Jump to content

octopus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

octopus's Achievements

  1. Και εγώ αυτή την απορία έχω γιατί;;;;;; Αποθηκευσα το log του newflasher. Αν έχετε χρόνο δείτε το αν βλέπετε κάτι περίεργο. Όλα δείχνουν οκ εκτως στο τέλος λέει κάτι για unknown από την παλιά rom =========== FIRMWARES HISTORY LOG ============= NEW_VERSION: erased_user_data:true, variant:user, s1boot_version:1322-1669_X_Boot_SM8350_LA1.0_R_31, cdf_version:Unknown: Sep 14 2021/17:28:16, fs_version:Unknown: Sep 14 2021/17:28:16, sw_version:61.0.A.14.3 newflasher_log.pdf
  2. Το μήνυμα που είχε βγάλει το companion είναι στην φωτό
  3. Το link που έδωσες είναι για ξεκλειδωτο bootloader, και το πρόγραμμα λέγετε Emma. Σε αυτό το πρόγραμμα μου έβγαλε κλειδωμένο τον bootloader. Προσπάθησα και μέσω του Xperia companion από 2 υπολογιστές με error. Στο XDA βρήκα έναν ωραίο οδηγό για φλασαρισμα με κλειδωμένο bootloader. https://forum.xda-developers.com/t/flashing-a-xperia-1-iii-without-unlocking.4326235/ Έτσι πέρασα χωρίς πρόβλημα την τελευταία έκδοση 61.1.Α.11.36 Τώρα όσο αναφορά αν έχω χάσει το OTA (over the air) ,θα δείξει.
  4. Έχω κάνει 3 φορές hard reset volume up και power, το κλασσικό. Αλλά τίποτα Θα μιλήσω από Δευτέρα με το service πάλι, αν δε βρω άκρη.
  5. Έγινε αντικατάσταση από το επίσημο service. Είχε και ζελατίνα η οθόνη όπως το αγοράζει κανείς. Υποθέτω 99% καινούργιο είναι. Αυτό γράφει στο service info - configuration: Rooting status: Bootloader unlock allowed:Yes Security Configuration: Live Ακριβώς τα ίδια μου γράφει και το IV.
  6. Πριν 2 μήνες περίπου είχα στείλει το τηλέφωνο στο service, γιατί είχε χαλάσει η κάμερα. Μου έκαναν τότε αντικατάσταση συσκευής. Είχα αγοράσει το IV και όπως καταλαβαίνετε το III το είχα στο κουτί του. (Συσκευή αντικατάσταση με ζελατίνα, κουτί και καλώδια - φορτιστής από το παλιό) Τώρα που το σεταρα για να το πάρει η σύζυγος μου δεν μου κάνει update σε android12. Δεν βρίσκει λέει καμία νέα ενημέρωση. Ούτε από το PC που εγκατέστησα το Xperia companion, αλλά ούτε από την συσκευή να βρει νέο λογισμικό. Αυτή την στιγμή φοράει την 61.0.A.14.3 Τι λέτε να φταίει; Καμιά άλλη ιδέα. Μήπως θέλει το χρόνο του; Μήπως είναι πηραγμένο το bootloader, και δεν κάνει ota. Drm keys; Μου γραφει live Από την άλλη όμως κατέβηκε η καινούργια newsuite έκδοση,support.
  7. Ναι τελικά OMNITECH είναι το σωστό. Λάθος μου είχαν γράψει.
  8. Από αρχές Ιουνίου δεν μου δουλεύει η κάμερα και το φλας, βγάζει μήνυμα unknown error, πλέον ζεσταίνεται και ακούγεται θόρυβος από το κομμάτι της κάμερας πίσω στο κινητό. Μέσω email μου είχαν πει να το στείλω στην cometron, μέσω τηλεφώνου μου είχαν πει να το στείλω στην omnitech. Ξέρει κανείς τι ισχύει; Που είναι καλύτερα να το στείλω; Θα ξαναπάρω βέβαια τηλέφωνο να ρωτήσω, μήπως ξέρει κάποιος;
  9. Μπορεί κάποιος που έχει το Mi Wireless Charging Stand 20W να μας πει αν δουλεύει η ασύρματη φόρτιση στο Xperia 1 IV ή στο 1 III. Ενδιαφέρομαι για την αγορά του συγκεκριμένου μην πάρω τσάμπα το φορτιστή. Ή πρόταση για άλλον ασύρματο φορτιστή;
  10. Πάω courier, ήρθε!!!! Η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι η θερμοκρασία του snapdragon. Λέτε να έχω πρόβλημα; Δεν έχω σκοπό να παίζω παιχνίδια. Με ενδιαφέρει η φωτό και ειδικά το Video. Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Ήμουν κάτοχος του 1 ii για μερικούς μήνες , αλλά το είχα δώσει στον ανηψιό μου. Ποτέ ξανά notch και τρύπες.
  11. Να συμπληρώσω το ένα δε mi 10t lite μιας φίλης μου όταν έχει ανοικτή ακρόαση ( το χρησιμοποιούμε συχνά λόγω δουλειάς) δεν την ακούμε καλά σαν να χάνεται ,λες και μιλάει από πολύ μακριά και δεν την καταλαβαίνουμε. Αυτό κανονικά θέλει εναλλαγή από ανοικτή ακρόαση σε κανονική να δούμε τι φταίει. Μπήκα στο hardware check αλλά εκεί κάνει pass και τα δύο μικρόφωνα.
  12. Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα τελευταία. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο και απαντάω δεν ακούω την άλλη πλευρά αλλά εκείνη με ακούει. Το κλείνουμε και με ξαναπαίρνει, στην δεύτερη κλήση δουλεύουν όλα ρολόι. Αυτό συμβαίνει και σε δύο άλλα τηλέφωνα, ένα mi 10t lite όπως το δικό μου, αλλά και σε ένα άλλο Xiaomi 5 ετιας. Εγώ και το 5 ετιας έχουμε cosmokarta και το άλλο wind . Τα προβλήματα ξεκίνησαν περίπου τον τελευταίο μήνα. Τι φάση, τι θα μπορούσε να είναι. Μέχρι και εργοστασιακές ρυθμίσεις έκανα μετά την 12.5.3 έκδοση. Είναι σαν να μπαίνει το κινητό σε βαθύ ύπνο στην πρώτη κλήση ενώ καπάκι με την δεύτερη δουλεύει.
  13. Σκληρή είναι. Δεν θα έλεγα ότι μπαίνει και εύκολα, αλλά δεν σημαίνει και κάτι κακό. Ετσι δεν μπορεί να ξεκουμπωσει και να πέσει το κινητό κάτω.Δεν είναι για μπάσε βγάλε η θήκη. Άποψή μου βέβαια.
  14. Εγώ πήρα την nillkin Camshield http://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-mi10t-lite-5g-accessories/nillkin-xiaomi-mi10t-lite-5g-camshield-case από ελληνικό site πιο φθηνά από όσο αναγράφει. Προστατεύει και τις πίσω κάμερες!!!
  15. Να είσαι καλά, καλές γιορτές σε όλους μας. Ελπίζω να βοηθηθούν και άλλοι. Αρκεί να μην χαθούν τα link απο τα βίντεο!!! Τελικά από ότι είδα σε ενα p40 pro νομίζω, πήρε και την emui 11 και δουλεύει με gms!!!
×
×
  • Create New...