Jump to content

Gx2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    897
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Gx2

  1. Άρα δε μπορείς να μεταφέρεις ούτε από, ούτε προς frog! Γενικά το frog δε συμμετέχει το Cosmote easy transfer. Σωστά;
  2. Έχω ένα frog που θέλω να καταργήσω. Έχει χρηματικό υπόλοιπο περίπου 30€. Αν το μετατρέψω σε What's up θα μπορέσω να μεταφέρω το χρηματικό υπόλοιπο σε άλλο αριθμό frog που ανήκει σε άτομο κάτω των 29 ετών; ( έχει απαλλαγή φόρου, ενώ εγώ όχι [emoji69])
  3. Συνήθως ισχύει η αρίθμηση όπως το λες. Δηλαδή το Β1 κάτω από το Γ1 και πάνω από το Α1 κλπ αλλά στην πράξη δεν έχει καμία σημασία. Το θέμα είναι να χρεώνεται το κάθε διαμέρισμα την αναλογία των κοινόχρηστων δαπανών σύμφωνα με τα χιλιοστά εξόδων, ανά κατηγορία, και όπως αυτά ορίζονται στη σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας. Άρα αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αναζητήσεις τη σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας και να δεις αν αυτά που σου χρεώνει ο διαχειριστής είναι αυτά που σου αναλογούν.
  4. Η μεγαλύτερη κατανάλωση στα κοινόχρηστα προέρχεται από το ασανσέρ και τα φώτα. Το μοτέρ της γκαραζόπορτας είναι συνήθως 300-400 watt, οπότε καταλαβαίνεις πως στο λιγότερο από 1 λεπτό που κάνει να ανοιγοκλείνει η πόρτα η κατανάλωση είναι αστεία.
  5. Εγώ θα σου έλεγα να ανοίξεις λογαριασμό και στις 4 συστημικές τράπεζες τώρα που ακόμη είναι δωρεάν. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι στο μέλλον θα σε βολέψει.
  6. Λοιπόν όσοι θέλουν να κάνουν αλλαγή παρόχου αλλά να έχουν και το δικαίωμα υπαναχώρησης σε περίπτωση καλύτερης αντιπροσφοράς από τον προηγούμενο πάροχο η λύση είναι να επιλέγεις την παραίτηση από το δικαίωμα της ατελούς υπαναχώρησης εντός 14 ημερών.( Υπάρχει μια επιλογή στο συμβόλαιο που σου στέλνουν) Σε αυτή την περίπτωση ο νέος πάροχος ξεκινάει άμεσα τη διαδικασία μεταφοράς της γραμμής και ο νέος πάροχος ενημερώνεται άμεσα και σου κάνει (αν θέλει) αντιπροσφορά. Η διαδικασία της μεταφοράς κρατάει κάποιες μέρες. Παρόλο που έχεις παραιτηθεί από το δικαίωμα υπαναχώρησης, βάσει νόμου μπορείς ακόμη να υπαναχωρήσεις εντός 14 ημερών με την προϋπόθεση να μην έχεις ενεργοποιηθεί στο νέο πάροχο. Αν δεν έχεις επιλέξει να παραιτηθείς από το δικαίωμα της 14 ημερών, ο νέος πάροχος καθυστερεί το αίτημα και το στέλνει μετά την πάροδο των 14 ημερών, οπότε δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα. Όταν ενημερώνεται ο παλιός πάροχος και σου κάνει αντιπροσφορά είσαι εκτός προθεσμίας σε αυτή τη περίπτωση!
  7. Μήπως έχει γεμίσει ο αποθηκευτικός χώρος;
  8. Όταν εγώ πληρώσω για να αναβαθμίσω τη ενεργειακή απόδοση του διαμερίσματος μου, το όποιο όφελος προκύψει, σχετικά με την εξοικονόμηση κόστους θέρμανσης είναι δικό μου. Αν τα έξοδα για την ενεργειακή αναβάθμιση (θερμομόνωση στη προκειμένη περίπτωση) τα πλήρωνε η πολυκατοικία τότε το όφελος θα έπρεπε να επιμερίζεται σε όλα τα διαμερίσματα με αλλαγή των χιλιοστών. Αν δεν μιλάγαμε για θερμομόνωση ταράτσας, αλλά ας πούμε άλλαζε παράθυρα και μπαλκονόπορτες, θεωρείς ότι θα έπρεπε να αλλάξουν τα χιλιοστά;
  9. Νομίζω ότι δίνει 1gb για 2 μέρες για παραγγελίες κάτω των 15€ και 2gb για 7 ημέρες για παραγγελίες άνω των 15€.
  10. Αυτό θα είχε λογική αν η δαπάνη για την θερμομόνωση θα βάρυνε τις κοινόχρηστες δαπάνες. Εφόσον η δαπάνη βαρύνει αποκλειστικά το/τα από κάτω διαμερίσματα τότε το όποιο όφελος είναι δικό τους!
  11. Σαν πρώτη ημέρα της εβδομάδας, σε ηλεκτρονικό ημερολόγιο, ορίζει ο κάθε χρήστης ότι τον εξυπηρετεί. Πχ στο ημερολόγιο της Google υπάρχει η παρακάτω ρύθμιση:
  12. Ή απλά, αν φυσικά δεν αλλάξει κάτι στο μοτίβο "εβδομάδα παρά εβδομάδα" , θα έχει διπλασιασμό τις μονές εβδομάδες του χρόνου!
  13. Λάθος. Ο τιμάριθμος είναι το μέσο ποσοστό αύξησης του κόστους των αγαθών από την αρχή του χρόνου. Το 5% που υποθέτεις για το τέλος του 2023 θα προστεθεί στο αυξημένο κατά 6,4% ενοίκιο που θα πληρώνεις από το Γενάρη. Δηλαδή τον Γενάρη του 2024 το ενοίκιο σου θα είναι 650 + 6,4% +5% = 726€
  14. Για δοκίμασε να το αλλάξεις
  15. Xiaomi MiA3. Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο. Μήπως έχεις κάτι να κόβει τις διαφημίσεις;
  16. Δοκίμασε να κατεβάσεις την εφαρμογή από εδώ: https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/health/
  17. @ilka71 και εγώ το gt2 έχω αλλά μου βγάζει την επιλογή που σου λέει ο challenge143!
  18. Μπορείς είτε να το ενεργοποιήσεις για σένα είτε να το δωρίσεις. Όχι και τα δύο. Μπορείς όμως να ενεργοποιήσεις το δικό σου δώρο και στη συνέχεια να σου δωρίσει κάποιος το δικό του. Σε αυτή τη περίπτωση θα έχεις 1 μήνα απεριόριστα!
  19. Τα πακέτα: Το sms 1818 στο 1330 που δίνει 500' προς Ρουμανία +2gb και το sms 1717 στο 1330 που δίνει 500' προς Βουλγαρία + 2gb με χρέωση 5€ ισχύουν ακόμη; Και αν ισχύουν μεταφέρουν τα μαζεμένα mb από το πακέτο 120mb που καταργείται στις 21 Νοεμβρίου; Ξέρει κάποιος;
  20. Όλα τα προνόμια του cosmote one ισχύουν κανονικά και στο frog. Περίπτωση φραγής εφόσον ανανεώνεις δεν υπάρχει, αλλά η 6€ κάρτα της wifigreece αφορά ταυτόχρονη αγορά πακέτου 6gb διάρκειας 25 ημερών, οπότε δεν μένει χρηματικό υπόλοιπο.
  21. 21 ήθελα να γράψω. Αναριθμητισμός.
  22. Δεν ξέρεις το υψόμετρο σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος; Στο σπίτι σου ίσως; Αλλιώς δίπλα στη θάλασσα ή αν βρεις κάποιον άλλο με σωστά καλιμπραρισμένο ρολόι. Πάντως Π. Ράλλη και Κηφισού το υψόμετρο είναι 12 μέτρα (κάτω από την γέφυρα φυσικά). Αν περνάς από εκεί...
  23. Ναι. Απολύτως σίγουρος. Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Μάλιστα έχω διαμορφώσει τα κείμενα των μηνυμάτων όπως τα θέλω εγώ.
  24. Σε μένα πάντως με συνδυασμό true phone dialer και Textra SMS λειτουργεί κανονικά.
×
×
  • Create New...