Jump to content

NEXOT

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NEXOT

  1. Καλησπέρα. Εξακολουθώ να μην έχω λάβει απάντηση στο ερώτημά μου. Μπορείτε να με ενημερώσετε πώς μπορώ να κάνω ανάκληση της πάγιας εντολής για πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας; Δεν μου δίνεται η δυνατότητα για login στο Myaccount με τους κωδικούς που μου έχετε στείλει, μάλλον επειδή δεν έχω ενεργή υπηρεσία στη Nova. Ευχαριστώ.
  2. Καλημέρα. Μπορείτε να με ενημερώσετε πώς μπορώ να κάνω ανάκληση της πάγιας εντολής για πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας; Ευχαριστώ.
  3. Εντάξει, το ζήσαμε κι αυτό...:blink: Μετά το αίτημα αντίστροφης φορητότητας από Nova σε Wind, η δεύτερη μου είχε δώσει ημερομηνία ενεργοποίησης 02/11. Τελικά η γραμμή μου μεταφέρθηκε στις 31/10 (χωρίς καμία ενημέρωση από την εταιρεία)... κατά το ήμισυ! Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι το νούμερο ανήκει στην Wind και οι εξερχόμενες κλήσεις γίνονται κανονικά, αλλά το internet και οι εισερχόμενες κλήσεις έχουν μείνει ακόμα στη Nova (για την ακρίβεια δεν δέχομαι εισερχόμενες)!!! Δεν έχω λόγια... βρήκαν τρόπο να με χρεώνουν και οι 2 για την ίδια περίοδο; :lol:
  4. Μια από τα ίδια δηλαδή... Αναμονήηηη! Δεν καταλαβαίνουν ότι εγώ μόνο θα αποτρέψω όλο τον κύκλο μου από το να συνεργαστεί ποτέ μαζί τους;! Βάλε και όλους όσους διαβάζουν τη δημόσια διαμαρτυρία μου...
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση. Σας έστειλα ΠΜ. Οπότε το "κατά προτεραιότητα" τι σημαίνει ακριβώς για τα απανωτά emails που σας έχω στείλει; Από τις 20/10 ακόμα δεν έχει έρθει η σειρά μου; Η αναμονή ενός πελάτη πλησιάζει τη 1 βδομάδα;
  6. Καλησπέρα. Πριν μερικές μέρες αποφάσισα να αιτηθώ φορητότητα προς Nova. Στην πορεία όμως μου έκανε καλή προσφορά ο προηγούμενος πάροχος και αποφάσισα να ζητήσω ακύρωση της φορητότητας. Από εκείνη τη στιγμή (18/10) σας έχω στείλει έγγραφο από κατάστημα, 3 emails (20/10, 23/10 και 25/10) και μια κλήση διάρκειας 40 λεπτών (!), και παρόλαυτα ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ σχετικά με το αίτημά μου. Κοινώς με έχετε απολύτως γραμμένο. Μπορώ να ρωτήσω ποιοι είναι οι μέσοι χρόνοι ανταπόκρισης της εταιρείας στα αιτήματα πελατών, για να τα διαβάζουν κι άλλοι; Όταν επρόκειτο να γίνει η φορητότητα προς εσάς τυχαία υπήρξε άμεση επικοινωνία την ίδια κιόλας μέρα; Έτσι συμπεριφέρεστε "τιμωρώντας" όσους δεν σας προτιμήσουν; Πιστεύετε ότι αυτός ο πελάτης θα γυρίσει ποτέ σε εσάς στο μέλλον ή μήπως δεν σας ενδιαφέρει; Σημ: Σας πληροφορώ ότι αύριο θα υποβληθεί καταγγελία προς ΕΕΤΤ, με όλα τα στοιχεία που έχω καταγράψει. Και είναι πολλά...
  7. Όχι, αλλά έκανα αίτημα για 3play, οπότε έπρεπε να έρθει τεχνικός για εγκατάσταση κεραίας και παράδοση εξοπλισμού. Συνάντησες κι εσύ αδιαφορία στο να απαντήσουν από Νόβα στα αιτήματα; Επίσης, η Wind σου έκανε την ίδια αντιπροσφορά που ίσχυε, με τα 3 πάγια δώρο;
  8. Καλά, η εξυπηρέτηση πελατών της Νοβα είναι για κλάματα; Θα λεγε κανείς ότι πιάνουν τόπο οι πανάκριβες χρεώσεις στο 5ψηφιο νούμερό της... Έκανα κι εγώ καταγγελία σύμβασης με Wind και αίτημα φορητότητας στη Νόβα. Αυτοί μου έστειλαν τα προς υπογραφή έγγραφα σε κάποιο ξεχασμένο email που βρήκαν μόνοι τους στην καρτέλα μου προ πενταετίας και παρόλα τα mail που τους ζητούσα να τα στείλουν αλλού, καμία απάντηση. Τελικά μετά από 1 βδομάδα (!) μου τα ξανάστειλαν. Όταν με κάλεσε η Wind για τη γνωστή αντιπροσφορά των 16,50 ευρώ την αποδέχτηκα κι έκανα την ίδια μέρα αίτημα ακύρωσης σε κατάστημα της Νόβα. Εκεί ανέφεραν ότι το αίτημα ήταν εκπρόθεσμο (λιγότερες από 3 μέρες πριν την ενεργοποίηση της φορητότητας), πράγμα που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να ήταν αλλιώς (αποστολή υπογεγραμμένων εγγράφων στις 18/10, αίτημα ακύρωσης στις 19/10, ημερομηνία ενεργοποίησης 23/10). Έκτοτε έχω αποστείλει 3 email στη Νόβα αρνούμενος τη μεταφορά της γραμμής μου και ζητούσα κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μου. Απόλυτη σιγή. Τελικά 23/10 23.00' το βράδυ (!) γίνεται η μεταβίβαση της γραμμής στη Νόβα. Καμία ενημέρωση, καμία επίσκεψη τεχνικού, κανένας εξοπλισμός, τίποτα. Καλώ 24/10 στο 5ψηφιό τους πάλι, η υπάλληλος απορούσε με όλα αυτά που έβλεπε και της έλεγα, αποδίδοντάς μου απόλυτο δίκιο. Μετά από 40 λεπτά συνομιλίας καταλήξαμε ότι θα με καλούσαν μέσα στη μέρα να το λύσουμε. Και πάλι καμία επικοινωνία. Στο μεταξύ η Wind μετά από αίτημά μου προχώρησε σε αντίστροφη φορητότητα, ώστε να επιστρέψει η γραμμή σε αυτούς. ΑΛΛΑ η προσφορά τους αυτή τη φορά ήταν χειρότερη, καθώς ΔΕΝ μου έδιναν τα 3 πάγια δώρο όπως πριν. Πονηροί κι αυτοί... λες και άλλαξε κάτι μέσα σε 3 μέρες. Έχει συμβεί και σε άλλους; Μπορώ να τους πιέσω κάπως; Σήμερα 25/10 έστειλα το τελευταίο μήνυμα σε Νόβα δίνοντας τελεσίγραφο να επικοινωνήσουν μαζί μου. Ακόμα τίποτα. Απαράδεκτοι. Αύριο ακολουθεί καταγγελία στην ΕΕΤΤ με όλα τα καταγεγραμμένα στοιχεία. Αν ζητήσουν έστω και για 3 μέρες που είμαι σε αυτούς αναλογικά το πάγιο δεν πρόκειται να πάρουν φράγκο. Δεν έχω καν εξοπλισμό τους!
  9. Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο θέμα των ρυθμίσεων του Thunder για σύνδεση στο internet μέσω WiFi; Παλιότερα συνδεόμουν κανονικά, αλλά μάλλον κάτι πείραξα και τώρα πια δεν παίζει :( Θα ήθελα μόνο να κοιτάξει κάποιος που έχει το ίδιο κινητό τις δικές του default ρυθμίσεις και να τις γράψει. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  10. Exw sthsei ena PHP Nuke site (www.SquitGame.tk ), alla 8elw na toy kanw kapoies pros8hkes se nea modules. Kserete kapoia kala (pi8anotata ellhnika) sxetika sites me plousio yliko? Apo ena search pou ekana pantws ebgale polla apotelesmata, alla ta perissotera den aksizoyn mia... :( Tks.
  11. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δίνει τη δυνατότητα στα εισερχόμενα μηνύματα να χτυπούν με διαφορετικό τόνο ανάλογα με τον αποστολέα; Κάτι σαν αναγνώριση μηνυμάτων δηλαδή... Ή ακόμα πιο προχωρημένο, μόλις ανοίγεις το μήνυμα να δείχνει και τη φωτογραφία του αποστολέα (όπως στις εισερχόμενες κλήσεις). Ζητάω πολλά; :p Και κάτι ακόμα (ψιλοάσχετο): Ποιο πρόγραμμα μπορώ να χρησιμοποιήσω για να μεταφέρω αρχεία από και προς κινητά με υπέρυθρες; Έχω το PC Suite της Νοκια για το 6600, αλλά θέλω κάποιο το οποίο να μπορεί να διαχειριστεί ταυτόχρονα ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ συσκευές (πχ. το 7210) της Νοκια πάντα... Να σημειώσω ότι έχω ενσωματωμένη θύρα υπερύθρων στον υπολογιστή και άρα κάποια προγράμματα όπως το Handset Manager δεν μου κάνουν διότι "τρέχουν" μόνο μαζί με την αντίστοιχη θύρα που πάνε πακέτο. Ευχαριστώ. :cool:
  12. Ουφφφ.... Τελικά κατάφερα να διαβάσω και τις 18 (!) σελίδες, να κατεβάσω ΑΠΕΙΡΑ προγράμματα και να bookmark-άρω πάνω από 50 links! (Thank u all btw...) Όμως... δεν έπεσε στην αντίληψη μου κανένα mind game που τόσο μου αρέσουν :( Ξέρετε κανένα και πού μπορώ να τα βρω?
  13. Apo sxetkh klhsh sto CC toy OTE moy eixan pei: -Apo 8.00-22.00--> 1 monada xrewshs (m/x) ana 4,26 lepta (i 266 deyterolepta) -Apo 22.00-8.00--> 1 m/x ana 8,52 lepta (i alliws 532 deyterolepta)
  14. NEXOT

    Javascript

    Μην ανησυχείς φίλε μου, αυτό το έχω ήδη τακτοποιήσει... Το άλλο εξακολουθεί να με απασχολεί :s
  15. NEXOT

    Javascript

    Θα μπορούσε άραγε να με βοηθήσει κάποιος με την αναζήτηση ενός script που ψάχνω αρκετές μέρες; Συγκεκριμένα, θέλω ένα scriptακι το οποίο να επιβεβαιώνει στην φόρμα επικοινωνίας ότι κάποιο input πεδίο έχει συμπληρωθεί βάσει κάποιων προκαθορισμένων τιμών! Πχ. στο πεδίο "e-mail" ή "κωδικός" θέλω να ελέγχει αν αυτό που εισάγει ο χρήστης "συμφωνεί" με μια λίστα προκαθορισμένων e-mail/κωδικών (αντίστοιχα) που έχω ορίσει εγώ. Ελπίζω να έγινα κατανοητός, γιατί η αλήθεια είναι ότι πραγματικά επείγει να το βρω, και όλα όσα έχω συναντήσει ως τώρα απλώς επιβεβαιώνουν ότι το όποιο πεδίο έχει συμπληρωθεί, ΑΣΧΕΤΩΣ του τι έχει γράψει ο χρήστης!
×
×
  • Create New...