Jump to content

mean

Members
  • Δημοσιεύσεις

    312
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mean

  1. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, στο ίδιο δίκτυο είμαι πάντα
  2. Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα πρόβλημα με την συσκευή. οταν με καλεί κάποιος, κάποιες φορες έρχεται η κλήση στο Ταμπλετ κάποιες όχι εχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις που θέλει αλλά πάλι δεν αλλάζει κάτι εχει ιδέα κάποιος ?
  3. Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση στο ζήτημα μου.
  4. Καλησπέρα σε όλους, αντιμετωπίζω θεμα.με την συσκευή μου. Είμαι παραλία κατω από σκιά, μόλις ασχοληθώ λιγο παραπάνω με την συσκευη μου, καίγεται ολόκληρη και πέφτει η φωτεινότητα. Επίσης οταν το σήμα δεν είναι καλό αντί να κρατήσει 3g βγάζει Ε, όταν το αφήνω από τα χέρια κάτω μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βγάζει 5g 4g η 3g και όταν το πιάσω ξανά τα ίδια. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα?
  5. Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά, γνωρίζει κάποιος που βρίσκω το qr code αν θέλω να το μοιραστώ με κάποιο το ίντερνετ από το WiFi?
  6. mean

    Huawei Mate 20 Pro

    Καλησπέρα σε όλους, έχει λύσει κανένας το πρόβλημα με τον ήχο που είναι απίστευτα χαμηλός?
  7. Εχει καταλάβει κανένας ότι έχουν βγάλει την μέτρηση οξυγόνου από την το Samsung health η εγώ μόνο έχω αυτό το πρόβλημα. Δεν υπάρχει καθόλου σαν επιλογή
  8. Δείτε κάτι ενδιαφέρον, αγορά συσκευής 2 ημερών δεν δούλευε σωστά, πήγε απο το κατάστημα αγοράς στην Samsung. Και έμεινε για να γίνει αντικατάσταση ανταλλακτικου. Επαναλαμβάνω σε νέο ρολόι! Και τωρα θέλω να κάνετε κάτι, δείτε αν σας δουλεύει ο αισθητήρας παλμών στο αυτόματο ρυθμισμένος είτε ανά 10 λεπτά είτε συνέχεια. Γιατί έχω την αίσθηση ότι μια συγκεκριμένη σειρά έχει ολη πρόβλημα. Ευτυχώς το μαγαζί που το Αγόρασα μου κάνει επιστροφή χρημάτων την Δευτέρα. Ρώτησα αν είναι αντί επιστροφή χρημάτων να μου δώσουν νέο ρολόι και η απάντηση ήταν, καλύτερα να γίνει επιστροφή χρημάτων γιατί δεν είναι σίγουροι οτι και τα υπόλοιπα δεν έχουν πρόβλημα.
  9. Συγνώμη γιατί να μη δουλεύει σωστά δεν κατάλαβα. Ενα ρολόι για αθλητική χρυσή είναι.. Αν δεν δουλεύει σωστά γιατι το πουλάει? Δηλαδή έβγαλε ενα smartwatch που δεν δουλεύει καν στο περίπου σωστά και εγώ πρέπει να αποδεχθώ ότι έκανα λάθος επιλογή γιατι απλά έτσι είναι. Και αν πάρεις το amazfit bip με 56 ευρώ, δουλεύει άψογα σε όλες τις συνθήκες
  10. Καλησπέρα σε όλους. Εγω το έχω απο την Παρασκευή και το έστειλα στο service. Πρώτον ειχα το ιδιο πρόβλημα με την φόρτιση στο 85% σταματάει. Οταν ειμαι ιδρωμένος δεν διαβάζει καρδιακό παλμό βγάζει "καθαρίστε τον αισθητήρα" Επίσης το βαζω να κάνει αυτόματη μέτρηση καρδιακό παλμό καθε 10 λεπτά η και συνέχεια και δεν μετράει ποτέ! Μα ποτέ μόνο του. Επίσης οι μετρήσεις είναι λάθος τελείως, βγάζει οτι ναι. Το έδωσα στο κατάστημα που το αγόρασα να το πάνε στο service και αν έχει προβλημα να μου δώσουν τα χρήματα μου πίσω. Απαράδεκτη συσκευή. Ειδικά για εμένα που είμαι επαγγελματίας(γυμναστής-διαιτολόγος) ήθελα κατι που να δουλεύει. Αυτό είναι άχρηστο και επειδή εχω μέτρο σύγκρισης το amazfit bip ππυ είναι. Αρκετά φθηνότερο, εχω να πω ότι ήταν τρελα αξιόπιστο...
  11. Best Value for Money Smartphone
  12. mean

    Huawei Mate 9

    Καλησπέρα, προσπαθώ να βρω τρόπο το messenger να μου βγάζει σε μικρό εικονίδιο την κάμερα όταν μιλάω με κάποιον και παράλληλα να ψάχνω οτιδήποτε στο κινητό. Με το που θα βγω από την οθόνη όταν μιλάω με κάποιον χάνεται η εικόνα του άλλου στο Lively. Υπάρχει κάποια λύση ξέρει κάποιος κάτι που μπορώ να κάνω?
  13. Εχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ 100% μαζί σου... Προφανώς στα χρήματα αυτά είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις με διαφορά. Όμως δεν πάει να πει ότι δεν βλέπω τα θέματα τα μικρά που έχει.. Συζήτηση να γίνεται δηλαδή.
  14. Όχι φίλε μου δεν είναι άτοπη, για κάποιο λόγο εθελοτυφλείς.. Δεν. Ξέρω γιατί το κάνεις αλλά αυτά που γράφω είναι γεγονός. Και να επαναλάβω για να μη νομίζεις οτιδήποτε, έφυγα από την Samsung γιατί βαρέθηκα να Πληρώνω αρκετά χρήματα για τις συσκευές, επίσης μου αρέσει το miui. Το mi max 2 είτε το θες είτε όχι είναι μια μεσαία με τάση για μικρή κατηγορία κινητού κάτι που αναφέρεται σε όλα τα τεχνολογίας ηλεκτρονικα περιοδικά και forum's. Δεν το αναφέρουν σαν ναυαρχίδα κατι που άλλωστε δεν Θα μπορούσε να είναι μετά χαρακτηριστικά που έχει. Οπότε εξ ορισμού θα έχει τους περιορισμούς του. Και Γιά αυτό είναι ένας λόγος που σκέφτομαι να μεταβώ στο mi mix 2. Τώρα αν εσύ βλέπεις ότι εγώ γράφω κάτι που δεν ισχύει κάνε μόνος σου πράξη αυτά που έγραψα πριν. Μπες σε ένα live streaming που να είναι απαιτητικό η κάνε το Facebook να τρέχει pop up και αν δεν δεις να κολλάει στο streaming η να μην το ανοίγει ποτέ και στο pop up όταν έρχονται μαζικά μηνύματα να μη μπλοκάρει και λαγκαρει, τότε πραγματικά έχεις δικό και είναι άτοπα αυτά που γράφω. Αλλά να αναφέρω ότι πέρα από το δικό μου κινητό το ίδιο έχει πάρει και ο κολλητός μου και έχει την ιδια άποψη.
  15. Πάντως υπάρχουν βίντεο που εμένα δεν τα ανοίγει ποτέ η τα ανοίγει με δυσκολία, βάζεις δίπλα το s7 adge και το ένα το ανοίγει και το άλλο όχι. Πχ σε live streaming, η σε ταινίες on line.... Η στο pop up στο Facebook που κολλάει συνέχεια γιατί έχει αδυναμία ο επεξεργαστής... Οπότε ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Είναι ένας επεξεργαστής για να μας κάνει απλά κάποια πράγματα σχετικά με συμπαθητικό τρόπο.
  16. Υπάρχει κάποιος που ξέρει σε τι διαφέρει η νέα αναβάθμιση? Δηλαδή τι έχει αλλάξει στην συσκευή
  17. Εντάξει μόλις το έφτιαξα.. Ευχαριστώ πολύ :D:D:D
  18. Που είναι οι ρυθμίσεις APN
  19. Ναι αλλά σε κάποιες το κάνει
  20. Ναι Vodafone έχω, παίζει ρόλο?
  21. Καλησπέρα σε όλους, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Ανοίγω το σημείο πρόσβασης στην συσκευή και ενω δείχνει να συνδέεται η ή άλλη συσκευή πάνω στα δεδομένα κινητής που δίνω λέει. Σύνδεση δεδομένων χωρίς ενεργά δεδομένα.. Δεν μπορώ να δώσω ίντερνετ πουθενά σε άλλη συσκευή.. Ξέρει κανενας τι φταίει
  22. Η εφαρμογή τηλεφωνικός καταλαγος όταν την ανοίξεις και πας σε μια επαφή να την ανοίξεις για να βρεις το νούμερο ανοίγει και δεν εμφανίζει τον αριθμό έχει κενή σελίδα. Μετά από 10 με 15 Δευτερόλεπτα τους εμφανίζει.
  23. Ναι σε ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω γιατί την γουστάρω πολύ την συσκευή και δεν θέλω να την αλλάξω.
  24. k Καλημέρα 9.0.2.0 σταθερή. ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα δεν έχω κατεβάσει τίποτα περίεργο από εφαρμογή όλε είναι γνωστές. Πάντως κολλήματα μου κάνει και. Όταν το messenger δέχεται μηνύματα.
×
×
  • Create New...