Jump to content

panoshatzidakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panoshatzidakis

  1. Θα ήθελα να μου λύσετε μία απορία. Αγόρασα από e-shop.gr το 7a και στο πρώτο σετάρισμα έχει μείνει εδώ και 12 ώρες στο "προετοιμασία του τηλεφώνου σας"! Είναι συνδεδεμένο στο wifi χωρίς κάρτα sim ακόμα και δεν βλέπω να γίνεται κάτι! Να το κλείσω και να ξεκινήσω την διαδικασία από την αρχή ή μπορεί να γίνει ζημιά! Γάφει ότι η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει λίγα λεπτά και εδώ και 12-13 ώρες 'ειναι στο ίδιο σημείο!! Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεος!
  2. Είχα ρωτήσει και παραπάνω, στη σειρά 7 (7, 7α, 7pro) με NOVA θα έχω 5g, VOLTE χωρίς να το πειράξω;
  3. Σ ευχαριστώ πολύ! Τελικά αγόρασα την uag και είναι εξαιρετική!! Την προτείνω! https://www.urbanarmorgear.com/products/scout-series-google-pixel-6a-case/
  4. Για 6a σε Nova ξέρει κάποιος κανένα νέο έστω μόνο για VOLTE, που νομίζω είναι και το σημαντικότερο! Χωρίς shizuku ρωτάω!
  5. Μήπως κάποιος έχει βρει άκρη να αγοράσουμε την γνήσια θήκη του; Ή μόνο από εξωτερικό; Αν κάποιος έχει την σκούρα και την πουλάει θα με ενδιέφερε!
  6. Έγινε!!!! Μπράβο σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Αυτό ήταν τελικά. Σας ευχαριστώ και πάλι!
  7. Ναι αλλά πως; Είναι αχνή η επιλογή και δεν μπορώ να το αλλάξω!
  8. Smsc 5041450522?2 Αλλά πώς μπορώ να το αλλάξω;
  9. Θα το κάνω.. και θα ενημερώσω.. σ ευχαριστώ! Έβαλα την κάρτα σε ένα Xiaomi redmi και πάλι τα ίδια! Άρα δεν φταίει το τηλέφωνο αλλά η κάρτα! Αύριο ξανά στη NOVA. Εσείς τι πιστεύετε;
  10. Ναι το είχα διαβάσει Αλλά σε άλλη συσκευή που υπάρχει στο σπίτι (Samsung) δουλεύει κανονικά! Με άλλη κάρτα αλλά στο ίδιο πακέτο του προγράμματος!
  11. Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ναι το έχω κάνει και αυτό αλλά τίποτα! Και τη μνήμη καθάρισα και επανεκκίνηση έκανα, τίποτα....Είναι εκνευριστικο να έχεις πρόγραμμα με απεριόριστα sms και να μη μπορείς να το εκμεταλλευτείς! Αν έχει τύχει σε κάποιον ας βοηθήσει! Το περίεργο είναι ότι πριν την τελευταία αναβάθμιση δεν είχα θέμα. Άρα κάποια ρύθμιση άλλαξε!
  12. Δέχομαι sms αλλά δεν μπορώ να στείλω! Αυτό έγινε με την τελευταία ενημέρωση (πριν έστελνα κανονικά!). Μου γράφει: "Δεν είναι δυνατή η αποστολή μηνύματος με NOVA, σφάλμα 98" Στο κατάστημα της NOVA δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι!! Δεν μπορούν να βρουν το κέντρο μηνυμάτων μου είπαν!!
  13. Σε NOVA που έχω εγώ δεν μου βγάζει επιλογή για VOLTE!
  14. Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη! Έχει συμβεί σε κάποιον;
  15. Ξέχασα να γράψω πως έχω NOVA. Μάλλον σε COSMOTE βγάζει την επιλογή για VOLTE. Σε εμένα δεν εμφανίζεται στο μενού αντίστοιχη επιλογή!
  16. Στο 6a δηλαδή υπάρχει VOLTE χωρίς κάποιο πρόγραμμα; Και πως το ενεργοποιούμε;
  17. Καλημέρα! Εδώ και κάποιες μέρες δεν μπορώ να στείλω sms με Nova μου βγάζει "σφάλμα 98". Δεν είχα πριν θέμα! Γνωρίζει κάποιος κάτι; Το έχει παρατηρήσει κανείς; Ευχαριστώ!
  18. Σαν ευχαριστημένος χρήστης του 6a εδώ και έξι μήνες περίπου με nova και βλέποντας πως οι κάτοχοι της σειράς 7 και 8 ήδη απολαμβάνουν 5g και volte με όλους τους παρόχους (αν δεν κάνω λάθος) θα ήθελα, αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω, για εμάς τους κατόχους της σειράς 6 προβλέπεται κάτι τέτοιο; Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη!
  19. Σαν ευχαριστημένος χρήστης του 6a εδώ και έξι μήνες περίπου με nova και βλέποντας πως οι κάτοχοι της σειράς 7 και 8 ήδη απολαμβάνουν 5g και volte με όλους τους παρόχους (αν δεν κάνω λάθος) θα ήθελα, αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω, για εμάς τους κατόχους της σειράς 6 προβλέπεται κάτι τέτοιο; Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη!
  20. Γεια σας και από εμένα! Θα ήθελα να μάθω, σαν πιθανός αγοραστής του συγκεκριμένου κινητού, χωρίς κάποια ενέργεια δηλαδή με το κινητό μαμίσιο και σε δίκτυο της nova, αν δουλεύουν τα δεδομένα και είσαι μακριά από wifi όταν σε καλούν γυρίζει μόνο του από 4g σε 2g ή χάνεις την κλήση. Δηλαδή αν πχ ακούς στο αυτοκίνητο online radio δέχεσαι κλήσεις ή όχι;
×
×
  • Create New...