορεί γι αυτό και το όνομα smartphone. (Εδώ βγαίνουν και καλά κινητά με Ai, face ID, κτλπ και βγάζουν το Ραδιόφωνο απο μέσα, Αχ!) Συμφέροντα βλέπεις! Να μαζέψουμε υπογραφές και να το στείλουμε xiaomi ή infoquest. Να απαιτήσουμε να μας προσθέσουν το Ραδιόφωνο. Τόσο δύσκολο δεν πρέπει να είναι. Το mi5x πως έχει; Επειδή είναι miui;
  25. Πολύ σύγχυση. Ναι το είδα το βίντεο, αλλά αυτό το βιντεο στο 3:55 λέει δεν βρίσκει Radio app. Τι συσκευές πέρνουν και κάνουν review; Από όσο ξέρω μια έκδοση θα έχει το Xiaomi Mi A1 Πήρα τελικά το Mi store στο Golden Hall, μου είπαν ότι θα έχει Ράδιο και ότι δεν θα αργήσει να έρθει η συσκευή στην Ελλάδα. Άλλη σύγχυση: Στο Banggood για γλώσσα δεν έχει ελληνικά( υποθέτω το παραβλεψανε να το γράψουν) Τέσπα και χρειαζομαι μια συσκευή αφου χθές το cubotaki x11 μου ράγισε. Καιρός για νέο.
×
×
  • Create New...